Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Απίστευτο βρέθηκε "άνθρωπος πίθηκος" στην Κίνα...Δείτε το βίντεο..

H καταργηση των κρατων και η υποτιθεμενοι δημοκρατες που μας κυβερνουν


H καταργηση των κρατων και η υποτιθεμενοι δημοκρατες που μας κυβερνουν


Δεν τον ενδιαφερει να μην επανεκλεγει....Οι υπηρετες των αλλων εχουν παντα μια θεση...καπου.
Ποιοι ειναι αυτοι οι ταχα δημοκρατες που νοιαζονται για εμας?τι εχουν σκοπο να...
κανουν?
Παγκοσμια ολιγαρχια με φτωχους ηπηκοους.Και αυτη την προειδοποιηση την κανει ενας ευρωβουλευτης.


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: H καταργηση των κρατων και η υποτιθεμενοι δημοκρατες που μας κυβερνουν 
 


TI ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟ ISS;(video)


TI ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟ ISS;(video)


Φυσικά ένα άγνωστο αντικείμενο που η ταχύτητα
 του ήταν πολύ μεγάλη ενώ κάποια στιγμή άλλαξε
 και χρώμα..


ΠΗΓΗ : 
Περίεργα - PERIERGAA: TI ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟ ISS;(video) 
ΛΕΠΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΠΡΙΝ 2260 ΧΡΟΝΙΑ

ΛΕΠΤΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΠΡΙΝ 2260 ΧΡΟΝΙΑ

Ζωηρή εντύπωση σε όλον τον κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση για την εύρεση του ανδρικού κρανίου στην Αρχαία πόλη της Χίου.
Αναφερόμαστε στο πολύ σημαντικό εύρημα, κρανίο, στο οποίο υπήρχαν ίχνη λεπτής χειρουργικής επέμβασης που έγινε όμως 250 χρόνια πριν την αρχή της χριστιανικής χρονολόγησης.

Το έτος 250 π.Χ. Συγκεκριμένα βρέθηκε ανδρικό κρανίο με οπή διαμέτρου 1.62 εκατ. στο αριστερό βρεγματικό οστό, που δείχνει ότι ο άνδρας είχε υποστεί λεπτή εγχείρηση εγκεφάλου, γεγονός που επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο της Αρχαίας Ελληνικής Ιατρικής.
Η αναγνώριση του τρυπανισμού οφείλεται στον ανθρωπολόγο συνεργάτη της Κ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, κ. Αστέριο Αηδόνη.
Το παράξενο είναι ότι τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης έμαθαν την τόσο σημαντική είδηση από τους Τάιμς του Λονδίνου, όπου πρωτοδημοσιέυτηκε και έκανε τον γύρο του κόσμου, το δε υπουργείο Πολιτισμού, μετά τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα και την δημοσιοποίηση του από τους Τάιμς του Λονδίνου, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία συνιστά να αποφεύγεται να εξαχθεί συμπέρασμα και οι τόνοι να διατηρούνται χαμηλοί. Και όμως από όλους αναγνωρίζεται ότι πρόκειται για εύρημα σημαντικό για την Ιστορία της Ιατρικής και επιβεβαιώνει τα κείμενα του Ιπποκράτη.

Τα ίχνη του κρανιοτρύπανου στο κρανίο του ηλικίας περίπου 50 ετών άνδρα δείχνουν ότι το επίπεδο ιατρικής γνώσης ήταν υψηλό, η δε μακροσκοπική εξέταση έδειξε την επιβίωση του ανθρώπου εκείνου επί μακρόν και μετά την επέμβαση. Ο Ανθρωπολόγος Αστέριος Αηδόνης, που εξέτασε το εύρημα, το οποίο χρονολογείτε περί το -250 αναφέρει.
«Υπάρχει μια οπή δυο εκατοστών, στο αριστερό πίσω μέρος του κρανίου, η οποία φαίνεται πως επουλώθηκε με τον χρόνο.
Τούτο το γεγονός δείχνει πως ο ασθενής έζησε μετά την επέμβαση, ενώ ελάχιστα είναι τα σημάδια μόλυνσης.
Πρόκειται για μια πολύ λεπτή επέμβαση, ακόμη και για τα σημερινά δεδομένα. Και οι πρώτες έρευνες του κρανίου, μας κάνουν να πιστεύουμε πως ο άνθρωπος έζησε πέντε ή έξι χρόνια μετά την επέμβαση και πέθανε περίπου πενήντα ετών».

Το συγκεκριμένο εύρημα στην Χίο, παρά την εξέχουσα σημασία του, δεν είναι μοναδικό.
Ανάλογη περίπτωση έχει αναφερθεί επίσης στις Αρχάνες της Κρήτης.

Η ανασκαφή έγινε σε ιδιωτικό οικόπεδο στην περιοχή Ατσικής, όπου εκτίνεται η ελληνιστική νεκρόπολη της Αρχαίας Χίου όπου εντοπίστηκαν και κιβωτιόσχημοι τάφοι του -2ου αιώνα. Στους 4 τάφους του οικοπέδου, που δεν είναι οι πρώτοι που ανακαλύπτονται στην περιοχή όπου βρέθηκε το εν λόγω κρανίο, βρέθηκαν ισάριθμοι σκελετοί, τριών ανδρών και μιας γυναίκας.
Στον έναν μάλιστα υπήρχαν και κτερίσματα. Ένα διάδημα και μία ζώνη στολισμένα με φύλα χρυσού.
Σύμφωνα με τους αρχαιολόγους πρόκειται μάλλον για τάφους εύπορου κατοίκου και των υπηρετών του,
που έζησαν πριν από 2260 χρόνια!
Αλήθεια. αποτελεί πολυτέλεια να ρωτήσουμε για την τύχη του κρανίου;
Όπως πληροφορηθήκαμε, και πάλι στην Χίο στην περιοχή Μ. Λημνιώνα είχε βρεθεί προϊστορικό «μαμούθ» που έφυγε για μελέτη και «εξαφανίστηκε» σε κάποια διαδρομή μεταξύ εργαστηρίων και το πιθανότερο σήμερα κοσμεί κάποιο ξένο μουσείο.

Περιοδικό «Ελλάνιον Ήμαρ», τεύχος #23ο, σελ. 62, του Σωτήρη Οικονόμου Δασκάλου-Συγγραφέα.

Τουρκική διπλωματία και σίριαλ


Τουρκική διπλωματία και σίριαλΤι σχέση μπορεί να έχει η εξωτερική πολιτική με τα σίριαλ; Για κάποιους Τούρκους διπλωμάτες φαίνεται ότι και μπορεί και πρέπει να έχει.  Σε συνάντηση Tούρκων διπλωματών με τον υπουργό Εξωτερικών  Αχμέτ Νταβούτογλου , που έγινε πριν από λίγο καιρό, κάποιοι από αυτούς ζήτησαν να αξιοποιηθεί περισσότερο η δυνατότητα άσκησης επιρροής της Τουρκίας μέσα από τα τουρκικά σίριαλ που εξάγονται στις χώρες των Βαλκανίων.  Το θέμα απασχολεί στα σοβαρά ορισμένους διπλωμάτες  οι οποίοι ανακαλύπτουν ευκαιρίες για προβολή της χώρας τους ακόμα και στα ….αισθηματικά σίριαλ.

Η Ελλάδα βουλιάζει και γεωλογικά...


Η Ελλάδα βουλιάζει και γεωλογικά...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEguNqAw2vc4TAjRQ_Twz8eKpjVmfOYjRtlNnuEF9cUHuSArq0mfcEDN4lG-satltK6br3tKrI8KDoej7q1C4F6NX-kn-GQgwnnwsNQNgsMdvnQfp63fSTq-1S5QSEw1E8p8DPaJzTrYa0c/s1600/images+%25286%2529.jpg
Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο το 5% της συνολικής επιφάνειας της χώρας μας, δηλαδή μια έκταση 6.400 km2, κινδυνεύει να βυθιστεί ή να αντιμετωπίσει στο άμεσο μέλλον έντονα γεωλογικά προβλήματα λόγω της συνεχούς καταπόνησης του πετρώματος, του σαθρού εδάφους, αλλά και της σεισμικότητας. Ήδη σύμφωνα με γεωλόγους....
αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο οι κατολισθήσεις, ιδιαίτερα σε οικιστικές περιοχές και οδικούς άξονες, όπου υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση στη φύση είτε με την εκτέλεση τεχνικών έργων είτε με την καταστροφή δασών
και το μπάζωμα ρεμάτων που επιτείνουν τη διάβρωση του υπεδάφους. Κάθε χρόνο γίνονται πάνω από 100 κατολισθήσεις με κόστος άνω των 40 εκατ. ευρώ, ενώ το ποσό μπορεί να πολλαπλασιασθεί αν προκληθούν ζημιές σε τεχνικά έργα, κατοικίες, εγκαταστάσεις κ.ά., ενώ ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος, όπως στην περίπτωση που συνέβη το 1954 στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας, όταν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι η χώρα μας κατατάσσεται πρώτη στην επικινδυνότητα διολίσθησης του εδάφους στην Ευρώπη, ενώ «σκαρφαλώνει» συνέχεια στη σχετική παγκόσμια κατάταξη. Ο προβληματισμός είναι ιδιαίτερα έντονος, αφού οι επτά από τις δέκα περιοχές όπου παρατηρούνται φαινόμενα καθιζήσεων ή κατολισθήσεων κατοικούνται ή χρησιμοποιούνται συχνότατα από τον άνθρωπο. Σύμφωνα μάλιστα με επίσημα στοιχεία που είχαν δοθεί παλαιότερα στη δημοσιότητα, το 67% των κατολισθήσεων εκδηλώθηκαν κοντά σε πόλεις ή χωριά, ενώ από καθιζήσεις εδάφους επλήγησαν κατά το πλείστον δρόμοι, γέφυρες, μικρά φράγματα. Στην πρώτη ζώνη επικινδυνότητας βρίσκονται μάλιστα μερικές από τις πλέον πυκνοκατοικημένες περιοχές της χώρας όπως η Ηλεία, η Αχαϊα, τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα, η Κέρκυρα (βόρειο τμήμα), ενώ στην ίδια λίστα περιλαμβάνονται η Πιερία, τα Ιωάννινα, η Εύβοια, η Θεσπρωτία, το Ρέθυμνο και η Ευρυτανία. Στις περισσότερες από τις παραπάνω περιοχές οι κατολισθήσεις συνδέονται άμεσα με τη σεισμικότητά τους, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και η μορφολογία του εδάφους, όπως και το ετήσιο ποσοστό των βροχοπτώσεων.

Του Γιώργου Φράγκου

Το κράτος θέλει να έχει χειραγωγούμενο ποδόσφαιρο γιατί έτσι εξυπηρετεί τα μεγαλοαφεντικά του

Το κράτος θέλει να έχει χειραγωγούμενο ποδόσφαιρο γιατί έτσι εξυπηρετεί τα μεγαλοαφεντικά του

Το κράτος θέλει να έχει χειραγωγούμενο ποδόσφαιρο γιατί έτσι εξυπηρετεί τα μεγαλοαφεντικά του
Πόλεμος στο ΟΑΚΑ!

Η ΑΕΚ πήρε το Κύπελλο.

Όμως τα λαμόγια που κυβέρνησαν τη χώρα εδώ και δεκαετίες, αυτοί οι διαπλεκόμενοι και απατεώνες ολκής που επέτρεψαν τον βιασμό της χώρας από τους επιχειρηματίες-προαγωγούς, οδήγησαν σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα τραμπουκισμού τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Φταίνε αυτοί που είχαν εννιά χρόνια να ζήσουν τη χαρά της κούπας επειδή τόσα και τόσα άλλα τους τα βούτηξαν μέσα από τα χέρια;

Δεν προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε κανέναν.
Το αντίθετο. 

Να αιτιολογήσουμε επιχειρούμε γιατί ξέσπασε πόλεμος στο ΟΑΚΑ!

Αυτό το Κύπελλο έπρεπε να το πάρει η ΑΕΚ.

Με κάθε τρόπο.
Με ξύλο; Με ξύλο. 

Με οφσάιντ; Με οφσάιντ. 
Με επαναλαμβανόμενα ντου, με κάλπικες αποφάσεις υπέρ της, με ο,τι θες. 
Το σίγουρο είναι ότι σήμερα, μετά από 9 χρόνια αφλογιστίας, έχει λιγότερα απ’ όσα άξιζε. 
Και τι φταίει όμως ο φουκαράς Ατρόμητος που δεν θα ξαναπαίξει πιθανότατα ποτέ σε τελικό του Κυπέλλου; 

Να δέχεται γκολ πάνω από ένα μέτρο οφσάιντ, σε φάση μάλιστα που ο επιτιθέμενος δεν κάνει αντίθετη κίνηση με τον τελευταίο αμυντικό ώστε να μπερδέψει τον βοηθό. 
Να ξεκινάει το ματς βλέποντας οπαδούς της ΑΕΚ να βουτάνε στην κερκίδα του Περιστερίου. 
Να τελειώνει το παιχνίδι 7 λεπτά νωρίτερα (!) και στο τέλος να τρώνε και μερικές ψιλές από τους αφιονισμένους που μπήκαν να πανηγυρίσουν.

Σε ποια ΕΠΟ και ποια Αστυνομία να αποδοθούν ευθύνες; 

Δεν καταλαβαίνετε ότι το κράτος επιδιώκει να έχει χειραγωγούμενο ποδόσφαιρο γιατί έτσι εξυπηρέτησε τόσα χρόνια τα μεγαλοαφεντικά του;

Μια καθαρή συναλλαγή είναι όλα.


Έτσι φτάσαμε στις φετινές θύελλες. 
Κάποιοι έσπειραν τους ανέμους για να συμβεί αυτό. 
Δεν τους την κάρφωσε ξαφνικά. 

Απωθημένα ετών έβγαζαν απέναντι στο σάπιο σύστημα.


Αλίμονό μας δηλαδή, αν καθίσουμε τώρα να μιλήσουμε για «τελικούς της ντροπής» και «μαύρες νύχτες». 
Άντε στο διάολο ρε!
Ο κόσμος ξέρει ότι οι αληθινοί υπεύθυνοι δεν είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ ή του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. 
Είναι αυτοί που αθωώνουν όσα καθίκια τα κάνουν λαμπόγυαλο. 
Είναι εκείνοι που αθωώνουν προκλητικά ομάδες. 
Είναι εκείνοι που χρίζουν διεθνείς κάποιους σαν τον χθεσινό επόπτη για να τους επιβραβεύσουν. 
Είναι εκείνοι που διορίζουν προέδρους-φυτά για να πράττουν ανάλογα με το… ποιος τους ποτίζει.

Όταν οι δικαστές αθωώνουν τον Μπέο και τον Μαρινάκη, γιατί να μην πλακωθούν και ο Αδαμίδης με τον Σπανό;

Γιατί να μην ρίξουν και λίγο ξύλο στους παίκτες του Ατρόμητου οι χούλιγκαν αφού αύριο μεθαύριο θα βγει σίγουρα η ΑΕΚ, με βάση το δεδικασμένο, και θα κατηγορήσει τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές ότι προκάλεσαν και χτυπούσαν τον κόσμο; 

Στην Ελλάδα είναι καθιερωμένο ότι αυτός που κλέβει, χτυπάει, βρίζει είναι ο μάγκας και αυτός που τις τρώει, τα ακούει, του βουτάνε τον ιδρώτα είναι ο μαλάκας.

Ας μην μας ξενίζει λοιπόν, μια ακόμα επανάληψη. 

Κανένας απατεώνας πολιτικός δεν θα κάνει τίποτα γιατί αυτό τους βολεύει.

Το πολύ πολύ να πάρουν μέτρα κατά του Δώνη και να τον τιμωρήσουν για δυσφήμιση του αθλήματος. 
Ενώ κανονικά πρέπει να τον τιμωρήσουν που δυσφήμισε τα μπουρδέλα. 
Ούτε κασέτες υπάρχουν εκεί, ούτε παράγκες, ούτε χούλιγκαν, ούτε τοκογλύφοι, ούτε εκβιαστές, ούτε καπνογόνα, ούτε ξύλο, ούτε ΜΑΤ. 

Ντροπή στον Δώνη λοιπόν, να συγκρίνει τις κοπέλες που βγάζουν τίμια το ψωμί τους στα μπουρδέλα με το κράτος και το ποδόσφαιρό μας… 

Βασίλης Παπαθεοδώρου

Προειδοποίηση Μόσχας σε Άγκυρα για την φαραωνική διώρυγα


Προειδοποίηση Μόσχας σε Άγκυρα για την φαραωνική διώρυγα

Η Ρωσία εξέφρασε τον "έντονο σκεπτικισμό της για το έργο της σύζευξης της θάλασσας του Μαρμαρά με την Μαύρη Θάλασσα" και προειδοποίησε την Άγκυρα "να σεβαστεί την Συνθήκη του Μοντρέ, η οποία διέπει τον έλεγχο των στενών του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων". 
Ο Ρώσος πρεσβευτής στην Τουρκία Βλαντιμίρ Ιβανόφσκι είπε στην Χουριέτ ότι "Η Ρωσία εξακολουθεί να προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς προβλέπει το έργο και στην ουσία διέψευσε τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι το έργο θα χρηματοδοτηθεί από ρωσικές εταιρείες."Για να υπάρξει ένα σχόλιο, θα πρέπει να γνωρίζουμε περισσότερα για το έργο. Αλλά ακόμη και το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών δεν έχει πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό. 

Βρισκόμαστε στο στάδιο της συλλογής πληροφοριών ", δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης,οποίος έθεσε και ένα λογικό ερώτημα. Πως θα αποδόσει οικονομικά ο ισθμός που εξήγγειλε να διανοίξει ο Ρ.Τ.Ερντογάν στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας;
«Περισσότερα πλοία που περνούν σημαίνει περισσότερα έσοδα από τα τέλη διέλευσης. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να είναι κερδοφόρα μία επένδυση. Αλλά αν είναι ελεύθερη διέλευση μέσω του Βοσπόρου, τότε γιατί ο καθένας θα χρησιμοποιήσει αυτό το κανάλι; " είπε ο Ρώσος πρεσβευτής . "Όπως βλέπετε, είμαστε σήμερα αντιμέτωποι με περισσότερα ερωτήματα από απαντήσεις." 
Γιατί η Ρωσία έχει πρόβλημα με το φαραωνικών διαστάσεων έργο που εξήγγειλε ο Ρ.Τ.Ερντογάν; Γιατί ενώ βάσει της Συνθήκης του Μοντρέ του 1936 η Τουρκία υποχρεούται να εγγυάται την ελεύθερη διέλευση των πλοίων σε καιρό ειρήνης. Περιορίζει βέβαια σημαντικά το πέρασμα των μη τουρκικών πολεμικών πλοίων. Οι όροι της σύμβασης ήταν η πηγή διαμάχης για χρόνια, κυρίως όσον αφορά τη στρατιωτική πρόσβαση της Σοβιετικής Ένωσης προς τη Μεσόγειο. 
Η Ρωσία θεωρεί ότι με τη νέα διώρυγα, η τουρκία αθ απεμπλακεί από τις υποχρεώσεις της της Συνθήκης του Μοντρέ και σταδιακά θα κλείσει τελείως το Βόσπορο για "περιβαλλοντικούς" λόγους και θα αφήσει μόνο την διώρυγα Μαρμαρά-Μαύρης Θάλασσας, ελεύθερη για την ναυσιπλοϊα. Κατ'αυτό τον τρόπο θα είναι πλέον στην διακριτική της ευχέρια το ποιος θα περνάει και ποιος όχι, ενώ θα επιβάλει και δυσβάσταχτα τέλη διέλευσης. Εκτός αυτού μεγάλα σκάφη όπως το εικονιζόμενο καταδρομικό κλάσης "Kirov", το περίφημο "Πιότρ Βελίκιν" θα είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο της Άγκυρας σε ότι αφορά την είσοδο και έξοδο από την Μαύρη Θάλασσα.