Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Σε αγαπώ παιδί μου…

πατέρας - υιόςΣε αγαπώ παιδί μου…


«Εάν μια μέρα με δεις “γέρο” εάν λερώνομαι όταν τρώω και δεν μπορώ να ντυθώ έχε υπομονή. Θυμήσου πόσο καιρό μου πήρε για να σου τα μάθω…
Εάν όταν μιλάω μαζί σου επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα, μην με διακόπτεις, άκουσε με. Oταν ήσουν μικρός κάθε μέρα σου διάβαζα το ίδιο παραμύθι μέχρι να σε πάρει ο ύπνος.
Όταν δεν θέλω να πλυθώ μην με μαλώνεις και μην με κάνεις να αισθάνομαι ντροπή…
Θυμήσου όταν έτρεχα από πίσω σου και έβρισκες δικαιολογίες όταν δεν ήθελες να πλυθείς. Όταν βλέπεις την άγνοιά μου στις νέες τεχνολογίες, δώσε μου χρόνο και μη με κοιτάς ειρωνικά, εγώ είχα όλη την υπομονή να σου μάθω το αλφάβητο. Όταν κάποιες φόρες δεν μπορώ να θυμηθώ ή χάνω τον συνειρμό των λέξεων, δώσε μου χρόνο για να θυμηθώ και εάν δεν τα καταφέρνω μην θυμώνεις…
Το πιο σπουδαίο πράγμα δεν είναι εκείνο που λέω αλλά η ανάγκη που έχω να είμαι μαζί σου και κοντά σου και να με ακούς. Όταν τα πόδια μου είναι κουρασμένα και δεν μου επιτρέπουν να βαδίσω μην μου συμπεριφέρεσαι σαν να ήμουν ένα “βάρος”, έλα κοντά μου με τα δυνατά σου μπράτσα, όπως έκανα εγώ όταν ήσουν μικρός και έκανες τα πρώτα σου βήματα.
Όταν λέω πως θα ήθελα να “πεθάνω”… μη θυμώνεις, μια μέρα θα καταλάβεις τι είναι αυτό που με σπρώχνει να το πω. Προσπάθησε να καταλάβεις πως στην ηλικία μου δεν ζεις, επιβιώνεις. Μια μέρα θα ανακαλύψεις ότι παρόλα τα λάθη μου πάντοτε ήθελα το καλύτερο για σένα, για να σου ανοίξω τον δρόμο. Βοήθησέ με να περπατήσω, βοήθησέ με να τελειώσω τις ημέρες μου με αγάπη και υπομονή.
Σε αγαπώ παιδί μου…»

ΕΛΛΗΝΑ......ΣΒΗΣΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.....ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ!!!!!!!

Η πρώτη εκπομπή του ΕΟΕ, Περιηγήσεις 2. Πρώτο επεισόδιο trailer (Αγιά-Μελίβοια-Βελίκα Λάρισας)


Η πρώτη εκπομπή του ΕΟΕ, Περιηγήσεις 2. Πρώτο επεισόδιο trailer (Αγιά-Μελίβοια-Βελίκα Λάρισας)

ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ 2 ΑΓΙΑ-ΜΕΛΙΒΟΙΑ-ΒΕΛΙΚΑ ΛΑΡΙΣΑΣ, TRAILER ΕΠ.1 - YouTube ΠΗΓΗ

Α.Τ.Ι.Α. στην Κολομβία VIDEO

Α.Τ.Ι.Α. στην Κολομβία VIDEO

Την εικόνα ενός τεράστιου UFO στο νυχτερινό ουρανό κατέγραψε μια ερασιτεχνική κάμερα στην Κολομβία. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο, το Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο εμφανίστηκε πάνω από την πόλη Μεντεγίν, τη δεύτερη μεγαλύτερη της Κολομβίας. To UFO είναι φωταγωγημένο και φαίνεται ολοκάθαρα μέσα στο σκοτάδι.


7SPY: Α.Τ.Ι.Α. στην Κολομβία VIDEO ΠΗΓΗ