Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Διαφήμιση της Dehomag Company για τις Hollerith Punch-Cards τις κάρτες που χρησιμοποίησαν οι Ναζί για την εύκολη καταγραφή του κόσμου εβραίων και όχι μόνο για τα μηχανήματα της IBM...

Διαφήμιση της Dehomag Company για τις Hollerith Punch-Cards τις κάρτες που χρησιμοποίησαν οι Ναζί για την εύκολη καταγραφή του κόσμου εβραίων και όχι μόνο για τα μηχανήματα της IBM...

Αυτή είναι η διαφήμιση της εκείνης εποχής...Σας θυμίζει κάτι;
Η μετάφραση λέει Δείτε τα πάντα με τις 
Hollerith Punch-Cards


Αυτή είναι σημερινή διαφήμιση της IBM
IBM’s Hollerith Machine
Νazi Hollerith Punch-Card
Η Τελευταία λύση στο πρόβλημα των μεγάλων όγκων δεδομένων.
Και επειδή η τεχνολογία προχωράει για το καλό της ανθρωπότητας η σημερινή λύση.VERI CHIP.
Το λογότυπο της εταιρείας σας θυμίζει κάτι;Το ματάκι βρε...
EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2014: Διαφήμιση της Dehomag Company για τις Hollerith Punch-Cards τις κάρτες που χρησιμοποίησαν οι Ναζί για την εύκολη καταγραφή του κόσμου εβραίων και όχι μόνο για τα μηχανήματα της IBM... ΠΗΓΗ

Ο ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ

Ο ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ

Γνωστός καί ὡς BEAST ( θηρίο )! Λόγω τοῦ ὅγκου του; Ἠ καί τῆς σατανικῆς λειτουργίας του γιά παγκόσμια παρακολούθηση καί ὑποταγή τῶν ἀπαντοῦ ἀνθρώπων τῆς γῆς;
B =Brussels
E=Economic
A=Accounting
S=Surveillance
T=Terminal
Δηλαδή Τερματικό οἰκονομικῆς - λογισμικῆς παρακολούθησης τῶν Βρυξελλῶν 
 Ο Lary  Gosshorn ιδρυτής της εταιρείας «Διεθνής Ρομποτική», μία πραγματική ιδιοφυϊα στα κομπιούτερ και συνεργάτης στο παγκόσμιο πρόγραμμα διασύνδεσης αστυνομικών και οικονομικών υπηρεσιών της Ευρώπης με τον Υπερυπολογιστή του Βελγίου, ( πρόγραμμα Swift ), στο βιβλίο τού συγγραφέα Dwight Kinman με τίτλο « Ο τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας» διηγείται:


" Το 1973 πήραμε το συμβόλαιο για την εγκατάσταση του Υπερκομπιούτερ της Ευρώπης σέ συνεργασία με την εταιρεία Burroughs.
Μια μέρα, δύο Χριστιανοί ήλθαν στο γραφείο μου και μού είπαν: 
" Ξέρετε τι κάνετε; Κατασκευάζετε το σύστημα του Σατανά για να ελέγχετε κάθε άνθρωπο πάνω στην γή με τον αριθμό 666 και το χάραγμα του Θηρίου ! "  
Τούς απάντησα:  
" Δεν γνωρίζω, πού θα χρησιμοποιηθεί αυτή η Υπερκατασκευή..."

Έφυγα και πήγα στο εργοστάσιό μου και άρχισα να προσεύχομαι. Είπα:  

" Θεέ μου, αν αυτό πού κατασκευάζω δεν είναι σωστό, σε παρακαλώ, να μού το πείς. Δεν θέλω να γίνω υπηρέτης του Σατανά…"

Ο Θεός μού μίλησε ενδόμυχα και μού είπε:

" Αυτές, είναι οι προφητείες μου στην Αγία Γραφή και πρέπει νά πραγματοποιηθούν. Ο Σατανάς δέν τό θέλει, επειδή ξέρει ότι, όταν πραγματοποιηθούν, θα φθάσει και το τέλος του! Αν δεν το έκανες εσύ αυτό,  θα το έκαναν οι πέτρες για να πραγματοποιηθούν οι προφητείες μου …"

Το 1977 πήγαμε και εγκαινιάσαμε αυτό το σύστημα, με τον Βασιλιά και τον Διάδοχο του Βελγίου, καθώς και με ανώτατους αξιωματούχους από ολόκληρο τον κόσμο. Είχαν το χρυσό κουμπί, πού τά συνέδεε όλα...
  
 
Θελήσαμε να φωτογραφήσουμε το σύστημα του Λουξεμβούργου, το λεγόμενο Θηρίο. Οι αρμόδιες αρχές μας το απαγόρευσαν. Κάποια μέρα όμως πού όλοι τους ήσαν μεθυσμένοι, το ξανασυζητήσαμε πάλι. Μας κάλεσαν μέσα στα σωθικά του Υπερυπολογιστή τής Ευρώπης, τρία πατώματα κάτω από την γή, και τον φωτογραφήσαμε ολόκληρο…».

Παραθέσαμε τις άγνωστες αυτές πτυχές κατασκευής του Υπερκομπιούτερ τού Βελγίου, τού λεγόμενου " Θηρίου " .

Φέρει το ίδιο ακριβώς όνομα, με αυτό πού αναφέρει η Αποκάλυψη, γραμμένη εδώ και 2.000 χρόνια!  

Τυχαίο ; Σύμπτωση ; ή εκπλήρωση προφητείας ; 
Εδώ ακριβώς θα φακελωθούν, τά δισεκατομμύρια των ανθρώπων της γής για να τροφοδοτήσουν το μηχάνημα. Οι ταυτότητες, όχι αυτές, αλλά οι επόμενες ηλεκτρονικές πού έρχονται, μέ τό πρόσχημα  ασφάλειας στήν τρομοκρατία, θά είναι η καθημερινή τροφή του Θηρίου.  
Η συγκέντρωση υπογραφών διαμαρτυρίας για το θρήσκευμα σήμερα, είναι η αρχή διαφωνίας και σύγκρουσης της Ορθοδοξίας με το Σύστημα.  
Σύγκρουση, πού προβλέπεται δυναμική λόγω του Θεοκεντρικού χαρακτήρα της Εκκλησίας μας. 
 Ο Χριστός " εξήλθεν νικών, και ίνα νικήση..."  
Και αν κάποιοι σήμερα υπερηφανεύονται μέσα στην Πλανητική ή Δορυφορική κυριαρχία τους, καλό θα είναι να υπενθυμίσουμε την δύναμη τού Μεγάλου Θεού, η οποία στην Παλαιά Διαθήκη, φαίνεται κυρίως, σε όλη την περίεργη έκτασή της.

Η διάβαση της Ερυθράς Θάλασσας με τά νερά υψωμένα και ακίνητα, σαν γυάλινα τείχη και στις δύο πλευρές, η πτώση των πανύψηλων τειχών στην Ιεριχώ, τά προειδοποιητικά σημεία του Θεού για 40 ημέρες στον ουρανό της Ιερουσαλήμ, λίγο πρίν έλθει ο Αντίοχος ο Επιφανής και καταστρέψει την πολιτεία, με εμφάνιση ιππέων με χρυσές στολές να τρέχουν και να συγκρούονται με τρομαχτικό θόρυβο στον ουρανό ( Βασιλειών Β΄,κεφ.ε΄2).  

Ακόμη, ή καθυστέρηση υπό του Θεού, να δύσει ο Ήλιος γιά 24 περίπου ώρες στην Γαβαών ώστε να νικηθούν οι πέντε βασιλείς των Αμορραίων (ώρες πού βρέθηκαν σήμερα με υπολογιστές ,να λείπουν στον Παγκόσμιο χρόνο) κλπ., όλα αυτά δείχνουν ότι, σαν θέλει ο Θεός τά πάντα ανατρέπονται...  
Ακόμη, και οι φυσικοί νόμοι, μια και ο ίδιος τους έφτιαξε !
ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ LORD JESUS CHRIST 3: Ο ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΠΗΓΗ

Το επόμενο βήμα: Μην πεις την λέξη «λαθρομετανάστης» γιατί θα κατηγορηθείς για «έγκλημα μίσους»

Το επόμενο βήμα: Μην πεις την λέξη «λαθρομετανάστης» γιατί θα κατηγορηθείς για «έγκλημα μίσους»


Να καταργηθούν οι όροι «λαθρομετανάστευση» και «λαθρομετανάστης» από τα επίσημα νομικά κείμενα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ζήτησε το ΠΑΣΟΚ
, (το ποιο;) με τροπολογία που κατέθεσε την Παρασκευή, στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο.
Το ΠΑΣΟΚ (το θυμάστε;) ζητεί να αντικατασταθεί ο «απαξιωτικός, για την ανθρώπινη υπόσταση», όρος «λαθρομετανάστης» από τον δόκιμο όρο «παράτυπος μετανάστης» σε όλες τις κανονιστικές και διοικητικές πράξεις και τον οργανισμό του υπουργείου και της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η χρήση του όρου "λαθραίος", λένε, δεν μπορεί να αποτελεί πρώτο συνθετικό μιας σύνθετης λέξης που αναφέρεται σε ανθρώπους (συνεπώς και ο “λαθρεπιβάτης” και ο “λαθροκυνηγός” πρέπει να καταργηθούν). Όροι όπως, "λαθρομετανάστευση" και "λαθρομετανάστης", αναφερόμενοι σε συνανθρώπους, υποβιβάζουν τον κοινωνικό και νομικό πολιτισμό της χώρας, απαξιώνουν και υποβιβάζουν ανθρώπους και δημιουργούν ένα υπόστρωμα επί του οποίου βασίζονταιρατσιστικές ιδεολογίες και συμπεριφορές», λέει το - πάλαι πότε "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες" - πασόκ.
Η Οργουελιανή πολιτική ορθότητα που εισαγόμενη έρχεται πάνω στα κεφάλια των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, θα οδηγήσει σύντομα στο επόμενο βήμα που θα είναι η ποινικοποίηση όσων τολμούν να προφέρουν ακόμα την λέξη «λαθρομετανάστης», καθώς θα αποτελεί μια λέξη «μίσους»!
Ο δρόμος για την εδραίωση του newspeak και του thoughtcrime* είναι ήδη στρωμένος. Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα MoveOn.org τηςομώνυμης αριστερής "ακτιβιστικής" αμερικάνικης οργάνωσης
αυτό λέει. Ότι το να αποκαλείς τους παράνομους μετανάστες "παράνομους", ταιριάζει με τον ορισμό του «εγκλήματος μίσους» και ζητεί η λέξη να απαγορευθεί όταν χρησιμοποιείται στο πλαίσιο της μετανάστευσης.
Ο τίτλος στη σελίδα MoveOn λέει «Μια λέξη που ακούμε πολύ συχνά στο κανάλι Fox News, (λες και μόνο το Fox News το λέει) είναι να καλεί τους παράνομους μετανάστες "παράνομους".
Η ιστοσελίδα Colorlines προχωρεί ακόμη περισσότερο, δίνοντας λέξεις που είναι περισσότερο «αποδεκτές».
Το επίθετο «παρανόμοι» προωθεί μια κουλτούρα μισαλλοδοξίας και βίας απέναντι στους αλλοδαπούς υπηκόους, μετανάστες χωρίς χαρτιά και ανθρώπους του χρώματος, αναφέρει η ιστοσελίδα, προτείνοντας τους όρους "μετανάστες χωρίς χαρτιά", "μετανάστες χωρίς άδεια", "πρόσφυγες της NAFTA".
Η εκστρατεία "Drop το I -Word" (πετάξτε την λέξη “Ι” από το “Illegal” = Παράνομος) παρουσιάζεται ως μιας «δημόσια εκστρατεία εκπαίδευσης από μετανάστες και ‘διαφορετικές’ κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα, που εκτιμά την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και εργάζεται για την εξάλειψη της απάνθρωπης μομφής “παράνομοι” από την καθημερινή χρήση και τον δημόσιο λόγο».
Η ιστοσελίδα προχωράει ακόμα πιο πέρα ώστε να αποκαλεί τη λέξη «ρατσιστική», υποστηρίζοντας ότι «επηρεάζει τη στάση απέναντι στους μετανάστες όσο και τους μη μετανάστες, τις περισσότερες φορές προς τους ανθρώπους με καταγωγή από την Αφρική, την Ασία και την Λατινική Αμερική».
Ο δικηγόρος Jay Sekulow συζητώντας το θέμα στο Fox News κάλεσε την προσπάθεια της MoveOn.org «πολιτική μίσους», που δυσφημεί μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που αναγνωρίζουν ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται παράνομα στη χώρα είναι «παράνομοι αλλοδαποί».
Είναι ξεκάθαρο ότι η ‘αριστερά’ οδηγεί αργά και σταθερά την ανθρωπότητα στον κόσμο που περιέγραψε ο Τζορτζ Όργουελ στο κλασικό του έργο «1984», στο οποίο έγραψε για την καταστροφή των λέξεων από το κράτος του Μεγάλου Αδελφού σε μια προσπάθεια να εξαλειφθούν τα "thoughtcrimes", τα «εγκλήματα σκέψης».
Καθώς η αριστερά, (και η χαζοδεξιά 'ουρά' της) είναι ανίκανη να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, θέλει να κερδίσει όχι με τη συζήτηση αλλά με την απαγόρευση λέξεων, που ουσιαστικά τις καθιστά «παράνομες».
* Το Newspeak (‘Νέα Ομιλία’) είναι η πλασματική γλώσσα που περιγράφεται στο δυστοπικό μυθιστόρημα φαντασίας του George Orwell «1984» (Nineteen Eighty-Four). Πρόκειται για μια ελεγχόμενη γλώσσα που δημιουργήθηκε από το ολοκληρωτικό κράτος του «Μεγάλου Αδελφού» ως ένα εργαλείο για να περιορίσει την ελεύθερη σκέψη και τις έννοιες που για το καθεστώς αποτελούν «απειλή», όπως η ελευθερία, η ατομικότητα, η ειρήνη κλπ. Οποιαδήποτε μορφή διαφορετικής σκέψης από αυτήν που κατασκεύασε το «κόμμα» ταξινομείται ως "thoughtcrime", δηλ. «έγκλημα σκέψης».
Κατοχικά Νέα