Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ H UFO;;;


ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΩΝ ΗΠΑ H UFO;;;

Δεν πίστευαν στα μάτια τους πολλοί αυτόπτες μάρτυρες όταν αντίκρισαν ένα φορτηγό να μεταφέρει ένα περίεργο αεροσκάφος στην πλατφόρμα του. Πολλοί έσπευσαν να κάνουν λόγο για UFO που συνετρίβη και περισυλλέχτηκε  από δυνάμεις του στρατού. Η απάντηση ήταν πως πρόκειται για ένα μέρος ενός απόρρητου στρατιωτικού αεροσκάφους..http://www.apocalypsejohn.com/2011/12/h-ufo.html ΠΗΓΗ

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ TOYΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ


ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ TOYΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ


Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ,ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ!!!!
ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΣΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΡΕΣ??                                                                                                                          
Ο Ted L. Gunderson, πρώην υψηλόβαθμος αρχηγός του FBI*, κάνει μια δήλωση στο παρακάτω βίντεο, σχετικά με τα chemtrails ή όπως τα λέει "χωματερές του θανάτου", στις 12 Ιανουαρίου του 2011. Ο Ted λέει τα εξής: «Οι χωματερές του θανάτου, αλλιώς γνωστές ως ‘chemical trails’ – ‘Χημικές Ουρές’, πέφτουν και ψεκάζονται σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ιρλανδία και τη Βόρεια Ευρώπη 

Τα έχω δει, προσωπικά, όχι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και στο Μεξικό και στον Καναδά. Τα πτηνά πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο. Τα ψάρια πεθαίνουν κατά εκατοντάδες χιλιάδες σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι γενοκτονία. Αυτό είναι δηλητήριο. Αυτό είναι δολοφονία από τα Ηνωμένα Έθνη. Όποιο στοιχείο μέσα στην κοινωνία μας το κάνει αυτό πρέπει να σταματήσει. Τυχαίνει να γνωρίζω δύο από τους τόπους όπου τα αεροπλάνα που αδειάζουν αυτά τα χάλια σε εμάς. Τέσσερα από τα αεροπλάνα είναι έξω από το Air National Guard (Εθνική Φρουρά Αέρα) στο Λίνκολν, της Νεμπράσκα. Και τα άλλα αεροπλάνα είναι έξω από το Fort Sill της Οκλαχόμα. Προσωπικά, έχω παρατηρήσει τα αεροπλάνα που ήταν ακόμη στη Nebraska – Lincoln, Νεμπράσκα - στο Air National Guard. 

Δεν έχουν διακριτικά πάνω τους. Πρόκειται για τεράστια, σαν βομβαρδιστικά -όπως χωρίς επιγραφές. Αυτό είναι ένα έγκλημα: ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, έγκλημα κατά της Αμερικής, ένα έγκλημα εις βάρος των πολιτών αυτής της μεγάλης χώρας. Πρέπει να σταματήσει. Τι πρόβλημα έχει το Κογκρέσο; Αυτό επηρεάζει τον πληθυσμό της χώρας τους, και τους ανθρώπους τους, και τους φίλους τους, και τους συγγενείς τους, και τους ίδιους. Τι συμβαίνει με αυτούς; Τι συμβαίνει με τους πιλότους οι οποίοι πετάνε αυτά τα αεροπλάνα και το διοχετεύουν αυτήν την ανοησία, αυτό το δηλητήριο, στις δικές τους οικογένειες; Κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για αυτό. Κάποιος στο Κογκρέσο θα πρέπει να προχωρήσει μπροστά και να το σταματήσει τώρα. Σας ευχαριστώ. Είμαι ο Ted Gunderson». 

Το 1/3 των Νεοζηλανδών πιστεύει στα UFO


Το 1/3 των Νεοζηλανδών πιστεύει στα UFO

Το 1/3 των Νεοζηλανδών πιστεύει ότι οι εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τη Γη, ενώ η πλεοψηφία τους πιστεύει στις ψυχικές δυνάμεις.


Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα σε 1000 κατοίκους της Νέας Ζηλανδίας.
Το 33% περίπου εξ’αυτών, στο ερώτημα αν πιστεύουν ότι «η Γη έχει δεχθεί επισκέψεις από UFO από άλλου πλανήτες;», απάντησε θετικά, ότι δηλαδή εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τη Γη.
Ο Graeme Opie, ερευνητής της ομάδας UFOcus New Zealand Research Network, είπε: Σύμφωνα με τις αναφορές, ο αριθμός των Αμερικάνων που πιστεύουν στους εξωγήινους και την ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες είναι αρκετά υψηλός, γι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι και εμείς εδώ πιστεύουμε στα UFO».
Οι αναφορές και οι μαρτυρίες στη Νέα Ζηλανδία σχετικά με εμφανίσεις Αγνώστης Ταυυότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων καθώς και άλλων παράξενων φαινομένων αυξάνονται συνεχώς και αποτελούν εδώ και πολλές δεκαετίες ένα σημαντικό κομμάτι της παγκόσμιας ενασχόλησης των UFO και των εξωγήινων.
Επίσης, το 55% των ίδιων ερωτηθέντων πιστεύει ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν- και ενδεχομένως χρησιμοποιούν- ψυχικές δυνάμεις.
Ακόμη, έξι στους δέκα (72% γυναίκες και 52% άνδρες) πιστεύουν στην ύπαρξη του Θεού ή κάποιου γενικότερου πνεύματος.
Οχτώ στους δέκα πιστεύουν ότι ο Ιησούς ήταν ένα πραγματικό πρόσωπο που έζησε πριν από 2000 χρόνια, ενώ το 57% πιστεύει στη  ζωή μετά το θάνατο.
Τέλος, 1/4 πιστεύει ότι η αστρολογία μπορεί να προβλέψει το μέλλον των ανθρώπων.