Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Περίεργα Φώτα από άγνωστο αντικείμενο στη Βολιβία (VIDEO)


Περίεργα Φώτα από άγνωστο αντικείμενο στη Βολιβία (VIDEO)

Παράξενα φώτα γυρίστηκε στη Βολιβία στις 25 του Ιουνίου του 2012 
 Έκθεση Μάρτυρας: Έχω πραγματικά πλάνα από το αντικείμενο που διέρχεται ακριβώς από πάνω μου και είναι σαν να ρίχνει μια ακτίνα, όταν σηκώθηκε με μεγάλη ταχύτητα από το έδαφος.Είχα μαζί μου την κάμερα μου και κατέγραψα το σύνολο του αποτελέσματος! Αυτή είναι μια αξιόλογη παρατήρηση εφόσον είναι αληθινή

Εδώ είναι το βίντεο για να αποφασίστε μόνοι σας .. 

ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΥΣ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!


ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΥΣ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!

More Sharing Services
Share on facebookShare on myspaceShare on googleShare on twitter
Σήμερα πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί από όποιον θέλει να ...έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα πρέπει από 1-1-2013 μέχρι 31-12-2014 να έχει ενταχθεί στο νέο σύστημα, που είναι αυτό που απαιτεί εμφύτευση μικροτσίπ.  
O νόμος του Ομπάμα, δεν απαιτεί απλά να βάλει κάποιος το μικροτσίπ, όποιος δεν το βάλει θα είναι παράνομος και θα του επιβάλεται σε πρώτη φάση πρόστιμο και βέβαια θα πεθαίνει στο δρόμο σαν το σκυλί. Χωρίς βέβαια τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης δεν μπορείς να εργάζεσαι, ουσιαστικά στην Αμερική δεν υπάρχεις.
Επίσης επιβάλει και την ευθανασία σε ασθενείς που έχουν δύσκολο "χειρισμό" ή που είναι μεγάλοι σε ηλικία και "καταλαμβάνουν ένα κρεββάτι αδίκως". Εκείνο που επίσης προβλέπει είναι η υιoθέτηση της "υγιεινής διατροφής". Τι είναι αυτό; Οι κρεατόμαζες και τα εγγεκτιμένα άλευρα του CODEX ALIMENTARIUS; Από ότι βλέπετε, επειδή ο αριθμός σημόσιας ασφάλισης στην Αμερική (social security number), είναι οπυσιαστικά και ο αριθμός ταυτότητος του καθενός, μέσω της υγείας θα έρθει και το τσιπ που θα γίνει και πορτοφόλι και θα λύσει δήθεν και το θέμα της φοροδιαφυής.
Έτσι θα το περάσουν στην Ευρώπη και βέβαια θα το περάσουν για πλάκα στους ανίδεους του λεγόμενου τρίτου κόσμου. Χωρίς το τσιπ θα είσαι παράνομος και δεν θα μπορείςε να αγοράσεις ή να πουλήσεις τίποτε. Ιδού λοιπόν η ρόδος, ιδού και το πήδημα μεγαλοχριστιανοί μου που λέγατε ότι το χάραγμα στο χέρι είναι οι κακές πράξεις και το χάραγμα στο μέτωπο είναι οι κακές σκέψεις. Φίλοι και φίλες σας το λέω ακόμη μία φορά.
Στον αόρατο πνευματικό πόλεμο με το κακό, δεν υπάρχουν άμαχοι. Θα είστε ή με τον Χριστό, ή με τον Διάβολο. 

Λυπάμαι που μέσα στα τόσα που έχετε στο νου σας σας φορτώνω και αυτό, αλλά αυτό ίσως είναι και εκείνο που μπορεί να ξεφορτώσει το μυαλό μας από τις στημένες έννοιες του ψεύτικου και μάταιου αυτού κόσμου.
Τα μάτια ανοικτά κι ελληνορθόδοξα. 

forza-grecia.pblogs