Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΣΟΚ για τους όσους έχουν κάνει την φετινή φορολογική δήλωση!


ΣΟΚ για τους όσους έχουν κάνει την φετινή φορολογική δήλωση!

Τα φυλάγανε όλα για μετά τις εκλογές! Όσοι μισθωτοί και συνταξιούχοι έχουν προλάβει είτε να συμπληρώσουν την φετινή φορολογική δήλωση...
είτε να δουν μέσω του etax το εκκαθαριστικό τους έχουν πάθει στη κυριολεξία ΣΟΚ.

Δείτε χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Μισθωτός χωρίς άλλο εισόδημα που πέρυσι πήρε επιστροφή 1000€, φέτος θα πληρώσει 500€!

Μισθωτός χωρίς άλλο εισόδημα που πέρυσι πήρε επιστροφή 200€, φέτος θα πληρώσει 800€!

Αν ο μισθωτός έχει και άλλα εισοδήματα (πχ. ενοίκια) τότε...

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο φόρος των μισθωτών και των συνταξιούχων παρακρατείται αυτόματα κάθε μήνα και εαν δεν υπάρχουν άλλα εισοδήματα στην φορολογική δήλωση τότε δεν υπάρχει και επιπρόσθετος φόρος. Έως πέρυσι αυτά...

Το κερασάκι στην τούρτα είναι και η έκτακτη εισφορά του 2011. Αυτή την στιγμή απο τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους παρακρατείται μέσω των μισθών/σύνταξης η έκτακτη εισφορά του 2012. Αυτή του 2011 θα πρέπει όλοι να την πληρώσουν ξεχωριστά στην εφορία!

Φυσικά για όσους μπορούν και φοροδιαφεύγουν τόσα χρόνια τώρα, ούτε ενα ουσιαστικό μέτρο δεν έχει παρθεί απο το Ελληνικό κράτος. Οι συνήθεις ύποπτοι για άλλη μια φορά θα πληρώσουν την κρίση του.

Κατεβάστε το πρόγραμμα eTAX 2012 δωρεάν και δείτε το κοστούμι που σας έχουν ράψει ήδη. Βάλτε τα ποσά σας και θα καταλάβετε. Το link για να το κατεβάσετε ΕΔΩ

...και φυσικά μην παραλείψετε να πάτε να ξαναψηφίσετε ΝΔ/ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του Ιουνίου για να συνεχίσουν να μας σώζουν!
ΠΗΓΗ

Η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για το… μνημόνιο


Η προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για το… μνημόνιο


Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε γράψει για το …Μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις τις οποίες χαρακτηρίζει αντισυνταγματικά! Διαβάστε παρακάτω το αυθεντικό κείμενο:
«Τέλος μέ τά φοβικά σύνδρομα τοῦ Μνημονίου καί 
τῶν Δανειακῶν Συμβάσεων, πού εἶναι ὅλα ἄκυρα καί παράνομα, ἀντισυνταγματικά καί ἀπάνθρωπα!
200 χρόνια πρίν ὁ Ἐθναπόστολος τοῦ Γένους, ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός πού ἀνέστησε Πίστη καί Πατρίδα στίς ψυχές τῶν Σκλάβων, μᾶς ἀποκάλυψε μέ τή Χάρη τοῦ Θεοῦ, ὅτι ΔΕΝ θά πληρωθεῖ τό δυσβάσταχτο καί ἐν πολλοῖς κατασκευασμένο καί παράνομο Ἑλληνικό «χρέος», τό…. ὁποῖο δημιουργήθηκε ρίχνοντάς μας χρῆμα πολύ, μέσω ΕΟΚ/ΕΕ, πού ἀλλοίωσε ὁ λαό μας, τίς ἀξίες, τίς παραδόσεις καί τήν ἴδια τήν ὑπόστασή του! Ἰδού οἱ συγκεκριμένες προφητεῖες του γιά τό Ἑλληνικό «Χρέος»:
α. «Θά σᾶς ρίξουν παρά πολύ• θά σᾶς ζητήσουν νά τόν πάρουν πίσω, ἀλλά ΔΕΝ θά μπορέσουν»! (σ.σ. παράς εἶναι τό χρῆμα)
β. «Θά σᾶς ἐπιβάλουν μεγάλο καί δυσβάστακτο φόρο, ἀλλά ΔΕΝ θά προφθάσουν»!
Καί ἀναφέρει ἐπίσης σχετικά:
γ. «Θά βάλουν φόρο στίς κότες καί στά παράθυρα»!
δ. «Θά ζητήσουν νά σᾶς πάρουν καί στρατιῶτες. ΔΕΝ θά προφθάσουν ὅμως»!
ΝΑΙ, χάρη στήν Πρόνοια τοῦ Θεοῦ, ΔΕΝ θά προφθάσουν!.. Μήν ἀνησυχεῖτε γιά αὐτό τό «χρέος» λοιπόν, ἀλλά κοιτάξτε μονάχα τό ἕνα καί ἀληθινό ΧΡΕΟΣ πού ἔχουμε στόν Χριστό, τήν Παναγιά καί τούς Ἁγίους μας πού δέν σταματοῦν νά πρεσβεύουν καί τήν Πατρίδα μας!
Οἱ σκοτεινές δυνάμεις, πᾶνε νά καταπιοῦν τήν Ὀρθόδοξη Ἑλλάδα μας καί….
ἤδη πανηγυρίζουν τήν μεγάλη ἐπιτυχία τους…
Μά ΔΕΝ θά προφθάσουν… Θά κοιμηθοῦμε χρεωμένοι καί θά ξυπνήσουμε λευτερωμένοι… Θά κοιμηθοῦμε μικρό κράτος καί θά ξυπνήσουμε καί πάλι Αὐτοκρατορία!»

Phase 3 (Ντοκιμαντέρ)

 Phase 3 (Ντοκιμαντέρ)
Ένα από τα ωραιότερα ντοκιμαντέρ για την παγκοσμιοποίηση αλλά και τον σύγχρονο μαζικό, μηχανικό, αστόχαστο και αδιέξοδο τρόπο ζωής.
Καλλιτεχνικό και εμπνευστικό.

Ενας στοχασμός της εποχής που ζούμε.
Μια άψογη μελέτη για τα αίτια και τις συνέπειες του χαρακτήρα της σύγχρονης κοινωνίας. Μία κρίσιμη και ανυποχώρητη εξέταση της γενικής κατάστασης του κόσμου.

Μια καλλιτεχνική παρουσίαση της κατάρρευσης της σύγχρονης κοινωνίας, καθώς και η αμέριστη λύση σε εναν ετοιμοθάνατο κόσμο.

Δεν μένει τίποτα άθιχτο σε αυτό το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ.

Δείτε το!

 
(Το ντοκιμαντέρ Phase3 αποτελείται από 19 μέρη. Μόλις τελειώνει το ένα βίντεο συνεχίζει αυτόματα το επόμενο..)

Βρέθηκε νέος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα, Nibiru;

 Βρέθηκε νέος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα, Nibiru;

Nibiru; καλλιτέχνη απεικόνιση από ένα μικρό παγωμένο αντικείμενο πέρα από τον Πλούτωνα.Μια ακόμη θεωρία ότι ο πλανήτης αυτός θα μπορούσε να περιστρέφεται γύρω από τις σκοτεινές παρυφές του ηλιακού συστήματος, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Πάρα πολύ δύσκολα για να εντοπίσει εύκολα από τα τηλεσκόπια, ο δυναμικός αόρατος πλανήτης φαίνεται να κάνει αισθητή την παρουσία του με τις διαταράξεις που έχουν οι τροχιές των λεγόμενων αντικείμενων της ζώνης Kuiper, δήλωσε ο Rodney Gomes, ένας αστρονόμος στο Εθνικό Αστεροσκοπείο της Βραζιλίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Τα αντικείμενα της ζώνης Kuiper είναι μικρά παγωμένα σώματα συμπεριλαμβανομένων ορισμένων νάνων πλανητών, που βρίσκονται πέρα ​​από την τροχιά του Ποσειδώνα.Ο ένατος πλανήτης στο σύστημά μας,ο νάνος πλανήτης Πλούτων, για παράδειγμα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα αντικείμενα της ζώνης Kuiper, με περίπου 1.400 μίλια (2.300 χιλιόμετρα) κλίμακα.

Δεκάδες από τα άλλα αντικείμενα που είναι εκατοντάδες χιλιόμετρα σε πλάτος, βρίσκονται και ανακαλύπτονται κάθε χρόνο. Τι είναι ενδιαφέρων; Ο Γκόμες είπε,ότι σύμφωνα με νέους υπολογισμούς του, περίπου μισή ντουζίνα αντικείμενα στη ζώνη Kuiper, συμπεριλαμβανομένου και του απομακρυσμένου σώματος γνωστό ως Σέντνα βρίσκονται σε περίεργες τροχιές σε σύγκριση με το πού θα πρέπει να είναι,και με βάση τα υφιστάμενα μοντέλα στο ηλιακό σύστημα.

Οι απροσδόκητες τροχιές των αντικειμένων έχουν μερικές πιθανές εξηγήσεις, είπε ο Γκόμες,« Αλλά νομίζω ότι το πιο εύκολο να πούμε είναι πρόκειται για μία πλανητική μάζα ή έναν"ηλιακό σύντροφο" ένα πλανήτη, που περιστρέφεται γύρω και πολύ μακριά από τον ήλιο, αλλά αυτός ο πλανήτης είναι αρκετά ογκώδης για να έχει βαρυτικές επιδράσεις στα αντικείμενα της ζώνης Kuiper. Ο πλανήτης μυστηρίου συνελήφθη ή είναι μία θεωρία;Ο Γκόμες αναλύει τις τροχιές των 92 αντικείμενων της ζώνης Kuiper, και στη συνέχεια, σε σύγκριση με τα αποτελέσματά του σε υπολογιστικά μοντέλα για το πώς αυτοί θα πρέπει να διανέμονται, με και χωρίς επιπλέον πλανήτη.


Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, Γκόμες σκέφτεται για ένα πλανήτη στο μέγεθος του Ποσειδώνα, περίπου τέσσερις φορές μεγαλύτερο από τη Γη, και σε τροχιά 140 δισεκατομμύρια μίλια (225000000000 χιλιόμετρα) μακριά από τον Ήλιο,και περίπου 1.500 φορές μακρύτερα από τη Γη.

Ο Γκόμες εικάζει ότι το αντικείμενο μυστήριο θα μπορούσε να είναι ένας αδίστακτος πλανήτης που πέταξαν έξω από το δικό του σύστημα αστέρων και αργότερα συνελήφθη από την βαρύτητα του Ήλιου. Ή ο υποθετικός πλανήτης θα μπορούσε να σχηματιστεί πιο κοντά στον Ήλιο μας, μόνο για να πεταχτεί έξω από τη βαρυτική συνάντηση με άλλους πλανήτες. Ωστόσο, στην πραγματικότητα η εξεύρεση μιας τέτοιας θεωρίας για τον κόσμο θα ήταν μια πρόκληση.

Κατ 'αρχάς, ο πλανήτης θα μπορούσε να είναι πολύ αμυδρός. Επίσης, οι προσομοιώσεις του Gomes δεν δίνουν στους αστρονόμους οποιαδήποτε ένδειξη ως προς το σημείο για τα τηλεσκόπια, "μπορεί να είναι οπουδήποτε," είπε. Άλλοι αστρονόμοι που τους κέντρισε το ενδιαφέρον η θεωρία του Γκόμες,  λένε ότι θα θέλουν πολύ περισσότερες αποδείξεις πριν συμφωνήσουν ότι το ηλιακό μας σύστημα και πάλι έχει εννέα πλανήτες. "Προφανώς, η εύρεση άλλου πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα είναι μια μεγάλη υπόθεση», δήλωσε ο Ρόρι Barnes, ένας αστρονόμος από το Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον. Αλλά, πρόσθεσε, «δεν νομίζω ότι έχει πραγματικά κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να δείχνει ότι είναι εκεί έξω." Αντ 'αυτού, πρόσθεσε, ο Gomes "έχει ανακαλύψει έναν τρόπο για να καθορίσει πώς ένας τέτοιος πλανήτης θα μπορούσε να σμιλεύει τα μέρη του ηλιακού μας συστήματος.

Έτσι και ενώ τα στοιχεία δεν υπάρχουν ακόμα, σκέφτηκα ότι το μεγαλύτερο σημείο ήταν ότι μας έδειξε ότι υπάρχουν τρόποι για να βρούμε τα αποδεικτικά στοιχεία μας είπε ο " Ντάγκλας Χάμιλτον, ένας αστρονόμος από το Πανεπιστήμιο του Maryland, και συμφωνεί ότι τα νέα ευρήματα δεν είναι καθόλου οριστικά. "Αυτό που μας έδειξε στο πλαίσιο της επιχειρηματολογίας του πιθανότητα είναι ελαφρώς πιθανό.

Και ο Hal Levison, ένας αστρονόμος από το Southwest Research Institute στο Μπούλντερ του Κολοράντο, λέει ότι δεν είναι σίγουρος με το πόρισμα του Gomes. "Φαίνεται εκπληκτικό για μένα ότι ένας  (Ηλιακός) σύντροφος τόσο μικρός όσο ο Ποσειδώνας να μπορούσε να έχει τέτοια αποτέλεσμα, " δήλωσε ο Levison.