Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Η Ελλάδα του καναπέ

Οι αρνητικές δυνάμεις που ελέγχουν τον πλανήτη!


Οι αρνητικές δυνάμεις που ελέγχουν τον πλανήτη!


Βρισκόμαστε  σε μια φάση της γήινης ύπαρξης όπου οι αρνητικές δυνάμεις και οντότητες  ελέγχουν σχεδόν ολόκληρο τον πλανήτη και ετοιμάζονται –για το λίγο  χρόνο που τους απομένει- να κορυφώσουν τις φρικαλεότητες τους. Σύμμαχοι  τους είναι πολλές «λέσχες» και «ομάδες» που -συνειδητά ή ασυνείδητα-  προάγουν το σχέδιο μιας απάνθρωπης παγκόσμιας διακυβέρνησης και μιας  εκβιασμένης «ειρήνης» που θα βασίζεται στην εγκαθίδρυση ενός  απολυταρχικού καθεστώτος, μιας «Νέας Τάξης Πραγμάτων» που θα προβάλει  από το χάος...που οι ίδιες δυνάμεις έχουν  προκαλέσει με πολέμους, μόλυνση του περιβάλλοντος, κρίσεις, αφύσικες  τεχνολογίες κτλ. Το θέμα είναι πως παραγνωρίζουν το γεγονός πως στο  σύμπαν υπάρχει ήδη μια ανώτερη Ιερή Τάξη: αυτή που έχει εγκαταστήσει ο  ίδιος ο Δημιουργός του σύμπαντος, ο ίδιος ο Θεός… και ουσιαστικά η δική  τους «τάξη»  -αυτή που θέλουν να επιβάλουν με όλα τα μέσα και δίχως  ίχνος έγνοιας για τη φύση και τον άνθρωπο, καθώς θαρρούν πως δεν έχουν  να λογοδοτήσουν σε κανέναν…- είναι η εναντίωση τους στη θεϊκή συμπαντική  αρμονία και τάξη. Η δράση τους πηγάζει ακριβώς από τη φιλοσοφία τους:  πως αυτοί τάχα είναι φωτισμένοι» (ιλλουμινάτι) και πως γι΄αυτό υπερέχουν  των μαζών, οπότε δικαιωματικά δικαιούνται να επιβάλλουν τη θέληση τους  σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αρνούνται την ύπαρξη μιας Ανώτατης Θείας  Θέλησης και με βάση μια διαστρεβλωμένη κατανόηση της «ελεύθερης  βούλησης»  που δίνει ο Θεός σε όλα τα νοήμονα πλάσματα του, εργάζονται  για την καταστροφή. Το γεγονός αυτό αναμενόταν εδώ και χιλιετίες και  αναφέρεται σε όλες τις Ιερές Γραφές και Παραδόσεις του πλανήτη, όπως και  σε ιερές αποκαλύψεις και προφητείες. Είναι ένα από τα γεγονότα που  λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της λεγόμενης «Κάλι Γιούγκα»,  η οποία  ξεκίνησε μόλις 5000 χρόνια πριν. Η εποχή αυτή από τη φύση της αποτελεί  πεδίο ανόδου των σκοτεινών δυνάμεων και υπάρχει λόγος που έχει  σχεδιαστεί έτσι. Είναι η περίοδος κατά την οποία ο άνθρωπος βυθίζεται  ολοένα και περισσότερο στην ύλη και ξεχνά την αληθινή του φύση και  πραγματική Πηγή προέλευσης  του… στόσο ήδη διανύουμε τη μεταβατική  περίοδο που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μια νέα περίοδο άνθισης και  βαθειάς κατανόησης της ζωής. Σύντομα –πιθανόν με το πέρας του 2012-  εισερχόμαστε σε εκείνη την περίοδο των 10.000 χρόνων που αναφέρουν Ιερές  Γραφές, οι παραδόσεις και πολλές προφητείες, όπου η ανθρωπότητα κάνει  μια μεγάλη στροφή και επιστρέφει σε βαθιές αιώνιες αλήθειες και  ανακαλύπτει και πάλι το νόημα και τις αρετές που οφείλουν να διέπουν τη  ζωή στη Γη. Η κορύφωση αυτής της αρνητικής και –φαινομενικά- αδιέξοδης  κατάστασης ένα μόνο θετικό γεγονός προάγει: τη βαθειά συνειδητοποίηση  των ανθρώπων και την πορεία αντιστροφής αυτής της κατάστασης.
Σίγουρα  οι αρνητικές δυνάμεις δεν θα παραδώσουν έτσι εύκολα τα «ηνία» που σε  βάθος χιλιετιών πήραν στα χέρια τους, με την ανοχή και την αδιαφορία των  ανθρώπων. Πολύ πιθανόν και να εντείνουν ακόμη περισσότερο τη λυσσαλέα  επίθεση τους στην ανθρωπότητα, με ακόμη περισσότερη αδικία και πολέμους,  ωστόσο οι άνθρωποι είναι αυτοί κρατούν στα χέρια τους και στις καρδιές  τους την τύχη της ανθρωπότητας -αρκεί να θυμηθούν ξανά ΠΟΙΟΙ πραγματικά  είναι.(!)


Ο  Αρμιν Ρίσι στο βιβλίο του «Αόρατοι κόσμοι- αστρικές και εξωγήινες  οντότητες στα παρασκήνια των παγκόσμιων γεγονότων», εκδόσεις Govinda  1998, συνοψίζει με τα παρακάτω βασικά κλειδιά, τα οποία αξίζει να  γνωρίζουμε όλοι μας:
1. Η χειραγώγηση της πορείας της ανθρωπότητας, η  πορεία της οικονομικής κατάστασης και η πρόκληση κρίσεων και πολέμων,  δεν συμβαίνουν τυχαία, αλλά σύμφωνα με τα σχέδια εκείνων των δυνάμεων  που κυριαρχούν πίσω από τις ορατές βιτρίνες. Οι μυστικές παγκόσμιες  δυνάμεις σε ένα υψηλότατο επίπεδο συνεργάζονται, όμως δεν αποτελούν ένα  συνδικάτο που συνδέεται από αγάπη, αλλά από δίψα για ισχύ, έλεγχο και  φόβο. Είναι απλά θέμα χρόνου, μέχρι να αποσυντεθούν και πάλι σε εχθρικές  μεταξύ τους παρατάξεις.


2. Αυτές οι δυνάμεις έχουν κερδίσει σε  επιρροή επειδή ακριβώς η παρούσα εποχή, (στα σανσκριτικά Καλι Γιούγκα),  είναι μια εποχή του σκότους, που ευνοεί τέτοιες επιρροές, όπως ακριβώς  και ο χειμώνας φέρνει μαζί του το κρύο. Δεν είναι σύμπτωση που ακριβώς  στη διάρκεια αυτής της εποχής γεννιούνται διάφορα άτομα, για να έχουν  ακραίες εμπειρίες, καθώς αυτά με τη συμπεριφορά τους επιτρέπουν να  πάρουν το πάνω χέρι οι αρνητικές επιρροές που προέρχονται από γήινες,  αστρικές και εξωγήινες πηγές. Η προβολή ωστόσο της ευθύνης, της ενοχής,  στους εξωτερικά φανερούς υπεύθυνους και ένοχους, δεν είναι η λύση του  προβλήματος.


3. Πάντα θα υπάρχουν άτομα με μια αρνητική νοοτροπία  του «εγώ». Ωστόσο έχουμε τη Δύναμη ατομικά (ως άτομα) να  απελευθερωθούμε από αυτή την επιρροή, καθώς ξεπερνάμε αυτή την νοοτροπία  εντός μας, ώστε να μην παρέχουμε πλέον χώρο επίθεσης στις αντίστοιχες  επιδράσεις. Αυτή είναι η κύρια διδασκαλία που οφείλουμε να αφομοιώσουμε  στη σημερινή κρίσιμη εποχή. (Αποβολή του «εγώ»)


4. Οι κυρίαρχες  δυνάμεις έχουν εν τω μεταξύ οικοδομήσει μια υποδομή υψηλής τεχνολογίας, η  οποία επιτρέπει σε μια μειονότητα να ελέγχει ολόκληρο τον πλανήτη.  Στόχος τους είναι η επιβολή μιας «εκβιασμένης ειρήνης» μέσω ενός  παγκόσμιου απολυταρχικού καθεστώτος (μιας παγκόσμιας δικτατορίας).


5.  Η ειρήνη όμως δεν μπορεί να επιβληθεί με εκβιασμό –δια της βίας-, αφού  αυτή εξαρτάται από την εσωτερική ικανοποίηση και την ελεύθερη βούληση. Η  ειρήνη είναι εφικτή μόνο όταν οι άνθρωποι κατακτούν αυτό το επίπεδο  συνείδησης. Η ειρήνη «παράγεται» μέσω μιας οικιοθελούς αλλαγής της  συνείδησης και όχι μέσω βίαιων αλλαγών των εξωτερικών συνθηκών  διαβίωσης. Η ελεύθερη βούληση είναι ο ύψιστος νόμος εντός της Θεϊκής  Δημιουργίας.


6. Οι άνθρωποι θα μπορούν να αντισταθούν στις άθεες  δυνάμεις εάν υπερβούν την αθεΐα εντός τους. Αυτοί οι άνθρωποι θα είναι  άφοβοι και ατάραχοι ακόμη και αν βρίσκονται εν μέσω μέγιστης απειλής.  Διότι γνωρίζουν: το θνητό σώμα δεν είναι ο αληθινός Εαυτός μας. Με ή  δίχως εξωτερική επίδραση, κάποια στιγμή θα αφήσουμε πίσω μας το φυσικό  σώμα. Όσο περισσότερο ταυτιζόμαστε εμείς – ο αθάνατος συνειδητός Εαυτός  μας- με το σώμα, τόσο περισσότερο ευάλωτοι γινόμαστε, πτοούμαστε,  χειραγωγούμαστε και αποσπάται η προσοχή μας από τον αληθινό Στόχο της  ζωής. (Για το λόγο αυτό οι δυνάμεις χειραγώγησης προωθούν στοχευμένα την  ταύτιση με το σώμα: για να μην έχουν οι άνθρωποι συνείδηση του Εαυτού  τους και του Θεού.)


7. Αληθινή συνείδηση του Εαυτού και συνείδηση  του Θεού είναι ο σκοπός της Ζωής. Ο άνθρωπος που αναζητά έχει τη  δυνατότητα να αναγνωρίσει τι είναι ο Εαυτός του και τι ο Θεός, διότι το  Απόλυτο (το «Ανεξάρτητο», που περιέχει τα ΠΑΝτα) αποκαλύπτεται στο  σχετικό (στο «εξαρτημένο») και περιλαμβάνει όλες τις όψεις του σχετικού,  ωστόσο όχι σε σχετική, αλλά σε απόλυτη μορφή. Πέρα από τα όρια της  υλικής Σχετικότητας και τα όρια των «δύο πόλων», ο Θεός είναι η Απόλυτη  Ατομικότητα. Για το λόγο αυτό και όλα τα ζωντανά πλάσματα –ως τμήματα,  μέρη του Θεού- είναι στην πνευματική τους ταυτότητα Αιώνια Άτομα.


8.  Αυτό-συνείδητοι Άνθρωποι, που έχουν ταυτόχρονα και συνείδηση του Θεού,  δεν μπορούν να χειραγωγηθούν από άθεες δυνάμεις. Για τους ανθρώπους  αυτούς είναι αυτονόητο πως ο Εαυτός (η ψυχή) είναι αιώνιος και το σώμα  φθαρτό. («Δεν είμαι το σώμα, αλλά έχω ένα σώμα».) Το ανθρώπινο σώμα  προσφέρει την καλύτερη προϋπόθεση για να γίνει κανείς συνειδητός, ως  προς τον αληθινό Εαυτό του, αλλά και για να αποκτήσει συνείδηση του  Θεού. Εάν η συνείδηση του ανθρώπου ταυτίζεται με το σώμα, περιορίζει τον  ορίζοντα του και χάνει την μεγάλη εικόνα –φτάνοντας μέχρι την άγνοια,  την αδιαφορία και την αυτοκαταστροφή. Αυτού του είδους η άθεη συνείδηση  προωθείται μέσω του υλισμού, του εθνικισμού ή του φανατισμού – και στην  καθημερινότητα μέσω: πίεσης για επιδόσεις, άγχος, υπερκορεσμό,  τηλεόραση, αισθησιακά ερεθίσματα, ορισμένα είδη μουσικής,  βιομηχανοποιημένη τροφή, ναρκωτικά κτλ.


9. Τι μπορούμε να  κάνουμε? Δεν χρειάζεται ούτε να αγνοούμε και να αδιαφορούμε, αλλά ούτε  και να επιτιθόμαστε στις δυνάμεις τους σκότους. Οφείλουμε να τις  ξεπεράσουμε μέσω του Φωτός.
Γενικά μιλώντας αυτό σημαίνει: ανάπτυξη  της ατομικής μας συνείδησης του Θεού, που περιλαμβάνει την αυτογνωσία  (συνείδηση του αληθινού Εαυτού), διότι ο Εαυτός μας είναι αιώνιο μέρος  του Όλου (ένα αιώνιο τμήμα του Θεού). Η πρακτική εφαρμογή αυτού είναι  ατομική υπόθεση, που περιέχει ωστόσο συγκεκριμένα βήματα, τα οποία  αυτομάτως μειώνουν την επιρροή των αρνητικών δυνάμεων, π.χ.:
• μια όσο το δυνατόν μη-βίαιη διατροφή (δηλαδή δίχως κρέας/ α-κρεοφαγία),
• αποδέσμευση από τα ναρκωτικά, το αλκοόλ, τη νικοτίνη,
• συνύπαρξη με ομοϊδεάτες,
• διάδοση θετικών και πνευματικών πληροφοριών, όπως και
• πνευματική «διατροφή» μέσω διαλογισμού, καθημερινής προσευχής, κοινωνία με ένθεους ανθρώπους κτλ.
Μέσω  αυτών μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία του «κάρμα» της ζωής μας και  όταν πια δεν θα είναι το κάρμα μας να μας κυριαρχούν οι άθεες δυνάμεις,  θα χάσουν μέσα από Ανώτερη Πειθαρχεία (Θεία Οικονομία) και την επίδραση  τους.


10. Παρά την υποβάθμιση του γεγονότος από τα ΜΜΕ, ζούμε  στις μέρες μας μια εποχή αποφασιστικών ανακατατάξεων. Το Αρνητικό και  Καταστροφικό απειλεί να λάβει ακραίες διαστάσεις, όμως αυτή η απειλή  έχει και ένα μεγάλο πλεονέκτημα, διότι έμμεσα μας δείχνει το δρόμο της  απελευθέρωσης μας από μια ύπαρξη υλιστικής προσκόλλησης: μέσω της  Συνειδητής Ύπαρξης (αφύπνιση της συνείδησης του αληθινού μας Εαυτού και  συνειδητοποίηση του Θεού).
Η προσφορά αυτής της απελευθέρωσης πηγάζει  από τη Χάρη του Θεού, η αποδοχή αυτής της απελευθέρωσης πηγάζει από τη  ελεύθερη βούληση του ατόμου. Αυτή είναι η πλήρης ενοποίηση της Χάρης με  την ελεύθερη βούληση, του Λόγου του Θεού (Gottes Wort) και της  ανθρώπινης Απάντησης (Ant-wort, απάντηση) και είναι η ύψιστη ανάπτυξη  ατομικής υπευθυνότητας (Ver-antwortung=ευθύνη). Με αυτή την πνευματική  λύση κλείνει ο κύκλος και με το σημείο Νο 1, διότι οι ανεύθυνες  (verantwortungs-los) δυνάμεις που περιγράφονται εκεί, θα χάσουν σε  επιρροή καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα καταλήγουν στην ανάληψη  ευθύνης και απόκρισης μέσα από συνειδητοποίηση του Θείου.
{σημείωση  τοξότισσας: αξίζει να προσέξουμε τη αλήθεια που αποκαλύπτουν οι ίδιες οι  λέξεις, όπου ο Λόγος, η απάντηση, αλλά και η ευθύνη έχουν κοινή τους  ρίζα τη λέξη «λόγος / λέξη» (wort). Κατά προέκταση είναι σαφές μεταξύ  ποιών «ατόμων» γίνεται «διά-λογος» κατά τον εσωτερικό δια-λογισμό που  είναι τόσο απαραίτητος στην πνευματική μας ανάπτυξη…}
Ας έχουμε  λοιπόν φυλαγμένα καλά μέσα στην καρδιά μας αυτά τα σημεία κι ας  συνειδητοποιήσουμε τη δική μας ευθύνη για την απαλλαγή της ανθρωπότητας  από αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις. Ο Θεός μας δίνει το χέρι του… ας  απλώσουμε κι εμείς το χέρι μας για να το αγγίξουμε. Ας ανοίξουμε τη  συνείδηση και την καρδιά μας σ΄αυτή την ευ-λογία κι ας εργαστούμε με  αγάπη και ομοψυχία για το καλό ολόκληρου του πλανήτη και της  ανθρωπότητας.
Γιατί… η κατάληψη του πλανήτη μαζί με όλο του το υλικό  και ψυχικό δυναμικό είναι ο στόχος των σκοτεινών δυνάμεων και στο δικό  μας χέρι βρίσκεται η λύση σε αυτά τους τα σχέδια. Εμείς είμαστε που  πρέπει να απαντήσουμε, ενεργοποιώντας τη Χάρη του Θεού*…


Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2011/06/blog-post_1334.html#ixzz1Q8AxSe4k

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΙΝΤΕΟ: UFO στη Νέα Υόρκη - Δείτε το βίντεο!


ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΒΙΝΤΕΟ: UFO στη Νέα Υόρκη - Δείτε το βίντεο!

Την στιγμή που περίμεναν  οι οδηγοί να ανάψει το φανάρι ξαφνικά είδαν  4 τουλάχιστον UFO να πετάνε στον ουρανό.. ενώ το ένα απ'αυτά γίνεται ιδιαίτερα φωτεινό.


UFOs over New York June 2011 LUS by justa4t
ΠΗΓΗ((http://enaigeira.blogspot.com/2011/06/ufo_386.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FCIAE+%28%CE%95%CE%9D+%CE%91%CE%99%CE%93%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%91%29))

Συντρίμμια του ιαπωνικού τσουνάμι θα «κάνουν το γύρο του Ειρηνικού για μια δεκαετία»


Συντρίμμια του ιαπωνικού τσουνάμι θα «κάνουν το γύρο του Ειρηνικού για μια δεκαετία»

Από αεροπλάνα και αυτοκίνητα μέχρι παιδικά παιχνίδια και μπουκάλια απορρυπαντικών, ανυπολόγιστες ποσότητες συντριμμιών από το φονικό τσουνάμι της Ιαπωνίας έχουν ξεκινήσει ένα ταξίδι στο Βόρειο Ειρηνικό που θα διαρκέσει μια δεκαετία, εκτιμά γαλλική περιβαλλοντική οργάνωση.


Από τους 25 εκατομμύρια τόνους χαλασμάτων στις ακτές της Ιαπωνίας, ένα μεγάλο μέρος παρασύρθηκε στη θάλασσα όταν το σεισμικό κύμα υποχώρησε στις 11 Μαρτίου, εκτιμά η οργάνωση Robin des Bois (Ρομπέν των Δασών).

Προειδοποιεί μάλιστα ότι καύσιμα, λιπαντικά και άλλα τοξικά χημικά θα διαρρέουν για χρόνια από τα επιπλέοντα χαλάσματα.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Robin des Bois, oι τεράστιες μάζες συντριμμιών θα χρειαστούν ένα με δύο χρόνια για να διασχίσουν τον Ειρηνικό και να πλησιάσουν τις αμερικανικές ακτές.

Εκεί, τα χωριστούν σε δύο τμήματα, από τα οποία το ένα θα παρασυρθεί προς τα βόρεια από το Ρεύμα της Αλάσκας. Το άλλο θα κινηθεί προς τα νότια, επιπλέοντας πάνω στο Ρεύμα της Καλιφόρνια.

Αυτός ο νότιος κλάδος συντριμμιών θα χωριστεί ξανά σε δύο τμήματα, από τα οποία το πρώτο θα καταλήξει στη λεγόμενη Υποτροπική Ζώνη Σύγκλισης του Βορείου Ειρηνικού, περισσότερο γνωστή ως η Μεγάλη Κηλίδα Σκουπιδιών: μια περιοχή ανάμεσα στη Χαβάη και την Καλιφόρνια όπου τα θαλάσσια ρεύματα τείνουν να συσσωρεύουν πλαστικά αντικείμενα και άλλα απορρίμματα.

Το δεύτερο τμήμα θα αρχίσει αργότερα να κινείται προς τα δυτικά, παρασυρόμενο από το Βόρειο Ισημερινό Ρεύμα, και θα καταλήξει στη λεγόμενη Δυτική Κηλίδα Σκουπιδιών.

«Το όλο ταξίδι γύρω από το Βόρειο Ειρηνικό θα διαρκέσει γύρω στα δέκα χρόνια» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος της Robin des Bois.

Οι εκτιμήσεις της οργάνωσης βρίσκονται σε συμφωνία με προηγούμενη πρόβλεψη του Πανεπιστημίου της Χαβάης, σύμφωνα με την οποία τα συντρίμμια θα αρχίσουν να ξεβράζονται στη Δυτική Ακτή των ΗΠΑ σε περίπου τρία χρόνια.
ΠΗΓΗ((http://kontiloforos.blogspot.com/2011/06/blog-post_7393.html))