Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Δείτε τα μόρια των chemtrails πως φαίνονται στον ήλιο!Αδιαμφισβήτητη Γενοκτονία!

 Δείτε τα μόρια των chemtrails πως φαίνονται στον ήλιο!Αδιαμφισβήτητη Γενοκτονία!

Colorado USA & The Death of Your DNA !!
Τι να είναι αυτό;
Πολύ ανατριχιαστικό γιατί ότι και να είναι το αναπνέουμε και δεν φαίνεται και πολύ υγιεινό... 




Λογοκρίσια στο STAR - Φίμωσαν βουλευτή - Χαμός στον αέρα [ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ]e


Λογοκρίσια στο STAR - Φίμωσαν βουλευτή - Χαμός στον αέρα [ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ]e


Μόνο στο planet-greece

Πρωτοφανή φίμωση βουλευτή στον τηλεοπτικό αέρα, όπου οι υπεύθυνοι του δελτίου ειδήσεων του Star έκλεισαν το μικρόφωνο κι εν συνεχεία "πέταξαν" από τον αέρα υποψήφιο βουλευτή! Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο planet-greece όλο το βίντεο....
 



Τα όσα έλεγε καλεσμένος στο μεσημεριανό δελτίο έφεραν και την λογοκρισία ξαφνικά ο υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Δημήτρης Αντωνίου χάθηκε από τα παράθυρα του σταθμού όταν άρχισε να αποκαλεί προδότες τους βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων και ότι θα πρέπει να ντρέπονται για τα όσα έκαναν με την ψήφιση των μνημονίων.



Ο υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μάλιστα τους είπε ότι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν πλέον ανάμεσα στους πολίτες χωρίς την συνοδεία ασφάλειας. Τα όσα έλεγαν φαίνεται ότι δεν άρεσαν σε κάποιους που έδωσαν την εντολή να κλείσει το μικρόφωνο και να χαθεί από την εικόνα του σταθμού.
 

Μάλιστα, πληροφορίες του planet-greece αναφέρουν ότι παραλίγο να πέσει και ξύλο μέσα στο κανάλι όταν ο Δημήτρης Αντωνίου ζήτησε εξηγήσεις για την λογοκρισία στην οποία προχώρησαν από το σταθμό σε βάρος του.

* στο 9.04 ο Δημήτρης Αντωνίου ξεκινάει να τα χώνει, χαρακτηρίζοντας ως προδότες τους Ραγκούση και Κεδίκογλου, όπου αρχίζουν σιγά - σιγά να αντιδρούν και συντονισμένα να τον λοιδωρούν από αέρος. Παρατηρείστε τις προκλητικές αντιδράσεις του Γιάννη Ραγκούση!

* το επίμαχο σημείο, όπου προκλητικά τον κόβουν τελείως στον αέρα είναι το 13.10, όπου του κλείνουν τελείως το μικρόφωνο, παρότι δείχνει φωτογραφίες από θηριωδίες των ΜΑΤ και μετά από λίγο εξαφανίζεται τελείως από τον τηλεοπτικό αέρα!!!
 

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ!!!

dimachaias1

Η απόλυτη συντριβή του δικομματισμού. Η τιμωρία που αποτυπώνεται στο γκαλοπ που διενεργεί τις τελευταίες ημέρες ανεξάρτητος φορέας και δημοσιεύει το makeleio έρχεται απο όλες τις περιφέρειες... Βλέπετε τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην πατρίδα του Παπανδρεϊσμου και σίγουρα βγάζετε τα συμπεράσματα σας!!!  Απλώς να προσθέσουμε ότι οι αναποφάσιστοι είναι 8% και δεν απάντησε μόλις το 4,6%!!!!

ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ "ΝΤΟΥΤΣΕ"


pasok-syntagma
Έγινε ρεζίλι. Γελοιοποιήθηκε. Χτες ο Σαμαράς(όπως θα δούμε σε λίγο με ντοκουμέντα), σήμερα ο Βενιζέλος.
Ο λαός τους έχει φτύσει προ πολλού.
Στο Σύνταγμα είναι ζήτημα εαν υπήρχαν 4-5.000 μαντρωμένοι πολίτες, οι περισσότεροι μεταφερόμενοι από όλο το λεκανοπέδιο.
Ο Βενιζέλος την πάτησε γιατί είναι επηρμένος. Θυμίζει τις στρατηγικές ικανότητες του Ναπολέοντα πριν από το Βατερλό. Τον καθάρισε ο Τζέφρι χωρίς να το καταλάβει ποντάροντας στην ανίατη αρχομανία του.
Την Κυριακή όπως όλα δείχνουν το Μπατσόκ θα πάθει την μεγαλύτερη πολιτική καταστροφή από το 1974.
Θα τους πνίξει το τσουνάμι της λαικής οργής, όπως πνίγηκαν 2.000 άνθρωποι κάτω από τις αγχόνες του μνημονίου. Υπάρχει θεία δίκη και αρχίζουμε να το πιστεύουμε εδώ και πολλές εβδομάδες τώρα.(Η φωτό από το zougla)

ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΝΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ANDPAKISTAN
ANDPAKISTAN1
Εμείς τα γράφαμε και τα ξαναγράφαμε... Οι μοναδικοί που μπορούν να ψηφίσουν σε αυτές τιςεκλογές τον Χοντροπόλντο και την παρέα του είναι Αλμπάνια και Πακιστάνια..Αδιάψευστος μάρτυθρας στα όσα λέμε ο φωτογραφικός φακός που απαθανάτισε τους international ψηφοφόρους του ΜΠΑΤΣΟΚ και ήδη κάνουν τον γύρο του πλανήτη...
ANDPAKISTAN2
ANDPAKISTAN3
ANDPASKISTAN4

Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΙΒΔΗΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ

 Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΙΒΔΗΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

«Σ’ ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» του ( Κ. Διακογιάννη) είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση μίας Ελβετίδας, η οποία επεξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι, συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων. Αυτή η κοπέλα αναφέρεται σε κάποιον πλούσιο θείο της ονόματι Αλμπέρ, που ζούσε κοντά στη Λοζάννη και ο οποίος υπεραγαπούσε τα ζώα και πολλά από αυτά τα προστάτευε στη βίλλα του.


Ένας φίλος του γιατρός απ’ τη Γενεύη του δώρισε ένα κουτάβι ράτσας “μπόξερ”, που άκουγε στο όνομα “Τέλος” και τον ενημέρωσε, πως όταν το καθαρόαιμο σκυλί μεγαλώσει, χρειάζεται προσοχή διότι είναι επικίνδυνο! Πράγματι, σ’ ένα χρόνο είχε δυναμώσει τόσο πολύ που ήταν απλησίαστο. Ο πρώτος που την πλήρωσε ήταν ο κηπουρός, που δέχτηκε την επίθεσή του με αποτέλεσμα να μείνει ένα μήνα ακίνητος στην κλινική έχοντας χάσει τη γάμπα που την είχε φάει ο σκύλος και θα έμενε κουτσός σε όλη του τη ζωή με καρφιά στο πόδι του! Ο Αλμπέρ απεφάνθη, ότι ο σκύλος έπρεπε να εκπαιδευτεί για να αποκτήσει σωστή συμπεριφορά.


Έτσι, έφερε Γερμανό σκυλοδαμαστή και πράγματι σε 6 μήνες ο “Τέλος” ήταν “αρνάκι”. Περιέργως όμως σε μία δεξίωση ο σκύλος επιτέθηκε ξανά αιμοβόρικα σ’ έναν υπηρέτη και ευτυχώς γι’ αυτόν ο οδηγός της βίλλας πυροβόλησε τον “Τέλος” και έβαλε τέλος στην άτακτη ζωή του! Η στενοχώρια του Αλμπέρ ήταν απερίγραπτη, ώσπου τον επισκέφθηκε ο γιατρός-δωρητής του σκύλου, ο οποίος εξήγησε στον περίλυπο φίλο του ότι ο σκύλος, όσο καλά και να δαμαστεί, κρατάει μέσα του κακία, ζήλια, μίσος και εκδικητικότητα: “Τα ζώα δεν συγχωράνε ποτέ στον άνθρωπο την βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουνε ότι αυτή η βελτίωση τα’ απομακρύνει από τη φύση τους… και οπότε δίνεται η ευκαιρία το μίσος εκρήγνυται”.


Για να κατανοήσει ο Αλμπέρ καλύτερα την συμπεριφορά του σκύλου, ο γιατρός κάνει τον εξής εκπληκτικό παραλληλισμό. “Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει μ’ εμάς τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες! Αν υπάρχει μία φυλή στον κόσμο που κυριολεκτικά τη μισώ αφόρητα, αυτή η φυλή είναι οι Έλληνες”! Και τεκμηριώνει την άποψή του λέγοντας, ότι στα γυμνασιακά του χρόνια ένιωθε ψυχικά καταπιεσμένος. Διότι δεν μας διδάξανε τίποτα οι σοφοί μας δάσκαλοι που να μην το ‘χανε εξηγήσει, να μην το ‘χανε ανακαλύψει, να μην το ‘χανε πετύχει, να μην το ‘χανε τελειοποιήσει οι Έλληνες!


Κι αν κάποτε αναφέρανε κανένα άλλον φτωχό συγγενή της γνώσεως και της σοφίας, όχι Έλληνα, στο τέλος προσθέτανε, ότι αυτός ο κάποιος, ο φουκαράς βασίσθηκε για την ανακάλυψή του πάνω σ’ ένα θεώρημα, πάνω σε μία παλιά σκέψη, πάνω σ’ ένα έργο αιώνες πριν δοσμένο από κάποιον άλλο Έλληνα! Σιγά- σιγά ένιωθα πως ο γνώσεις μου, οι σκέψεις μου, τα αισθήματά μου, η προσωπικότητά μου, ο κόσμος μου, η ύπαρξη μου ως το έσχατο μόριο διαβρωνόταν και χρωματίζονταν απ’ αυτό που χαρακτηρίζουμε με την κλασσική πια έκφραση “ελληνικό παρελθόν”. Αυτά όλα καταστάλαζαν στα βάθη της ψυχής του γιατρού, ένα φλογερό μίσος για καθετί το ελληνικό! Αργότερα στο πανεπιστήμιο, η κατάσταση έγινε δραματική.

Ο Ασκληπιός από τη μια, ο Ιπποκράτης απ’ την άλλη! Ο Γαληνός τη μία μέρα, ο Ορειβάσιος την επομένη! Αέτιος το πρωί, Αλέξανδρος Τραλλιανός το απόγευμα! Παύλος ο Αιγινήτης από εδώ, Στέφανος ο Αθηναίος από εκεί…Δεν μπορούσα ν’ ανοίξω βιβλίο χωρίς να βρω μπροστά μου την ελληνική παρουσία. Δεν τολμούσα να πιάσω στα χέρια μου λεξικό για να βρω μια δύσκολη, σπάνια μια χρήσιμη, μια έξυπνη, μια όμορφη, μια μεστωμένη λέξη. Όλες ελληνικές! Και άλλες αμέτρητες σαν την άμμο των θαλασσών και των ποταμών, ελληνικής κι αυτές προελεύσεως! Άρχισα κ’ εγώ με την πάροδο του χρόνου να νιώθω απέναντι στους Έλληνες όπως ο “Τέλος”

…Πρόκειται για φαινόμενο ομαδικό!...Έτσι αισθανόμαστε λίγο πολύ όλοι μας απέναντι στους Έλληνες. Τους μισούμε όπως τα ζώα τους θηριοδαμαστές. Και μόλις μας δίνεται η ευκαιρία χιμάμε τους δαγκώνουμε και τους κατασπαράζουμε. Γιατί στο βάθος ξέρουμε, ότι κάποτε ήμασταν ζώα μ όλη τη σημασία της λέξεως και είναι αυτοί, οι Έλληνες, που μας εξώσανε από τη ζωώδικη υπόσταση και μας ανεβάσανε στην ίδια με τους εαυτούς τους ανθρώπινη βαθμίδα!

Δεν αγαπάμε κάτι που θαυμάζουμε…Ρίξε μια ματιά στην ιστορία και θα διαπιστώσεις ότι όλοι οι Ευρωπαίοι, με αρχηγούς τους Λατίνους και το Βατικανό, λυσσάξαμε να τους εξαφανίσουμε τους Έλληνες από το πρόσωπο της γης! Δεν θα βρεις και δε θα φανταστείς συνδυασμό και συγκέρασμα εγκλήματος, πλεκτάνης και παγίδας που δεν το σκαρφιστήκαμε και δεν το πραγματώσαμε για να τους εξολοθρεύσουμε! Η ιστορία με το μίσος κατά των Ελλήνων δεν ξέφτισε.

Ο σύγχρονος πολιτισμένος άνθρωπος είναι ο ίδιος και χειρότερος…Δεν θα επιτρέψει ποτέ το Βατικανό, Αλμπέρ μου να επιβιώσει στην αυλόπορτα της Ευρώπης, στα πλευρά της Ασίας και στο κατώφλι της Αφρικής ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία του, η μόνη πραγματικότητα, η μόνη γνήσια χριστιανική πίστη…Είναι ο μόνος λαός που κατόρθωσε να συνταιριάξει αρμονικά τον αρχαίο του πολιτισμό, την υπεράνθρωπη πνευματικότητά του με όλα τα θετικά στοιχεία του χριστιανισμού και να γεννήσει αυτός ο θεϊκός συνουσιασμός μία βαθειά πίστη, μια θεμελιωμένη θρησκεία, μία τρομερή ενωτική ισχύ.

Η δική μας ηγεσία, οι δικοί μας ταγοί, η δική μας εκκλησία, δεν θα επιτρέψουν ποτέ την προκοπή τους γιατί αν μονοιάσουνε και στο κοινοτικό πεδίο, χαθήκαμε! Ποιος τους πιάνει, αν βλαστήσει στη γη τους μια στάλα κοινωνική δικαιοσύνη κι ο λαός τους που στενάζει κι αναστενάζει φτάσει να κουμαντάρει τον τόπο του! Θα ξαναπιάσουνε το πολιτιστικό μαστίγιο στα χέρια τους και θα θωρούμε πάλι από το ύψος των αστραγάλων τους, εμείς τα σκαθάρια αυτούς τους γίγαντες! Ο φιλέλληνας Αλμπέρ σ’ όλα αυτά αρκέστηκε να απαντήσει με νόημα. “Γι’ αυτό θα τους αγαπάω πάντα, θα τους θαυμάζω και θα τους σέβομαι…”»

(το παραπάνω κείμενο το άντλησα από την «Χριστιανική Σπίθα»).
Ακριβώς το φλογερό μίσος για καθετί το ελληνικό του γιατρού και η κακία, η ζήλια, το μίσος και η εκδικητικότητα του «Τέλος» είναι όσα διέκριναν τους αιμοσταγείς πρόγονους της κ. Μέρκελ, τους ναζί του Χίτλερ, που επέδειξαν εξαιρετική αγριότητα κατά του Ελληνικού λαού στα χρόνια της κατοχής στην Ελλάδα. Αυτοί οι πρόγονοι της Ανατολικογερμανίδας Καγκελαρίου, έσφαζαν αβίαστα χωρίς διάκριση γυναικόπαιδα, ηλικιωμένους, ιερείς και ανήμπορους ανθρώπους, σκότωναν όποιο άμαχο έβρισκαν στο δρόμο τους.

Εκτελούσαν εν ψυχρώ μικρούς και μεγάλους, ακόμη και βρέφη. Έβαζαν φωτιά σε ολόκληρα χωριά και ξεκλήριζαν οικογένειες. Δημιούργησαν γενοκτονία κατά της Ελλάδος και του λαού της. Μετά από εξήντα πέντε και πλέον χρόνια, ακόμη οι μνήμες είναι νωπές στο Δίστομο, στα Καλάβρυτα και σε πολλές άλλες περιοχές της πατρίδος μας, που γνώρισαν την πρωτοφανή θηριωδία των Γερμανικών στρατευμάτων κατοχής. Αυτών των θηρίων, που ότι δεν κατάφεραν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, προσπαθούν να το καταφέρουν και να το επιβάλουν σήμερα, μέσω της ηγεμονικής τους παρουσίας στην Ε.Ε., την ΕΚΤ και το ΔΝΤ.

Σύμμαχοι, της εγκαθίδρυσης στην σημερινή Ευρώπη, της Νέας Γερμανικής Αυτοκρατορίας (Deutsches Reich) της Μέρκελ, του Σόιμπλε, του Βεστερβέλερ και των λοιπών φασιστών Γερμανών αξιωματούχων, οι πολιτικοί οσφυοκάμπτες και καρπαζοεισπράκτορες της πατρίδος μας, που χωρίς να διαπραγματευθούν μαζί τους, υπέγραψαν το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση που απεμπόλησε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και εξαθλίωσε οικονομικά τον Ελληνικό λαό, θυμίζοντας στους παλαιότερους και γνωρίζοντας στους νεώτερους, τα χρόνια της κατοχής του μεσοπολέμου.

Αυτοί λοιπόν, οι «εταίροι μας», αφού μας «επέτρεψαν» να προκηρύξουμε Εθνικές εκλογές, μας βομβαρδίζουν καθημερινά μέσω της κ. Λαγκάρτ και άλλων τυχάρπαστων της τρόικας, συνεπικουρούμενοι από τα ΜΜΕ των Αθηνών, με διχαστικά και εκβιαστικά διλλήματα πως τάχατες θα καταστραφεί η πατρίδα μας εάν δεν ψηφιστούν τα μνημονιακά κόμματα, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που μας οδήγησαν στα χρόνια της μεταπολίτευσης, στην απόλυτη καταστροφή.

Όμως, ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει πως εάν ψηφίσει αυτά τα μνημονιακά κόμματα, την επομένη των εκλογών θα συγκυβερνήσει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ , προκειμένου να εφαρμόσουν τα προγράμματα που έχουν υπογράψει με την ΕΕ το ΔΝΤ και την ΕΚΤ. Ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει πως θα τους εξουσιοδοτήσει να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο, ψηφίζοντας τον προσεχή Ιούνιο φοροεισπρακτικά μέτρα που αναφέρονται στην δανειακή σύμβαση που υπέγραψαν και είναι καταρχήν της τάξεως των 11,8 δις €. Και λέω καταρχήν, γιατί έκθεση της Ελβετικής τράπεζας UBS προσεγγίζει το ποσό στα 14 δις €. Ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει πως οι εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, είναι εκλογές αντίδρασης και καταψήφισης των μνημονιακών κομμάτων και πως πρέπει αυτές οι εκλογές να είναι η τιμωρία τους στα εγκλήματα που διέπραξαν εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Γι΄αυτό δεν πρέπει να εκποιήσει την ψήφο του, επιτρέποντας την περαιτέρω εξαθλίωση του ίδιου και της πατρίδας μας.
Συνεπώς, το Εθνικό διακύβευμα των προσεχών εκλογών είναι:
ΟΧΙ ψήφο στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ, για να ανατρέψουμε επιτέλους, τον διεφθαρμένο δικομματισμό.

ΝΑΙ στην ψήφο μικρότερων κομματικών σχηματισμών που αντιπολιτεύονται τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις. 


Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος
Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΚΙΒΔΗΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ ~ Ελευθερη σκεψη ΠΗΓΗ