Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Εκπληκτικό timelaps ΒΙΝΤΕΟ για τους αεροψεκασμούς

Εκπληκτικό timelaps ΒΙΝΤΕΟ για τους αεροψεκασμούς


Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να δείτε σε γρήγορη κίνηση τι ακριβώς δημιουργούν οιχημικές ουρές, σε ποια διάταξη συνήθως σχηματίζονται αλλά και τι προκαλούν μετά απο λίγη ώρα. Διακρίνονται πολύ καθαρά αεροσκάφη που στις ίδιες συνθήκες δεν αφήνουν ουρές, άλλα που αφήνουν ουρές σε συγκεκριμένα σημεία, άλλα που δημιουργούν παράλληλες γραμμές ή πλέγματα, άλλα το γνωστό σχήμα Χ κλπ κλπ. Προσέξτε επίσης το νέφος που δημιουργείται σε πολλές περιπτώσεις.

Δείτε το βίντεο... όποιος έχει μάτια και λογική "βλέπει"!

Η μητέρα όλων των καταιγίδων έρχεται!

Η μητέρα όλων των καταιγίδων έρχεται!


Βαριά μαύρα σύννεφα μαζεύονται στον ορίζοντα... οι συχνές αστραπές στο βάθος προμηνύουν αυτό που θα έρθει... ο δυνατός αέρας φέρνει στ΄αυτιά μας τις απόκοσμες βροντές τους! Η μητέρα των καταιγίδων, πλησιάζει, έρχεται για να μας χτυπήσει αλύπητα και να μας καταστρέψει...Οι καιροί είναι δύσκολοι, όλοι πλέον το έχουμε καταλάβει, όλοι το ζούμε καθημερινά.

Οι διεθνείς τραπεζίτες μαζί την κρυφή ολιγαρχία της νέας τάξης πραγμάτων ελέγχουν σχεδόν τα πάντα σε αυτόν τον πλανήτη. Τα πάντα σχεδόν βρίσκονται υπο την επήρρειά τους.

Κυβερνήσεις, τράπεζες, Διεθνείς και Παγκόσμιοι οργανισμοί, ΜΜΕ, στρατοί...

Το πλήρωμα του χρόνου έχει φτάσει... τώρα πια ούτε καν κρύβονται, έβγαλαν τις μάσκες και μας έδειξαν το πραγματικό τους σιχαμερό πρόσωπο...


Νομίζουν ότι πλησιάζει η νίκη τους...

Σκοπός τους η παγκόσμια διακυβέρνηση, που αυτομάτως θα σημάνει το τέλος μας! Θα σημάνει το θάψιμο της προσωπικότητάς μας, ιερών, οσίων, πατρίδων, συνόρων, περιουσίας...


Όσοι από αυτούς έχουν αναλάβει την πραγματοποίηση του μοχθηρού τους σχεδίου, είναι όχι απλά αδίστακτοι και αναίσθητοι, αλλά χαίρονται που παίζουν αυτό το παιχνίδι! Δεν υπολογίζουν ούτε ζωές, ούτε ψυχές μπροστά στην πραγματοποίηση του στόχου τους!

Η ιστορία αυτή έχει ξεκινήσει από παλιά, αλλά τα τελευταία 75 χρόνια τείνει να κλείσει τον κύκλο της, και είμαστε ξανά στο κατώφλι ενός ακόμα πολέμου στη συνέχεια των πολλών που έχουν προξενηθεί από τους υψηλά ιστάμενους της νέας τάξης πραγμάτων...Δύο Παγκόσμιοι πόλεμοι, η επανάσταση των Μπολσεβίκων του 1917, η οικονομική κρίση του 1930, η Ισπανική επανάσταση του 1936,η πείνα και η εξαθλίωση στην Αφρική και την Αμερικανική ήπειρο, ασθένειες, ενώ συγχρόνως αλλοιώνεται με όποιο τρόπο είναι εφικτό το Εθνικό αίσθημα των λαών...


Τα τελευταία 30 χρόνια οι πλουσιότερες χώρες, τεχνητά προσπαθούν να σταθούν στην κορυφή, με τεράστιο όμως κόστος... την τεράστια αύξηση του εξωτερικού τους χρέους!

Είναι και αυτό μέρος του σχεδίου της νέας τάξης, ελέγχοντας τις δυνατές χώρες, ελέγχουν όλον τον κόσμο!

Οι ΗΠΑ, για τις οποίες οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι η πλουσιότερη χώρα του κόσμου, είναι προ των πυλών της οικονομικής κατάρρευσης...Το χρέος τους είναι πραγματικά αστρονομικό, δεν μπορεί καν να το χωρέσει ο ανθρώπινος νους... http://www.usdebtclock.org/

Οι πιστωτές των ΗΠΑ είναι τράπεζες που στην ουσία έχουν αγοράσει τη χώρα και την ελέγχουν απόλυτα!


Η Γερμανία σήμερα, μετά από δύο ήττες σε παγκόσμιους πολέμους, έχει μπει για τρίτη φορά δυναμικά στο παιχνίδι, ή τουλάχιστον έτσι νομίζει!

Είναι και αυτή ένα πιόνι στην παγκόσμια σκακιέρα...


Είναι πλέον καιρός, οι Ευρωπαίοι πολίτες και κυρίως οι Έλληνες πολίτες να σταματήσουν μια για πάντα την τρελή πορεία της νέας τάξης πραγμάτων. Η στιγμή έχει φτάσει ώστε να μπορέσουμε να γκρεμίσουμε το σύστημα που έχει απλωθεί ως μαύρο σύννεφο πάνω από τα κεφάλια των λαών.


Ας τους χτυπήσουμε επιτέλους....


Ας τους ξεφορτωθούμε από τις πλάτες μας...

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ

Κάποιοι αφελώς αλλά και εσκεμμένα ασκούν έναν απαράδεκτο αθέμιτο ανταγωνισμό την στιγμή που αυτή η πατρίδα χρειάζεται ολοένα και περισσότερες συμμαχίες ..  η ομοψυχία έξαλλου ήταν εκείνη που στο φινάλε πάντα ωθούσε αυτόν το ιερό βράχο που ονομάζεται ΕΛΛΑΣ να βρίσκει τα πατήματα του. Φαντάζει λυπηρό το 2013 και σε αυτές τις άχαρες στιγμές που βιώνουν οι περισσότεροι των συνανθρώπων μας να ασχολούμαστε με το τι θα κάνουν οι άλλοι.. πόσο μάλλον όταν αυτό που κάνουν είναι δυναμικό υπεύθυνο και θεμιτό για το κοινό συμφέρον της πατρίδος μας… δεν είναι καιρός για παληκαρισμούς .. ήρθε εκείνη η ώρα που όλοι περιμέναμε.. μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ την μεγάλη και εργατική ομάδα του ΕΟΕ που σαφώς δίνει δύναμη στον Έλληνα που χωλαίνει… Αυτοί που εργάζονται και μοχθούν για το καλό της πατρίδας μας ας είναι σημαίες στον άνισο αυτό  αγώνα… ΕΟΕ σε ευχαριστούμε!!!

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ  Μαινας Θεοχάρης .ΣΕΡΑΦΙΝΟ-ΕΛΛΧΑ……….

Το ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ Ν1 (2010) ξεπερνά τις 800.000 μοναδικές προβολές... το ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ Ν1 (2011) ξεπερνά τις 250.000 μοναδικές προβολές... τα βίντεο που είδε όλη η Ελλάδα... τα βίντεο που έπαιξαν τα μεγαλύτερα blogs της χώρας... επιτέλους φτάνουν στο τέλος τους... σήμερα... ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ Ν3 http://www.youtube.com/watch?v=CLyjjJdd5SQ