Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ocean X Team Ενημέρωση: Βαλτική Θάλασσα Αντικείμενο Εκπέμπει Μυστηριώδης Ασπίδα EMP (VIDEO)


Ocean X Team Ενημέρωση: Βαλτική Θάλασσα Αντικείμενο Εκπέμπει Μυστηριώδης Ασπίδα EMP (VIDEO)


Η ομάδα Ocean X επιστρέφει από την πρώτη αποστολή της,τη διερεύνηση του μυστηριώδους αντικειμένου που ανακαλύφθηκε στη Βαλτική Θάλασσα.

Η αποστολή επρόκειτο να δώσει απαντήσεις, αλλά, αντίθετα, έχει επιφέρει ακόμη περισσότερα ερωτήματα.


" Κάποιο παράξενο φαινόμενο συνέβη ...Κύριος στόχος της κατάδυσης ήταν να κινηματογραφήσουμε το αντικείμενο, αλλά η φωτογραφική μηχανή και η κάμερα,σταμάτησαν να λειτουργούν όταν πλησιάσαμε το αντικείμενο.

"Γιατί δεν λειτουργεί τίποτα ηλεκτρικό εκεί έξω,ακόμα και το δορυφορικό τηλέφωνο,σταμάτησε να λειτουργεί,όταν ήμασταν πάνω από το αντικείμενο και στη συνέχεια απομακρυνθήκαμε περίπου 200 μέτρα και ενεργοποιήθηκαν ξανά όλες οι συσκευές μας,και όταν φτάσαμε πάλι πίσω από στο αντικείμενο πάλι σταμάτησαν όλες οι συσκευές μας,και αυτό είναι πολύ περίεργο.

" Ο κ. Hogerborn λέει ότι δεν έχει ξαναδεί ποτέ κάτι σαν αυτό στα 20 χρόνια του ως επαγγελματίας δύτης.Ο Dennis Åsberg της ομάδαςOcean X είναι εκατό τοις εκατό βέβαιος μετά την πρώτη εξόρμηση, ότι έχουν βρει κάτι εντελώς ασυνήθιστο
.


source

Απόρρητο εναέριο όχημα εντοπίζει δορυφόρος


Απόρρητο εναέριο όχημα εντοπίζει δορυφόρος

Μυστηριώδες εναέριο όχημα εντοπίζει δορυφόρος σταθμευμένο στην  εγκατάσταση Skunk της Lockheed Martin Palmdale, στην Καλιφόρνια. Το τροχιακό στιγμιότυπο αναφέρεται ότι ελήφθησε στις 4 Δεκεμβρίου, αλλά έγινε δημόσιο μόλις την περασμένη εβδομάδα από ένα blog με το όνομα George Kaplan , που αυτο-περιγράφεται "ανοικτού κώδικα" και είναι αναλυτής πληροφοριών που βασίζεται αποκλειστικά σε διαθέσιμες για το κοινό εικόνες.

Τυλιγμένο από ότι φαίνεται σε πλαστικό, και σταθμευμένο σε μια γωνία δίπλα από ένα F-16 πάνω σε ένα συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης κοντά στις άκρως απόρρητες εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας.Χρησιμοποιώντας το F-16 ως κριτήριο 50-πόδια-μακρύ, φαίνεται ότι το UAV έχει άνοιγμα φτερών περίπου 60 πόδια (16,60 μέτρα)

Από εκεί και πέρα, ότι και να πούμε για το "νέο" μυστικό αυτό όχημα είναι εικασίες. Θα αποσταλεί ένας εκπρόσωπος στη Lockheed ζητώντας σχόλιο, αλλά η εταιρεία δεν έχει τη συνήθεια να σχολιάζει μετά από το σκάνδαλο στο Skunk Works, του οποίου και άλλα προϊόντα της μας έχουν απασχολήσει όπως το F-117 μαχητικό stealth το U-2 και το SR-71 κατασκοπευτικά αεροπλάνα.

Στις 4 Δεκεμβρίου που εμφανίζετε η φωτογραφία συμπτωματικά την ίδια ημέρα ελήφθη,από ιρανικές δυνάμεις να έχουν καταρρίψει ένα κατασκοπευτικό αμερικανικό αεροσκάφος κοντά στο Ιράν
Απαντώντας σε έρευνα από τη The Huffington Post με ένα εκπρόσωπο από την Lockheed Martin: 
Η Lockheed Martin Skunk συχνά πειραματίζεται με διαφορετικά σχήματα και υλικά τόσο για επανδρωμένα όσο και μη επανδρωμένα αεροπλάνα αναφέρει η δήλωση του. "Αυτό που βλέπετε στην εικόνα του δορυφόρου είναι ένα από αυτά τα έργα. 

Βίντεο-ντοκουμέντο από την κατάρριψη του RF-4EΤΜ διαψεύδει την Τουρκία (upd)


Βίντεο-ντοκουμέντο από την κατάρριψη του RF-4EΤΜ διαψεύδει την Τουρκία (upd)Όπως μεταδίδει το βρετανικό δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, η Τουρκία ανακοίνωσε διά του κυβερνητικού εκπροσώπου της ότι το μαχητικο/αναγνωριστικό αεροσκάφος RF-4ΕΤΜ  το οποίο καταρρίφθηκε από τη συριακή αεράμυνα, βρισκόταν σε διεθνή εναέριο χώρο 13 χλμ, από τις ακτές της Συρίας και ότι εντός του συριακού ΕΕΧ. Το ερασιτεχνικό βίντεο-νυοκουμέντο που δημοσιεύουμε διαψεύδει εμμέσως, πλην σαφώς, τον ισχυρισμό της Άγκυρας.
Επίσης, ότι η κατάρριψη προχώρησε χωρίς να έχει προηγηθεί προειδοποίηση μέσω ασυρμάτου στους χειριστές του αεροσκάφους ως είθισται (προφανώς οι Τούρκοι είναι συνηθισμένοι από τις "αστικές ευγένειες" της ΠΑ στο Αιγαίο...).

Βάσει της εν λόγω ανακοίνωσης στοιχειοθετείται - κατά την Τουρκια - το αδικαιολόγητο της κατάρριψης του αεροσκάφους, άρα "ακολουθούν μέτρα" και κλιμάκωση. Η Συρία επιμένει ότι ήταν εντός του συαριακού εναέριου χώρου, αλλά βέβαια το ζήτημα είναι κατά πόσον μπορεί να στοιχειοθετηθεί και από τις δύο πλευρές που ακριβώς βρισκόταν το αεροσκάφος. 
Η Συρία είχε δικαίωμα κατάρριψης έτσι ή αλλιώς, από την στιγμη που ήταν εντός του συριακού FIR και μπορούν να επικαλεστούν οτι "Δεν πειθάρχησε στις εντολές μας".
Σύμφωνα με την συριακή άποψη και με βάση χάρτη ο οποίος την συνοδεύει «ένα αεροσκάφος του οποίου η ταυτότητα δεν αναγνωρίστηκε, παραβίασε τον συριακό εναέριο χώρο πετώντας σε πολύ χαμηλό ύψος και με μεγάλη ταχύτητα πάνω από τα συριακά χωρικά ύδατα. Το συριακό αντιαεροπορικό πυροβολικό έβαλε εναντίον του και το έπληξε καθώς βρισκόταν περίπου ένα χιλιόμετρο από την ακτή. Το αεροπλάνο κατέπεσε εντός συριακών χωρικών υδάτων, δυτικά του χωριού στο ύψος του Om al-Tuyour της επαρχίας Λατάκια, 10 χιλιόμετρα από την ξηρά.»
Το βίντεο που ακολουθεί από παραλία της Συρίας, ακούγονται αντιαεροπορικά όπλα να βάλουν, ήχοι αεροσκαφών τζετ, αν και η λήψη δεν αποκαλύπτει κάποιο αεροπλάνο παρά μόνο τις ζητωκραυγές της κατάρριψής του. Το βίντεο επιβεβαιώνει εμμέσως ότι το αεροσκάφος πετούσε πολύ κοντά και χαμηλά στην συριακή ακτή, αλλιώς δεν θα ακουγόταν ο θόρυβος από τον κινητήρα του  τόσο καθαρά. Εντύπωση προκαλεί ότι οι ιαχές για την κατάρριψη ακολουθούν βολές αντιαεροπορικών ... πυροβόλων και όχι βολή Α/Α βλήματος. Υπάρχει δηλαδή περίπτωση κατάρριψης από απλά 23άρια πυροβόλα (ZU-23-2) από αυτά που υπηρετούν κατά εκατοντάδες και στον Ελληνικό Στρατό.

Πληροφορίες απο την Συρία αναφέρουν ότι η συριακή αεράμυνα είναι σε κατάσταση συναγερμού, ενώ ένα κλιμάκιο Αμερικανών έχει σπεύσει στην Τουρκία για να διαβουλευθούν με την τουρκική Αεροπορία. Εντύπωση κάνει η σιγή της Ρωσίας, που μόνο κάτι καλό δεν προοιωνίζει. Στο εσωτερικό πολεμικό μέτωπο, χθες οι επιθέσεις του Στρατού ήταν σφοδρές και συνλικά σκοτώθηαν 102 αντάρτες.
Το μήνυμα που έστειλε πάντως η Συρία (βασικά η Ρωσία) ήταν σαφές: Δεν πρόκειται να ανεχθούν no-fly-zone. Και βέβαια ακόμα και αποστολές καταστολής αεράμυνας να εκτελεστούν (αναφερόμαστε στο NATO η Τουρκία ειναι πολύ "μικρή" για να εκτελέσει αποτελεσματικές αποστολές SEAD σε τέτοιο πυκνό δίκτυο αεράμυνας) τα αποτελέσματα είναι αβέβαια. 
Τα ρωσικά αποβατικά για την ώρα δεν έχουν αποπλεύσει από την Σεβαστούπολη, αλλά οι μονάδες είναι μέσα και γύρω από τα σκάφη..
.