Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Διαβάστε τι διδάσκουν στα σχολεία της Αλβανίας για την Ελλάδα και φρίξτε...!!


Διαβάστε τι διδάσκουν στα σχολεία της Αλβανίας για την Ελλάδα και φρίξτε...!!


on
Μίσος, φανατισμό αλλά και πλαστογραφημένη Ιστορία που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική, διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων.  
Οι νεαροί Αλβανοί μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι ..«η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο οποίο "αιμοσταγείς" Έλληνες πραγματοποίησαν "εθνοκάθαρση" στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά».
Η νέα γενιά Αλβανών μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πως... έχει ίδιο DΝΑ με τον βασιλιά Πύρρο της Ηπείρου και την Ολυμπιάδα, μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Όλα αυτά τυπώθηκαν φέτος στα επίσημα σχολικά εγχειρίδια με την έγκριση του αλβανικού υπουργείου Παιδείας.
Στο νέο βιβλίο «Γεωγραφία της Αλβανίας», που εκδόθηκε φέτος και ήδη αποτελεί διδακτική ύλη στα λύκεια της χώρας, οι μαθητές διδάσκονται όχι μόνο για τη γεωγραφία της χώρας τους αλλά και για περιοχές όμορων χωρών που, σύμφωνα με τους συγγραφείς, κατοικούνται από Αλβανούς. 

Στις «αλβανικές περιοχές» (treva shqiptare) που έμειναν εκτός αλβανικού κράτους περιλαμβάνονται το Κοσσυφοπέδιο, τμήματα του Μαυροβουνίου και της Σερβίας, η μισή έκταση των Σκοπίων και βέβαια ολόκληρη η ΒΔ Ελλάδα, με τους Νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και το βόρειο τμήμα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στη χώρα μας, στο κεφάλαιο «Οι αλβανικές περιοχές στην Ελλάδα», αναφέρονται τα εξής: «Είναι αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών.

Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των συγκεκριμένων περιοχών. Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στη Βορειοδυτική Ελλάδα, νότια της "Μακεδονίας" και νοτιοανατολικά της Αλβανίας μέχρι τον κόλπο της Άρτας και αποτελείται από τις περιοχές Τσαμουριά, Φλώρινα, κ.λπ.».


Οι συγγραφείς του βιβλίου υποστηρίζουν πως η Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει «εθνοκάθαρση» με στόχο τον αφανισμό των Αλβανών που ζούσαν εκεί. Ο χάρτης με τη Μεγάλη Αλβανία και τις όμορες «αλβανικές περιοχές» κοσμεί το εξώφυλλο τόσο του βιβλίου όσο και του τετραδίου ασκήσεων των μαθητών που καλούνται, για παράδειγμα, να ζωγραφίσουν τις περιοχές της Ελλάδας όπου ζουν... Αλβανοί ή να απαντήσουν στα ερωτήματα: «Ποιες είναι οι αλβανικές περιοχές της Ελλάδας;» ή «Αναφέρετε τις εκδιώξεις που υπέστησαν οι Αλβανοί από τις ελληνικές αρχές». 
EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2012: Διαβάστε τι διδάσκουν στα σχολεία της Αλβανίας για την Ελλάδα και φρίξτε...!! ΠΗΓΗ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ
Αφορμή για να γράψω το παρακάτω άρθρο στάθηκε το βιβλίο του Γεωργίου Κασιμάτη "Εξωγήινη Αρχαιολογία". Έχω αναφερθεί κάποια στιγμή ξανά στο ιστολόγιο μου για το υπέροχο βιβλίο που εκδόθηκε πριν μια δεκαετία αλλά είναι πάντα τόσο επικαίρο.. 
Θυμάμαι τότε η πληροφόρηση γινοτάν είτε απο βιβλία είτε απο μηνιαία περιοδικά και κάθε φωτογραφία που βλέπαμε αναλυόταν ξανά και ξανά με το συνεχές ερώτημα να πλανάται στο μυαλό μας.. Υπάρχει άραγε ζωή σε άλλους πλανήτες; Και αν δεν υπάρχει και έχει καταστραφεί ο πολιτισμός τους; Δεν θα υπήρχαν ερείπια, κάποια
υπολείμματα πολιτισμού;
Ασφαλώς! Με την διαφορά ότι θα είχαν σκεπαστεί με διαστημική σκόνη, θα είχαν καταστραφεί από πτώσεις μετεωριτών και θα είχαν αλλοιωθεί από το πέρασμα του χρόνου.

Δεν μας ενδιαφέρει τι απέγινε αυτός ο πολιτισμός..Μας ενδιαφέρει να βρούμε στοιχεία. Αρχαιολογικά στοιχεία στην συγκεκριμένη περίπτωση που θα δείξουν ότι υπήρχε κάτι! 

Στο κεφάλαιο "ΑΡΗΣ" του βιβλίου "Εξωγήινη Αρχαιολογία" και στην σελίδα 103 υπάρχει μια φωτογραφία που την παραθέτουμε ακριβώς από κάτω. Η φωτογραφία αυτή είναι από την περιοχή "ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΥΔΑΣΠΗ". Όπως βλέπετε και οι ίδιοι στην περιοχή αυτή εκτείνεται αυτό το ανεξήγητο "γυάλινο σκουλήκι" για πολλά χλμ. ενώ σε κάποια σημεία φαίνεται σε άλλα εξαφανίζεται και η ερμηνεία είναι ότι ΠΙΘΑΝΟΝ να αποτελεί κάποιο είδος υπόγειων-υπέργειων αγωγών επικοινωνίας του κόκκινου πλανήτη. 
Τώρα αν θεωρείται πως το συγκεκριμένο είναι δημιούργημα της φύσης..
ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Mε την σημερίνή τεχνολογία θα ήμουν ανόητος αν δεν δοκίμαζα να επισκεφθώ την περιοχή ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΥΔΑΣΠΗ. Με ένα κλικ και το πρόγραμμα Google earth σε εφαρμογή μπορεί οποιοσδήποτε να μεταφερθεί εκεί σε λιγότερα από 5 δευτερόλεπτα.
Φυσικά δεν περίμενα να αντικρύσω την ποιότητα της παραπάνω φωτογραφίας και αυτό διότι 100% απ'ότι υπάρχει είναι επεξεργασμένο προκειμένου να μην φανερωθεί η αλήθεια!

Την παρακάτω φωτογραφία την βρήκα στις δίπλα συντεταγμένες: 3° 5'23.90"Β, 28°41'37.57"Δ. Με μπλε περίγραμμα επισημαίνω το στοιχείο.

Η κάτω φωτογραφία είναι από τις συντεταγμένες: 2°13'45.35"Β, 28°35'11.10"Δ

Συντεταγμένες κάτω φωτογραφίας: 0°12'4.49"Ν, 45°33'40.69"Δ

Βρήκατε κάτι και εσείς; Στείλτε τις συντεταγμένες στο worldjudge2012@gmail.com να το ανεβάσουμε σε επόμενο άρθρο μας! Από εδώ και στο εξής θα ασχολούμαστε συστηματικά με την έρευνα επάνω στον Άρη και στο Φεγγάρι. 
Καλή επιτυχία!