Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Μιχαλολιάκος: "Ο Γλέζος και ο Θεοδωράκης έτσι χαιρετούσαν ως νέοι στην ΕΟΝ"


Μιχαλολιάκος: "Ο Γλέζος και ο Θεοδωράκης έτσι χαιρετούσαν ως νέοι στην ΕΟΝ"


Ο γγ. της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος μίλησε για τον ναζισμό, τη βία στη πολιτική και άλλα πολλά σε πρεμιέρα τηλεοπτικής εκπομπής. Μια επεισοδιακή συζήτηση σε ιδιαίτερα έντονο ύφος (Vid)
"Δε μπήκαμε βίαια στη βουλή, μπήκαμε με την ψήφο του ελληνικού λαού", τόνισε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος στη πρεμιέρα της εκπομπής "Ευθέως".
"Για τις 2.000 αυτοκτονίες του μνημονίου δε φταίει η Χρυσή Αυγή, δεν αυτοκτόνησε κανείς επειδή μπήκε η Χρυσή Αυγή στο Κοινοβούλιο. Δεν χαιρετάμε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Ο φασιστικός χαιρετισμός δεν είναι ο επίσημος χαιρετισμός της Χρυσής Αυγής. Αν δείτε τα πλάνα θα δείτε ότι ελάχιστοι χαιρέτισαν μ’ αυτό τον τρόπο. Εγώ δε στη διάρκεια της ομιλίας μου είπα ότι μας κατηγορούν ότι χαιρετούμε έτσι, αλλά στην πραγματικότητα αυτά τα χέρια είναι καθαρά, είναι έντιμα, δε στάζουν το αίμα αυτών που αυτοκτόνησαν", τόνισε.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Μιχαλολιάκος αρνήθηκε ότι η Χρυσή Αυγή ασπάζεται το Ναζισμό και ξεκαθάρισε ότι η ιδεολογία του κόμματός του είναι ο λαϊκός εθνικισμός.
"Δεν ασπάζομαι τον Ναζισμό. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές", είπε και τόνισε ότι ιδεολογικά εκφράζουν το καθεστώς της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά, είναι εκείνο που εκφράζει το ΟΧΙ. Σας πληροφορώ ότι καιο Μανόλης Γλέζος και ο Μίκης Θεοδωράκης έτσι χαιρετούσαν ως νέοι στην ΕΟΝ".
Μάλιστα, το κλίμα της συνέντευξης ήταν ιδιαίτερα τεταμένο με τον κ. Μιχαλολιάκο να λέει: "Από τη στιγμή που το χοντραίνουμε πόσα εκατομμύρια χρωστάει ο ΣΚΑΙ στα ασφαλιστικά ταμεία; όταν ξεχρεώσετε τότε να κάνετε τους τιμητές του πατριωτισμού". Από την πλευρά του ο παρουσιαστής διέψευσε όλους τους ισχυρισμούς του κ. Μιχαλολιάκου για χρέη του τηλεοπτικού σταθμού.
Ο κ. Μιχαλολιάκος σημείωσε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δεν "έχω στενές σχέσεις μαζί τους για να κολλήσω κάποιο μεταδιδόμενο νόσημα", ενώ σημείωσε σχετικά με την αστυνομική φύλαξη ότι "το παραμύθι έχει και όρια, η ελληνική αστυνομία έχει στους περισσότερους μεγαλοδημοσιογράφους αστυνομική φρουρά την στιγμή που έχει αφαιρέσει την ικανότητα να έχουν φρουρά οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποίοι είναι στόχοι τρομοκρατικών οργανώσεων".
Επειδή, το κλίμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης υπήρξαν συνεχείς αντιπαραθέσεις , δείτε το μεγάλο απόσπασμα της εκπομπής για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.  

Πόσοι θα οδηγηθούν σήμερα ...στην ευθανασία;


Πόσοι θα οδηγηθούν σήμερα ...στην ευθανασία;


Το μνημείο των Sinti & Roma αποκαλύφθηκε χθες επίσημα στο Βερολίνο από την εμπνεύστρια της ελληνικής γενοκτονίας, καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Χρειάστηκε να περάσουν 67 χρόνια από τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο για να ευαισθητοποιηθούν τα εγγόνια του Χίτλερ και να τοποθετήσουν μια
πλακέττα στον περίβολο του πρώην διοικητηρίου της Gestapo, εις μνήμην των 400.000 δολοφονηθέντων γερμανών τσιγγάνων από τους Ναζί.

Μνημεία για το Dachau, Oranienburg, Auschwitz, Theresienstadt και για τα άλλα κρεματόρια-μνημεία του λαμπρού γερμανικού πολιτισμού ... κοσμούν ήδη τον ίδιο χώρο.

67 χρόνια μετά τη σωτηρία της Ελλάδας από τους Γκεσταπίτες του Δ΄ Ράϊχ, το 2035, θα βρεθεί σίγουρα ο κατάλληλος χώρος στον ίδιο περίβολο .... για την τοποθέτηση του νέου μνημείου εις μνήμην των νεκρών του "κρεματορίου-Ελλάς". Τα κροκοδείλια δάκρυα, στην επίσημη τελετή των αποκαλυπτηρίων, θα χυθούν σίγουρα από κάποια εγγονή της Άνγκελα Μέρκελ....

Τις επόμενες ώρες, σήμερα, θα "αυτοκτονηθεί" κάποιος συμπατριώτης μας ή θα κλείσει τα μάτια του κάποιος άλλος που του αρνήθηκαν τα φάρμακά του ή θα λιποθυμήσει από την πείνα κάποιο Ελληνόπουλο. Το γερμανικό πρόγραμμα ευθανασίας είναι σε πλήρη ανάπτυξη και εφαρμογή στη χώρα μας. Τιμή και δόξα στον Αντώνη, τον Μπένι, τον Αλέξη, τον Φώτη, την Αλέκα, τον Πάνο, το Νικολάκη και τα άλλα παιδιά της παρέας που γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι και φροντίζουν με θέρμη και καρδιά τους αναξιοπαθούντες Έλληνες. Υποκλινόμαστε μπροστά στην ευσπλαχανία και στη χριστιανική αλληλεγγύη των πλουσίων και των εχόντων της ελληνικής κοινωνίας που το αποδεικνύουν καθημερινά με την πλουσιοπάροχη βοήθειά τους προς τον εξαθλιωμένο συμπολίτη τους. Είμαστε συγκινημένοι και υπερήφανοι για τον ηρωϊσμό και το θάρρος των ενστόλων και των μαχίμων Ελλήνων δημοσίων λειτουργών, που υπερασπίζονται με αυταπάρνηση το Ελληνικό Σύνταγμα, την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία μας και τιμούν τον όρκο τους προς την πατρίδα.

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε μια χώρα "αγνών, τιμίων και εναρέτων Χριστιανών". Η κρίση της "τρίτης παρουσίας" έρχεται.... και θα τους τιμήσει. Η στρατιά των " βοηθηθέντων Ελλήνων" θα τους πάρει όλους στους ώμους της και θα τους σηκώσει ψηλά, πολύ ψηλά.!!!

Σε αυτή τη ζωή, όλα εδώ μένουν .... Ο Θεός ο Ίδιος δεν θα μπορέσει να αλλάξει τους κανόνες Του.

Ενωθείτε, οργανωθείτε, τσακίστε τους!


Νέα Φιλική Εταιρεία


Επικοινωνία: nfeteria@gmail.com / nfilikos@web.de
25009 Kαμαρες/Αιγίου, ΤΘ Καμάρες Τηλ.: 69 45840 577
(από 29.10.2012)
11472 Αθήναι/Κουκάκι, Δημητρακοπούλου 37, Τηλ.: 210 922 4149

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ: ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ - ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΗ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ: ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ - ΦΟΡΜΑΛΔΕΥΔΗ - ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟ

Μετάφραση κειμένου στα Ελληνικά. atheatignosi:
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι υπάρχει πραγματικά μέσα στα εμβόλια; Σύμφωνα με το Αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου Νόσων προσθέτων ουσιών στα εμβόλια, όλα τα ακόλουθα συστατικά χρησιμοποιούνται συνήθως ως πρόσθετα εμβολίων: 

• Αλουμινίο - Ένα ελαφρύ μέταλλο που προκαλεί άνοια και νόσο του Αλτσχάιμερ. Ποτέ δεν θα πρέπει να εγχθείτε την ένεση με αλουμίνιο.• Αντιβιοτικά - Χημικές ουσίες που προάγουν μικρόβια , τα οποία είναι θανατηφόρα ανθεκτικά στα αντιβιοτικά στελεχών βακτηρίων που σκοτώνει δεκάδες χιλιάδες Αμερικανούς κάθε χρόνο.

 • Φορμαλδεΰδη - Μια χημική ουσία παστώματος που χρησιμοποιείται για να συντηρήσει τα  πτώματα. Είναι εξαιρετικά τοξική για το νευρικό σύστημα, προκαλώντας τύφλωση, εγκεφαλική βλάβη και επιληπτικές κρίσεις. Το αμερικανικό υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών παραδέχεται ανοιχτά ότι η φορμαλδεΰδη προκαλεί καρκίνο. Μπορείτε να το δείτε αυτό και οι ίδιοι στόν Εθνικό ιστοχώρο Προγράμματος Τοξικολογίας, που χαρακτηρίζει τη 12η Έκθεση της για τις καρκινογόνες ουσίες . Εκεί, το ενημερωτικό δελτίο φορμαλδεΰδης παραλείπει εντελώς να αναφέρει την φορμαλδεΰδη στα εμβόλια. Αυτό είναι το "βρώμικο μικρό μυστικό" της κυβέρνησης και της βιομηχανίας εμβολίων. Δηλώνει εντούτοις ότι "... η φορμαλδεΰδη προκαλεί μυελοειδή λευχαιμία, καθώς και σπάνιες μορφές καρκίνου όπως της ρινικής κοιλότητας, και ρινοφαρυγγικό καρκίνο." 

• όξινο γλουταμινικό νάτριο (MSG) - Μια νευροτοξική χημική ουσία που ονομάζεται "εξωτοξίνη." Προκαλεί τους νευρώνες του εγκεφάλου να είναι υπερβολικά ερεθισμένοι, σε σημείο θανάτου. Το MSG είναι τοξικό ακόμη και όταν καταναλώνεται σε τρόφιμα, το οποίο προκαλεί ημικρανίες και ζημιά στο ενδοκρινικό σύστημα. Ποτέ δεν πρέπει να εγχύσετε MSG στο σώμα σας.

• Θιμεροσάλ - Μια ένωση απο μεθυλικό υδράργυρο που προκαλεί σοβαρή, η και μόνιμη βλάβη του νευρικού συστήματος. Ο υδράργυρος είναι ιδιαίτερα τοξικός για τον εγκέφαλο. Ποτέ δεν πρέπει να αγγίξετε, να καταπιείτε ή να εγχύσετε τον υδράργυρο σε οποιαδήποτε δόση. Δεν υπάρχει καμία ασφαλής δόση υδραργύρου! Οι γιατροί και οι προωθητές εμβολίων, σας λένε ψέματα ότι δεν υπάρχει υδράργυρος στα εμβόλια. 
Ακόμα και το CDC παραδέχεται ότι τα εμβόλια περιέχουν ακόμα υδράργυρο (thimerosal). Επιπλέον, τα Εθνικά Προγράμματα Τοξικολογίας παραδέχονται σε δικά τους έγγραφα ότι: ". ... παράγουν μικρές αλλά μετρήσιμες αυξήσεις στα επίπεδα του υδραργύρου στο αίμα" 

• Εμβολιασμοί • το "Thimerosal βρέθηκε να διασχίζει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και τον πλακούντα.

• Οι "... κίνδυνοι του θιμεροσάλ περιλαμβάνουν νευροτοξικότητα και νεφροτοξικότητα. " (Αυτό σημαίνει την τοξικότητα του εγκεφάλου και των νεφρών.)

 • «... παρόμοια τοξικολογικά χαρακτηριστικά μεταξύ εθυλυδραργύρου και μεθυλυδραργύρου, αυξάνουν την πιθανότητα ότι η νευροτοξικότητα μπορεί επίσης να εμφανιστεί σε χαμηλές δόσεις thimerosal." 

• "... δεν υπάρχουν υφιστάμενες κατευθυντήριες γραμμές για την ασφαλή έκθεση σε εθυλυδράργυρο, ο μεταβολίτης του thimerosal. " 

• "... η αξιολόγηση καθόρισε ότι η χρήση του θιμεροσάλ σαν συντηρητικό σε εμβόλια μπορεί να οδηγήσει στην πρόσληψη υδραργύρου κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι μηνών της ζωής που υπερέβησαν τις συνιστώμενες κατευθυντήριες οδηγίες από την Υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας ( EPA) ... " ... 

• "Στις ΗΠΑ, το thimerosal εξακολουθεί να υφίσταται ως συντηρητικό σε ορισμένα εμβόλια που χορηγούνται σε μικρά παιδιά, καθώς και ορισμένα βιολογικά προϊόντα που συστήνονται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το Thimerosal παραμένει ένα συντηρητικό σε ορισμένα εμβόλια που χορηγούνται σε εφήβους και ενήλικες. Επιπλέον, το thimerosal εξακολουθεί να χρησιμοποιείται διεθνώς ως συντηρητικό του εμβολίου. 

Η έκθεση πηγαίνει έπειτα να μας πει ότι η FDA σε μελέτες thimerosal  διαπίστωσαν ότι με κάποιο τρόπο είναι απολύτως ασφαλής. Αναφέρει επίσης ότι οι κατασκεαστές εμβολίων "εργάζονται" για να αφαιρέσουν το thimerosal από τα εμβόλια, αλλά στην πραγματικότητα κατασκευάζεται ακόμα στα εμβόλια. 

Επ ευκαιρία, αυτή η έκθεση αποκαλύπτει επίσης ότι η FDA απαιτεί συντηρητικά όπως το thimerosal μόνο στις λεγόμενες «πολλαπλές δόσης σε "εμβόλια - φιαλίδια που περιέχουν περισσότερες από μία δόση εμβολίου. Οι φαρμακευτικές εταιρείες θα μπορούσαν, αν ήθελαν να παράγουν "καθαρά" εφάπαξ δόση εμβολίων χωρίς υδράργυρο / thimerosal. 
Αλλά τα επιλέγουν επειδή είναι πιο κερδοφόρα τα προϊόντα που περιέχουν υδράργυρο πολλαπλών δόσεων εμβολίων. Δεδομένου ότι η έκθεση παραδέχεται, ότι τα «Συντηρητικά δεν απαιτούται για προϊόντα που διατυπώνονται σε μονής δόσης φιαλίδια. Τα φιαλίδια πολλαπλών δόσεων προτιμώνται από ορισμένους γιατρούς και κλινικές υγείας, επειδή είναι συχνά λιγότερο ακριβά ανά δόση εμβολίου και απαιτούν λιγότερο αποθηκευτικό χώρο." Έτσι, ο λόγος για τον οποίο το παιδί σας εγχέεται την ένεση με το εμβόλιο, συνοψίζεται στα γραφεία της υγειονομικής περίθαλψης για να κάνουν περισσότερα χρήματα και εξοικονόμηση χώρου αποθήκευσης!

«Ο υδράργυρος στα εμβόλια είναι μια θεωρία συνωμοσίας!

Έχουμε ενημερωθεί από πολλούς «σκεπτικιστές» και γιατρούς, ότι δεν υπάρχει ενα τέτοιο πράγμα όπως ο υδράργυρος στα εμβόλια, καθώς και ότι μια τέτοια πρόταση, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια «άγρια ​​θεωρία συνωμοσίας». 
Αυτό μας δείχνει ακριβώς το πόσο άγνοια έχουν όλοι οι σκεπτικιστές, οι γιατροί, και οι επαγγελματίες της υγείας.
Δεν έχουν καμία ιδέα για το τι υπάρχει στα εμβόλια που σερβίρουν στους ανθρώπους.
Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφτούν  την ιστοσελίδα πρόσθετων ουσιών εμβολίων, η οποία παραδέχεται ανοιχτά αυτές τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στα εμβόλια τώρα!
Δεν είναι μια θεωρία συνωμοσίας! Είναι το καθεστώς της σύγχρονης παραγωγής εμβολίων.
Και στην περίπτωση που το CDC αφαιρέσει αυτή τη σελίδα, εδώ είναι ένα στιγμιότυπο οθόνης, που λήφθηκε στις 22 Οκτωβρίου του 2012, που δείχνει τι ακριβώς ήταν στη σελίδα  πρόσθετων ουσιών εμβολίων CDC:


Νιώθετε πονοκέφαλο μετά από ένα εμβόλιο; Αυτή είναι η αίσθηση των χημικών ουσιών που τρώνε τον εγκέφαλο σας.

Τώρα, σκεφτείτε το εξής: Η πιο συχνή ανεπιθύμητη ενέργεια της ένεσης του εμβολίου είναι ένας πονοκέφαλος. Το CDC παραδέχεται ότι πάνω από το 30 % των ασθενών στους οποίους εγχύονται εμβόλια, βιώνουν πονοκεφάλους ή ημικρανίες.
Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να υπάρχει μέσα στα εμβόλια που θα μπορούσε να προκαλέσει πονοκεφάλους, ημικρανίες και εγκεφαλικές βλάβες ! 

Ακόμα κι αν πιστεύουν στην θεωρία των εμβολίων ως ένα χρήσιμο τρόπο για να εκπαιδεύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα να αναγνωρίζει τους παθογόνους παράγοντες, γιατί κάποιος - ειδικά ένας γιατρός - νομίζει ότι είναι εντάξει το να εγχύσει στα ανθρώπινα όντα υδράργυρο, MSG, φορμαλδεΰδη, και αλουμίνιο; Το επιχείρημα των προωθητών εμβολίου είναι ότι το κάθε εμβόλιο περιέχει μόνο μια μικρή δόση αυτών των εξαιρετικά τοξικών ουσιών, και επομένως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αλλά αυτό το επιχείρημα κάνει ένα μοιραίο λάθος: Τα παιδιά στην Αμερική λαμβάνουν πάνω από είκοσι εμβόλια μέχρι να γίνουν έξι ετών ! Ποιο είναι η αθροιστική επίδραση  όλων αυτών των εμβολίων, σύν τον υδράργυρο από τα οδοντικά σφραγίσματα και τις διαιτητικές πηγές; Ποια είναι η επίδραση του εγχθμένου υδραργύρου σε ενα άνοσο κατασταλμένο παιδί που ζει σε μια κατάσταση χρόνιας διατροφικής ανεπάρκειας; Οι επιστήμονες δεν ξέρουν την απάντηση, γιατί τέτοιες μελέτες δεν έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ. Έτσι, προσποιούνται ότι τίποτα κακό δεν θα συμβεί και θα πιέζουν όλο για περισσότερα εμβόλια σε βρέφη, παιδιά, ακόμη και τις μέλλουσες μητέρες. Θα παίζουμε ρώσικη ρουλέτα με τα παιδιά μας, με άλλα λόγια, κάθε ένεση θα μπορούσε να προκαλέσει μια κρίση, κώμα, θάνατο, ή αυτισμό.

Γιατί η βιομηχανία δεν προσφέρει"καθαρά" εμβόλια ελεύθερα από όλα τα τοξικά πρόσθετα;

Αν τα εμβόλια υποτίθεται ότι είναι για το καλό σας, γιατί περιέχουν τόσα πολλά πρόσθετα που είναι βλαβερά για σας; Δεν θα θέλατε να φάτε υδράργυρο στα ψάρια σας. Δεν θα θέλατε MSG στο σάντουιτς σας, και σίγουρα δεν θα θέλατε φορμαλδεΰδη στη σόδα σας. Γιατί, λοιπόν, θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να εγχυθεί με αυτές τις θανατηφόρες ουσίες; Και εξίσου σημαντικό, γιατί οι βιομηχανίες εμβολίων δεν προσφέρουν ΚΑΘΑΡΑ εμβόλια; Χωρίς πρόσθετες ουσίες που καταστρέφουν τον εγκέφαλο; Σκεφτείτε το: Όταν αγοράζετε τρόφιμα για την υγεία, θέλετε σε εκείνα τα τρόφιμα να μην υπάρχει υδράργυρος, MSG, αλουμίνιο και σίγουρα όχι φορμαλδεΰδη. 
Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα φάει εν γνώση του αυτά τα  νευροτοξικά δηλητήρια. 
Και όμως, οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι κυριολεκτικά εγχύουν εκείνα τα ίδια ακριβώς δηλητήρια που καταστρέφουν τον εγκέφαλο, με την αιτιολογία ότι, κατά κάποιο τρόπο, «Αυτή η ένεση είναι καλό για μένα!" παράλογα, η βιομηχανία εμβολίων λέει ότι αυτά τα τοξικά συστατικά σκόπιμα προστίθενται στα εμβόλια για να κάνουν την εργασία τους καλύτερα! Ναι, αυτός είναι ο λόγος: Επιμένουν ότι ο  υδράργυρος κάνει τα εμβόλια να λειτουργούν καλύτερα. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε μια έκθεση ειδήσεων και βίντεο που πραγματικά υποστηρίζουν ότι ο  υδράργυρος κάνει τα εμβόλια να λειτουργούν καλύτερα, χορηγόντας τα στα παιδιά "βελτιώνουν την συμπεριφορά και την πνευματική τους απόδοση.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ισχυρίζονται κυριολεκτικά ότι ο υδράργυρος είναι καλός για τα μωρά. Οι βιταμίνες μπορεί να σας σκοτώσουν, λένε, αλλά ο υδράργυρος είναι καλός για σας!

Νόμιζα ότι η θεωρία πίσω από τα εμβόλια ήταν ότι οι εξασθενημένοι ιοί θα έδιναν στο ανοσοποιητικό σύστημα μια πρόβα έτσι ώστε στην πταγματικότητα θα ενίσχυαν τα αντισώματα.
Πού χωράνε ο υδράργυρος, η φορμαλδεΰδη και ή MSG σε αυτή τη θεωρία; Μήπως το σώμα σας θα επωφεληθεί καθ 'οιονδήποτε τρόπο από την έκθεση σε φορμαλδεΰδη; Φυσικά όχι. Η ίδια η ιδέα είναι γελοία. Οπότε αυτά τα πράγματα είναι καθαρά για τα εμβόλια; Σας προκαλώ να προσπαθήσουμε να βρούμε ένα. Απλά δεν υπάρχουν για τον πληθυσμό στο σύνολο του. Σχεδόν όλα τα εμβόλια για τις μάζες διατυπώνονται σκόπιμα με νευροτοξικές χημικές ουσίες που δεν έχουν απολύτως τίποτα να κάνουν με την επιστήμη των εμβολιασμών, αλλά έχουν να κάνουν με τον αυτισμό, τη νόσο του Αλτσχάιμερ, πρώιμη εμφάνιση άνοιας , καταστολή του ανοσοποιητικού, και την μαζική λειτουργία του εγκεφάλου.

Τα εμβόλια είναι σχεδιασμένα με χημικά πρόσθετα για να δηλητηριάζουν τον πληθυσμό, και όχι για την προστασία του πληθυσμού

Αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός των εμβολίων: να μήν «προστατεύσει τα παιδιά" με κανενός είδους ασυλία, και να εισφέρει στις μάζες ένα τοξικό κοκτέιλ χημικών ουσιών που προκαλούν βλάβες στον εγκέφαλο και υπογονιμότητα: ο υδράργυρος, MSG, η φορμαλδεΰδη και το αλουμίνιο.
Η ουσία είναι ο πλυθησμός να παραμένει άλαλος, έτσι ώστε κανείς να μην έχει το μυαλό να  ξυπνήσει και να αρχίσει να σκεφτέται για τον εαυτό του.