Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Γεγονότα και Προφητείες 2012

Τώρα ακούτε Ουδείς Αναμάρτητος με την Katerina Mpakalidou---EOE---

Μια ανασκαφή της ΔΕΗ στη Φλώρινα εμφάνισε πολιτισμό 8.000 ετών που είχε μέχρι και αρχαία μίξερ


Μια ανασκαφή της ΔΕΗ στη Φλώρινα εμφάνισε πολιτισμό 8.000 ετών που είχε μέχρι και αρχαία μίξερ 


Μια ανασκαφή της ΔΕΗ στη Φλώρινα εμφάνισε πολιτισμό 8.000 ετών που είχε μέχρι και αρχαία μίξερ
Εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως από τις πολυετείς αρχαιολογικές έρευνες που διεξάγονται στη περιοχή του Αμύνταιου Φλώρινας και ξεκίνησαν έπειτα από ανασκαφές της ΔΕΗ για την εξόρυξη λιγνίτη.
Η εισήγηση του αρχαιολόγου της ΚΘ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασσικών αρχαιοτήτων, Πανίκου Χρυσοστόμου, τιτλοφορείται «Ο πολιτισμός των τεσσάρων λιμνών» και παραθέτει εντυπωσιακά στοιχεία για τους προϊστορικούς κατοίκους της περιοχής με μια χρονολογική «βουτιά» που φθάνει στο 6.500 π. Χ. και ακολουθεί την πορεία του νερού και της ανθρώπινης δραστηριότητας.
«Οι πρώτοι οικισμοί δημιουργήθηκαν στο β' μισό της 7ης χιλιετίας π.Χ., μέσα ή κοντά σε λίμνες και βαλτώδεις εκτάσεις. Οι λιμναίοι οικισμοί των επόμενων δύο χιλιετιών οργανώνονταν σε γειτονιές των τριών ή έξι κατοικιών, οι οποίες εδράζονταν σε κοινές εξέδρες από οριζόντια διευθετημένους κορμούς δένδρων. Συνήθως, τα σπίτια ήταν μονώροφα με δίρριχτη στέγη. Ωστόσο, τα στρώματα που σχηματίστηκαν από τις επανειλημμένες πυρκαγιές και τις επακόλουθες καταστροφές των νεολιθικών χωριών της περιοχής, δείχνουν ότι πολλές κατοικίες ξεχώριζαν για το μέγεθός τους, είχαν πόρτες και παράθυρα περιμετρικά και ήταν διώροφες, ενώ τις περιέτρεχε μπαλκόνι στον όροφο. Αντίθετα, στις χερσαίες θέσεις εγκατάστασης, ο χώρος οργανωνόταν με βάση τη διάταξη των τάφρων και των περιβόλων και τα σπίτια αναπτύσσονταν σε ομάδες των πέντε ή έξι κατοικιών»τονίζει, στην εισήγησή του, ο κ. Χρυσοστόμου.
Τα ευρήματα προκύπτουν από τη μελέτη των στρωμάτων που σχηματίστηκαν από τα κατεστραμμένα από φωτιά οικήματα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρουν παρουσιάζει το εσωτερικό των κατοικιών με φούρνους ή εστίες, αποθηκευτικούς χώρους, θρανία και εργαλεία.
Ενα από τα πιο εντυπωσιακά ευρήματα της περιοχής είναι ένα κάθισμα με τέσσερα πόδια ηλικίας περίπου 7.500 ετών, ενώ φαίνεται πως οι πολιτισμοί εκείνοι χρησιμοποιούσαν ακόμη και... μίξερ, καθώς βρέθηκαν κεραμικά θραύσματα που υποδηλώνουν τη χρήση κάποιου είδους αναδευτήρα τροφών από το μακρινό 6.000 π.Χ. .
Τέλος, ένα πλήθος κοσμημάτων, που αποτελούνταν κυρίως από δισκοειδείς χάνδρες ποικίλου σχήματος, μεγέθους και υλικού ή από περίαπτα και βραχιόλια, εξέφραζε τις αντιλήψεις της καλαισθησίας της εποχής αλλά και τις συμβολικές προθέσεις των φορέων τους.
Τα ταφικά έθιμα φαίνεται πως διαφοροποιούνται ανάλογα με τη εποχή και την περιοχή. Έτσι, ενώ στην αρχή της νεολιθικής εποχής στη Λεκάνη του Αμυνταίου συναντώνται μόνο ταφές σε συνεσταλμένη στάση, ενώ προς το τέλος της, τουλάχιστον στην περιοχή της λίμνης Χειμαδίτιδας, εντοπίζονται καύσεις και εγχυτρισμοί ή εγχυτρισμοί των υπολειμμάτων της καύσης των νεκρών.
Λίθινα οστέινα αλλά και χάλκινα αντικείμενα (ευρήματα) ανάγονται στην Εποχή του Χαλκού (3.100-1.100 μ.Χ) ενώ μια γενικευμένη φωτιά στο τέλος της περιόδου καταστρέφει ολοκληρωτικά τα στοιχεία ζωής και βυθίζει στο βυθό της λίμνης τα κατάλοιπα των κατοικιών.
Η Εποχή του Σιδήρου (1.100-5ος αιώνας π.Χ ) που ακολουθεί "δίνει στοιχεία" μόνο από τα νεκροταφεία της και ειδικότερα από αυτό του Αγίου Παντελεήμονα Αμυνταίου. Είναι χαρακτηριστικό το εύρημα της περσινής ανασκαφικής περιόδου (οριοθετήθηκαν και ανασκάφηκαν πέντε τύμβοι με 148 κιβωτιόσχημους τάφους και μια συστάδα τάφων εξαρτημένων από τον «βασιλικό» ταφικό περίβολο), κατά τη διάρκεια της οποίας αποκαλύφθηκε λιθόκτιστο έδρανο για νεκρόδειπνα. Γύρω από την κατασκευή αυτή εντοπίστηκαν λάκκοι με οστά και πλούσια κτερίσματα, όπως ένα χάλκινο ξίφος με χρυσά καρφιά. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε γυναικεία ταφή με διάδημα και εξαρτήματα κόμμωσης και ενδυμασίας.
«Οι συχνές εμφανίσεις γυναικών με διαδήματα και σύνθετα κοσμήματα από τη νεκρόπολη μαρτυρούν την ύπαρξη ιερατείου ή μια διαφορετική κοινωνική ιεράρχηση» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Nigel Farage - Η λεηλασία της ΚύπρουNigel Farage - Η λεηλασία της Κύπρου
Nigel Farage - Η λεηλασία της Κύπρου

Ξεκίνησε ο πόλεμος των άστρων; STAR WARS...


Ξεκίνησε ο πόλεμος των άστρων; STAR WARS...

Τι μπορεί να κάνει ένα ασύλληπτου μεγέθους και ταχύτητας ιπτάμενο αντικείμενο να συντριβεί; Απάντηση: μια βλάβη, ένα σφάλμα του χειριστή ή μια επιθετική ενέργεια. 
Αν, φυσικά, μιλάμε για ανθρώπινη κατασκευή. 
Γιατί, αν προέρχεται από άλλους κόσμους, δύσκολα θα πίστευε κάποιος τις δυο πρώτες εκδοχές… Τι συνέβη, λοιπόν, στο Αιγαίο την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στις 20:55 το βράδυ; Και πώς συνδέονται με αυτό το γεγονός η WikiLeaks και ο ιδρυτής της Julian Assange, η Ανταρκτική, η Κίνα και ένας… βετεράνος του Βιετνάμ Αμερικανός πεζοναύτης;
Σύμφωνα με την (μοναδική, πρέπει να πούμε) μαρτυρία που προέρχεται από
τα Πηγάδια της Καρπάθου και αναρτήθηκε επισήμως στην ιστοσελίδα του παγκόσμιου κέντρου αναφορών παρατήρησης ΑΤΙΑ NUFORC, εκείνη την ώρα ένα μεγάλο φωτεινό αντικείμενο συνετρίβη στη θάλασσα μεταξύ Καρπάθου και Ρόδου αφού πρώτα έκανε σιωπηλή πτήση πάνω από την πόλη σε ύψος περίπου
1.500 μέτρων! Ο μάρτυρας το περιγράφει ως εξής:

«Ήταν λαμπερό λευκό, ταχύτατο και σε γωνία που πίστευα ότι θα συντριβεί στο ακρωτήριο ακριβώς βόρεια των Πηγαδιών. Όμως πέρασε πάνω από την κορυφή του ακρωτηρίου, και εκεί σε ύψος 500 μέτρων αποκολλήθηκε ένα λαμπερό κόκκινο φως που έπεσε στην ανατολική πλευρά του νησιού. Το κύριο σώμα συνέχισε τη πορεία του και πρέπει να συνετρίβη στη θάλασσα μεταξύ Κάρπαθου και Ρόδου. Περίμενα να ακούσω κάποιο θόρυβο την στιγμή της συντριβής στο νερό, αλλά δεν ακούστηκε τίποτα. Πάντως, λίγο πριν πέσει το κόκκινο μέρος, το κύριο σώμα φάνηκε να περιστρέφεται κατά 90 μοίρες και να πετάει καθοδικά προς τα πλάγια».

Μια και η μαρτυρία ήταν μοναδική, δεν έφτασε ποτέ στην Πολεμική Αεροπορία ή το υπουργείο Άμυνας, παρ’ ότι δημοσιεύτηκε σε όλες τις τοπικές εφημερίδες και ιστοσελίδες… Επομένως, δεν έγινε και έρευνα στη θαλάσσια περιοχή που προσδιορίζει ο μάρτυρας.Άρα, ακόμη και αν υπήρχαν επιπλέοντα συντρίμμια, χάθηκαν στα κύματα του Αιγαίου!Τι μπορεί να ήταν, λοιπόν, αυτό το περίεργο φαινόμενο; Ένα είδος ελληνικού… «Ρόσγουελ»; Ένα διαπλανητικό δυστύχημα; Ή, μήπως, μια κατάρριψη UFO; Αν θεωρήσουμε ως δεδομένα την ύπαρξη εξωγήινων επισκεπτών και ότι τα κάθε λογής μυστηριώδη ΑΤΙΑ που καταγράφονται είναι τα σκάφη τους, τότε φαντάζει δύσκολο να διασχίζουν ολόκληρο το σύμπαν χωρίς έχουν δυνατότητες αποφυγής ατυχημάτων ή να διαθέτουν πιλότους… επιρρεπείς στο λάθος!

Και αν ισχύει το ενδεχόμενο της κατάρριψης, από τι μπορεί να συνέβη; Αν δεχόταν επίθεση με τα γνωστά συμβατικά γήινα μέσα, ο μάρτυρας θα είχε ακούσει κάποιον κρότο, μια έκρηξη, ο,τιδήποτε… Δεν άκουσε, όμως, αν και η νυχτερινή γαλήνη θα του το επέτρεπε. Είναι, ωστόσο, βέβαιος ότι το σκάφος συνετρίβη!Ποιος και για ποιο λόγο μπορεί να το κατέρριψε; Εδώ μπαίνει στη σκηνή η WikiLeaks! Μια αναφορά που είχε φτάσει τον Ιανουάριο του 2011 στο γραφείο του Ρώσου προέδρου Μεντβέντεφ στο Κρεμλίνο από την 45η Διεύθυνση Διαστημικού Ελέγχου της αντίστοιχης με τη NASA ρωσικής VKS, προειδοποιούσε ότι ο Assange ήταν έτοιμος να δημοσιοποιήσει συνταρακτικά στοιχεία που αποδείκνυαν ότι οι ΗΠΑ είχαν από το 2004 εμπλακεί σε πόλεμο με UFO που έχουν ως βάση την Ανταρκτική!Αν αυτό ήταν αλήθεια ή όχι, δεν το μάθαμε ποτέ μια και ξεκίνησαν οι δικαστικές περιπέτειες και οι συλλήψεις του Assange. Δείτε, όμως, τι ανέφερε η αναφορά που έχει στα χέρια του ο Μεντβέντεφ:

«Στις 10 Ιουνίου 2004 η αμερικανική πολεμική μηχανή κινητοποιήθηκε με «κόκκινο συναγερμό», όταν μια ομάδα εκατοντάδων UFO ξεκίνησαν από το Νότιο Παγωμένο Ωκεανό και έφτασαν στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού, σχεδόν 1.600 χιλιόμετρα από τα σύνορα με τις ΗΠΑ! Ξαφνικά, όμως, έκαναν αναστροφή και επέστρεψαν στη βάση τους στην Ανταρκτική»!


Πόλεμος των ΗΠΑ με εξωγήινες οντότητες; Ακούγεται σαν σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, αλλά να που επιβεβαιώθηκε από έναν Αμερικανό βετεράνο πεζοναύτη τον Gordon Duff, συνεργάτη πολυεθνικής εταιρείας που ειδικεύεται σε θέματα ασφάλειας και ο ίδιος καυχιέται ότι «διαθέτει στρατό μεγαλύτερο από πολλές χώρες»! Ο άνθρωπος αυτός, που εμφανίζεται και ως αρχισυντάκτης της ηλεκτρονικής εφημερίδας «veteranstoday», υποστηρίζει ότι στον «Πόλεμο των Άστρων» κατά των UFO συμμετέχει και η Κίνα! Δείτε τι αναφέρει επικαλούμενος απόρρητο έγγραφο στο κύριο άρθρο της ιστοσελίδας στις 17 Σεπτεμβρίου, που μπορείτε να δείτε εδώ:

«Την περασμένη εβδομάδα αναφέρθηκε ότι κινεζικά πολεμικά σκάφη εθεάθησαν στη βόρεια ακτή της Καλιφόρνιας… Μια Ασιατική υπηρεσία πληροφοριών αναφέρει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη κοινή πολεμική επιχείρηση ΗΠΑ και Κίνας ενάντια σε αυτό που μας ειπώθηκε ως «εξαιρετικά εχθρική εξωγήινη απειλή»! Δεν υπάρχει επιβεβαίωση από τις ΗΠΑ, αν και τα σκάφη έχουν εντοπιστεί από όλα τα παραπλέοντα πλοία. Η αληθινή φύση της απειλής και της δημιουργίας πολυεθνικής στρατιωτικής δύναμης, είναι πέρα από κάθε φαντασία:

• Εξωγήινα σκάφη εκτελούν αποστολές έχοντας ως αφετηρία υποβρύχιες βάσεις.

• Προηγμένα αμερικανικές υποτροχιακές οπλικές πλατφόρμες για τις οποίες δηλώθηκε ότι βρίσκονται στο στάδιο δοκιμών, έχουν αναπτυχθεί από τη Βάση Vandenburg της Πολεμικής Αεροπορίας και είναι οπλισμένες με ενεργειακά όπλα.
• Η παρακολούθηση των UFO δεν γίνεται συμβατικά αλλά με νανοτεχνολογία, με μικροσκοπικούς αισθητήρες που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση συμπεριφορών, όπως ρήξεις διαστάσεων και στρεβλώσεις του χρόνου»!

Σύμφωνα με τον Duff ,το διαβαθμισμένο έγγραφο που έχει στα χέρια του αναφέρει ακόμη ότι:

“Οι εχθροί είναι εξωγήινοι και εξαιρετικά επιθετικοί και εχθρικοί. Η απειλή αποτελεί «σαφή και παρόντα κίνδυνο» και περιορίζεται στην Λεκάνη του Ειρηνικού. Η Κίνα υποχρεώθηκε να αναλάβει την ευθύνη των ΗΠΑ επειδή η δική μας ναυτική δύναμη βρίσκεται στον Περσικό Κόλπο σε μια στιγμή που η Αμερική βρίσκεται κάτω από έναν πολύ πραγματικό κίνδυνο»!
Με όλα αυτά, το περιστατικό της Καρπάθου αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά από τη στιγμή που η ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου θυμίζει μπαρουταποθήκη έτοιμη να εκραγεί! Και ίσως να μην είναι τυχαία η ραγδαία αύξηση θεάσεων UFO σε όλο τον πλανήτη τους τελευταίους μήνες…
Ενώ ως το Μάιο καταγράφονταν κατά μέσο όρο γύρω στις 400, τον Ιούνιο έφτασαν τις 727, τον Ιούλιο τις 884 και τον Αύγουστο τις 839, ενώ από την αρχή του 2012 ως και πριν από λίγες ημέρες είχαν ήδη καταγραφεί 537!

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ζωντανά στο web tv του ΕΟΕ