Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

HORTEN HO 229: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ Β’ Π.Π.!

ΕΟΕ | ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

HORTEN HO 229: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ Β’ Π.Π.!

HORTEN HO 229: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ Β’ Π.Π.!

Το Horten Ho 229 ήταν ένα μυστικό όπλο των Ναζί, το οποίο θα μπορούσε να μεταβάλει τον συσχετισμό δύναμης μεταξύ των Ναζί και των Συμμάχων και να οδηγήσει σε νίκη των Γερμανών κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι το πρώτο stealth μαχητικό αεροσκάφος που κατασκευάστηκε στην Ιστορία, καθώς και το πρώτο που χρησιμοποίησε μηχανή jet. Εάν είχε προλάβει να μπει σε μαζική παραγωγή θα μπορούσε να πλήξει μέσα σε 8 λεπτά την Μ. Βρετανία με μια επιδρομή, ξεπερνώντας τον σκόπελο των αγγλικών ραντάρ, και να αλλάξει όλα όσα ακολούθησαν μετά από την απόβαση της Νορμανδίας.
Το μεγάλο αυτό επίτευγμα αεροναυπηγικής του μυστικού όπλου που σχεδίαζαν οι Ναζί οφείλεται στο έργο των αδελφών Horten, οι οποίοι ηταν πιλότοι της γερμανικής αεροπορίας (Luftwaffe). To Horten Ho 229 ήταν κατά βάση κατασκευασμένο από ξύλο, ενώ τα μεταλλικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, οι τουρμπίνες jet και ο σχεδιασμός του πιλοτηρίου ήταν φτιαγμένα έτσι ούτως ώστε να απορροφούν την ακτινοβολία των ραδιοκυμάτων που εκπέμπονταν απο τα ραντάρ, καθιστώντας τα έτσι δύσκολα ανιχνεύσιμα. Με τον τρόπο αυτό οι Ναζί θα μπορούσαν να αποκτήσουν συγκριτικό πλεονέκτημα σε σχέση με τους Βρετανούς και με το στοιχείο του αιφνιδιασμού να καταστείλουν την βρετανική αεράμυνα.
Horten_brothers
Οι αδελφοί Horten
Λίγο πριν από την τελική ήττα για την Γερμανία του Χίτλερ, οι αδελφοί Horten είχαν σχεδιάσει ήδη το Horten 18 (H.XVIII ), το διηπειρωτικό βομβαρδιστικό με το οποίο σκόπευαν το 1946 να επιτεθούν στις Η.Π.Α. εξαπολύοντας επίθεση με πυρηνικές βόμβες κατά των αμερικανικών πόλεων, σύμφωνα  με το σχέδιο Amerika Bomber τού Υπουργείου Αεροπορίας (Reichsluftfahrtministerium).
60 χρόνια μετά, πεπειραμένοι Αμερικανοί αεροναυπηγοί και ειδικοί της τεχνολογίας stealth ανακατασκεύασαν το Horten Ho 229 και το υπέβαλαν σε κάποια τεστ, για να επαληθεύσουν τις ιδιότητές του. Τα πολύ σημαντικά αποτελέσματα της έρευνας αυτής παρουσιάζονται στο ντοκυμαντέρ του National Geographic: Great Mysteries of WWII-Hitler’s Stealth Fighter 720P.

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Σύντομα τα 2 προφίλ του ΕΟΕ θα απενεργοποιηθούν. Όλη η δραστηριότητα μας θα μεταφερθεί στην επίσημη like page μας. Κάνε like τώρα προσκάλεσε και τους φίλους σου http://facebook.com/eoellas.org
ΕΟΕ

Οι Αμερικανοί ανακατασκεύασαν μυστικό αεροσκάφος «στελθ» του Χίτλερ [Βίντεο]

Οι Αμερικανοί ανακατασκεύασαν μυστικό αεροσκάφος «στελθ» του Χίτλερ [Βίντεο]

Δεν αποτελεί παρά ένα ακόμη υπερόπλο τον οποίο σχεδίασαν και κατασκεύασαν μυστικά, σε κάποια μυστική βάση κάπου στα βάθη της γερμανικής υπαίθρου, οι ειδικά στελεχωμένες ομάδες εντεταλμένων επιστημόνων, μηχανικών και ερευνητών οι οποίοι, εργαζόμενοι υπό άκρα μυστικότητα, δημιουργούσαν τα υπερόπλα του μέλλοντος, που έχουν τροφοδοτήσει ένα πλήθος σεναρίων συνωμοσίας, αλλά και κινηματογραφικής επιστημονικής φαντασίας.
Το ντοκιμαντέρ που ακολουθεί καταγράφει την πορεία της ανεύρεσης του μυθικού στελθ μαχητικού αεροσκάφους που είχαν κατασκευάσει οι ναζί - ικανό να διαφεύγει των εχθρικών συστημάτων ραδιοεντοπισμού - αλλά και την ανακατασκευή του από Αμερικανούς μηχανικούς.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Θέμα χρόνου "απρόσκλητος επισκέπτης" από το διάστημα - Τι λένε οι Ρώσοι!!!

Θέμα χρόνου "απρόσκλητος επισκέπτης" από το διάστημα - Τι λένε οι Ρώσοι!!!


Οι τελευταίες «πληροφορίες» που έρχονται από το διάστημα δεν είναι καθησυχαστικές για τους κατοίκους της Γης, καθώς ο κίνδυνος πτώσης «αντικειμένων» στον πλανήτη αυξάνεται χρόνο με το χρόνο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της NASA από τις 3 Ιουλίου 2013, σε τροχιά γύρω από τη Γη έχουν παρατηρηθεί 16602 αντικείμενα που έχουν κατασκευαστεί από τον άνθρωπο. Από αυτά μόνο τα 3612 είναι ενεργοί δορυφόροι. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν τεχνητά διαστημικά απόβλητα κάθε λογής προέλευσης. Επίσης, στη Γη επιτίθενται ενεργά τα τελευταία χρόνια και μακρινοί επισκέπτες, οι αστεροειδείς.

Όπως αναφέρει ο ακαδημαϊκός σύμβουλος της Ακαδημίας Μηχανικών Επιστημών, Γιούρι Ζάιτσεφ, ενώ προηγουμένως θεωρούταν ότι η πτώση στη Γη θραυσμάτων μετεωριτών τύπου Τουνγκούσκα συμβαίνει μια φορά στα 700-900 χρόνια, τώρα επικρατεί η άποψη ότι ανάλογα συμβάντα μπορούν να έχουν μεγαλύτερη συχνότητα, περίπου κάθε 90-100 χρόνια. Δεδομένου μάλιστα ότι την τελευταία δεκαετία ανακαλύφθηκαν περισσότεροι αστεροειδείς από ότι τους προηγούμενους δυο αιώνες, «οι συγκρούσεις είναι ουσιαστικά αναπόφευκτες και ζήτημα χρόνου», θεωρεί ο επιστήμονας.

Συναγερμός

Ο αστεροειδής «Άποφις» κατά της Γής

Το 2004 οι αστρονόμοι είχαν προβλέψει ότι ο «Άποφις» μπορεί να συντριβεί στη Γη το 2029, αλλά αργότερα διασαφηνίστηκε ότι θα περάσει δίπλα της. Αν όμως κατά το πέρασμά του δίπλα από τη Γη ο «Άποφις» διέλθει μια από τις πολλές λεγόμενες «βαρυτικές κλειδαρότρυπες» που αποτελούν μικρές περιοχές του διαστήματος εύρους από 2 έως 600 μέτρων, τότε μπορεί να περιέλθει σε ένα πεδίο βαρύτητας-παγίδα, και η σύγκρουση αργά η γρήγορα θα καταστεί αναπόφευκτη.

Από τη μεριά του, ο γενικός διευθυντής του συλλόγου «Κέντρο πλανητικής άμυνας», Ανατόλι Ζάιτσεφ, αναφερόμενος στο Διεθνές σύστημα πλανητικής προστασίας «Φρούριο», το πρόγραμμα του οποίου είχε παρουσιαστεί το Μάρτιο 2013, σημείωσε ότι πρέπει να προστεθούν σε αυτό δύο με τρεις συσκευές παρατήρησης, δορυφόροι αναγνώρισης οι οποίοι θα διευκρινίζουν τις παραμέτρους των αστεροειδών και τις τροχιές της πτήσης τους, καθώς και δορυφόροι αναχαίτισης που θα είναι ικανοί να καταστρέφουν τους αστεροειδείς ή να αλλάζουν την πορεία τους.

Πάντως, όπως εκτιμούν οι επιστήμονες, η ολοκλήρωση του συστήματος μπορεί να διαρκέσει 5-6 χρόνια, ενώ το κόστος του θα φτάσει περί τα δυο δις δολάρια.

Τα δικά τους σχέδια έχουν παρουσιάσει και οι κορυφαίες ρωσικές διαστημικές εταιρίες. Η εταιρία πυραύλων και διαστήματος «Energia» έχει ανακοινώσει ότι μέσα στο διάστημα 2020-2030, δεν αποκλείεται να έχει έτοιμο για να στείλει στο διάστημα, έναν ισχυρό φορέα με πυρηνικό κινητήρα, και πυρομαχικά κατά αστεροειδών.

Την ίδια στιγμή, η Ένωση Επιστημονικών Ερευνών και Ανάπτυξης Διαστημικών Συστημάτων, «Λαβότσκιν», έχει δημιουργήσει επί χάρτου ένα σχέδιο συσκευής η οποία θα προορίζεται να προσγειωθεί στην επιφάνεια του αστεροειδή και να τοποθετήσει πάνω σε αυτή έναν ραδιοφάρο με τη βοήθεια του οποίου θα μπορεί να προσδιοριστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η τροχιά πτήσης του ουράνιου σώματος.

Με πυρηνικά όπλα;

Ο επικεφαλής της ρωσικής Ομοσπονδιακής Διαστημικής Υπηρεσίας (Roscosmos), Βλαντίμιρ Ποπόβκιν, στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι η επιλογή του τρόπου που πρέπει να αντιμετωπίζεται μια τέτοια απειλή, εξαρτάται από τις διαστάσεις, τη μάζα, τη σύνθεση και τις ιδιότητες των πετρωμάτων του επικίνδυνου αντικειμένου. Μερίδα ρώσων ειδικών υποστηρίζει ότι για την καταστροφή τέτοιων αστεροειδών και κομητών, είναι αναγκαία ακόμα και η χρήση πυρηνικών όπλων. Ωστόσο, για την ώρα παραμένει ασαφές ποιος θα είναι ο ακριβής τρόπος εξουδετέρωσης της απειλής από το διάστημα που θα επιλέξει η Ρωσία.

Εν τω μεταξύ, η μεταφορά στο διάστημα πυρηνικών πυρομαχικών για την αντιμετώπιση της απειλής των αστεροειδών μπορεί να δημιουργήσει διεθνές στρατιωτικοπολιτικό πρόβλημα. Τη σχετική δήλωση έκανε τον περασμένο Φεβρουάριο ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, Ντμίτρι Ρογκόζιν, ο οποίος, ωστόσο, υπογράμμισε ότι ορισμένες χώρες είναι πιθανόν να χρησιμοποιήσουν ως αφορμή το ζήτημα της αντιμετώπισης των αστεροειδών, για τη μεταφορά στο διάστημα πυρηνικών όπλων για στρατιωτικούς σκοπούς.

Το «διαστημικό ρυμουλκό»

Η φυσική καταστροφή ενός αστεροειδή, είναι ένα θέμα που αφορά το μέλλον. Προς το παρόν, λόγος γίνεται μόνο για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τα πιο επικίνδυνα διαστημικά σώματα που προσεγγίζουν τη Γη. Ένα από αυτά τα σώματα είναι ο αστεροειδής «Άποφις».

Παρά το γεγονός ότι τον Ιανουάριο του 2013 οι επιστήμονες της NASA, με βάση νέες παρατηρήσεις, διαπίστωσαν πως τις προσεχείς δεκαετίες η πιθανότητα σύγκρουσης του «Άποφις» με τη Γη ουσιαστικά θα πρέπει να αποκλειστεί, ένας τέτοιος κίνδυνος εξακολουθεί να υφίσταται και οι προετοιμασίες γι’ αυτόν πρέπει να γίνουν ήδη τώρα, δηλώνει με βεβαιότητα ο διευθυντής του Ινστιτούτου Διαστημικών Ερευνών της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, Λεβ Ζελιόνι.

Κατά τον ίδιο, το πιο αποτελεσματικό μέσο για ένα τόσο επικίνδυνο σώμα όπως αυτό, είναι η μαλακή προσεδάφιση μιας διαστημικής συσκευής επάνω του, και με τη βοήθεια ηλεκτρικών κινητήρων μικρής ώσης να επιχειρηθεί για ένα μεγάλο διάστημα η αλλαγή της τροχιάς του.

Την ανάπτυξη μιας τέτοιας τεχνολογίας θα μπορούσε να εξασφαλίσει ένα κοινό ρωσο-αμερικανικό πρόγραμμα «αιχμαλώτισης» και μεταφοράς προς την τροχιά της Σελήνης, ενός μικρού αστεροειδούς. Τον Απρίλιο, ο Βλαντίμιρ Ποπόβκιν είχε αναφερθεί στο σχέδιο δημιουργίας ενός διαστημικού «ρυμουλκού», με τη βοήθεια του οποίου θα «συρόταν» προς την τροχιά της Σελήνης ένας αστεροειδής διαμέτρου 15-20 μέτρων.

Της διαδικασίας αυτής θα έπονταν επιστημονικές παρατηρήσεις με την αποστολή σε αυτόν επανδρωμένης αποστολής ή με τη χρήση αυτόματων συσκευών. Το συνολικό κόστος του προγράμματος μπορεί να φτάσει τα 2,65 δις δολάρια.
PERIERGAA: Θέμα χρόνου "απρόσκλητος επισκέπτης" από το διάστημα - Τι λένε οι Ρώσοι!!! ΠΗΓΗ

Επίσκοπος Χαλεπίου: Yπάρχει κίνδυνος παγκοσμίου πολέμου

Επίσκοπος Χαλεπίου: Yπάρχει κίνδυνος παγκοσμίου πολέμου

ΒΑΤΙΚΑΝΟ: "ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΕΣΗΣ"
Ο καθολικός επίσκοπος Χαλεπίου Αντουάν Αούντο προειδοποίησε σήμερα εναντίον μιας ένοπλης επέμβασης στη Συρία, η οποία θα σημάνει, σύμφωνα με τον ίδιο, τον κίνδυνο «ενός παγκόσμιου πολέμου», ενώ η εφημερίδα του Βατικανού επέκρινε την έλλειψη «σύνεσης» από την πλευρά των Δυτικών που εξετάζουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Ερωτηθείς από το Radio Vatican για τα σενάρια στρατιωτικής επέμβασης που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο Άουντο σημείωσε:
«Αν υπάρξει στρατιωτική επέμβαση, αυτό θα σημάνει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μου, έναν παγκόσμιο πόλεμο. Υπάρχει εκ νέου αυτός ο κίνδυνος. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά».
«Ελπίζουμε ότι η παρέμβαση του πάπα υπέρ ενός πραγματικού διαλόγου μεταξύ των διάφορων αντιμαχόμενων πλευρών για να βρεθεί μια λύση, θα μπορέσει να είναι ένα πρώτο βήμα ώστε να μην χρησιμοποιηθούν όπλα και να διασφαλιστεί ότι οι άνθρωποι θα μπορέσουν να ταξιδέψουν, να επικοινωνήσουν, να συζητήσουν», πρόσθεσε ο καθολικός ιερέας, που είναι επίσης πρόεδρος της οργάνωσης αρωγής Caritas Συρίας.
Η επίσημη εφημερίδα του Βατικανού L’ Osservatore Romano επέκρινε από την πλευρά της σήμερα τις δυτικές κυβερνήσεις.
«Οι συζητήσεις για μια ένοπλη επέμβαση των δυτικών χωρών γίνονται ολοένα και πιο επίμονες και ανακόπτονται όλο και λιγότερο από το καθήκον της [επίδειξης] σύνεσης.
Διάφοροι εκπρόσωποι των χωρών αυτών δηλώνουν πεπεισμένοι για την βασιμότητα της κατηγορίας της χρήσης χημικών όπλων από τον συριακό στρατό, ένα θέμα για το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα του ΟΗΕ», επισημαίνει η εφημερίδα.
Ο πάπας Φραγκίσκος είχε κάνει έκκληση την Κυριακή να «σωπάσουν τα όπλα», καταγγέλλοντας «την αύξηση των σφαγών και των ωμοτήτων», ενώ είχε ζητήσει «από τη διεθνή κοινότητα να βρει μια λύση».