Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΑΡΧΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΙ(ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ).
ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ

Μέσα στους Μύθους, τις Παραδόσεις, τις αφηγήσεις, αλλά και τις θρησκείες των Αρχαίων Πολιτισμών, υπάρχουν αναφορές για την επίσκεψη εξωγήινων οντοτήτων στη Γη. Δεν αναφέρονται αεροσκάφη, ούτε υψηλήτεχνολογία ( που άλλωστε υπήρχε π.χ. στην Ατλαντίδα ) αλλά ότι τα όντα αυτά ήταν από ενέργεια και από φώς. Επειδή αυτές οι εξωγήινες οντότητες ήταν πολύ ανώτερες σε σχέση με τον άνθρωπο, ονομάστηκαν θεοί, ημίθεοι και ήρωες, εμπλουτίζοντας τις Μυθολογίες και τις θρησκείες όλων των Πολιτισμών.
Ο σκοπός της επίσκεψης των εξωγήινων οντοτήτων - θεών ήταν να βοηθήσουν την Ανθρωπότητα με συγκεκριμένο τρόπο, για να επιταχύνει την εξέλιξή της. Στις παραδόσεις των αρχαίων Πολιτισμών αναφέρονται ονομαστικά οι Θεοί, οι οποίοι έδωσαν στην Ανθρωπότητα σαν βοήθεια τη νόηση και του δίδαξαν τα Μυστήρια, τις Τέχνες, τις Επιστήμες και τα Γράμματα. Μετέδωσαν στον άνθρωπο ορισμένα στοιχεία της λατρείας των άστρων και κυρίως του πλανήτη Αφροδίτη και του άστρου Σείριου. Ίχνη αυτής της απόκρυφης γνώσης συναντάμε σε Πολιτισμούς πολύ απομακρυσμένους χωροχρονικά, όπως στους Μάγια, στην Αίγυπτο, στην Ελλάδα, στις φυλές της Αφρικής κλπ.
Σύμφωνα με την Εσωτερική Παράδοση, οι Μανασαπούτρα (αυτοί που έφεραν το ΜΑΝΑΣ - ΝΟΥ) ήρθαν στη Γη από την Αφροδίτη, πριν από εκατομμύρια χρόνια, για να βοηθήσουν την οικοδόμηση και εξέλιξη της Ανθρωπότητας. Από τον Σείριο ήρθε μια πολύ ανώτερη οντότητα, που εδρεύει στον Πλανήτη Αφροδίτη, για να βοηθήσει στην εξέλιξη του Ηλιακού Συστήματος. Γι' αυτό οι Μανασαπούτρα δίδαξαν στους Ανθρώπους όχι μόνο την ηλιακή και πλανητική λατρεία, αλλά και τη λατρεία του Σείριου, καθώς και άλλων μεγάλων άστρων, όπως του Ανταρές ή Καρδιά του Σκορπιού (Θεά Σελκίτ στην Αίγυπτο), του Αλντεμπαράν ή Ματιού του Ταύρου (του Θεού Μιν στην Αίγυπτο), του Μπεντελγκές ή Δεξιού Ώμου του Ωρίωνα (του Όσιρι) ή των Πλειάδων. Αυτά τα άστρα, όπως και ο Σείριος του Μεγάλου Κυνός (ο Θεός ΄Ανουβις), αποτελούσαν μέρος των αστερισμών του λεγόμενου Κάθετου Ζωδιακού, σε αντιπαράθεση με τον οριζόντιο Ζωδιακό της γνωστής Αστρολογίας. Οι πυραμίδες σε Δύση και Ανατολή εξυπηρετούσαν την τέλεση των ανώτερων Μυστηρίων, που δίδαξαν αυτές οι εξωγήινες οντότητες-Θεοί, αλλά χρησίμευαν και σαν αστεροσκοπεία μεγάλης ακρίβειας.
Ακόμα, τα Ανατολικά κείμενα μιλούν για τους Πίτρι Αγνισβάτα, που ήρθαν από τον πλανήτη Ερμή και έδωσαν στην Ανθρωπότητα τη δυνατότητα να ενεργοποιήσει το ΒΟΥΔΙ ή Πνευματική Διαίσθηση. Από τον πλανήτη Άρη ήρθε ένα κύμα οντοτήτων, που βοήθησαν να μεταβάλλει ο άνθρωπος την κατώτερη επιθυμία σε Βουλητική ώθηση.Για όλα αυτά που αναφέραμε μέχρι τώρα, υπάρχουν πλήθος από αποδείξεις, αναφορές και στοιχεία σε πολλούς αρχαίους Πολιτισμούς, που περιμένουν τον κάθε ερευνητή με ανοιχτό μυαλό να τα προσεγγίσει. Στη Βόρεια Αμερική οι παραδόσεις των Ινδιάνων Χόπι αναφέρουν τους "Καχίνα", όντα εξωγήινα που προστάστευαν , συμβούλευαν και βοηθούσαν με υπεράνθρωπες δυνάμεις να υπερνικήσουν οι φυλές των Ινδιάνων δύσκολες καταστάσεις. Έτσι έγινε και με την Κόκινη Πόλη στο Νότο, όταν ξαφνικά μερικές φυλές των Χόπι δέχτηκαν επίθεση.
Στη Βραζιλία η Φυλή των Καϊάτο, που ζει στην Πολιτεία Μάττο Γκρόσσο, στην Άνω Ξιγκού, θεωρεί ότι οι πρόγονοί τους ήρθαν από έναν άλλο κόσμο και εγκαταστάθηκαν στη Γη. Διατηρούσαν την επικοινωνία με τον άλλο κόσμο για αρκετά χρόνια, αλλά ένας κακός μάγος έκοψε αυτήν την επικοινωνία και από τότε περιμένουν να ξανανοίξει πάλι αυτός ο τρόπος επικοινωνίας.
Μια άλλη φυλή των Ινδιάνων, οι Καϋάπο, αναφέρουν τον Μπεπ - Κορόρκι, ο οποίος ήρθε στο χωριό της φυλής από το Σύμπαν με τα μαγικά του όπλα, για να τους διδάξει πράγματα άγνωστα σε αυτούς. Έτσι έγινε ο Δάσκαλος και Καθοδηγτής τους.
Οι Ντογκόν, μια φυλή της Αφρικής που ζει στο Μαλί, έγιναν γνωστοί από τους Γκριόλ και Ντετερλίν, οι οποίοι για αρκετά χρόνια ερεύνησαν και έμαθαν αρκετά αποκαλυπτικά στοιχεία μέσα από τις παραδόσεις τους. Το καταπληκτικό είναι ότι μέσα στις παραδόσεις των Ντογκόν (οι οποίες έχουν αρκετές χιλιάδες χρόνια αρχαιότητας) υπάρχουν πολύ ακριβείς γνώσεις για το Σείριο Α, το Σείριο Β, αλλά και για πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος. Εδώ και λίγα χρόνια αυτές οι γνώσεις ανακαλύφθηκαν και από την επιστημονική κοινότητα, με τη χρήση πολύ εξελιγμένων ραδιοτηλεσκοπίων.
Η Θρησκεία και οι παραδόσεις τους στηρίζονται στην ανατολή και την κίνηση του Σείριου. Αυτό είναι κάτι που φαίνεται απίστευτο για μία φυλή που ζει στα δάση και δεν έχει καμία επαφή με τη σημερινή τεχνολογία.Πολλές αφρικάνικες φυλές αναφέρουν μία κάθοδο οντοτήτων στη Γη, η οποία σηματοδοτεί και την αρχή της εξέλιξης:
ΜΑΣΑΪ: Ζευγάρια Θεών γέννησαν τον ανοιχτόχρωμο Ουράνιο λαό με αιώνια ζωή. Ο Θεός έστειλε μερικά παιδιά στη Γη.
ΓΙΑ-ΛΟΥΟ: Ο προπάτορας Αποντό κατέβηκε από τον Ουρανό με τη γυναίκα του και όλα τα αγαθά του πολιτισμού.
ΜΑΝΤΙ-ΜΟΡΟΥ: Οι πρώτοι άνθρωποι κατοικούσαν στον Ουρανό. Μέχρι που το γαλάζιο πουλί κατάφαγε τη σκάλα του Ουρανού, υπήρχε ζωηρή επικοινωνία με τη Γη.ΓΚΑΝΤΑ: Οι δυο πρώτες γυναίκες έπεσαν από τον Ουρανό.
ΝΥΟΡΟ: Ο Θεός έστειλε το πρώτο ζευγάρι ανθρώπων από τον Ουρανό, όταν έπλασε τον κόσμο. Είχαν ουρά και γέννησαν δυο κορίτσια και ένα αγόρι και αυτά πάλι γέννησαν το χαμαιλέοντα, τον πατέρα της Ανθρωπότητας και το φεγγάρι.
ΠΥΓΜΑΙΟΙ ΚΙΒΟΥ: Ο γενάρχης της φυλής έπεσε από τον Ουρανό.
ΚΟΥΛΟΥΒΕ: Το πρώτο ζευγάρι ανθρώπων ήρθε με σπόρους, τσάπα, τσεκούρι, φυσερό κλπ. από τον Ουρανό.
ΑΣΑΝΤΙ: Επτά άνθρωποι, πλασμένοι από τον Θεό κατέβηκαν από μια αλυσίδα στη Γη. Αφού γέννησαν εκεί ανθρώπους, επέστρεψαν στην Ουράνια πατρίδα τους.
Αζτέκα, Μάγια, ΄Ινκα και οι άλλοι πολιτισμοί της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, αναφέρουν σαν προγόνους τους Θεότητες, οι οποίες ήταν υπεύθυνες για την εξέλιξη της κάθε φυλής. Γι' αυτό το σκοπό ενσαρκώθηκαν σαν άνθρωποι-Βασιλιάδες, για να τους οδηγήσουν. Ο Βιρακότσα, ο Μάνκο Κάπακ, ο Κετζαλκοάτλ κλπ. ήταν κάποιοι από αυτούς. Γι' αυτό και οι θρησκευτικές τους λατρείες και τα ημερολόγιά τους ήταν συντονισμένα με τις κινήσεις πλανητών, όπως η Αφροδίτη, άστρων, όπως ο Ηλιος κι η Σελήνη και αστερισμών, όπως ο Σείριος και ο Ωρίων.
Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των αρχαίων πολιτισμών είναι η Ουράνια βοήθεια από ανώτερα όντα, τα οποία πολλές φορές ζούσαν μαζί με τους ανθρώπους, παίρνοντας την ανάλογη μορφή, για να βοηθήσουν στην πνευματική εξέλιξη της Ανθρωπότητας. Ο άνθρωπος αποτελείται από ένα ουράνιο μέρος, πνευματικό, εξωγήινο και με την κάθοδο και βοήθεια αυτών των εξωγήινων οντοτήτων - θεών προσπαθεί να το αναπτύξει. Κι από ένα γήινο μέρος, υλικό.το οποίο πρέπει να ελέγχει και να το θέτει στην υπηρεσία του ανώτερου.

ΤΙ ΕΣΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ?(ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ)....


Τρομοκρατία είναι να ενηλικιώνεσαι και να μην ξέρεις πότε θα δουλέψεις και θα μπορέσεις να ζήσεις μόνος σου
Τρομοκρατία είναι να παρακαλάς για μια θέση εργασίας και να αναγκάζεσαι τελικά να δουλέψεις ανασφάλιστος για 600€
Τρομοκρατία είναι να εκβιάζεσαι να ψηφίσεις τους ίδιους σκατόψυχους για να μην μείνεις άνεργος και χάσεις τα 600€
Τρομοκρατία είναι να παίζουν τις συντάξεις και τις ασφάλειες στο χρηματιστήριο.
Τρομοκρατία είναι φοβάσαι να απεργήσεις μήπως σε απολύσουν
Τρομοκρατία είναι να φοβάσαι να κατέβεις στον δρόμο για τα διακαιώματα σου για να μην σε ψεκάσουν με σπρέυ και σε δείρουν
Τρομοκρατία είναι να πηγαίνεις στην πορεία και να τρως μολότωφ στο κεφάλι
Τρομοκρατία είναι να συλλέγουν νόμιμα προσωπικά και ευαίσθητα δεδομένα σου όχι γιατί έκανες κάτι αλλά γιατί μπορεί στο μέλλον να κάνεις κάτι επειδή ανήκεις σε χώρο που αμφισβητεί το πολιτικό κατεστημένο.
Τρομοκρατία είναι φοβάσαι εάν θα έχεις χρήματα να μορφωθούν τα παιδία σου.
Τρομοκρατία είναι να ζεις σε ένα κράτος "ευνομούμενο" και "πολιτισμένο" και να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει.
Τρομοκρατία είναι να βλέπεις την ανεργία και την φτώχια να αυξάνονται ραγδαία.
Τρομοκρατία είναι βλέπεις όλα τα λαμόγια να κάνουν ότι θέλουν και τα σκάνδαλα να μένουν όλα ατιμώρητα.
Τρομοκρατία είναι να έχεις το ίδιο μισθό εδώ και δέκα χρόνια και τα έξοδα σου να έχουν τριπλασιαστεί
Τρομοκρατία είναι να ζεις σε μια χώρα που δυο οικογένειες και οι κουμπάροι τους κυβερνάνε και πλουτίζουν και εσύ γίνεσαι φτωχότερος
Τρομοκρατία είναι σου λένε θα δουλεύεις 3 ημέρες την εβδομάδα και να πληρώνεσαι μόνο για αυτές
Τρομοκρατία είναι να ζητάνε κάποιοι στην ΕΕ να νομιμοποιηθεί η εργασία απο τα 16
Τρομοκρατία είναι ζητάνε κάποιοι στην ΕΕ να γίνουν παράνομα τα κομουνιστικά κόμματα.
Τρομοκρατία είναι μια χώρα 10 εκ. να υποφέρει από εμπορικό εμπάργκο εδώ και 40 χρόνια.
Τρομοκρατία είναι σου βομβαρδίζουν το σπίτι και τα παιδιά σου οι Ισραηλινές δυνάμεις.
Τρομοκρατία είναι σου βομβαρδίζουν το σπίτι και τα παιδιά σου οι Αμερικάνικες δυνάμεις.
Τρομοκρατία είναι να ξέρεις ότι η ισχυρότερη χώρα ανεβάζει και στηρίζει χούντες σε όλον τον πλανήτη (και στην χωρα σου) και να σου λένε κάτσε ήσυχος για να μην ξαναγίνει.
Τρομοκρατία είναι να συμμετέχει η χώρα σου σε βομβαρδισμούς αθώων και όταν αντιδράς να σου λένε δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά γιατί θα μας πάρει και εμάς η μπάλα.
Τρομοκρατία είναι να βλέπεις τα τανκς του Νατο να περνάνε μέσα από την χώρα σου για να πάνε να σκοτώσουν λίγα χιλιόμετρα πιο δίπλα.
Τρομοκρατία είναι σκοτώνεται ένα παιδί 15 χρόνων επειδή κάποιος ήθελε να πουλήσει μαγκιά. Και να ξανασυμβαίνει.
Τρομοκρατία είναι να βλέπεις την εγκληματικότητα να αυξάνεται χωρίς σταματημό.
Τρομοκρατία είναι σου λένε σκύψε το κεφάλι γιατί αλλιώς.....
Τρομοκρατία είναι στήνουν την 17 νοέμβρη και κάθε άλλη τέτοια οργάνωση για έχουν άλλοθι για τις πράξεις τους.
Τρομοκρατία είναι να βλέπεις τον διπλανό σου να ζει σαν ζόμπι, αποχαυνωμένος απο την tv.
Τρομοκρατία είναι να ζεις σε πόλεις δεκάδων χιλιάδων και να αισθάνεσαι μόνος.
Τρομοκρατία είναι να καίνε την χώρα σου για να περάσει ένας δρόμος.
Τρομοκρατία είναι να χάνονται οι κουλτούρες, οι συνειδήσεις και η ιστορία για να γίνουν όλοι γρήγορα ευκολόπιστα και ανόητα αμερικανάκια.
Τρομοκρατία είναι να ποινικοποιούντε οι αγώνες των εργαζομένων για τα δικαιώματα σου.
Τρομοκρατία είναι να επανέρχεται με νόμους ο εργασιακός μεσαίωνας.
Τρομοκρατία είναι όλα αυτά που μας επιβάλλονται και μας κάνουν να φοβόμαστε να αντιδράσουμε και να δείχνουν ένα μέλλον ζοφερό και μαύρο.
Όλα τα υπόλοιπα που προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει να μας τρομάζουν δεν είναι τρομοκρατία, η μόνη μας ελπίδα είναι.