Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Χημικοί ψεκασμοί (Chemtrail). VIDEO απόδειξη...Μας ψεκάζουν σαν κατσαρίδες


Χημικοί ψεκασμοί (Chemtrail). VIDEO απόδειξη...Μας ψεκάζουν σαν κατσαρίδες


αποδειξη, προγραμμα, ελληνικα, παγκοσμιως
« Χημικοί ψεκασμοί (Chemtrail). VIDEO απόδειξη...Μας ψεκάζουν σαν κατσαρίδες »
Προς κάθε αρμόδιο Υπουργό της Ελληνικής κυβέρνησης, τον Πρωθυπουργόκαι τους Κυβερνήτες Παγκοσμίως.

Θέμα: Διενέργεια χημικών αεροψεκασμών, στα πλαίσια της εφαρμογής του παγκόσμιου προγράμματος της γεωμηχανικής , δηλαδή της χειραγώγησης του κλίματος.

Κύριοι,
Διαπιστώνουμε ότι... το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό, αφορά όλο τον πλανήτη και άπτεται της υγείας των πολιτών και του περιβάλλοντος. Θεωρούμε ότι υπάρχει μία συνωμοσία σιωπής για ένα τόσο μεγάλο ζήτημα, το οποίο όμως γίνεται φανερό, σχεδόν καθημερινά, στους πολίτες από τις λευκές ουρές των αεροπλάνων που δε σβήνουν αλλά απλώνουν στην ατμόσφαιρα δημιουργώντας τεχνητή νέφωση και αλλάζοντας, πολλές φορές, τον καιρό ακόμα και μιας ολόκληρης περιοχής. προκαλώντας έντονα καιρικά φαινόμενα.

Περιέχουν υδρόφιλες χημικές ουσίες, όπως βάριο, άλατα, οξείδια αλουμινίου ή και χαλαζία που απορροφούν την ατμοσφαιρική υγρασία, αντανακλούν στο διάστημα μέρος τη ηλιακής ακτινοβολίας. Υπάρχουν πληροφορίες ότι...
αυτές οι χημικές ουρές γίνονται για πειραματική εφαρμογή νέων στρατιωτικών και άλλων τεχνολογιών, που χρησιμοποιούν και επηρεάζουν την ιονόσφαιρα και άλλα στρώματα της ανώτερης ατμόσφαιρας, για τεχνητή τροποποίηση του καιρού και εφαρμογή βιολογικών πειραμάτων σε ολόκληρους πληθυσμούς. Ως πολίτες της Ελλάδας αλλά και του πλανήτη απαιτούμε να πληροφορηθούμε την αλήθεια. Δε δεχόμαστε να γίνουμε πειραματόζωα σε ένα πείραμα με αβέβαιες επιπτώσεις στους οργανισμούς του πλανήτη και τους πολίτες και ζητούμε να απαντηθούν τα παρακάτω ερωτήματα:

� Γίνονται οι παρατηρούμενοι αεροψεκασμοί για την προστασία του φυσικού μας περιβάλλοντος και της ανθρωπότητας ή για άλλο σκοπό?

� Ποιοι δίνουν άδειες πτήσεων πάνω από την Ελληνική και την Παγκόσμια Επικράτεια και γιατί δεν ενημερώνονται οι πολίτες?

� Ποιοι είναι οι στόχοι των σχετικών πειραματισμών?

� Ποιάς έκτασης είναι το μέγεθος της ζημιάς που έχει ήδη υποστεί το φυσικό μας περιβάλλον?

� Γιατί δεν έχει εκδοθεί, μέχρι σήμερα, ούτε μία επίσημη ανακοίνωση από τις διάφορες κυβερνήσεις ή κάποιο παγκόσμιο οργανισμό?

� Γιατί δεν έχει γίνει παράλληλη αξιολόγηση των οποιωνδήποτε πειραματισμών από την διεθνή επιστημονική κοινότητα?

� Γιατί δεν απαντήθηκαν οι σχετικές ερωτήσεις των βουλευτών μας και γιατί οι κυβερνήσεις παγκοσμίως συνεχίζουν να προσποιούνται ότι αγνοούν το θέμα?
Χημικοί ψεκασμοί (Chemtrail). VIDEO απόδειξη...Μας ψεκάζουν σαν κατσαρίδες ΠΗΓΗ

ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΥ: "Ο,ΤΙ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ"!


ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΥ: "Ο,ΤΙ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ"!

Για να μην σας παραμυθιάζουν ορισμένοι πως τάχα οι "καλοί" δανειστές μας...χάρισαν μεγάλο μέρος του χρέους:

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ: ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟΥ: "Ο,ΤΙ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ"! ΠΗΓΗ

Ηλιακή έκλαμψη καθ'οδόν προς τη Γη (VIDEO)

 Ηλιακή έκλαμψη καθ'οδόν προς τη Γη (VIDEO)
Η έκρηξη πέταξε ένα φωτεινό πλάσμα στεμματικού υλικού (CME) στο διάστημα

Η επέκταση από το σύννεφο θα παραδώσει πιθανώς ένα φοβερό πλήγμα στο μαγνητικό πεδίο της Γης στις 6 ή 7 Μαρτίου

Όταν η CME από την X-φωτοβολίδα πλησιάζει, μια άλλη γεωμαγνητική καταιγίδα θα μπορούσε να είναι ήδη σε εξέλιξη.Σύμφωνα με τους αναλυτές στο Διαστημικό Εργαστήριο του Καιρού Goddard, το νέφος, το οποίο παράγεται από μια κατηγορία Μ2 έκρηξης ηλιακής κηλίδας (AR1429) στις 4 Μαρτίου, θα μπορούσε να παραδώσει ένα φοβερό πλήγμα στο μαγνητικό πεδίο της Γης στις 6 Μαρτίου στις 04:30 UT (+ / - 7 ώρες).

Ηλιακή έκλαμψη καθ'οδόν προς τη Γη (VIDEO) ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

Μέσω των smart phones η NSA υποκλέπτει τα πάντα... Η νέα τάξη πραγμάτων παρακολουθεί τα πάντα!!!


Μέσω των smart phones η NSA υποκλέπτει τα πάντα... Η νέα τάξη πραγμάτων παρακολουθεί τα πάντα!!!

Εξαιρετικά ανησυχητικά νέα σε ότι αφορά την δράση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, βασικά της NSA και δευτερευόντως της CIA με αντικείμενο τα λεγόμενα smart phones. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε ο γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, Τσάρλς Σάμερ, και η εφημερίδα N.Y.Times, τα κινητά τηλέφωνα τύπου smartphones Apple και Android είναι στην ουσία κινητοί σταθμοί παρακολούθησης πολιτών:


Βάσει συγκεκριμένου σειριακού αριθμού ο οποίος είναι καταχωρημένος υποχρεωτικά στις υπηρεσίες των ΗΠΑ, γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή που είναι ο κάτοχος του τηλεφώνου, φυσικά μπορούν να παρακολουθήσουν τις συνομιλίες οποιουδήποτε, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο ως μέσο υποκλοπής ανοίγοντας τα μικρόφωνά του και να υποκλέψουν την συνομιλία, ακόμα και μέσω μιας νέας εφαρμογής να … υποκλέψουν το δακτυλικό αποτύπωμά του!

Πρόκειται για μια νέα εφαρμογή που ο ανυποψίαστος κάτοχος θεωρεί ότι πρόκειται για ένα από παιχνίδι, όπου βάζοντας το δακτυλό του, το κινητό θα μαντέψει … τη διάθεση έχει εκείνη την στιγμή! Στην πραγματικότητα σκανάρει το δακτυλικό του αποτύπωμα το οποίο υποκλέπτεται και μεταβιβάζεται μέσω του διαδικτύου που είναι συνδεδεμένα όλα smart phones, στις υπηρεσίες!

Επίσης πολύ εύκολα μπορούν να υποκλαπούν τόσο οι φωτογραφίες, όσο και ο κατάλογος των διευθύνσεων και τηλεφώνων που έχει αποθηκεύσει ο κάτοχος.

Ο γερουσιαστής Τ.Σάμερ απαίτησε να διαταχθεί έρευνα για όλες αυτές τις εφαρμογές των κινητών τηλεφώνων τύπου smartphones Apple και Android μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να υποκλαπούν προσωπικά δεδομένα.

Η παρέμβαση του Γερουσιαστή ακολούθησε το δημοσίευμα της εφημερίδας Τάιμς της Νέας Υόρκης, στο οποίο τονιζόταν ότι οι εφαρμογές iPhone και Android, που κατεβάζουν οι χρήστες, βοηθούν ώστε να αποκτηθεί πρόσβαση σε δεδομένα άλλων χρηστών. Ο Σάμερ ζήτησε από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC) να δρομολογήσει έρευνες για τις δυνατότητες των εφαρμογών αυτών.
«Όποτε κάποιος παίρνει μία φωτογραφία με το προσωπικό κινητό του τηλέφωνο, αυτή θα πρέπει να παραμένει προσωπική», τόνισε ο Γερουσιαστής, έπειτα από την επιστολή που κατέθεσε στην FTC, στην οποία καυτηριάζει. 
ΜΑΓΙΚΗ ΑΥΛΗ: Μέσω των smart phones η NSA υποκλέπτει τα πάντα... Η νέα τάξη πραγμάτων παρακολουθεί τα πάντα!!! ΠΗΓΗ

Στο στρατηγείο της πατάτας

Στο στρατηγείο της πατάτας

Ο enikos σας μεταφέρει στο στρατηγείο του κινήματος της πατάτας. 
Οι παραγωγοί στο Νευροκόπι έχουν αποθηκεύσει τεράστιες ποσότητες πατάτας και δηλώνουν ότι μπορούν να προμηθεύσουν με εκατοντάδες τόνους κάθε μεριά της Ελλάδας.
Στις αποθήκες και τα χωράφια τους έχουν συγκεντρώσει περίπου 30.000 τόνους και δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν να πουλούν φθηνά μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα.
Η επόμενη παραγωγή θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο όμως οι πατατοπαραγωγοί δηλώνουν στον eniko ότι όσα λέγονται για τις  "χαλασμένες πατάτες που ξέμειναν είναι αστειότητες από αυτούς που χάνουν με την πώληση σε τιμές που φθάνουν τα 30 -35 λεπτά το κιλό.

Το ατύχημα που βλέπετε με το τρακτέρ συνέβη πριν από λίγες μέρες. Ευτυχώς ο χειριστής δεν τραυματίστηκε