Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ, ο διανοητικός έλεγχος και η Κυβερνητική...


Τα εμφυτεύσιμα μικροτσίπ, ο διανοητικός έλεγχος και η Κυβερνητική...

Στην παρακάτω αναδημοσίευση υπάρχουν κάποιες μεταφραστικής προέλευσης "ατέλειες" για τις οποίες δεν ευθυνόμαστε μιας και δεν επιμεληθήκαμε εμείς της μεταφράσεως.Ωστόσο αυτά που καταγγέλονται απο την κ. Andria είναι τόσο σημαντικά και για αυτό δενπρέπει να είμαστε τόσο αυστηροί στην ερμηνευτική απόδοση του πρωτότυπου δημοσιεύματος και σε τυχόν ασυνταξίες ή ανορθογραφίες.

 "Αυτή η τεχνολογία συνδέει τους εγκεφάλους των ανθρώπων, μέσω εμφυτευματων Μικροτσίπ, με δορυφόρους που ελέγχονται από γιγαντιαίους υπολογιστές που ευρίσκονται στο έδαφος" Rudy Andria

 Η Κα Rauni Kilde, Δόκτωρ στην ιατρική, παλαιά ιατρική προϊστάμενη, αξιωματιος, για την Λαπωνία (Φινλανδία του Βορρά), είναι μια εκ των πιό θαρραλέων επαγγελματιών υποστηρικτών μας. Της απενεμήθη διάκριση από την CAHRA για την εμφάνιση της σε βίντεο, μη διαθέσιμο επί του παρόντος, που πραγματοποιήθηκε από την...
 Transmedia Παραγωγές Londres, στην Αγγλία.

Παρακαλείσθε να δείτε το κείμενο που καταχωρήθηκε στην τιμητικη πλακα διάκρισης στο awardlst  Μας εξουσιοδότησε να ταχυδρομήσουμε το άρθρο, δείγμα της πιο σθεναρός υποστήριξης που μας έχει προσφέρει κανείς. Τις πιο ειλικρινείς ευχαριστίες μας στην ιατρό Κilde.

Το παρακάτω άρθρο, αρχικά, δημοσιεύθηκε στην έκδοση του 36ου έτους της εφημερίδας ,φινλανδικής γλώσσας, SPEKULA,(3Ο τριμηνο,1999). Σχολιασμοί d’ Eleanor White: SPEKULA , είναι μια δημοσίευση των φοιτητών ιατρικής της Φινλανδίας του... Βορρά, και των ιατρών του Πανεπιστημίου ΟLK της πόλης Ούλου. Αποστέλλεται σε όλους τους φοιτητές ιατρικής της Φινλανδίας και σε όλους τους ιατρούς της Φινλανδίας του βορρά σε 6500 αντίγραφα

ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΥΣΙΜΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ Ο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ. ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ SPEKULA,
 3ο τρίμηνο, 23 Οκτωβρίου 1999 Από την Rauni-Leena Luukanen-Kilde, παλαιά ιατρική προϊστάμενη, αξιωματιος, για την Λαπωνία . Το 1948, ,o Norbert Weiner εξέδωσε ένα βιβλίο, KYBERNHTIKH, που την καθορίσαμε σαν μια θεωρία της επικοινωνίας και του νευρολογικού ελέγχου, που ήταν σε ισχύ στους μικρούς κύκλους εκείνης της εποχής. Ο Yoneji Masuda, «πατέρας της κοινωνίας της πληροφορίας» φώναξε ψηλά και δυνατά, την ανησυχία του να δούμε την ελευθερία μας να απειλείται κατά τρόπο Οργουελικο, από την τεχνολογία της Κυβερνητικής, παντελώς άγνωστης από την πλειοψηφία των ανθρώπων.

 Αυτή η τεχνολογία συνδέει τους εγκεφάλους των ανθρώπων, μέσω εμφυτευματων Μικροτσίπ, με δορυφόρους που ελέγχονται από γιγαντιαίους υπολογιστές που ευρίσκονται στο έδαφος. Τα πρώτα εμφυτευματα στον εγκέφαλο τοποθετήθηκαν χειρουργικά το 1974, στην Πολιτεία του Οχάιο, στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως επίσης και στην Στοκχόλμη στην Σουηδία. Εγκεφαλικά ηλεκτρόδια παρενεβληθησαν στο κρανίο μωρών, το 1946, εν αγνοία των γονέων των. Κατά τα έτη 50 και 60, εμφυτευματα ηλεκτρικά παρενεβληθησαν στους εγκεφάλους ζωών και ανθρώπων, ειδικότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες, κατά την έρευνα για την τροποποίηση του εγκεφάλου και του σώματος. Μέθοδοι διανοητικού έλεγχου χρησιμοποιήθηκαν στις απόπειρες αλλαγής της συμπεριφοράς και της νοοτροπίας των ανθρωπων.

Η άσκηση επιρροής στις εγκεφαλικές λειτουργίες έγινε ο πρωταρχικός σκοπός του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών. Πριν από 30 χρόνια τα εμφυτευματα, μεγέθους 1 εκατοστού ανεκαλυφθησαν στις ραδιογραφίες. Τα επόμενα εμφυτευματα μίκρυναν και έγιναν μεγέθους κόκκου ρυζιού. Κατασκευαζοντο από πυρίτιο και αργότερα από αρσενικό και γάλλιο. Στις ημέρες μας τα εμφυτευματα είναι τόσο μικρά που μπορεί να εμφυτευτούν στον λαιμό στην πλάτη, όπως και ενδοφλεβίως, σε διάφορα μέρη του σώματος κατά την διάρκεια εγχειρίσεων, εν γνώσει ή εν άγνοια του ατόμου. Σήμερα είναι απολύτως αδύνατο να εντοπισθούν ή να αφαιρεθούν.

Τεχνικά είναι δυνατόν να εγχέεται σε κάθε νεογέννητο ένα μικροτσίπ, που θα μπορούσε να λειτουργεί ώστε να ταυτοποιειται το άτομο για την υπόλοιπη ζωή του. Τέτοιου είδους σχέδια συζητούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες μυστικά, χωρίς καμία δημοσίευση των προβλημάτων που εμπλέκονται αναφορικά με τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής. Στην Σουηδία ο Πρωθυπουργός Όλαφ Πάλμε είχε δώσει εντολή το 1973 να βάλουν εμφυτευματα στους φυλακισμένους., και ο τ. Γενικός Διυθυντης Jan Freese αποκάλυψε ότι ασθενείς σε οίκους ευγηρίας ,εμφυτεύτηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 80.Η τεχνολογία αποκαλύπτεται σε επίσημη αναφορά στην Σουηδία 1972.

STATENS OFFICIELLA UTRADNINGER (SOU.Τα εμφυτευθεντα άτομα μπορούν να παρακολουθούνται παντού. Οι εγκεφαλικές τους λειτουργίες μπορούν επίσης να παρακολουθούνται από απόσταση από μεγάλους υπολογιστές και να αλλοιώνονται μέσω της αλλαγής των συχνοτήτων. Τα πειραματόζωα που χρησιμοποιούνται στα μυστικά πειράματα, συμπεριλαμβάνουν ,φυλακισμένους, στρατιώτες, ψυχασθενείς, ανάπηρα παιδιά, άτομα τυφλά και κωφά, ομοφυλόφιλους και γυναίκες ελεύθερες, ηλικιωμένους και κάθε είδους ανθρώπινης ομάδας που θεωρείται ως περιθωριακή, από τους πειραματιστές της Ελίτ. Τα πειράματα που δημοσιεύθηκαν για τους φυλακισμένους της φυλακής της Πολιτείας της Γιούτα π.χ είναι σοκαριστικα για την συνείδηση.

 Η στοχοποιηση των εγκεφαλικών λειτουργιών των ανθρώπων με πεδία και ηλεκτρομαγνητικές δέσμες ( από ελικόπτερα και αεροπλάνα ή δορυφόρους, από άσπρα φορτηγάκια σε στάθμευση, από γειτονικά σπίτια, από τηλεφωνικούς στύλους, από ηλεκτρικά μηχανήματα, GSM, της τηλεόρασης του ραδιοφώνου κλπ.) αποτελεί μέρος του προβλήματος της ακτινοβολίας που πρέπει να αντιμετωπισθεί από κυβερνήσεις δημοκρατικά εκλεγμένες. Εκτός από τον νοητικό ηλεκτρονικό έλεγχο, χημικές μέθοδοι αναπτύχθηκαν επίσης. Ναρκωτικά που αλλοιώνουν το πνεύμα και διάφορα αέρια αρωματικά που επιδρούν αρνητικά στην εγκεφαλική λειτουργία μπορούν να εγχυθουν μέσα από τους αεραγωγούς και τις σωληνώσεις του νερού. Επί πλέον, βακτήρια και ιοί δοκιμάσθηκαν κατ’αυτόν τον τρόπο σε πολλές χώρες.

Η υπερτεχνολογια του σήμερον, που συνδέει τις εγκεφαλικές μας λειτουργίες διαμέσου των μικροτσίπ, ή και χωρίς αυτά, σύμφωνα με την τελευταία τεχνολογία, με υπολογιστές μέσω δορυφόρων στις Ηνωμένες Πολιτείες ή στο Ισραήλ, θέτει την μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα.
Οι τελευταίοι υπερυπολογιστες είναι αρκετά δυνατοί για να επιβλέπουν τον πληθυσμό όλης της γης. 

Νέους δορυφόρους σαν τη Σελήνη βλέπουν οι επιστήμονες


Νέους δορυφόρους σαν τη Σελήνη βλέπουν οι επιστήμονες


Ανατρέπεται η αντίληψη που ήθελε τη Σελήνη ένα δυσανάλογα μεγάλο…
δορυφόρο σε σχέση με τη Γη-και άρα μια σπάνια περίπτωση- σύμφωνα με Ελβετούς και Αμερικανούς επιστήμονες. Περίπου ένας στους δέκα πλανήτες σε άλλα ηλιακά συστήματα ίσως έχει ένα υπερβολικά μεγάλο φεγγάρι ως δορυφόρο.

Οι υπερβολικά μεγάλοι δορυφόροι σε σχέση με τον "μητρικό" τους πλανήτη δεν είναι τελικά καθόλου σπάνιοι μέσα στο σύμπαν, σύμφωνα με προσομοιώσεις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές Ελβετών και Αμερικανών ερευνητών. Μια τέτοια διαπίστωση μπορεί σαφώς να οδηγήσει στον εντοπισμό πλανητών που είναι φιλόξενοι για τη ζωή κάνοντας πιο ακριβείς τις αστρονομικές μελέτες για τους πλανήτες αυτούς. 
Μία στις δώδεκα πιθανότητες εκτιμάται ότι μπορεί να υπάρχουν ώστε να δημιουργηθεί ένα πλανητικό σύστημα, όπου ο πλανήτης θα έχει μάζα πάνω από το ήμισυ της Γης και ο δορυφόρος πάνω από το ήμισυ της Σελήνης, όπως αναλύουν οι ερευνητές του Ινστιτούτου ΘεωρητικήςΦυσικής του πανεπιστημίου της Ζυρίχης και του Διαστήματος του πανεπιστημίου του Κολοράντο, με επικεφαλής τον Σεμπάστιαν Έλσερ σύμφωνα με το BBC.
Πώς σχηματίστηκε η Σελήνη;
Η Σελήνη εκτιμάται ότι σχηματίστηκε όταν ένα σώμα με μέγεθος όσο ο σημερινός πλανήτης Άρης έπεσε πάνω στη Γη, με συνέπεια, εξαιτίας των υλικών που εκτινάχτηκαν στο διάστημα, να δημιουργηθεί ένας δίσκος λιωμένης ύλης σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη μας, ώσπου σιγά-σιγά ψύχθηκε και στερεοποιήθηκε, δημιουργώντας τελικά το φεγγάρι μας. 
Παρόλα αυτά, οι επιστήμονες δεν θεωρούν ότι έχουν λύσει με βεβαιότητα όλα τα μυστήρια σχετικά με την προέλευση της Σελήνης. 
Η ύπαρξη σε τροχιά ενός μεγάλου δορυφόρου όπως η Σελήνη, έχει βοηθήσει στη σταθεροποίηση του άξονα της Γης (αντίθετα π.χ. με αυτό που συμβαίνει στον Άρη, ο οποίος δεν διαθέτει ένα μεγάλο φεγγάρι). Με τον τρόπο αυτό σταθεροποιούνται και οι εποχές και η κατανομή των ηλιακών ακτίνων και αντίστοιχα της θερμότητας στην επιφάνεια του πλανήτη μας. 
Έτσι, χάρη στην ευεργετική παρουσία της Σελήνης, η ζωή στη Γη βοηθήθηκε να αναπτυχθεί και να εξελιχτεί ενώ είναι πολύ πιθανό να έχει συμβεί κάτι ανάλογο και σε άλλους εξωπλανήτες, που τυχαίνει να έχουν κοντά τους ένα μεγάλο φεγγάρι.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Νέους δορυφόρους σαν τη Σελήνη βλέπουν οι επιστήμονες http://24wro.blogspot.com/2011/06/blog-post_4312.html#ixzz1OVn5Lasg

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: 2 ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ


ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: 2 ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ


Προ ολίγου είδαμε το παρακάτω βίντεο και αμέσως στο μυαλό μας ήρθε
 ο John Lenard Walson.  Το βίντεο φαίνεται ότι είναι αρκετά παλαιό και
 έχει τραβηχτεί κάπου στην Αργεντινή.Διακρίνονται 2 αντικείμενα, το ένα φακοειδές και το άλλο
 θα μπορούσαμε να το παρομοιάσουμε σαν ζωντανό οργανισμό
 μια και η ομοιότητα του με μια μέδουσα είναι πάρα πολύ μεγάλη.
Aυτό το άρθρο προέρχεται από το worldjudge2012.blogspot.com worldjudge2012.blogspot.com: ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: 2 ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ http://worldjudge2012.blogspot.com/2011/06/2.html#ixzz1OV5m9xu0
Under Creative Commons License: Attribution

Κράτησαν στη ζωή αντι-ύλη για 16 λεπτά


Κράτησαν στη ζωή αντι-ύλη για 16 λεπτά

Έφτιαξαν στο CERN 309 άτομα αντι-υδρογόνου και τα «φυλάκισαν» για 16 λεπτά

Κράτησαν στη ζωή αντι-ύλη για 16 λεπτά
Το CERN έδωσε στην δημοσιότητα μια καλλιτεχνική απεικόνιση της δημιουργίας σωματιδίων αντι-υδρογόνου
Γενεύη 

Ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών (το γνωστό CERN) ανακοινώθηκε από τους υπευθύνους του ερευνητικού προγράμματος Alpha. Ερευνητές κατάφεραν να δημιουργήσουν εκατοντάδες σωματίδια αντι-ύλης και πιο συγκεκριμένα άτομα αντι-υδρογόνου και να «παγιδεύσουν» ορισμένα από αυτά για 16 λεπτά, χρονικό διάστημα ικανό για να μελετηθούν.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή εξέλιξη με δεδομένο ότι πριν λίγους μήνες οι ερευνητές στο ίδιο πρόγραμμα είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν 38 άτομα αντι-υδρογόνου και να τα «παγιδεύσουν» μόλις για μερικά δέκατα του δευτερολέπτου, χρονικό διάστημα που φυσικά δεν επέτρεψε οποιαδήποτε παρατήρηση και μελέτη τους.

Η αντι-ύλη
Η φυσική επιστήμη θεωρεί ότι για κάθε σωματίδιο όπως τα πρωτόνια και τα ηλεκτρόνια υπάρχει ένα αντι-σωματίδιο το οποίο η επιστημονική κοινότητα έχει ονομάσει «σωματίδιο - καθρέφτη» και είναι πανομοιότυπο με το «πρωτότυπο» αλλά με αντίθετο ηλεκτρικό φορτίο. Για παράδειγμα, ο «καθρέφτης» του πρωτονίου είναι το αντι-πρωτόνιο, του υδρογόνου το αντι-υδρογόνο ενώ «καθρέφτης» του ηλεκτρονίου είναι το ποζιτρόνιο. Σύμφωνα με την κρατούσα θεωρία κατά την γέννηση του Σύμπαντος η αντι-ύλη ήταν τόση όση και η ύλη αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Οι επιστήμονες προσπαθούν επί χρόνια να βρουν απαντήσεις σε αυτό το κοσμικό μυστήριο η λύση του οποίου θα φωτίσει άγνωστες πτυχές της δημιουργίας αλλά και της εξέλιξης του συμπαντικού περιβάλλοντος. Τα σωματίδια αντι-ύλης μόλις έρθουν σε επαφή με την ύλη αλληλοεξουδετερώνονται δημιουργώντας καθαρή ενέργεια γεγονός που εμπόδιζε μέχρι σήμερα τους επιστήμονες να έρθουν σε επαφή μαζί τους. Έτσι όσο περισσότερο χρόνο καταφέρουν να έχουν στην διάθεσή τους οι επιστήμονες τα σωματίδια αντι-ύλης για να τα μελετήσουν τόσο περισσότερα μυστικά της θα αποκαλυφθούν.

Η μαγνητική «παγίδα»
Η δημιουργία και «παγίδευση» των 309 ατόμων αντι-υδρογόνου έγινε στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος ALPHA (Antihydrogen Laser Physics Apparatus) στο οποίο διεθνής ομάδα ερευνητών χρησιμοποιεί μια ειδική συσκευή, έναν επιβραδυντή αντιπρωτονίων, για τη δημιουργία σωματιδίων αντι-ύλης. Οι ερευνητές με την βοήθεια της συσκευής δημιουργούν μια «μαγνητική παγίδα» η οποία συγκρατεί τα σωματίδια αντι-ύλης και δεν τους επιτρέπει να έρθουν αμέσως σε επαφή με την ύλη και να εξαφανιστούν.

«Καταφέραμε να δούμε για περισσότερο χρόνο το πώς συμπεριφέρονται αυτά τα σωματίδια όταν βρίσκονται στην παγίδα, πώς κινούνται, ποιά είναι η ταχύτητα και η ενέργειά τους. Με λίγες δεκάδες σωματίδια ήταν δύσκολο να τα δούμε όλα αυτά. Με μερικές εκατοντάδες σωματίδια αρχίζουμε να βλέπουμε την συμπεριφορά τους μέσα στην παγίδα»
 αναφέρει οΤζέφρι Χάνγκστ, του Πανεπιστημίου Ααράους στη Δανία που είναι επικεφαλής αυτών των πειραμάτων.

Βασικός στόχος των ερευνητών είναι να διαπιστώσουν εάν ενεργεί η βαρύτητα πάνω στην αντιύλη με τον ίδιο τρόπο που ενεργεί και στην κανονική ύλη. Με απλά λόγια, οι φυσικοί προσπαθούν να καθορίσουν εάν το αντι-υδρογόνο, αφού αφεθεί ελεύθερο, θα πέσει στο έδαφος, ή θα «πετάξει» ψηλά.
ΠΗΓΗ((
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2011/06/16.html))

Το βίντεο της συμφοράς!