Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Το Project Mannequin, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, οι ανθρωποθυσίες και ο έλεγχος του νου μέσω συχνοτήτων από τις μυστικές υπηρεσίες (Video)

Το Project Mannequin, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, οι ανθρωποθυσίες και ο έλεγχος του νου μέσω συχνοτήτων από τις μυστικές υπηρεσίες (Video)
Ας δούμε κατ'αρχάς ποιος είναι ο Τζέημς Κάσμπολτ

Θα δώσω την πρώτη παράγραφο από το απόσπασμα που παρατίθεται 
εδώ, απο βιβλίο του Agent Buried Alive, The Autobiography of Commander James Casbolt (2008) 

Λέγομαι James Michael Casbolt. Παρακάτω καταγράφεται η ζωή μου και η μαρτυρία μου. Γεννήθηκα στο Λονδίνο το 1976. Επιλέχθηκα πριν γεννηθώ, για ένα πρόγραμμα (μιας υπηρεσίας αντικατασκοπείας) ελέγχου του νου και γενετικής ενίσχυσης, το οποίο είναι γνωστό ως Project Mannequin. Αυτό το πρόγραμμα διενεργείται σε άκρα μυστικότητα και κατηγοριοποιείται στα άκρως απόρρητα αυτής της χώρας, και αυτό είναι το πρώτο βιβλίο που γράφεται γι'αυτό.
 
Μπήκα στο πρόγραμμα με τη γέννησή μου, λόγω των σπάνιων γενετικών ιδιοτήτων που διαθέτω, τις οποίες αναζητούν οι χειριστές του προγράμματος, και λόγω της εμπλοκής της οικογένειάς μου στην κοινότητα της αντικατασκοπείας και των ιλουμινάτι. Η οικογένειά μου είναι απόγονοι της γαλλικής βασιλικής οικογένειας (κατά τη γαλλική επανάσταση) από την πλευρά του πατέρα μου. Ο παππούς μου ήταν στην ναυτική αντικατασκοπεία κατά τον Β'ΠΠ. Το όνομά του ήταν James Casbolt. 'Ηταν επίσης υψηλόβαθμο μέλος της μεγάλης μασονικής στοάς Sindlesham στο Berkshire. Το Berkshire είναι μεγάλο κέντρο δραστηριοτήτων της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" στην Αγγλία. 'Ηταν σιωνιστής εβραίος και είχε στενή διασυνδεση με τον Rupert Murdoch και διηύθυνε εναν δικό του οικο εκτυπώσεων, μετά τον πόλεμο. Ο θείος μου ήταν πράκτορας της MI 5 στον τομέα logistics - ονομάζεται Brain Casbolt - και ο πατέρας μου ήταν πράκτορας της MI 6 και λεγόταν Peter Casbolt. Ο πατέρας μου ήταν γνωστός και με άλλα ψευδώνυμα στην κοινότητα της αντικατασκοπείας. Ο πατριός μου, ο Neil Pettet, ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος σε μια εταιρία αλουμινίου ονόματι Hi-Mets (που σήμερα λέγεται Service Metals). Αυτή η εταιρία είχε τη βάση της στο Newbury, και ουσιαστικά βρισκόταν ακριβώς από πάνω από τις εγκαταστάσεις AL/499. Ο Neil είχε συμβόλαιο για την στρατιωτική άμυνα, υπογεγραμμένο από το υπουργείο Αμύνης και δούλευε μυστικά στην R.A.F. Το Welford συνδέεται υπόγεια με το AL/499. Επίσης, δούλεψε στα εργαστήρια γενετικής Harwell στην περιοχή και στη στρατιωτική μονάδα Boscombe Down στο Wiltshire. Και τα δύο αυτά σημεία έχουν άμεση και βαθύτατη συνδεση με το Project Mannequin, όπως θα δούμε αργότερα σ'αυτό το βιβλίο...


Στην σελίδα 
εδω θα βρείτε λινκς συνεντεύξεων που έδωσε και συζητήσεων που έκανε.
Σημειώσεις από τον James Casbolt

"Η παραπάνω συνέντευξη δίνει λεπτομέρειες αναφορικά με το πρόγραμα της ΝΤΠ να έχει τον έλεγχο της Αγγλίας πριν το 2012. Αυτο το πρόγραμμα λέγεται Project Mannequin, στο οποίο ενεπλάκην άμεσα και διευθύνεται από τη NSA από διάφορες υπόγειες βάσεις που υπάρχουν γύρω από το Λονδίνο και το Μπέρκσαϊρ, όπως η βάση AL/499 που βρίσκεται 200 πόδια κάτω απο την πόλη Peasemore στο Berkshire, η βάση CLC-1 κάτω από το Westminster στο λονδίνο που συνδέεται με τη μεγάλη βάση κάτω από τη Βουλή, τις εγκαταστάσεις MONSOON-1 κάτω από το Lakenheath της RAF, 90 μίλια βόρεια του Λονδίνου και τις υπόγειες εγκαταστάσεις κάτω από τη βάση βιολογικού πολέμου Porton Down στο Wiltshire, καθώς και σε άλλες βάσεις στην Αγγλία. Οι λεπτομέρειες για το Project Mannequin και τα συσχετιζόμενα υπο-προγράμματα, αναφέρονται στη συνέντευξη, αλλά μόλις μου δόθηκε νέα πληροφόρηση σχετικά με αυτή την ατζέντα, από πολύ αξιόπιστη πηγή, την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα. Η πληροφόρηση είναι πολύ ανησυχητική και δε θα απολογηθώ ούτε θα μασήσω τα λόγια μου, καθώς πρέπει να το γνωρίζετε αυτό, για το μέλλον σας."

Απαχθέντα παιδιά και υπόγειες βάσεις
"Η τεράστια διακίνηση παιδιών και τα δίκτυα σατανιστικών τελετουργικών δολοφονιών στην Αγγλία, συνδέονται άμεσα με το Project Mannequin και με πολύ σατανικές φατρίες μέσα στην κοινότητα αντικατασκοπείας, που επικεντρώνονται στο NSA, την CIA και την βρετανική αντικατασκκοπεία. Τώρα έχουμε πάνω από 25.000 παιδιά που εξαφανίστηκαν χωρίς κανένα ίχνος στην Αγγλία κάθε χρόνο, τα οποία οι δικοί τους δεν ξαναβλέπουν ποτέ. Αυτός ο αριθμός αποκρύπτεται (σε απόρρητα αρχεία) και τα ΜΜΕ που ελέγχονται από την κοινότητα της αντικατασκοπείας, αποσιωπούν αυτά τα γεγονότα, και δεν δίνουν το βήμα στους γονείς αυτών των παιδιών, εστιάζοντας υπέρ το δέον σε μια η δυο περιπτώσεις αγνοούμενων παιδιών κάθε χρόνο, για να αποτρέψουν την εστίαση του κόσμου στην σφαιρική εικόνα αυτής της ιστορίας. Πέρισι βρέθηκα στο κολέγιο Truro και είδα στους τοίχους αφίσσες κολλημένες, αγνοούμενων παιδιών. Αυτά τα άτομα, δεν είχαν καν αναφερθεί σε ειδησεογραφικές εκπομπές στην Αγγλία. 
Η πηγή μου, μου αποκάλυψε ότι τα παιδιά που απαγάγονται τώρα και μεταφέρονται σε υπόγειες βάσεις όπως την AL/499, δολοφονούνται με φρικτούς τρόπους και καταγράφουν τα εγκεφαλικά τους κυματα σε υπολογιστές, κατά τη στιγμή του θανάτου, με ψηφιακά λινκς σε κρανιακά εμφυτευματα που τοποθετούνται στους εγκεφάλους των παιδιών. Καθώς τα εγκεφαλικά κύματα και τα ραδιοκύματα είναι βασικά το ίδιο πράγμα, αυτή η φρικτή ενέργεια που καταγραφεται από υπερ-υπολογιστές, εκπέμπονται μέσω τηλεοράσεων, ραδιοφώνων, κινητών τηλεφώνων και κεραιών σε όλη τη χώρα, επηρεάζοντας ολόκληρο τον πληθυσμό μέσω αυξημένων επιπεδων εγκλημάτων, σεξουαλική κακοποίηση, κακοποίηση παιδιών, κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ και μια γενικότερη πτώση των ηθικών αξιών των ανθρώπων, καθώς κάθε άνθρωπος έχει ένα είδος τηλεπαθητικού "δέκτη" ο οποίος είναι ο αδένας επίφυση (ή κωνάριο) μέσα στον εγκέφαλο. Προσωπικά είδα παιδιά να δολοφονούνται στο διάστημα που βρισκόμουν σ'εκείνη τη βάση και τελευταία, κόβουν τα λαρύγγια των παιδιών και οι εκπομπές από τα καταγεγραμμένα εγκεφαλικά κύματα κατά την ώρα του θανάτου, είναι αυτές που εμποδίζουν τους ανθρώπους σ'αυτή τη χώρα να μιλούν και να μοιράζονται πράγματα μεταξύ τους... Κόβουν τα χέρια των παιδιών σε κάποιες απο αυτές τις υπόγειες βάσεις, και οι συχνότητες που εκπέμπονται, εμποδίζουν τους ανθρώπους να κάνουν τις δουλειές της καθημερινότητάς τους αποτελεσματικά, και να διατηρουν πειθαρχια στη ζωή τους. 
Ίσως να σας απωθούν όλα αυτά και να αρνείστε ότι συμβαίνουν, αλλά είναι πραγματικά και είναι καιρός να ξυπνήσετε.
Ο Βarry King που είναι στενός μου φίλος και ήταν αξιωματικός ασφαλείας στο Wackenhut το 1979, και συγκεκριμένα στη βάση AL/499 NASH Berkshire, μου είπε ότι το σχέδιο της NSA ήταν να μπουν μικροτσίπς σε όλον τον κόσμο στην Αγγλία, με κρανιακά εμφιτεύματα κατά τις στρατιωτικές απαγωγές (MILABS), πριν το 2009. Οι σατανικές φατρίες στην NSA δουλεύουν υπερωρίες με το στρατό σ'αυτή τη χώρα, με στρατιωτικές απαγωγές κάθε βράδυ, χρησιμοποιώντας τα μαυρα, τριγωνικά αεροσκάφη ‘Firefly’, που έχουν δοκιμαστεί στην Area 51 στις ΗΠΑ και τα αναφέρω λεπτομερώς στη συνέντευξη. 

Μόλις έμαθα σήμερα, 
(μιλάμε για το 2007 που δόθηκε η συνέντευξη) ότι κατεβαίνουν οι διακόπτες των αναλογικών σημάτων στις τηλεοράσεις το 2009 και αυτές θα λειτουργούν μόνον με ψηφιακή σύνδεση. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ! Η NSA θέλει να "συντονιστούν" όλοι στους ψηφιακούς τους παλμούς και να συνδέονται με τους υπερ-υπολογιστές τους, σαν τον υπολογιστή "τέρας", που βρίσκεται στο Pine Gap στην Αυστραλία, μέσω των κρανιακών τους εμφυτευμάτων, μέχρι το 2009...."
(ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ????) 


"... Πέρσι, περίπου 1 στα 25 άτομα, δέχθηκαν εμφυτεύματα με διάφορους τρόπους που ανέφερα στη συνέντευξη. Τώρα έχουμε φτάσει στο 1 στα 17 άτομα και ο αριθμός αυτός, αυξάνεται. 
Οι συχνότητες των δολοφονιών, καταγράφονται πίσω από δημοφιλείς μουσικές, ταινίες και τηλεοράσεις σε τόνο ELF (Extremely low frequency= Υπερβολικά Χαμηλή Συχνότητα-ΥΧΣ) που στη φυσική ακούγεται σαν βουητό. Όταν αποκωδικοποιηθεί, βγαίνει στην κυριολεξία ήχος ουρλιαχτού! Τα καταγεγραμμένα εγκεφαλικά κύματα, μπορούν να αποθηκευτούν σε μια μικρή συσκευή σαν κουτάκι, σε υπερσυμπυκνωμένη μορφή, και να φοριέται σε ζώνες, ή να την κρατούν δολοφόνοι των μυστικών υπηρεσιών. Το κουτάκι μπορεί να στραφεί προς κάποιο άτομο (να το στοχεύσει) και να "εκτοξευτεί" ραδιοκυμα που φυσικά είναι αόρατο στα μάτια του κόσμου. Αυτή η ενέργεια είναι εντελώς ξένη για το νευρικό συστημα των περισσότερων ανθρώπων, και ο στόχος (το άτομο που στοχεύεται) θα πεσει σε σοκ, καθώς το νευρικό σύστημα "κατεβάζει διακόπτες" και συνήθως πεθαίνει. 

Αυτές οι ομάδες, χρησιμοποιούν αυτές τις τακτικές απόγνωσης, για να μπλοκάρουν τις ισχυρές συχνότητες αγάπης και διαφωτισμου που αυξάνονται μέρα τη μέρα, καθώς ο πλανήτης μας πλησιάζει το γαλαξιακό κέντρο, καθώς πλησιάζουμε στο 2012. 
Ζούμε σε επικίνδυνους και συναρπαστικους καιρούς και πρέπει να ενωθούμε σε ομάδες, με συμπόνοια και επικοινωνία μέσα γεγονότα όπως το συνέδριο Probe International στο Blakpool για να διασπαστούν αυτές οι συχνότητες. 
Στο αγρογλυφικό που εμφανίστηκε στην Αγγλία πριν μερικά χρόνια, είχε κωδικοποιηθεί το ακόλουθο μήνυμα σε ψηφιακό δυαδικό κώδικα-
"Προσοχή στους φέροντες ΨΕΥΤΙΚΑ δώρα, και προσοχή στις ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΘΕΤΟΥΝ. Πολύς ΠΟΝΟΣ, αλλά υπάρχει ακόμα χρόνος. Υπάρχει ΤΟ ΚΑΛΟ εκεί έξω. Αντιτιθέμεθα στην ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ. Αγωγός ΚΛΕΙΝΕΙ (ήχος κουδουνιού ή καμπάνας)"
Οι σκοτεινές φατρίες στις μυστικές οργανώσεις, προσπαθούν να κλείσουν τον αγωγό αυτής της ενέργειας αγάπης που είναι υψηλότερης συχνότητας, μέσω των ψηφιακών τους σημάτων. Θα τους το επιτρέψετε, με το να πιστεύετε τα ψέματα που μας ταϊζουν τα ΜΜΕ, ή θα ξυπνήσετε μέσα από πολλά εναλλακτικά ποιοτικά ΜΜΕ, όπως το διαδικτυο και τις οργανώσεις όπως η Probe International?
Με την αλήθεια μου
James Casbolt, St Ives, Κορνουάλη, 9 Οκτωβρίου 2007"

Το Project Mannequin, η Νέα Τάξη Πραγμάτων, οι ανθρωποθυσίες και ο έλεγχος του νου μέσω συχνοτήτων από τις μυστικές υπηρεσίες (Video) ~ Ελευθερη σκεψη ΠΗΓΗ

ΒΟΗΘΕΙΑ...

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 19χρονη κόρη του Πυργιώτη λογιστή Αχιλλέα Χριστόπουλου, Μαρία. Η οικογένειά της κάνει έκκληση για αίμα. Η ομάδα αίματος είναι 0- (μηδέν αρνητικό).
Παρακαλούνται όποιοι μπορούν και ενδιαφέρονται να προβούν στις κατατόπους αιμοδοσίες και να προσφέρουν αίμα με τα εξής στοιχεία λήπτη:
Μαρία Χριστοπούλου του Αχιλλέα
Τμήμα: Μονάδα Εντατικής Θεραπείας
Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας

Το τελικό σχέδιο των σιωνιστών για την Ελλάδα αρχίζει το 2014! Η ταφόπλακα για τους Ορθόδοξους Έλληνες έρχεται …θα τους αφήσουμε…;


Το τελικό σχέδιο των σιωνιστών για την Ελλάδα αρχίζει το 2014! Η ταφόπλακα για τους Ορθόδοξους Έλληνες έρχεται …θα τους αφήσουμε…;

Απόλυτο έλεγχο στα προσωπικά περιουσιακά δεδομένα και στις δοσοληψίες των Ελλήνων με το κράτος προωθεί η κυβέρνηση.
Οι αγοραπωλησίες με μετρητά περιορίζονται στο ελάχιστο, οι καταθέσεις των πολιτών σε διαφορετικές τράπεζες θα παρακολουθούνται κεντρικά, όλοι οι πολίτες θα χρειάζονται ειδικό αριθμό μητρώου για να παίρνουν τη σύνταξη τους ή οποιοδήποτε βοήθημα από το κράτος.
Ένας «αόρατος» αριθμός θα έχει τις πληροφορίες για κάθε πολίτη.
Εικόνες από το μέλλον, που φέρουν τη σφραγίδα της τρόικας.Ειδικότερα, η κυβέρνηση θα φέρει το επόμενο διάστημα στη Βουλή τις ακόλουθες ρυθμίσεις για ψήφιση:
* Οι εφορίες δεν θα δέχονται πια πληρωμές με μετρητά, αλλά θα απαιτείται να γίνονται όλες οι πληρωμές σε τράπεζες.
* Πριν από το τέλος του έτους προβλέπεται η δημιουργία ενός Κεντρικού ΜητρώουΤραπεζικών Λογαριασμών. Κάθε πολίτης που έχει καταθέσεις σε μία ή περισσότερες τράπεζες θα αντιστοιχίζεται σε ένα μοναδικό αριθμό.
Κάθε συναλλαγή θα καταγράφεται και θα παρακολουθείται κεντρικά στη νέα βάση δεδομένων που θα δημιουργηθεί.
Το σύστημα θα τον εμφανίζει σαν ένα «πορτοφόλι» και κάθε κίνηση των λογαριασμών του θα αφήνει τα ίχνη της: πότε και ποια ποσά κατατέθηκαν, αναλήφθηκαν ή μεταβιβάστηκαν και από ποιους.
* Από τον Ιούνιο του 2013 το αργότερο, για τις συναλλαγές των πολιτών με όλα τα υπουργεία θα απαιτείται η χρήση του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ).
Ο πολίτης δεν θα μπορεί έχει καμία οικονομική συναλλαγή με το κράτος, αν οι υπηρεσίες δεν γνωρίζουν τον ΑΦΜ του.
Συντάξεις, επιδόματα πρόνοιας, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, άλλα επιδόματα και γενικά κάθε ευρώ που δίνεται από το κράτος θα αντιστοιχίζεται σε ένα μοναδικό ΑΦΜ.
* Τον Ιούνιο του 2014, ένας κρατικός φορέας θα ενοποιήσει όλους τους διαφορετικούς αριθμούς αναγνώρισης που χρησιμοποιούνται σήμερα σε διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες. Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), Αριθμός Δελτίου Ταυτότητος, ΑΦΜ, όλοι οι αριθμοί μητρώου θα ενωθούν σε έναν αριθμό.
Αριθμός «όλα σε ένα»
Η αριθμοδότηση των Ελλήνων και η αντικατάσταση των μετρητών με χρήμα μέσω των τραπεζών είναι μια ιστορία πολλών ετών, πολύ πριν από την εισαγωγή του ευρώ. Τώρα όμως θα υλοποιηθεί πλήρως με την επιβολή της τρόικας.
Όλα τα παραπάνω μέτρα, σε συνδυασμό με το Ηλεκτρονικό Περιουσιολόγιο που θα εφαρμοστεί από τις αρχές του 2013, δείχνουν ότι ο μοναδικός αριθμός που θα δοθεί σε κάθε πολίτη θα καταχωρίζεται σε μία μεγάλη βάση δεδομένων και θα δίνει στις κρατικές υπηρεσίες ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τα πάντα, όπως για τις ακόλουθες κινήσεις του πολίτη:
* τους τραπεζικούς λογαριασμούς, τις επενδύσεις και τις μετοχές του
* τα ακίνητα που απέκτησε ή πούλησε
* τις πληρωμές και τις αμοιβές του
* τις αγορές, τις εξόδους, τα ταξίδια και τις προτιμήσεις του
* τις συντάξεις, τα επιδόματα και τα βοηθήματα που λαμβάνει
* τις οφειλές του στην εφορία, στους δήμους, στα ασφαλιστικά ταμεία κλπ.
* τα φάρμακα, τη νοσηλεία, τις ιατρικές εξετάσεις του
* την οικογενειακή του κατάσταση, τους γονείς ή τα παιδιά του και εν γένει ό,τι συνδέεται με την ατομική του ταυτότητα.
«Πιλότος» το αυστριακό μοντέλο
Κανένας πολίτης δεν θα πληρώνεται από το Δημόσιο αρχικά χωρίς τον ΑΦΜ του, ενώ περίπου ένα χρόνο αργότερα το κράτος και οι τράπεζες θα έχουν πλήρη εικόνα των μεταβολών στο πορτοφόλι και στην περιουσία του και, μάλιστα, σε πραγματικό χρόνο.
Μέσα στο 2013 θα καθοριστεί ποιο μοντέλο θα εφαρμοστεί για την ενοποίηση όλων των αριθμών μητρώου των πολιτών.
Στην Ελλάδα εφαρμόζονται σωρεία από εθνικούς αριθμούς ταυτοποίησης, με πολλά και διαφορετικά πρότυπα αριθμοδότησης: το πρότυπο του δελτίου ταυτότητας, ο εννιαψήφιος ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ που είναι η ταυτότητα εργασίας και ασφάλισης κάθε μέλους των εργαζομένων ή των συνταξιούχων και καταγράφει και την οικογένεια τους στην Ελλάδα κ.λπ.
Μέχρι το 2014 όλα αυτά θα έχουν αλλάξει ή θα έχουν συγχωνευθεί σε έναν αριθμό, που ενδεχομένως να μην τον γνωρίζει καν ο πολίτης.
Επικρατέστερο για την ώρα θεωρείται από επιτελείς του υπουργείου Οικονομικών το αυστριακό μοντέλο, που βγάζει έναν αρχικό αριθμό για κάθε πολίτη, τον οποίο δεν γνωρίζει κανένας και είναι μυστικός και κρυφός απ' όλους.
Από τον αριθμό αυτό όμως βγαίνουν άλλοι «τομεακοί» αριθμοί μητρώου, όπως π.χ. ο ΑΦΜ,
ο ΑΜΚΑ ή ο αριθμός του δελτίου ταυτότητας.
Με βάση τα σχέδια των επιτελών, θα δημιουργηθεί μια κεντρική υπηρεσία που θα «μεταφράζει» κάθε αριθμό μητρώου από και προς το μοναδικό αριθμό κάθε πολίτη.
Θα μπορεί, δηλαδή, αυτός να χρησιμοποιεί τον ΑΜΚΑ, την ταυτότητα ή τον ΑΦΜ του σε κάθε υπηρεσία, αλλά όλα θα οδηγούν στο δικό του μοναδικό αριθμό που θα φυλάσσεται σε μία κεντρική βάση δεδομένων.
Για την ενοποίηση των αριθμών μητρώου θα πρέπει να γίνει μελέτη και το ζήτημα που θα απασχολήσει έντονα το προσεχές διάστημα είναι πώς θα διασφαλίζεται η ιδιωτική ζωή των πολιτών από το κράτος ή από την ενδεχόμενη «εισβολή» κάποιου τρίτου στη βάση δεδομένων τους.

WEB RADIO www.eoellas.org

Μετά από αρκετό καιρό απουσίας, μια διαφορετική εκπομπή "Στοχασμοί" στις 21.00, με τον Δήμο, μόνο από το webradio του ΕΟΕ.Το θέμα θα μπορούσε να έχει τίτλο: "Η αφήγηση της πόλης του εαυτού και του εαυτού ως πόλης".Ακούμε και επικοινωνούμε από εδώ: http://www.eoellas.org/webradio/

TO HAARP ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΑΚΤΙΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ‏

Τελευταία κυκλοφορεί στο internet μία είδηση για την εξαφάνιση του νησιού Sandy. Ενώ το νησί ήταν χαρτογραφημένο και, μάλιστα, από το Google Earth, όταν χρειάστηκε να το πλησιάσουν ερευνητές, δεν μπόρεσαν να το βρουν.

Ήταν λάθος χαρτογραφημένο ή κάποιος το... έσβησε από τον χάρτη; ! ! !


Μετάφραση-Απόδοση diadrastiko: Ανατριχιαστικά στοιχεία δείχνουν ότι το HAARP έχει «οπλιστεί». Ο Βραζιλιάνος φυσικός, Δρ Fran De Aquino, πρόσφατα υποστήριξε ότι το πλήρως λειτουργικό δίκτυο HAARP δεν είναι μόνο ένα μέσο τροποποίησης του καιρού και γεωφυσικών γεγονότων, αλλά μπορεί επίσης να στρεβλώσει τον χώρο και την βαρύτητα -ακόμη και τον χρόνο! Τώρα, οι εφαρμογές του θρυλικού θανατηφόρου όπλου «Death Ray», η Ακτίνα Θανάτου του Nikola Tesla μπορεί να έχουν ενεργοποιηθεί.

Ο φυσικός Dr. Fran De Aquino

Τα ραδιοκύματα υψηλής συχνότητας του HAARP, που μπορούν να ενταθούν, να διαμορφώνονται και να κατευθύνονται σε σχεδόν οποιοδήποτε μέρος στη Γη, βασίστηκαν σε μερικά από τα πιο προηγμένα έργα του θρυλικού εφευρέτη και οραματιστή, του Nikola Tesla. Ο Tesla εργάστηκε για δεκαετίες σε μια επαναστατική τεχνολογία που ονόμασε Teleforce: ένα ισχυρό θανατηφόρο όπλο. Ο Τέσλα ισχυρίστηκε, τότε, ότι αυτό θα αλλάξει για πάντα τον πόλεμο.

Πρόσφατα, παράξενα σελάη και διαταραχές ξηράς έχουν επιστήσει την προσοχή στο ενδεχόμενο ότι η τεχνολογία HAARP έχει εξοπλισθεί με την εκμηδενιστική Ακτίνα Θανάτου του Τέσλα που λειτουργεί με τη διάδοση επικεντρωμένων ραδιοσυχνοτήτων οι οποίες είναι ικανές να διακόπτουν τους δεσμούς που κρατούν τα μόρια μεταξύ τους χρησιμοποιώντας μη γραμμικές επιδράσεις της έντονης ακτινοβολούμενης ισχύος.

Χάρτης των παγκόσμιων εγκαταστάσεων HAARP (εκτός από την Ανταρκτική)

Μυστηριώδης εξαφανίσεις

Ήδη από το 2009 το προειδοποιητικό σημάδι του HAARP superweapon άφησε την υπογραφή του σε ένα μικροσκοπικό νησί στον Κόλπο του Μεξικού. Το νησί, που ονομάζεται Bermeja, ήταν εκεί την μια μέρα και, πολύ απλά, εξαφανίστηκε την επόμενη.

Το νησί Bermeja πριν εξαφανιστεί

Το μυστήριο δεν λύθηκε. Αν και η επίσημη εξήγηση είναι «υπερθέρμανση του πλανήτη» και άνοδος των υδάτων, στον Κόλπο δεν υπήρξε μετρήσιμη αύξηση των νερών κατά τη διάρκεια του 2009, ούτε υπήρξε  πτώση του θαλάσσιου πυθμένα.


Ο Cleo Paskal, αναπληρωτής ερευνητής στο Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων στο Λονδίνο, σημειώνει: «Τον Σεπτέμβριο του 2009, αναφέρθηκε ότι, παρά το γεγονός πως υπήρχε σε χάρτες για πολλούς αιώνες, το μικρό νησί του Bermeja, στον Κόλπο του Μεξικού, δεν μπορούσε πλέον να βρεθεί.


Παλαιότερη τοποθεσία του νησιού Bermeja

»Η κυβέρνηση του Μεξικού έστειλε αεροπλάνα και πλοία και χρησιμοποίησε δορυφόρους για να καταφέρουν να το εντοπίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Επιπλέον, μαζί με το νησί χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία του Μεξικού για τα πλούσια σε υδρογονάνθρακες νερά του κόλπου». 

Κάποιοι στο Μεξικό, δήλωσαν ότι, σαφώς, η CIA είχε ανατινάξει το νησί τους για να ανατρέψουν την συμμετοχή τους στα κέρδη από τους υδρογονάνθρακες.

Οι ΗΠΑ, όμως, ήταν σαφείς: «Χωρίς νησί δεν υπάρχει αξίωση».

Στο διάστημα της εξαφάνισης του νησιού, παράξενα φαινόμενα αναφέρθηκαν εντός αλλά και γύρω από τον Κόλπο του Μεξικού: Λαμπυρίζοντα σύννεφα που σχημάτιζαν ουράνια τόξα, ενώ έλαβε χώρα και μαζικός αεροψεκασμός, chemtrails. Ταυτόχρονα μυστηριώδης δίνες δημιουργήθηκαν σε ατάραχα και ήρεμα νερά. Ακόμη πιο περίεργα, ναύτες στην περιοχή του Bermeja την ημέρα της εξαφάνισής του ανέφεραν παράξενες διαθλάσεις φωτός στον ουρανό. Η μαρτυρία τους αρχειοθετήθηκε αλλά καταγράφηκε ως μη επιβεβαιωμένες θεάσεις UFO.

Ωστόσο, όλα αυτά τα φαινόμενα και οι δίνες είναι αποκαλυπτικά σημάδια της δραστηριότητας HAARP. Το είδος της δραστηριότητας που δεν έχει τίποτα να κάνει με την ανάλυση και τον πειραματισμό της ιονόσφαιρας.

Το Νησί New Moore. Λείπει και αυτό από την θέση του

Στη συνέχεια, κι άλλο ένα νησί εξαφανίζεται. Ένα μικροσκοπικό κομμάτι γης που ονομάζεται New Moore και το οποίο διεκδικούσε τόσο η Ινδία όσο και το Μπαγκλαντές. Οι δύο χώρες έκαναν πολιτικούς πολέμους για να το αποκτήσουν.

Θα μπορούσαν αυτές οι δύο εξαφανίσεις να προκλήθηκαν από μυστικές δοκιμές της νέας ριζοσπαστικής τεχνολογίας που βασίζεται στο Τeleforce, το όπλο του Tesla; Και τα δύο νησιά εξαφανίστηκαν χωρίς κανένα ίχνος, σαν να είχαν απλά εξατμιστεί.
Η μη γραμμική δύναμη του HAARP

Η περίπτωση του οπλισμένου HAARP υποστηρίχθηκε από την αείμνηστη Δρ Rosalie Bertell η οποία έγραψε: «... τα μη γραμμικά φαινόμενα του ενός δισεκατομμυρίου Watt της ενεργούς ακτινοβολούμενης ισχύος που κατευθύνεται στην ιονόσφαιρα από τον πομπό HAARP [είναι συντριπτική]. Αυτή είναι η πρώτη φάση ικανότητας του έργου. Η δεύτερη φάση θα αυξήσει την αποτελεσματική εκπεμπόμενη ισχύ σε επίπεδα ακόμη μεγαλύτερα -σε 4,7 δισ. watts!

Dr. Rosalie Bertell

»Η ενέργεια σε ορισμένες συχνότητες κατά την επίτευξη των εξωτερικών τμημάτων της ιονόσφαιρας μπορεί να ενισχύονται μέχρι 1000 φορές από φυσικές διαδικασίες. Αυτά τα φαινόμενα έχουν καταγραφεί από τους επιστήμονες στο UCLA που έχουν παρατηρήσει τα αποτελέσματα αυτών των ενισχυμένων ισχύων σε ένα κλάσμα της στάθμης ισχύος που το HAARP θα μεταφέρει σε αυτή τη περιοχή. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό αν σκεφτούμε τι μπορεί να συμβεί σε αυτό το υψηλό επίπεδο της ενέργειας. Μια σοβαρή περιβαλλοντική καταστροφή θα μπορούσε να είναι ένα αποτέλεσμα».

Μη γραμμική δίνη ενέργειας του HAARP


Εξαφανίζοντας πόλεις

Μερικοί ερευνητές των εγκαταστάσεων HAARP στην Αλάσκα και στο Περού πιστεύουν ότι η εκπεμπόμενη ισχύς πλησιάζει τώρα τα 10 δισεκατομμύρια watts. Αυτό το είδος ενέργειας αν διαμορφωθεί κατάλληλα στον σχεδιασμό του Teleforce, δεν θα μπορούσε απλά να εξατμίσει μόνο τα νησιά και τα βουνά, αλλά και ολόκληρες πόλεις.
Είναι μια δύναμη που ο Τέσλα ισχυρίστηκε ότι είχε δημιουργήσει για περισσότερα από 90 χρόνια πριν.

Εικονογράφηση ενός παλμού HAARP στην ιονόσφαιρα


Η Δρ Bertell πρόσθεσε: «Ένα άρθρο από το περιοδικό 21st Century περιγράφει τις επιπτώσεις από τη χρήση των κεραιών και τις δυνατότητές τους σε επίπεδα 1 δισ. watt ισχύος. Αυτές οι κεραίες σε συστοιχία που χρησιμοποιεί το HAARP,  σε συνδυασμό με το επίπεδο της ισχύος του έχει σχεδιαστεί είναι για να προωθεί συγκεκριμένη ενέργεια.

»Αυτό που περιγράφει το άρθρο είναι ένα σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να χτυπήσει πυραύλους και αεροσκάφη επιδρώντας κατευθείαν στα συστήματα καθοδήγησης τους αλλά και δημιουργώντας ατμοσφαιρικές διαταραχές που μπορούν να τα συντρίψουν. 

»Μιλάει επίσης για την ικανότητα -σε χαμηλότερα επίπεδα ενέργειας- να δουν κάτω από την ιονόσφαιρα και να εντοπίσουν πυραύλους Κρουζ και άλλα εισερχόμενα αντικείμενα, αξιοποιώντας το σύστημα ως μία προηγμένη μορφή ραντάρ. Είναι ακριβώς αυτό που έχει περιγραφεί στις ευρεσιτεχνίες HAARP».


Το να χτυπήσεις και να ρίξεις κάτω αεροσκάφη ήταν η αρχική λειτουργία του όπλου Teleforce. Πιο προηγμένη τεχνολογία με μεγαλύτερη δύναμη μεταμορφώνει την Ακτίνα Θανάτου σε Δολοφόνο Πόλεων -ή ακόμα και σε πιθανό Δολοφόνο Ηπείρων  Με αρκετή δύναμη και ένα πλεονεκτικό σημείο από το διάστημα, το Teleforce θα μπορούσε, θεωρητικά, να εξαφανίσει έναν ολόκληρο πλανήτη, όπως έκανε το Death Star στο Star Wars.


Εικονογράφηση των εγκαταστάσεων τροφοδοσίας Teleforce

Ο Τέσλα περιγράφει το Teleforce

Άρθρο που δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα New York Times στις 8 του Δεκέμβρη 1915 γράφει: «Νίκολα Τέσλα, ο εφευρέτης. Έχει καταθέσει αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τα βασικά μέρη μιας μηχανής, με δυνατότητες που δοκιμάζουν τη φαντασία ενός απλού ανθρώπου και υπόσχεται έναν παραλληλισμό με τον θεό Θωρ να ρίχνει κεραυνούς από τον ουρανό για να τιμωρήσει εκείνους που είχαν εξοργίσει τους θεούς ... Αρκεί να πούμε ότι η εφεύρεση θα πάει στο διάστημα με ταχύτητα 300 μιλίων το δευτερόλεπτο. Ένα μη επανδρωμένο σκάφος χωρίς προωθητική μηχανή ή φτερά θα σταλεί μέσω ηλεκτρικής ενέργειας σε οποιοδήποτε επιθυμητό σημείο εκτός γης προκειμένου να φέρει σε πέρας το θέλημα της καταστροφής -αν η καταστροφή είναι το θέλημα αυτού που θα το χειρίζεται».


Teleforce. Εικόνα σε σύγκριση, με ενισχυμένη φωτογραφία από δορυφόρο, με το συγκρότημα HAARP

«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή», είχε δηλώσει ο Δρ Tesla, «να υπεισέλθω στις λεπτομέρειες αυτού του πράγματος. Το σύστημα αυτό βασίζεται σε μια αρχή που σημαίνει σπουδαία πράγματα για την ειρήνη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλα πράγματα στον πόλεμο. Αλλά, επαναλαμβάνω, δεν είναι ώρα να μιλάμε για τέτοια πράγματα.

»Είναι απόλυτα εφικτό να μεταδίδει ηλεκτρική ενέργεια χωρίς καλώδια και να παράγει καταστροφικές αποστολές από απόσταση. Έχω κατασκευάσει ήδη μια ασύρματη συσκευή αποστολής σημάτων που το καθιστά δυνατό, ενώ έχουν περιγραφεί σε δημοσιεύσεις μου, μεταξύ των οποίων και αναφέρομαι στον αριθμό διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας 1.119.732 που μου έχουν χορηγηθεί πρόσφατα. Με πομπούς αυτού του είδους θα έχουμε τη δυνατότητα να προβάλουμε ηλεκτρική ενέργεια σε οποιαδήποτε ποσότητα και σε οποιαδήποτε απόσταση και να εφαρμοστεί για αναρίθμητους σκοπούς, τόσο στον πόλεμο όσο και στην ειρήνη. Μέσα από την καθολική υιοθέτηση αυτού του συστήματος, ιδανικές συνθήκες για τη διατήρηση των νόμων και της τάξης θα πραγματοποιηθούν, τότε η απαιτούμενη ενέργεια για την επιβολή των δικαιωμάτων και της δικαιοσύνης θα είναι παραγωγική, αλλά εν δυνάμει, και σε κάθε στιγμή διαθέσιμη για επίθεση και άμυνα. Η εκπεμπόμενη ισχύς δεν χρειάζεται κατ 'ανάγκη να είναι καταστροφική, για' αυτό, αν η απόσταση γίνεται να εξαρτάται από αυτήν, η ανάκληση ή διάθεσή του θα επιφέρει τα ίδια αποτελέσματα με εκείνα που τώρα επιτυγχάνεται με τη δύναμη των όπλων».Μήπως ένα πρώιμο πείραμα Teleforce καταστρέψε μέρος της Σιβηρίας;

Ο Tesla ήδη τελειοποιούσε ένα όπλο που κάποιοι λένε ότι κατέστρεψε μέρος του δάσους της Σιβηρίας το 1908.

Παρά την απώλεια μεγάλων πόρων χρηματοδότησης, χρόνια αργότερα, ο Tesla δεν σταμάτησε ποτέ να εργάζεται επάνω στο όπλο του «Death Ray», της Ακτίνας Θανάτου.


Εικονογράφηση των Wardenclyffe Tower του Tesla, αποκρούοντας αερόπλοια


Ένα δεύτερο άρθρο για τον Tesla εμφανίστηκε στην εφημερίδα New York Times, στις 22 Σεπτεμβρίου του 1940: «Ο Νίκολα Τέσλα, ένας από τους πραγματικά μεγάλους εφευρέτες, ο οποίος γιόρτασε τα ογδοηκοστά τέταρτα γενέθλιά του στις 10 Ιουλίου, είναι έτοιμος να αποκαλύψει στην κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών το μυστικό του Teleforce, με το οποίο, όπως είπε, αεροπλάνα με κινητήρες θα μπορούν να λιώσουν από απόσταση 250 μιλίων, ωσάν ένα αόρατο Σινικό Τείχος Άμυνας να προστάτευε όλη τη χώρα...»

Οι εκδότες εφημερίδων από όλη την Αμερική έμειναν κατάπληκτοι.
Η αντίληψη του Χόλιγουντ για την Ακτίνα Θανάτου «Death Ray» teleforce του Tesla

«Αυτό το Teleforce» εξηγεί ο Tesla, «βασίζεται σε μια εντελώς νέα αρχή της φυσικής που κανείς δεν έχει ποτέ ονειρευτεί. Διαφορετική από την αρχή που περιέχεται στις εφευρέσεις που σχετίζονται με την μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας από απόσταση». (Τότε την αποκαλούσαν «δύναμη μετάδοσης»)

«Αυτός ο νέος τύπος ενέργειας», είπε ο κ. Tesla ,«θα λειτουργεί μέσω μιας δέσμης εκατό-εκατομμυριοστών ενός τετραγωνικού εκατοστού σε διάμετρο, και θα μπορούσε να παραχθεί από μια ειδική μονάδα που θα κόστιζε περισσότερα από 2.000.000 δολάρια ενώ θα χρειάζονταν περίπου μόνο τρεις μήνες για να κατασκευαστεί».

Έκρηξη υψηλής ενέργειας πλάσματος HAARP 

«Η δέσμη», δηλώνει «περιλαμβάνει τέσσερις νέες εφευρέσεις, δύο εκ των οποίων έχουν ήδη δοκιμαστεί. Μία από αυτές είναι μια μέθοδος και συσκευή για την παραγωγή ακτίνων και άλλων εκδηλώσεων της ενέργειας σε ελεύθερο αέρα, εξαλείφοντας την ανάγκη για ένα υψηλό κενό. Η δεύτερη είναι μια μέθοδος για την παραγωγή πολύ μεγάλης ηλεκτρικής δύναμης Η τρίτη είναι μια μέθοδος για την ενίσχυση αυτής της δύναμης, και η τέταρτη είναι μια νέα μέθοδος για την παραγωγή μιας τεράστιας ηλεκτρικής δύναμης απώθησης. Αυτό θα είναι ο προβολέας, ή όπλο, του συστήματος. Η τάση για την πρόωση της δέσμης προς τον σκοπό της, σύμφωνα με τον εφευρέτη, θα επιτύχει το δυναμικό των 50.000.000 βολτ».

«Με αυτή την τεράστια τάση», είπε, «μικροσκοπικά ηλεκτρικά σωματίδια της ύλης θα εκτοξεύονται με αμυντική αποστολή για καταστροφή. Εργάζομαι πάνω σε αυτή την εφεύρεση εδώ και πολλά χρόνια και έχω κάνει πρόσφατα μια σειρά βελτιώσεων σε αυτή».
Μυστική εγκατάσταση HAARP στο Περού


Κάθε μία από τις τέσσερις προϋποθέσεις του Tesla έχουν επιτευχθεί από το HAARP.

Σύμφωνα με τον Tesla, η Teleforce έχει τη δυνατότητα για τρεις κύριες εφαρμογές:

1. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει τεράστια ηλεκτρική δύναμη.

2. Το όπλο μπορεί να συντονιστεί, να ενισχύεται και να κατευθύνεται εναντίον στρατών, πλοίων, αεροσκαφών, πόλεων (και νησιών;).

3. Κατέχει επίσης την υπόσχεση της δημιουργίας ενός φράγματος ή απώθησης που μπορεί να σταματήσει αεροσκάφη (ή πυραύλους). Η τελευταία περιγράφεται σε μερικές από τις ευρεσιτεχνίες του HAARP.

Ο Tesla περιέγραψε λεπτομερώς πώς το Teleforce θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ήδη από το 1937. Η Τέχνη της Προβολής Συμπυκνωμένης μη-Διασπαρμένης Ενέργειας με Φυσικά Μέσα (The Art of Projecting Concentrated Non-dispersive Energy through the Natural Media). Ένα αντίγραφο της εργασίας εκτίθεται σήμερα στο Μουσείο Νίκολα Τέσλα στο Βελιγράδι της Σερβίας.

Το νησί Sandy στην επικράτεια της Αυστραλίας εξαφανίζεται.

Η ενεργοποίηση HAARP δημιουργεί τεχνητό σέλας ενώ ένα ακόμα νησί εξαφανίζεται

Πρόσφατα ένα ακόμα νησί εξαφανίζεται, σοκάροντας κάποιους και προβληματίζοντας κάποιους άλλους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα The Independent, ένα νησί που ονομάζεται Sandy (περίεργη σύμπτωση με την ονομασία του τυφώνα που σάρωσε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ πρόσφατα) εξαφανίστηκε -ή δεν βρισκόταν πλέον εκεί όπου οι άνθρωποι πίστευαν ότι θα έπρεπε να είναι για πολλά χρόνια. Η εφημερίδα σημειώνει: «Το νησί Sandy πιστεύεται ότι 
ήταν κάπου στη μέση μεταξύ της Αυστραλίας και της γαλλικής-διαχειριζόμενης Νέας Καληδονίας, αλλά όταν οι επιστήμονες έψαχναν για αυτό κατά τη διάρκεια μιας γεωλογικής αποστολής δήλωσαν ότι δεν υπάρχει».

Η εξήγηση; Το νησί δεν υπήρξε ποτέ και οι χάρτες ήταν όλοι λάθος. Ωστόσο πολλοί χαρτογράφοι χαρτογράφησαν το νησί, όπως επίσης το Google Earth και το Times Atlas of the World.

Παρόλα αυτά οι επιστήμονες δεν το βρήκαν.
Ραντάρ δείχνει χρώματα που υποδηλώνουν το συγκρότημα HAARP 

Ίσως, σε αντίθεση με την τύχη των νησιών Bermeja και New Moore, το νησί  Sandy δεν εξατμίστηκε από το HAARP. Ωστόσο, κάποια πληρώματα ωκεανογραφικών πλοίων ορκίζονται ότι είδαν το Sandy τουλάχιστον αρκετές φορές από το 2000, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκαν τεχνητό σέλας και παράξενα φώτα.

Το Sandy δεν βυθίστηκε στη θάλασσα, ούτε το κατάπιε κάποια άνοδος των υδάτων.

Αν πράγματι υπήρξε, όπως κάποιοι ορκίζονται, τότε κάτι το απομάκρυνε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Κάτι σαν την Ακτίνα Θανάτου του Teleforce, ίσως;
TO HAARP ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΑΚΤΙΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ‏ | Ο Κλοιός ΠΗΓΗ

Μήπως τελικά τα 3 Διαστημόπλοια που πλησιάζουν στην Γη είναι Αλήθεια;;;


Μήπως τελικά τα 3 Διαστημόπλοια που πλησιάζουν στην Γη είναι Αλήθεια;;;

Σε προχθεσινό δημοσίευμα του ισοτόπου www.whatdoesitmean.com αναφέρεται ότι σύμφωνα με κύκλους του Κρεμλίνου, στο περιθώριο της συνάντησης μεταξύ του πρωθυπουργού Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπίντεν, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε....
την συνδρομή της Ρωσίας στη δημιουργία ενός πλέγματος άμυνας του πλανήτη, μετα τον εντοπισμό από αμερικανικούς δορυφόρους μιας.....
επί λέξη "μαζικής εισβολής αρμάδας, πλάτους μιλίων, εξωγήινων σκαφών", στο ηλιακό μας σύστημα, η άφιξη των οποίων αναμένεται περί τα τέλη του 2012..!!
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η αμερικάνικη υπηρεσία εθνικής ασφάλειας έχει αποκωδικοποιήσει σύμφωνα με το σύστημα "key to the extraterrestrial messages" όπου χρησιμοποιούνται συνδυασμοί 21 συμβόλων , τις επικοινωνίες των εισβολέων, και μάλιστα υποστηρίζει ότι τα είδη των εξωγήινων που είναι καθ οδόν , είναι δύο διαφορετικά.
Ο αντιπρόεδρος Μπίντεν πληροφόρησε τον Πούτιν ότι η κυβέρνησή του έχει σχεδόν διακόψει κάθε χρηματοδότηση προς την ΝΑΣΑ σε ότι αφορά την κατασκευή νέων διαστημοπλοίων, και έχει ρίξει το βάρος της σε κατασκευή επανδρομένων και μη, μικρών διαστημοπλοίων, με οπλισμό ακτίνων λέιζερ. (το αμερικανικο ναυτικο μολις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε μια επιτυχή δοκιμή όπλου με ακτίνες λέιζερ).
Κοντά σε όλα αυτά, σημειώστε ακόμη και το εξής. Ο ιδρυτής του wikileaks Ασάνζ, αν είναι ακόμη ζωντανός, το οφείλει στην έμμεση απειλή του πως αν του συμβεί οτιδήποτε , θα δημοσιευθούν αμέσως στο ίντερνετ όλα τα επίσημα έγγραφα για το θέμα, γεγονός πού θα προκαλούσε παγκόσμιο χάος.
Σίγουρα, θα υπάρχουν ειρωνικά σχόλια εδώ, όμως κρατήστε κάτι ακόμα στην άκρη τού μυαλού σας. Πως σας φαίνεται η απροθυμία και το μούδιασμα των Αμερικανών για εμπλοκή τους σε νέους (μάταιους.?) πολέμους......?
Μήπως τελικά τα 3 Διαστημόπλοια που πλησιάζουν στην Γη είναι Αλήθεια;;;

Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: Κατάργηση Της Κρατικής Επιχορήγησης Των Κομμάτων Τ...


Κατάργηση Της Κρατικής Επιχορήγησης Των Κομμάτων Τώρα

ΣΥΡΙΖΑ 14,1 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
ΝΔ 15,4 εκατ.
ΠΑΣΟΚ7,5 εκατομμύρια ευρώ
ΑΝΕΞ.ΕΛΛΗΝΕΣ 4 εκατ.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 3.750 εκατ
ΔΗΜΑΡ 3.400
ΚΚΕ 3.950 εκατ.
ΔΡΑΣΗ 750.000
ΔΗΜ.ΞΑΝΑ 750.000 
*Όλα αυτά ετησίως.Για να.....
λάβει κάποιο κόμμα την επιχορήγηση πρέπει να έχει συγκεντρώσει στις εκλογές τουλάχιστον 1,50%. Και για να μην ξεχναμε , μειωνουν μισθους συνεχως και τα παιδια δεν εχουν θερμανση στα σχολεια.ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. 

Ευχαριστώ.

https://www.facebook.com/KatargeseEpichoregesesTonKommatonTora?ref=hl 
Ξυπνήστε ρε ! ____ Το Πρώτο Ελεύθερο Δημοκρατικό Μπλογκ της Χώρας: Κατάργηση Της Κρατικής Επιχορήγησης Των Κομμάτων Τώρα ΠΗΓΗ