Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Newt Gingrich : «Ένας λαός που έχει εφευρεθεί είναι οι Παλαιστίνιοι»


Newt Gingrich : «Ένας λαός που έχει εφευρεθεί είναι οι Παλαιστίνιοι»


Ο Newt Gingrich, ο επικρατέστερος Ρεπουπλικάνος υποψήφιος και πρώην πρόεδρος της Βουλής, χθες το βράδυ έκανε την πιο θερμή κίνηση για την εβραϊκή υποστήριξη οποιουδήποτε Ρεπουμπλικάνου προεδρικού υποψήφιου μέχρι σήμερα, περιγράφοντας τους Παλαιστίνιους ως ένα «εφευρεμένο» λαό (“invented” people).
Η δήλωση αυτή και μάλιστα εν μέσω των ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων στη Μέση Ανατολή, είχε ως συνέπεια την έντονη αντίδραση του επικεφαλής των Παλαιστινίων διπλωματών Σαέμπ Ερακάτ, ο οποίος χαρακτήρισε την κατάσταση στην αμερικανική πολιτική “απεχθή” και επεσήμανε ότι “τέτοιες λογικές είναι επικίνδυνες, ενώ πρόκειται για το πιο ρατσιστικό σχόλιο που είχε ακούσει”.
Μέλος του Απελευθερωτικού Κινήματος των Παλαιστινίων ανέφερε ότι ο Γκρίνγιτς έχει “χάσει επαφή με την πραγματικότητα”.
Η ισραηλινή πλευρά, αντίθετα, χαιρέτησε θετικά τις δηλώσεις του Ρεπουπλικανού υποψηφίου.
Ο 68χρονος πρώην Πρόεδρος Βουλής ανέφερε ότι θα σπάσει τη μακροχρόνια πολιτική των ΗΠΑ που λέει ότι η εδαφική διαφωνία της περιοχής θα πρέπει τελικά να τελειώσει με μια λύση δύο κρατών.
Ο Γκρίνγιτς κατηγόρησε τον Μπαράκ Ομπάμα ότι «ευνοεί τους τρομοκράτες» της περιοχής και είπε ότι η πολιτική του θα είναι «πολύ κοντά» σε αυτή του Βενιαμίν Νετανιάχου, του σκληροπυρηνικού ισραηλινού πρωθυπουργού του οποίου οι σχέσεις με τον Αμερικάνο πρόεδρο έχουν παγώσει.
Ο κ. Ομπάμα έχει έρθει κάτω από έντονη πίεση στις ΗΠΑ από τότε που έκανε έκκληση το Μάιο για μια ειρηνευτική συμφωνία με βάση τα σύνορα του Ισραήλ πριν από τον αραβο-ισραηλινό πόλεμο του 1967. Περιγράφοντας την τρέχουσα ειρηνευτική διαδικασία ως "παραισθητική", οGingrich είπε ότι ο Ομπάμα δεν δείχνει καμία δικαιοσύνη για «μια πολιτική δημοκρατία που υπακούει στο κράτος δικαίου» και σε "μια ομάδα τρομοκρατών που εκτοξεύει πυραύλους κάθε μέρα" κάτι που τελικά σημαίνει ότι «ευνοεί τους τρομοκράτες».
Τονίζοντας ότι «ο εβραϊκός λαός έχει το δικαίωμα σε ένα κράτος», ο ίδιος απέρριψε την ιδέα ότι οι προσδοκίες των Παλαιστινίων για ένα δικό τους κράτος θα μπορούσαν να είναι νόμιμες.
«Να θυμάστε ότι δεν υπήρχε Παλαιστίνη ως κράτος», είπε. "Είχαμε έναν επινοημένο παλαιστινιακό λαό, που στην ουσία αποτελείται από Άραβες και ιστορικά μέρος της αραβικής κοινότητας. Και είχαν την ευκαιρία να πάνε σε πολλά μέρη".
Οι παρατηρήσεις δημιούργησαν έκπληξη μεταξύ εμπειρογνωμόνων και σχολιαστών για τη Μέση Ανατολή. ΟDavid Harris, ο επικεφαλής του Εθνικού Εβραϊκού Δημοκρατικού Συμβουλίου, είπε ότι οι θέσεις του κ. Gingrichήταν "πολύ πιο δεξιά" από το κόμμα Λικούντ του κ. Νετανιάχου. Ο Hussein Ibish, Ανώτερος Συνεργάτης για την Αμερικανική Ομάδα Εργασίας για την Παλαιστίνη, δήλωσε: «Δεν υπήρχε το Ισραήλ και δεν υπήρχε κανένας "ισραηλινός λαός", πριν το 1948».
Δημοκρατικοί βουλευτές έκαναν λόγο για απεχθή προσπάθεια του Γκρινγιτς να προσελκύσει την προσοχή και να κερδίσει τη στήριξη του πανίσχυρου στην Αμερική εβραϊκού λόμπι.
Παρά τις αντιδράσεις, ο Γκρίνγιτς εμμένει στις απόψεις του.
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο κ. Gingrich υποσχέθηκε να διορίσει τον Τζον Μπόλτον, πρώην πρεσβευτή του Τζορτζ Μπους στα Ηνωμένα Έθνη, ως Υπουργό Εξωτερικών, εάν εκλεγεί πρόεδρος. Ο κ. Μπόλτον έχει κάνει μακρά εκστρατεία για την αμερικάνικη εισβολή στο Ιράν για να αποτραπεί η Τεχεράνη να αποκτήσει πυρηνικά όπλα και για να προστατευθεί το Ισραήλ.

ΑΤΙΑ Όπως δεν έχετε δει ποτέ: Με το τηλεσκόπιο Hubble (VIDEO)


ΑΤΙΑ Όπως δεν έχετε δει ποτέ: Με το τηλεσκόπιο Hubble (VIDEO)


Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι μόνο και μόνο επειδή είναι ο Δ.Δ.Σ. δεν δημοσιοποιούνται, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άκρως απόρρητα διαστημικών σταθμών, καθώς και, Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλά από αυτά για εκείνο το θέμα, από πολλές διαφορετικές χώρες. Απλά και μόνο επειδή δεν γνωρίζουμε γι 'αυτούς, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.

Ποιο θα είναι το σημείο που έχει πολλούς διαφορετικούς άκρως απόρρητους διαστημικούς σταθμούς; Είναι οι μεταφορείς για την ελίτ αν η γη γίνεται unlivable στο 2012 ; Είναι σταθμοί μάχης ετοιμάζονται για μια γιγάντια εισβολή ξένων; Είναι βραχίονες σε ατμόσφαιρα που λειτουργούν σε συνδυασμό με το HAARP καιESCAT και τα άλλα, ιονόσφαιρα, θερμαντήρες, προετοιμασία για την Blue Beam Project . Είναι οθόνες solar-system/earth, την παρακολούθηση των ριζικών αλλαγών που συμβαίνουν στη γη μας και του ηλιακού συστήματος; Γιατί είναι τόσα πολλά και γιατί είναι τόσο διαφορετικά;

Τώρα το δεύτερο ερώτημα, τι θα γίνει αν δεν γίνεται από τον άνθρωπο; Αυτό θα σήμαινε αυτή τη στιγμή, τα τεράστια εξωγήινα σκάφη που επιπλέουν σε γαίες τροχιά και έχουν εδώ και χρόνια. Δεν είναι τόσο τραβηγμένο πραγματικά. Αλλά τι κάνουν εκεί; Αν είναι εξωγήινοι τότε θα είχε νόημα για μένα ότι αυτά είναι docking stations για άλλα μικρότερα εξωγήινα σκάφοι χώρου. Κάτι σαν να υπάρχει το πρώτο σημείο εκφόρτωσης πριν έρθει στην γη. Είναι σαν να ετοιμάζεται να διασκεδάσει με τους λαούς της γης; Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτό πρόκειται να συμβεί και ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου που ήδη το γνωρίζουν.

Κάτι που έχω παρατηρήσει ότι θα κάνουν ,με αυτό το σενάριο ισχύει και για μένα είναι το γεγονός ότι υπάρχουν τόσες πολλές νέες ταινίες στην τηλεόραση που δείχνουν όλες εξωγήινους από έναν άλλο κόσμο που αποκαλύπτουν οι ίδιοι για τον πληθυσμό της γης. Ναι, ναι ξέρω ότι υπάρχουν πάντα ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές για τους εξωγήινους εισβολείς στη γη. Αλλά ποτέ αυτού του μεγέθους που έχουμε δει ποτέ τόσα πολλά όλοι την ίδια στιγμή και τόσο όμοια.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

«Περιοχή 10» «District 9» και αυτή τη φορά ότι δεν είστε μόνοι. 



«Η σκοτεινότερη ώρα" που βγαίνει το καλοκαίρι του 2011. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα νέων ανθρώπων που αγωνίζονται να επιβιώσουν, μετά από μια επίθεση αλλοδαπών στη Ρωσία. Δεν υπάρχει trailer της ταινίας ακόμα.


"Fallen Skies" Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ πρόκειται να είναι το μεγαλύτερο show της ΤΝΤ του 2011. Ο πιλότος είναι από τον Robert Rodat ("Saving Private Ryan»), και θα ακολουθήσουν  ανθρώπινοι μαχητές της αντίστασης με επικεφαλής τον Wylie καθώς το κρησφύγετο βρίσκεται στα βουνά και απεργία πίσω από τους εισβολείς στον απόηχο μιας επιτυχούς εισβολής ξένων που σχεδόν εκμηδενίζει των ανθρώπινο πληθυσμό.


Michael Bay με τίτλο «Εμπιστευτικό Alien Project" είναι η επόμενη εξωγήινη ταινία του κόλπου, που περιγράφεται ως ένα μείγμα από Cloverfield και Paranormal Activity με πολλές απαγωγές από εξωγήινους.

 Θα σας αφήσω να καταλάβεται από μόνοι σας.Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το μέλλον πρόκειται να πάρει μια πραγματικά ενδιαφέρουσα τροπή.
http://www.apocalypsejohn.com/2011/01/hubble-video.html ΠΗΓΗ

Εμφάνιση επτά Ufo στο Φεγγάρι..