Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

--- Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ, ΣΤΟΝ ‘’ITN’’ ΤΟ 1977. ---


--- Η ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ, ΣΤΟΝ ‘’ITN’’ ΤΟ 1977. ---

Το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου του 1977, το ανεξάρτητο τηλεοπτικό ειδησεογραφικό δίκτυο ‘’ITN’’ δέχθηκε αλλοίωση του ηχητικού σήματος του σταθμού και παρεμβολή ενός φωνητικού μηνύματος μέσα σε αυτό! Ο ήχος του δελτίου ειδήσεων αλλοιώθηκε για πάνω από 6 λεπτά από κάποιους που ισχυρίζονταν ότι είναι εξωγήινοι, ενώ το βίντεο έμεινε ανέπαφο. Επίσημα οι αρμόδιοι μίλησαν για φάρσα. Ο οργανισμός IBA επιβεβαίωσε ότι ήταν η πρώτη φορά που γινόταν τέτοιου είδους φάρσα-παρεμβολή και αποκάλυψε ότι χρειαζόταν υπέρ-τεχνολογία για να παρεμβληθεί κάποιος στο ηχητικό σήμα 5 πομπών το`77! Αν και η υπόθεση έκλεισε σαν φάρσα, ποτέ δεν μπόρεσε να εντοπιστεί η πυγή της παρεμβολής για να συλληφθούν οι υπαίτιοι.

ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΗ-ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ,,,, ΛΟΓΩ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ;;;


ΕΚΚΕΝΩΝΟΥΝ ΠΟΛΗ-ΛΙΜΑΝΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ,,,,

ΛΟΓΩ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ;;;

Επιστήμονες εκκενώνουν κρυφά την πόλη με το λιμάνι της Ensenada στο Μεξικο λόγω του επικείμενου κατακλυσμού.Μάλλον ξέρουν κάτι, που δεν ξέρουμε..
CRN ® (4 Γενάρη του 2012) - Conciencia Radio.Ο Ραδιοφωνικός σταθμός διεξάγει επί του παρόντος, έρευνα για κάτι τεράστιο που έλαβε χώρα στην πόλη του λιμανιού της.... Ensenada, Μπάχα Καλιφόρνια του Μεξικού.
Στα μέσα Αυγούστου του 2011, μια πολύ μεγάλη μυστική συνάντηση έλαβε χώρα μεταξύ της επιστημονικής Ελίτ, με μεγάλο αριθμό επιστημόνων σε ένα επιστημονικό ερευνητικό κέντρο στο Μεξικό, που είναι γνωστό ως το Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Ensenada (CICESE). Η προκαταρκτική έκθεση της συνάντησης, δεν θα δημοσιευθεί ακόμα. Ο ραδιοσταθμος διεξάγει έρευνα για να διαπιστώσει το λόγο που, εξέχοντες επιστήμονες από διάφορα μέρη του κόσμου που δουλευαν στο CICESE, αποφάσισαν ξαφνικά να μετεγκατασταθούν ή να φύγουν από τη χερσόνησο Μπάχα Καλιφόρνια λόγω της επικείμενης γεωφυσικής καταστροφής μεγάλου μεγέθους .
"Έχουμε διαρρεύσει τις πληροφορίες αυτές στους συναδέλφους μας , έτσι ώστε να είναι ενημερωμένοι ως προς το τι να περιμένουν.
Τους ζητήσαμε να μην δημοσιεύσουν τίποτα ακόμα, μέχρι η έρευνά μας να ολοκληρωθεί.
Μιλήσαμε με μια σειρά από ανώνυμες πηγές.
Ανάμεσά τους μια γυναίκα που χθες μας αποκάλυψε αυτό που αποκαλύφθηκε στο CICESE. Αυτή και η καθηγήτριά της, έφτασαν στο CICESE να παρακολουθήσουν ένα εργαστήριο - σεμινάριο αστρονομίας. Όταν έφθασαν στο κέντρο, είδαν ότι ο Μεξικανικός στρατός είχε κλείσει κάθε πρόσβαση των οχημάτων στο κέντρο.
Νομίζαμε ότι είχαν να κάνουν με την αφαίρεση των ραδιενεργών ουσιών που χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια, το οποίο δεν είναι ασυνήθιστο, γιατί η απομάκρυνση των επικίνδυνων ουσιών, όπως οι χημικές και οι ραδιενεργές ενώσεις, εκτελήται από τον στρατό.
Αργότερα συνειδητοποίησαν οτι η Στρατιωτική δυναμη δεν ήταν για τον σκοπό αυτό εκεί, αλλά για την προστασία σημαντικών επισκεπτών που ήταν παρόντες στη CICESE εκείνη την στιγμή.

Οι δύο γυναίκες, που επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, αποφάσισαν να παρκάρουν πίσω από το κεντρική είσοδο στο πίσω μέρος της μονάδας.
Μόλις πήγαν στο αμφιθέατρο που ήταν το εργαστήριο, προς έκπληξή τους, η κύρια πρόσβαση στο αμφιθέατρο ήταν αποκλεισμένη. Αποφάσισαν να πάνε γύρω από το κτίριο και βρήκαν μια πόρτα πρόσβασης, που τους οδήγησε μέσα.
Προς έκπληξή τους, η αίθουσα ήταν γεμάτη από ανθρώπους, που με κανέναν τρόπο δεν σχετίζοναν με το εργαστήριο - σεμινάριο αστρονομίας ή το συνέδριο, που ήταν προγραμματίζμένο και που γι' αυτό είχαν παρευρεθεί εκεί.
Προς έκπληξή τους, είδαν επιστήμονες από διάφορα μέρη του κόσμου να έχουν μια πολύ έντονη συζήτηση πάνω σ' ένα καθορισμένο πρόβλημα τεράστιων διαστάσεων. Είδαν Ιάπωνες, Ρώσους και άλλους Ευρωπαίους επιστήμονες να παρευρίσκονται στην εκδήλωση. Ολοι συζητούσαν με πολύ υψηλό τόνο φωνής.
Το θέμα που εσυζητούταν από την επιστημονική Ελίτ, είναι το γεγονός ότι, τώρα πλέον έχουν την επιβεβαίωση και τα στοιχεία, για ένα τεράστιο κατακλυσμικό, γεωλογικό ή γεωφυσικό γεγονός, που πρόκειται να συμβεί ανά πάσα στιγμή, και τουλάχιστον θα καταστρέψει την πόλη - λιμάνι της Ensenada στο Μεξικό. Η Ensenada βρίσκεται μόλις 68 μίλια νότια της Τιχουάνα και Σαν Ντιέγκο στα σύνορα, Μεξικού - ΗΠΑ.
Τουλάχιστον 300.000 άνθρωποι διαμένουν στην Ensenada. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε ότι πρέπει, να αφήσουν την πόλη όσο το δυνατόν συντομότερα.
Άτομο μας αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα πολλοί από τους ξένους επιστήμονες που εργάζονταν στο CICESE και άλλα άτομα με οικονομική επιφάνεια και με καλές διασυνδέσεις (Ελίτ) στην Μπάχα Καλιφόρνια, έχουν φύγει από την Ensenada.
Άμεση με το θέμα πηγή, μας ενημέρωσε, στη συνέντευξη που κάναμε μαζί της στις 3 Ιανουαρίου του 2012, ότι οι παρευρισκόμενοι ανέφεραν, ότι ανέμεναν το γεγονός να συμβεί ανά πάσα στιγμή και ότι αναφέρονταν σε αυτό, ως ένα "γεωφυσικό γεγονός".
Μίλησα με έναν εξέχοντα επιστήμονα από το "CICESE 2010" που μου επιβεβαίωσε το τελευταίο.
Ένα άλλο μέλος της οικογένειας ενός Δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου από το Μεξικό της είπε, "να μεταφέρθουν το συντομότερο έξω από την πόλη, επειδή κάτι τεράστιο πρόκειται να χτυπήσει την Ensenada".
http://e-rodios.blogspot.com/2012/01/blog-post_4307.html ΠΗΓΗ

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! (VIDEO)


ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ! ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! (VIDEO)


Graph of magnetic north pole shift (420 years):Another graph with possible outcomes :5.0-5.9 quakes increasing at an alarm frequency (Average Annually=1300):


Years: 2000 | 2001 | 2002 | 2003 | 2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008 | 2009 | 2010 | 2011


Magnitude


5.0 to 5.9:  1344 | 1224 | 1201 | 1203 | 1515 | 1693 | 1712 | 2074 | 1768 | 1896 | 2009 | 2268 !!

source: [earthquake.usgs.gov]


Από «Το Βρετανικό Ίδρυμα Γεωλογικών Ερευνών» (Φυσικό Συμβούλιο Ερευνών Περιβάλλοντος):


Μια μαγνητική αντιστροφή είναι σε εξέλιξη ;

Η Ανωμαλία στο Νότιο Ατλαντικό (SAA) είναι γνωστό ότι αυξάνεται σε έκταση και εξαπλώνεται προς τα δυτικά από τη Νότια Αφρική, καθώς το εσωτερικό μαγνητικό πεδίο της Γης, αποδυναμώνεται γρήγορα σε αυτήν την περιοχή.  Αυτό μπορεί να είναι πρώιμες ενδείξεις για επικείμενη αντιστροφή στην κατεύθυνση του εσωτερικού μαγνητικού πεδίου της Γης.  Δεν γνωρίζουμε λεπτομερώς  τι ακριβώς συμβαίνει κατά τη διάρκεια τέτοιων αντιστροφών, συμπεριλαμβανομένων και των αλλαγών που παρατηρήθηκαν στο μαγνητικό πεδίο και το χρόνο που μια τέτοια αντιστροφή χρειάζεται για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο αυτοί οι παράγοντες είναι σημαντικοί για να γνωρίζουμε πού μπορεί να αυξηθεί ο κίνδυνος ακτινοβολίας και πως η ατμόσφαιρα θα μπορούσε να απαντήσει.

 


Το γήινο μαγνητικό πεδίο υπήρξε στο παρελθόν πολύ ψηλά, χαμηλά, και  με πολλές αντιστροφές. Η τελευταία αντιστροφή έγινε περίπου πριν 800.000 χρόνια. Έτσι, η Γη είναι γνωστό ότι είναι σε θέση να δημιουργήσει εκ νέου το μαγνητικό πεδίο της και το έχει πράξει κατά τη διάρκεια της ανθρώπινη προϊστορίας. Κατανοώντας την ανάπτυξη του  SAA, μπορεί να είναι δυνατόν κατά συνέπεια για την κατανόηση της διαδικασίας αντιστροφής, η οποία είναι σημαντική και τον αντίκτυπό της στη ζωή και το φυσικό περιβάλλον.
Έχουν επιβεβαιωθεί αναφορές για την «μετακίνηση των πόλων» προς τη Σιβηρία που επιταχύνεται. Θερμότερα γεωγραφικά πλάτη έχουν μετατοπιστεί ΒΔ.

 


Περίεργοι ήχοι και στη Δανία (VIDEO)


Περίεργοι ήχοι και στη Δανία (VIDEO)

 
Περίεργοι ήχοι ή θόρυβοι ακούγονται παγκόσμια στον ουρανό και τρομάζουν τους ανθρώπους.Το ανεξήγητο φαινόμενο τον τελευταίο καιρό έχει παρουσιαστεί σε πάρα πολλές χώρες..

Και οι περιπτώσεις συνέχεια πληθαίνουν.
Εχθές ακούσαμε τέτοιους ήχους στην Κόστα Ρίκα.
Σειρά εχει η Δανία..

Αυτό είναι ένα νέο βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube από τη Δανία με παράξενους θορύβους που καταγράφονται στη μέση της νύχτας, 10 Ιανουαρίου, 2012.
Τι να είναι αυτοι οι θόρυβοι;
Περίεργα νέα φαινόμενα, τα UFO;

Ενας περίεργος θόρυβος που προέρχεται από τον ουρανό στη μέση της νύχτας.
Τι να είναι αυτό;
http://www.apocalypsejohn.com/2012/01/video_404.html  ΠΗΓΗ


Για να προσέξουμε και αυτό...το σενάριο.Ασκηση προσομοίωσης για χρεοκοπία


Για να προσέξουμε και αυτό...το σενάριο.Ασκηση προσομοίωσης για χρεοκοπία


Πρόβα για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της 
 χώρας τον Μάρτιο έκανε η κυβέρνηση! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «δημοκρατίας», η άσκηση προσομοίωσης της χρεοκοπίας που πραγματοποιήθηκε προβλέπει την καταβολή μέρους των μισθών στον δημόσιο τομέα και των συντάξεων με ειδικά κουπόνια αντί για μετρητά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ανώτατα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών έχουν προχωρήσει στην άσκηση προσομοίωσης από τα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου. Η άσκηση αυτή προβλέπει ότι, λόγω της ταμειακής δυσχέρειας που θα δημιουργηθεί στο Δημόσιο από τη διακοπή της χρηματοδότησης της χώρας από τους δανειστές της, το 50% των μισθών και των συντάξεων θα πληρωθούν κανονικά σε ευρώ και το υπόλοιπο 50% σε ειδικά κουπόνια, δηλαδή μια νέα μορφή χρήματος. Τα κουπόνια αυτά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους για να εξοφλήσουν χρέη ή υποχρεώσεις που έχουν προς το Δημόσιο και θα γίνονται αποδεκτά στις συναλλαγές τους με τις εφορίες ή τα ασφαλιστικά ταμεία. Με άλλα λόγια, οι πολίτες θα μπορούν με τα κουπόνια να εξοφλήσουν φορολογικές ή ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις, όπως είναι το χαράτσι στα ακίνητα, οι μηνιαίες εισφορές τους στα ασφαλιστικά ταμεία κ.λπ. Μάλιστα, δεν θα επιτρέπεται η ανταλλαγή των κουπονιών με χρήμα, προκειμένου να μη δημιουργηθεί μαύρη αγορά χρήματος.

Ηδη για τα αποτελέσματα της άσκησης έχει υπάρξει ενημέρωση στα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εργασίας, που με τη σειρά τους έχουν φροντίσει να ενημερώσουν αναλόγως επιτελικά στελέχη σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες. Επίσης, έχει ενημερωθεί αναλυτικά για τα συμπεράσματα της άσκησης η τρόικα, μέσω των τεχνικών κλιμακίων που σχεδόν σε καθημερινή βάση βρίσκονται στο υπουργείο Οικονομικών. Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάλληλοι του ΙΚΑ, που συμμετείχαν σε πρόσφατα σεμινάρια μετεκπαίδευσης στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, δήλωσαν πλήρως ενήμεροι για το θέμα και προετοιμασμένοι για τη χρήση κουπονιών, αντί χρημάτων.

Βέβαια, έχει ξεκαθαριστεί ότι τα κουπόνια που θα βρεθούν στα χέρια εργαζομένων και συνταξιούχων του Δημοσίου δεν θα πρέπει να διοχετευτούν για κάλυψη βασικών αναγκών, αλλά μόνο για συναλλαγές με το κράτος. Για παράδειγμα, θα μπορεί ένας συνταξιούχος που θα έχει στη διάθεσή του το εν λόγω κουπόνι να πληρώσει με αυτό το χαράτσι της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης ή του ειδικού τέλους ακινήτων. Θα μπορεί, δηλαδή, να εξοφλήσει λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, όπως επίσης θα μπορεί να εξοφλήσει οφειλές σε ασφαλιστικά ταμεία.

Τα αποτελέσματα από την άσκηση προσομοίωσης που έγινε δεν άφησαν πάντως ικανοποιημένη την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών και πολύ περισσότερο τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Ο κίνδυνος να προκληθεί χάος, αφού οι πολίτες υπό καθεστώς έστω και ελεγχόμενης χρεοκοπίας θα βρεθούν απέναντι στην πρωτοφανή διαδικασία να καλύπτουν άλλες ανάγκες με ευρώ και άλλες με κουπόνια, είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός. Επίσης, σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το χτύπημα που θα υποστεί το ίδιο το νόμισμα θα είναι εξαιρετικά βαρύ, καθώς θα πληγεί θανάσιμα το κύρος του στιβαρού και σκληρού ευρώ.

Η πρόβα χρεοκοπίας αποτελεί την πρακτική εφαρμογή συνθηκών ελεγχόμενης χρεοκοπίας, που θα πάρει σάρκα και οστά, αν δεν βρεθούν τα χρήματα για την αποπληρωμή των ομολόγων που λήγουν τον ερχόμενο Μάρτιο. Τα συγκεκριμένα ομόλογα, συνολικής αξίας περίπου 15 δισ. ευρώ, καθιστούν κρίσιμο και κομβικό τον συγκεκριμένο μήνα για τη συνολική πορεία της ελληνικής οικονομίας και για την αποφυγή ή όχι πιθανής χρεοκοπίας.


Στο τραπέζι τώρα το σενάριο για τριετή αναστολή σε 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα

Την αναστολή καταβολής δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας για μία τριετία, μαζί με το πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων (τριετίες), εξετάζει η κυβέρνηση, με τη σύμφωνη γνώμη της τρόικας και των εργοδοτών. Πρόκειται για ένα από τα σενάρια για την κατάργηση των δώρων στον ιδιωτικό τομέα που κυκλοφόρησαν χθες προκαλώντας την έντονη αντίδραση των εργαζομένων. Η κατάργηση εξετάζεται να γίνει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ), στα πρότυπα της τριετίας ’85-’87, όταν και τότε συνέβη κάτι αντίστοιχο, αλλά μόνο για τους μισθούς. Την ίδια στιγμή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής έριξε λάδι στη φωτιά, αφού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, με χθεσινοβραδινές δηλώσεις του, να υπάρξει μείωση μισθών στη ρύθμιση που θα προωθηθεί, ενώ δεν απέκλεισε ούτε το ενδεχόμενο περαιτέρω μείωσης των κύριων συντάξεων. Οπως είπε, η κυβέρνηση, αφού ολοκληρωθεί ο διάλογος μεταξύ των κοινωνικών εταίρων, θα φτιάξει ένα «πακέτο» για την τόνωση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μείωση των κύριων συντάξεων στην περίπτωση που μειωθούν οι εργοδοτικές εισφορές, για να μειωθεί το μη μισθολογικό κόστος. Επίσης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο και για αύξηση των ωρών εργασίας χωρίς αντίστοιχη αύξηση των αποδοχών. Από την πλευρά της, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), διά στόματος του προέδρου της Βασίλη Κορκίδη, επαναφέρει την πρόταση για τριετές πάγωμα των μισθών, υπολογίζοντας ότι η μείωση των αποδοχών των υπαλλήλων, λόγω πληθωρισμού, θα κυμανθεί από 2,6% έως 3,8%.

Οι αντιδράσεις της ΓΣΕΕ είναι πολύ έντονες και γίνεται πλέον ανοιχτά λόγος για «αντισυνταγματικές διαδικασίες». Η πλευρά της ΔΑΚΕ απειλεί ότι δεν θα προσέλθει καν στον διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους, αν υπάρξει θέμα ρύθμισης με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Μάλιστα, ο πρόεδρος της συνομοσπονδίας Γιάννης Παναγόπουλος ξεκαθάρισε χθες ότι ενδεχόμενη προώθηση ΠΝΠ θα πυροδοτήσει νέο γύρο σκληρών απεργιακών κινητοποιήσεων. «Θεωρούμε ακραία πράξη και κοινοβουλευτικά και συνταγματικά να επιβληθεί κατάργηση 13ου και 14ου μισθού με νομοθετική πράξη. Αν νομίζει αυτό το τριμερές σχήμα που στηρίζει την κυβέρνηση ότι έχει την αντοχή και τη συνοχή να το κάνει, ας το κάνει» δήλωσε ο κ. Παναγόπουλος.

Σε κάθε περίπτωση, οι εργοδότες φαίνεται να πατούν πάνω στη δεδομένη επιθυμία της τρόικας και της κυβέρνησης για μείωση του μέσου εργασιακού κόστους στη χώρα, για να «κερδίσουν» μέσω της κατάργησης δώρων και επιδομάτων και το πάγωμα της μισθολογικής ωρίμανσης. Είναι χαρακτηριστικό ότι, μετά τη διαρροή της περασμένης Δευτέρας σχετικά με τη δημιουργία ενός πλαφόν, πάνω από το οποίο δεν θα δίνεται δώρο, υπήρξε σιωπηρή αποδοχή της διαφαινόμενης κυβερνητικής πρότασης για το τριετές πάγωμα των δώρων. Από την πλευρά της, η ΕΣΕΕ, με χθεσινή ανακοίνωση, καλεί τους κοινωνικούς εταίρους να φερθούν έξυπνα, για να μην επιβληθούν σκληρές οριζόντιες περικοπές «με νόμους-σκούπα» στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα.