Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Υποσυνείδητα Μηνύματα – Εικόνες . BINTEO


Υποσυνείδητα Μηνύματα – Εικόνες . BINTEO


Σύμφωνα με έρευνα επιστημόνων ο μέσος άνθρωπος ζει 95% Υποσυνείδητα και 5% συνειδητά.
Ο Σωκράτης μέσα από τα Πλατωνικά κείμενα προσπαθεί να μας αυξήσει το ποσοστό συνειδητότητας μας με σκοπό την βελτίωση και την ένωση μας με το θείον αφενός και αποφυγή κακοτοπιών που οι 
πονηροί θα κατασκευάσουν πατώντας στην άγνοια μας αφετέρου.

Η αλληγορία του Σπηλαίου που αναφέρεται στο 7ο βιβλίο της “Πολιτείας” καταγράφει τα επίπεδα υποσυνείδητου/συνειδητού.

Στις μέρες μας ο μέσος άνθρωπος ζει και φέρεται μέσα από εικόνες και τα δεδομένα του υποσυνειδήτου του, χωρίς να ξέρει πόθεν αυτές οι εικόνες και το αν κάποιος ελέγχει τις εικόνες/δεδομένα αυτά.

Όπως μας ενημερώνει ο Σωκράτης με την αλληγορία του Σπηλαίου, οι θαυματοποιοί περνούν τις εικόνες γρήγορα, έτσι που το συνειδητό δεν προλαβαίνει να κατανοήσει τι είδε, οπότε η εικόνα περνά στο υποσυνείδητο χωρίς ο άνθρωπος να γνωρίζει την ύπαρξη του. Η κάθε αντίδραση μας στην ουσία είναι εικόνες ή δεδομένα τα οποία ανασύρει ο εγκέφαλος μας στιγμιαία από το υποσυνείδητο. Τι γίνεται όμως αν “κάποιος” μας περάσει εικόνες και δεδομένα στο υποσυνείδητο προς όφελος του;Διαβάστε περισσότερα: http://www.staparaskinia.gr/2012/12/binteo_20.html#ixzz2Fd7XqUdP

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ((( ΕΟΕ)))

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από Πιλότο για τους χημικούς αεροψεκασμούς και το H.A.A.R.P.


Σοκαριστικές αποκαλύψεις από Πιλότο για τους χημικούς αεροψεκασμούς και το H.A.A.R.P.


Barry Davis, atms/cl.

Μετάφραση στα Ελληνικά: Αφύπνιση Συνείδησης

O σκοπός των κάτωθι είναι να δημιουργηθεί ένα ισχυρό ενδιαφέρον για τους χημικούς 
αεροψεκασμούς και το HAARP, ώστε ο κόσμος θα θέλει να καθίσει με τους εκπροσώπους της κυβέρνησης και να τους ενθαρρύνει να σταματήσει και τα δύο.

Πρώτα, λίγα πράγματα για εμένα. Μετά τη συμπλήρωση ενός έτους από την τεχνική σχολή, πήγα στη ναυτική μηχανολογία. Πήγα στην Caterpillar για να ολοκληρώσω τέσσερα έτη μαθητείας, και έκανα ακόμη 2 χρόνια για να ολοκληρωθεί το master μου. Με το πέρασμα του χρόνου ασχολήθηκα με το μάνατζμεντ των πωλήσεων κατατάσσοντας την εταιρεία ως καλύτερη στον κόσμο στα προϊόντα που πουλούσαμε. Την περίοδο εκείνη ανέπτυξα τόσο ενδιαφέρον να γίνω πιλότος που έβγαλα την ιδιωτική και επαγγελματική μου άδεια. Στην μέχρι τώρα εμπειρία μου , εδώ και 44 χρόνια, έχω οδηγήσει πολλά αεροσκάφη και κατέχω δύο. Λατρεύω τα μηχανήματα είτε αυτό είναι μια μπουλντόζα, πλοίο, αεροπλάνο, πριονιστήριο φορτηγά, αυτοκίνητα, λεωφορεία κ.λ.π. Αν είναι βαρύ και κινείται, το λατρεύω! Έτσι μπορεί να καταλάβει κάνεις γιατί δεν έχω κανένα πρόβλημα να κατανοήσω το πώς λειτουργεί το HAARP και οι αεροψεκασμοί.

Το ενδιαφέρον μου για το HAARP και τους χημικούς αεροψεκασμούς ξεκίνησε τυχαία .
Και σαφώς ρόλο έπαιξε η εξοικείωση μου στα αεροσκάφη.

Γυρνούσα πίσω στο γραφείο μου όταν είδα ένα τζετ να με ξεπερνά. Το ύψος της τοποθεσίας για ένα τζετ ήταν περίεργο και έδειχνε να έχανε πολλά καύσιμα. Κάλεσα αμέσως το Υπουργείο Μεταφορών (DOT) να αναφέρω αυτό που νόμιζα ότι ήταν μια σοβαρή διαρροή καύσιμου. Ο άνθρωπος που μιλούσα πρέπει να είχε 79 ερωτήσεις έτοιμες να απαντήσω πρώτου επικοινωνήσει με το τζετ. Τον διέκοψα λέγοντας του « παρακαλώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τζετ;" Δεν μου έδωσε καμία σημασία παρά συνέχισε τις ερωτήσεις. Εντέλει του το έκλεισα αφού είχα ρωτήσει ξανά αν μπορεί να επικοινωνήσει με το τζετ. Ήμουν άναυδος. Εγώ προσπαθούσα να σώσω το αεροσκάφος και το πλήρωμα του και το Υπουργείο Μεταφορών δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον να έρθει σε επαφή μαζί τους η με κάποιον άλλο αρμόδιο! Εκείνη η στιγμή της απάθειας τους ήταν ίσως η πιο περίεργη της ζωής μου. Εκ των υστέρων αναρωτιέμαι αν ήξεραν ότι το σκάφος ψέκαζε με χημικά. Δεν νομίζω ότι χωρά αμφιβολία…

Η θέα από κει που μένω βλέπει την Αλάσκα / στους μεταναστευτικούς διάδρομους του Σαν Φρανσισκο .Αεροδρόμιο San Francisco Flyway. Εκείνο το μεσημέρι τα γεγονότα μου είχαν ''καρφωθεί'' στο μυαλό . Μου ήταν δύσκολο να μην ερευνήσω περαιτέρω. Καθημερινά έβλεπα δεκάδες ίδιες λευκές γραμμές στον ουρανό . Μια οικογένεια παλαιών αεροπόρων που γνώριζα μου είπαν για τους χημικούς αεροψεκασμούς. Είχα κάτι να ερευνήσω πλέον., να συζητήσω και με άλλους αν και οι περισσότεροι δεν είχαν ιδέα. 

Αν επιχειρήσετε να συζητήσετε για τους χημικούς αεροψεκασμούς με άλλους θα απογοητευθείτε πολύ. Αρκετοί δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το θέμα , το οποίο αποτελεί και το κεντρικό πρόβλημα για να σταματήσουν οι αεροψεκασμοί. Είμαι όμως ικανοποιημένος που πολλοί επιτέλους αρχίζουν να αναρωτιούνται τι είναι οι λευκές γραμμές στον ουρανό. Όσο περισσότεροι ασχοληθούν με την κατανόηση της χημικών αεροψεκασμών εντελή θα μπορέσουμε να τους σταματήσουμε.

Αρχικά, στα τέλη της δεκαετίας του 90 το οξείδιο του αργίλιου , μέρος των χημικών αεροψεκασμών., χρησιμοποιούνταν για να αντανακλά τον ήλιο και να βοηθήσει να ψυχρανθεί η Γη σε ένα project το όποιο έγινε γνωστό ως Γεω-μηχανική. Οι ερευνητές από περιέργεια στη συνέχεια διενέργησαν εργαστηριακές δοκιμές σε δείγματα αέρα.

Η παρακάτω λίστα με τα συστατικά που προέκυψαν είναι :

Οξείδιο Αργιλίου
Οξείδιο βαρίου 
Βακτήρια, όπως ο άνθρακας και πνευμονία εννέα χημικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων και χλωριούχο ακετυλοχολίνης
Είκοσι έξι βαριά μέταλλα όπως: αρσενικό, χρυσού, μολύβδου, υδραργύρου, ασημί, ουράνιο, Ψευδάργυρος
Τέσσερα είδη μούχλας και μύκητες
Επτά ειδών ιούς
Δύο ειδών καρκίνους 
Δύο ειδών εμβόλια
Δύο ειδών ηρεμιστικά
E.coli , Salmonella
Φθόριο
Καθώς και άλλα απαγορευμένα συστατικά όπως γνωρίζω .

Με κάθε ειλικρίνεια , πιστεύω ότι ο κόσμος θα πρέπει να αναρωτηθεί τι σχέση έχουν τα περισσότερα από αυτά τα υλικά με την αντανάκλαση του ηλίου ; Προσωπικά νιώθω ότι αυτά τα συστατικά στειρώνουν τη Γη και τους ωκεανούς μας. Τρώγοντας λαχανικά μολυσμένα από την παραπάνω λίστα μειώνονται οι ζωές εκατομμυρίων. Γνωρίζουμε ότι ορισμένες από τις ελίτ του κόσμου θέλουν ο πληθυσμός μειώνεται δραστικά. . . Είναι αυτό μέρος των προσπαθειών τους;

Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε ακούσει, δεν πρέπει να μαγειρεύουμε χρησιμοποιώντας κατσαρόλες αλουμινίου. Το αλουμίνιο είναι θανατηφόρο για όλα τα έμβρυα όντα και εμείς επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να κάνουν αλουμινολουτρο καθημερινά. Οι χημικοί αεροψεκασμοί πέφτουν πάνω μας καθημερινά πλέον ανά τον κόσμο. Μπορώ να μπω σε λεπτομερές για τους χημικούς αεροψεκασμούς σε αυτό το μικρό κομμάτι αλλά ελπίζω ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας για να συνεχίσετε την ερευνά σας μέσω των συνδέσμων που έχω συμπεριλάβει πιο κάτω. Πιστεύω ότι, αφού ψάξουν, οι περισσότεροι θα καταλάβουν ότι τα παραπάνω συστατικά δεν έχουν καμία θέση σε ό, τι αναπνέουμε και τρώμε.

Αν δεχτούμε ότι ο ψεκασμοί που λαμβάνουν μέρος γίνονται με καλή πρόθεση προς τη φύση στα πλαίσια της εγώ-μηχανικής για να σώσουμε τον πλανήτη μας από την υπερθέρμανση το Αλουμίνιο θα ήταν σχετικό μόνο με την αντανάκλαση. Γιατί τα υπόλοιπα; Μετά από όλο αυτό το ντόμινο της σκέψης αναρωτήθηκα αν ο στρατός θα μπορούσε να εμπλέκεται με όλα αυτά ..;
Έφτασα να πιστεύω ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι εξαιρετικά σημαντικοί για τη λειτουργία του HAARP και άλλων προγραμμάτων. Ο στρατός είναι 35-45 χρόνια μπροστά από ότι αποκαλύπτεται στον πληθυσμό. Οι χημικοί αεροψεκασμοί πιθανόν να χρησιμοποιούνται για ανιχνεύσεις του στρατού, στο να διασπείρονται ιοί …, βιοτεχνολογία κτλ. Αυτά τα θέματα αναλύονται περισσότερο στους παρακάτω συνδέσμους με λίγο ψάξιμο.

Πώς το HAARP παίζει ρόλο σε όλα αυτά;

Οι εγκαταστάσεις HAARP του βρίσκονται ακριβώς βόρεια του Fairbanks, στην Αλάσκα. Για να μιλήσω για το HAARP θα χρειαστούν πολλές σελίδες, όπως και για τα αποδεικτικά στοιχεία για τους χημικούς αεροψεκασμούς. Ωστόσο, όσο περισσότερο μπορείτε να διαβάσετε, να δείτε, και να ακούσετε, τότε θα είστε περισσότερο σε θέση να αποφασίσετε εσείς οι ίδιοι ποιο είναι σωστό. Πιστεύω, από την ερευνά μου, ότι το HAARP χρησιμοποιεί το αλουμίνιο στους χημικούς αεροψεκασμούς σαν ένα ηλεκτρικό καλώδιο . Αν ναι, τότε γι αυτό το HAARP μπορεί να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. 

Μόλις τα ίχνη των ψεκασμών (chemtrails) λάβουν θέση , το Αλουμίνιο μπορεί να παραμείνει εκεί για 2 χρόνια . Όσο τα ίχνη αυτά ψεκάζονται τόσο αυξάνεται προοδευτικά η ισχύ τους. Τώρα, γνωρίζουμε ότι το HAARP μπορεί να προκαλέσει συγκεκριμένους σεισμούς και υποπτευόμαστε και άλλες παθήσεις προς τη Γη. Λέω «συγκεκριμένους» γιατί οι επιστήμονες του HAARP έχουν παραδεχτεί ότι η κατεύθυνση της ενέργειας είναι δυνατή. Η ενέργεια αυτή μπορεί να οδηγηθεί όπου θέλουν οι φορείς ένα σεισμό. Το Πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ που λειτουργεί το HAARP έχει δηλώσει ότι, θα κατέχουν τον έλεγχο των καιρικών συνθηκών έως το 2025. Και όπως φαίνεται είναι καλά στο δρόμο τους για την επίτευξη αυτού του στόχου! Αναρωτιέμαι, αν με όλα αυτά τα παράξενα καιρικά φαινόμενα που έχουμε, είναι τα περάματα του HAARP πίσω από όλα αυτά ; Πιστεύω, θα διαπιστώσετε ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι πιο σημαντικοί για το στρατό παρά απλώς για την αντανάκλαση του ηλίου .

Έπειτα, υπάρχουν και νέες ασθένειες, όπως τα Morgellons.

Δεν θα μπω σε λεπτομερές και πάλι διότι θέλω εσείς οι ίδιοι να το ψάξετε και να διαβάσετε γι αυτό. Είναι ένα τεράστιο θέμα, και μια ασθένεια που δεν θα έπρεπε να έχει επιβληθεί στην ανθρωπότητα. Αποδείξεις για αυτό το φρικιαστικό έγκλημα θα βρείτε στους συνδέσμους παρακάτω. Υπάρχει υποψία ότι βρίσκεται στους χημικούς αεροψεκασμούς. Είναι σαν να έχουν μπει σκουλήκια ακριβώς κάτω από το δέρμα προκαλώντας αφόρητη φαγούρα και κάψιμο. Λέγεται ότι αυτά τα σκουλήκια είναι υπό το έλεγχο κάτι άλλου, έξω από τον άνθρωπο και ότι βασίζονται σε νανοτεχνολογια. Λοιπόν, τι πρέπει να πιστέψουμε; Ότι αυτό είναι ένα ακόμη project που έχει αναπτύξει ο στρατός στα 35-45 χρόνια που είναι μπροστά ; Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος την ανάπτυξη ενός τέτοιου όπλου. . . εάν είναι ένα όπλο. Αλλά, αν είναι, δεν θα ήταν η πρώτη φορά που ο στρατός παρήγαγε ένα βίο-όπλο. Παρακαλώ διαβάστε για τη τα Morgellons, όσο πιο ενημερωμένοι είμαστε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να εξαλείφει. Η ιστοσελίδα του Cliff Carnicom , καθώς και το εμβόλιο (Vaccine Liberation Army ) θα είναι τα βασικά σημεία για να μάθετε περισσότερα σχετικά με Morgellons.

Μια πτυχή των χημικών αεροψεκασμών που δεν συζητιέται ποτέ είναι το κόστος. Γνωρίζουμε ότι τα βαριά (747, 767, L1011s DC10s) καίνε κατά μέσο όρο ένα γαλόνι καυσίμου ανά δευτερόλεπτο, το οποίο περιλαμβάνει την απογείωση , την διαδρομή και την προσγείωση. Σκεφτείτε το για μια στιγμή. . . ένα βαρέλι καυσίμου ανά λεπτό. Το αυτοκίνητό σας μπορεί να κάψει ¼ του λίτρου σε ένα λεπτό. Ένα νέο 747 είναι $ 300,000,000.00 δαπάνες! Πρέπει να διατηρηθεί, πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται ένα πολύ μεγάλο υπόστεγο. Πολλοί μηχανικοί που χρειάζεται ειδικά αν γίνει ο "D" έλεγχος. Κάθε αεροπλάνο χρειάζεται ένα πλήρωμα, στην πραγματικότητα αρκετά πληρώματα. Υπάρχουν τέλη προσγείωσης. Επίσης, περιλαμβάνονται τα ασφάλιστρα, το κόστος της ευθύνης, μακριά έξοδα, το κόστος των συντάξεων και το κόστος απόσβεσης. Οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι αρκετά δαπανηροί. Αν προσθέσετε και το περιβαλλοντικό κόστος, πολλές χώρες θα είναι σε πτώχευση. Ο Δρ Edward Teller προειδοποίησε τις ΗΠΑ σχετικά με το ντάμπινγκ στην παρατήρησή του ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί πραγματικά θα αυξήσουν τα επίπεδα του CO2 κατά 50%! Έχετε το άμεσο κόστος των καυσίμων / εξοπλισμού, καθώς και την υγεία και το μέλλον του περιβαλλοντικού κόστους.

Ας κάνουμε μια μικρή ανάλυση χρησιμοποιώντας μόνο το κόστος των καυσίμων.

Ας πούμε ότι $4 το γαλόνι και ένα γαλόνι που καίγεται ανά δευτερόλεπτο. Αυτό ισοδυναμεί με 60 γαλόνια ανά λεπτό ή 3600 γαλόνια ανά ώρα. Εάν ένα 747 είναι πάνω για πέντε ώρες, έχει καταναλώσει 18.000 γαλόνια με κόστος $ 72,000.00. Για να καλύψει τον κόσμο για μια ημέρα, ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιούνται 50 αεροπλάνα. Σε μια βάση ανά ώρα που είναι 180.000 λίτρα καυσίμων .... αν ψεκάζουν όλη την ημέρα και τη νύχτα, όπως πολλοί έχουν δει, έχουμε 432.000 γαλόνια.

Σε ένα μήνα έχουμε 129.600.000 γαλόνια καυσίμου. Αν χρησιμοποιήσουμε το ποσό $ 4, τότε ο μηνιαίος λογαριασμός είναι $ 518,400,000.00. Μισό δισεκατομμύριο δολάρια το μήνα! Δεν είναι δύσκολο να δει κανείς με αυτούς τους αριθμούς για τους οποίους τα επίπεδα του CO2 θα αυξηθούν. Στην πραγματικότητα, είναι εύκολο να δει κανείς όλο τον κόσμο τυλιγμένο σε ένα κουκούλι από χημικούς αεροψεκασμούς με χημικές ουσίες, ρύπανση των καυσαερίων, CO2, κ.λπ., όλα οδηγούν σε ενδεχόμενη υπερθέρμανση του πλανήτη. Και παράγουν επίσης ένα εχθρικό περιβάλλον για να αναπτυχθεί κάτι με έναν υγιή τρόπο. Ξοδεύουμε δισεκατομμύρια εδώ κάτω στη γη για να κάνουμε τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά μας φιλικά προς το περιβάλλον ,ενω επιτρέπουμε αυτή την απίστευτη αθλιότητα να βρέχει κάτω σε μας, τη Γη και τους ωκεανούς μας. Γι 'αυτό λέω ότι παράγουμε στείρα γη και στείρο νερό.

Ποιος πληρώνει για όλα αυτά ;

Οι φορολογούμενοι σίγουρα, άλλα ποιοι ; Έχει εγκρίνει το Κογκρέσο τις πληρωμές; Αμφιβάλλω αλλιώς θα είχαμε ενημέρωση για τους χημικούς αεροψεκασμούς νωρίτερα. Υποψιάζομαι ότι οι ΗΠΑ πληρώνουν για το μεγαλύτερο μέρος του ντάμπινγκ, συμπεριλαμβανομένων των τόνων χημικών ουσιών. Έχουν άλλα έθνη συμφωνήσει να επωμιστούν μέρος του κόστους; Θα έλεγα ναι από τη δική μου εμπειρία, όπου ο MP μου και πολλοί άλλοι αρνούνται να συζητήσουν οτιδήποτε περαιτέρω όσο αφορά τους χημικούς αεροψεκασμούς . Πιστεύω οι χημικοί αεροψεκασμοί δεν είναι παρά ένα στοιχείο που έχει συσταθεί για να προκαλέσει πολύ χάος για τα επόμενα χρόνια..

Θα πρέπει να αναρωτηθούμε ποιοι είναι πίσω από τους χημικούς αεροψεκασμούς. Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν σίγουρα, αλλά δεν λένε τίποτα. Η Ομοσπονδιακή Εκπρόσωπος μου(MP) που έχουμε μιλήσει μαζί δεν λέει τίποτα… Απολύτως τίποτα! Εδώ και τρία χρόνια την ρωτώ μπροστά σε δεκάδες ψηφοφόρους της να μας πει λεπτομέρειες για τους χημικούς ψεκασμούς. Έχω στείλει e mail στους συναδέλφους της… τίποτα! Πρέπει όλοι να συνεχίσουμε να ρωτάμε αυτούς τους ανθρώπους μέχρι να έχουμε μία ομάδα που θα εκπροσωπήσει το λαό με στην προσπάθεια να σταματήσουν οι ψεκασμοί.

Η Monsanto έχει αναπτύξει σπόρους GMO.

Θα μπορούσε να είναι ένας από τους λόγους που οι σπόροι θα αναπτυχθούν σε ένα εχθρικό έδαφος ; Γνωρίζουμε ότι ένα μέρος των GMO σπόρων είναι ανθεκτικό στο αλουμίνιο. Με το ψέκασμα τόσων ετών που γίνεται ,και το πιθανότερο να συνεχιστεί, το έδαφος μας γίνεται το φίλτρο από αυτά ... και αναρωτιόμαστε γιατί δεν μπορούμε να καλλιεργήσουμε ποιοτικά πια. Το έδαφος δηλητηριάζεται εδώ και πολύ καιρό .Στο χέρι μας είναι να μιλήσουμε μια ομάδα από εκπροσώπους της κυβέρνησης που θα κατανοήσουν το θέμα και θα αγωνιστούμε για να έχει σταματήσει αυτή η καταστροφή.

Μελετώ για τους χημικούς αεροψεκασμούς εδώ και 9 χρόνια , όλο και περισσότεροι ασχολούνται και βλέπουν τη συσχέτιση μεταξύ έλεγχου του πληθυσμού και των χημικών αεροψεκασμών χρησιμοποιώντας ιούς στο χημικό μείγμα. Και πάλι , αν οι χημικοί αεροψεκασμοί χρησιμοποιούνταν για την αντανάκλαση του ηλίου, τότε οι εργαστηριακοί έλεγχοι θα έδειχναν μόνο το αλουμίνιο… γιατί βλέπουμε και τα υπόλοιπα στοιχεία στο μείγμα; Η Ο.Ε. (MP) δεν θα πει τίποτα. Δεν θα κάνει τίποτα. Είναι στο χέρι όλων μας να βρούμε τους βουλευτές και τα μέλη του Κογκρέσου που θα σταθούν στο πλάι μας για να κάνουμε την αλλαγή.

Ποιος κάνει την σωματική εργασία στους χημικούς αεροψεκασμούς ;

Είμαστε σίγουροι ότι ένα μεγάλο κομμάτι έχει αναλάβει ο στρατός. Επίσης έχουμε λόγο να πιστεύουμε ότι κάποιες εμπορικές αεροπορικές χρησιμοποιούνται για τους χημικούς αεροψεκασμούς . Δεν ξέρουμε αν τα εμπορικά αεροσκάφη ψεκάζουν κατά την διάρκεια που βρίσκονται μέσα επιβάτες. Αν οι ψεκασμοί γίνονται και στις επιβατικές πτήσεις, έχει δώσει την έγκριση η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και η DOT ; Γνωρίζουμε επίσης ότι ιδιωτικοί εργολάβοι χρησιμοποιούνται για τους ψεκασμούς. Όποιος και να είναι ο αριθμός των αεροπλάνων η εκτίμηση για την ποσότητα του αλουμινίου μειώθηκε κατά πολλά εκατομμύρια όπου τελικά εγκαταστάθηκε στη Γη μας.

Στις 29 Σεπτεμβρίου 2011 από ένα σημείο που στεκόμουν μέτρησα 11 Chemtrails. Στις 10 πμ. Αναρωτιέμαι πόσοι να ήταν στους ουρανούς όλου του κόσμου με τόσο πυκνή ατμόσφαιρα εδώ. Ένα πράγμα είναι σίγουρο , οι χημικοί αεροψεκασμοί είναι μία μεγάλη και πολύ ακριβή επιχείρηση . Έχουμε καμία εμπειρία για το πώς θα εξελιχθούν όλα αυτά? Όχι, και αμφιβάλλω αν κάποια ενέργεια σαν και αυτή έχει ξαναγίνει σε τέτοια κλίμακα στην ιστορία. Ένα πράγμα είναι εύκολο να δει και να προβλέψει κανείς και αυτό είναι το κόστος. Γιατί κανείς δεν ωρύεται για το κόστος;

Σκόπιμα δεν μπαίνω σε καμία λεπτομέρεια πιο βαθιά όσο αφορά τους χημικούς αεροψεκασμούς και το HAARP. Προσπαθώ να παραμείνω απλός και κατανοητός, καλύτερο είναι να ακούτε πολλούς ανθρώπους ώστε να σχηματίσετε την δική σας ότι νιώθετε εσείς πως είναι αλήθεια. Τα άτομα που έχω επιλέξει στους παρακάτω συνδέσμους αποτελούν μια εξαιρετική βάση για να ανακαλύψετε την αλήθεια, δεδομένου ότι έχουν τεκμηριωθεί. Μερικά από αυτά τα ονόματα είναι: Jeff Rense, Clifford Carnicom, η ομάδα του Michael Murphy, Γ. Edward Griffin, κλπ. Υπάρχουν πολλά άλλα ονόματα εκεί έξω που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Αν ξεκινήσετε μέσω αυτών των τοποθεσιών / σαιτς και πέρα, θα έχετε μια καλή κατανόηση του τι συμβαίνει. Ο στόχος μου είναι να έχουμε περισσότερες συζητήσεις με πολιτικούς αυτοπροσώπως , όπως ελπίζω να κάνω. Αν αυτό θα ήταν και εσάς ο στόχος σας για την καταπολέμηση των χημικών αεροψεκασμών, αλλά είστε λίγο νευρικοί τότε ενταχθείτε σε μια λέσχη / club Toastmasters (κάποια σχετική κοινότητα) όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όντας ενεργό μέλος μιας λέσχης Toastmasters προετοιμάζεστε για οποιαδήποτε χτύπημα της ζωής.!!(Life’s curve balls)

Παραπάνω ανάφερα ότι μέτρησα 11 Chemtrails στις 10 πμ. το πρωί. Τον τελευταίο καιρό, ακούμε όλο και περισσότερο από τον κόσμο να πάσχουν από την έλλειψη της βιταμίνης "Α". Μπορώ να εξηγήσω γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό κάποιες φορές. Το παρακάτω έχει συμβεί πολλάκις , το είδα με τα ιδία μου τα μαστραπάς και πολλοί άλλοι. Στις 10:00 πμ. είχαμε τουλάχιστον 11 Chemtrails πάνω από το κεφάλι μας. Μέχρι τις 4 μμ. σήμερα το απόγευμα είχαμε ένα συννεφιασμένο στρώμα που κάλυπτε ουρανό κατά 90%. Κάτι μου λέει πως θα έχουμε βροχή απόψε μέχρι τα μεσάνυχτα. Μόνο σήμερα θα έχουμε χάσει επτά (7) ώρες ήλιου.

Αναρωτιέμαι αν οι αγρότες έχουν παρατηρήσει την απώλεια του φωτός του ήλιου...

Μέσω των χημικών αεροψεκασμών χάνουμε τη βιταμίνη D που προέρχεται από το φως του ηλίου -το φως του ήλιου που το σώμα μας πρέπει να έχει για την υγεία και την ορθή διάθεση.Το καλοκαίρι του 2010, έτυχε να παρατηρήσω από το μπαλκόνι μου προς τη δύση του ηλίου ... Πολλοί χημικοί αεροψεκασμοί είχαν εξαπλωθεί ήδη από ένα αεροπλάνο που πέρναγε μπροστά από τον ήλιο. Είκοσι λεπτά αργότερα ο ήλιος είχε εξαφανιστεί και δεν επέστρεψε εκείνη την ημέρα. Μετά τα είκοσι λεπτά δεν υπήρχε κανένα ίχνος πως ο ήλιος υπήρξε - Είναι ότι είχε χαθεί γρήγορα! Αναρωτιέμαι αν οι αγρότες έχουν παρατηρήσει την απώλεια του φωτός του ήλιου!!;

Με τους χημικούς αεροψεκασμούς να δρουν παγκόσμια, η απώλεια του ηλιακού φωτός θα πρέπει να μετρηθεί στα εκατομμύρια ώρες. Τόσο καιρό πλέον που ζούμε με το «φιλτραρισμένο φως του ηλίου» ,όπως ένας ραδιοφωνικός σταθμός το αποκάλεσε. Ζήτησα από τον ραδιοφωνικό σταθμό να εξηγήσει τι σημαίνει «φιλτραρισμένο φως του ήλιου». Η απάντησή τους ήταν ότι τα πολύ νεφελώδη σύννεφα φίλτραραν τις ακτίνες του ηλίου. Αυτό μπορεί να είναι ό, τι τους είπαν να λένε , αλλά η πραγματική απάντηση είναι ότι το φιλτράρισμα γίνεται από ένα χημικό φίλτρο, όχι ένα πραγματικό σύννεφο φίλτρο. 

Κάποιος υψηλά ιστάμενος έχει κάνει αριστοτεχνική δουλειά πείθοντας χιλιάδες ανθρώπους να αποσιωπήσουν για τους χημικούς αεροψεκασμούς , το HAARP, και πολλά άλλα θέματα. Έχοντας ερευνήσει για τους χημικούς αεροψεκασμούς για 9 χρόνια και για το HAARP 3-4 χρόνια δεν βλέπω τίποτα το θετικό γι αυτά. Τα μόνα που βλέπω είναι αρνητικά όπως το κόστος ,σοβαρά αρνητικά θέματα για την υγεία , καμία προνοητικότητα στα αποτελέσματα και η πιθανότητα ότι αργοπεθαίνουμε, όλα μέρος του σχεδίου.

Δεν θα πω περισσότερα στο σημείο αυτό καθώς θα πρέπει να σχηματίσετε την δική σας άποψη .Όσα περισσότερα μαθαίνουμε και επικοινωνούμε τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να δοθεί ένα τέρμα σε αυτή την παραφροσύνη. Αν δεν βάλουμε ένα τέλος η Νέα Τάξη Πραγμάτων μπορεί να έχει την αρχή που χρειάζεται, οποία, κατά την άποψή μου, σημαίνει Παγκόσμιο Μακελειό και Χάος και για δεκάδες χρόνια.
Αν κάποιος θέλει να επεκτείνει σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω, μπορεί να επικοινωνήσει στο barry davis@telus.net

Μετάφραση στα Ελληνικά: Αφύπνιση Συνείδησης

Τα στρατιωτικά ρομπότ θα δρουν ανεξέλεγκτα σε λίγα χρόνια

Επίκειται εξέγερση των μηχανών και η ανθρωπότητα αξίζει να σκεφτεί πώς θα αντιμετωπίσει τα ρομπότ-δολοφόνους, που θα είναι εξοπλισμένα από τα νύχια ως την κορυφή. Σήμερα χρησιμοποιούνται παντού αυτόνομα πολεμικά ρομπότ, μη επανδρωμένα ιπτάμενα μέσα και αυτοματοποιημένα συστήματα διεξαγωγής μάχης. Οι στρατιωτικοί ειδικοί προειδοποίησαν τη «Φωνή της Ρωσίας», με ποιον τρόπο μπορούν να καταστούν επικίνδυνα.


Η πλειονότητα των αυτομάτων μηχανών, που υπηρετούν τον άνθρωπο, είναι εξοπλισμένες με τη λειτουργία του «αυτόματου πιλότου», της αυτόνομης δηλαδή διεύθυνσής τους. Όμως αυτή η λειτουργία δεν υπάρχει προς το παρόν στα πολεμικά ρομπότ.

«Να ένα παράδειγμα της τεχνητής νοημοσύνης ενός ρομπότ-δολοφόνου: να κατευθυνθεί στο σημείο τομής των συντεταγμένων Χ και Υ, να προσδιορίσει το στόχο με τη μέθοδο της θερμικής ακτινοβολίας, να εξολοθρεύσει το στόχο. Αλλά αυτός είναι ο τρόπος σκέψης ενός «ανόητου» ρομπότ. Είναι τρομακτικό, που δεν μπορεί να προσδιορίσει ποιος κρύβεται πίσω από τη θερμική ακτινοβολία. Γιατί μπορεί να είναι ένας στρατιώτης ή ένας αντάρτης ή ένας άμαχος πολίτης», εξηγεί ο Νόελ Σάρκι, καθηγητής στον τομέα της ρομποτοτεχνικής και της τεχνητής νοημοσύνης του Πανεπιστημίου Σίφιλντ στη Μ.Βρετανία.

Στρατιωτικοί και επιστήμονες συνεχίζουν να αυξάνουν την ακρίβεια των πολεμικών αυτοματοποιημένων συστημάτων. Κατά τη γνώμη τους, τα ρομπότ-δολοφόνοι θα συμβάλουν στη μείωση του αριθμού των στρατιωτών στο πεδίο της μάχης, μειώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο και τον αριθμό των νεκρών.

«Οι επιστήμονες σχεδίασαν το μη επανδρωμένο αεροσκάφος HTV-2, που βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών. Πρόκειται για ένα πλήρως αυτοδιευθυνόμενο αεροσκάφος, που μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα έως και 20.000 χλμ./ ώρα. Ένας πιλότος δεν μπορεί να το κυβερνήσει σε αυτήν την ταχύτητα, γιατί απλώς θα διαμελιζόταν», εξήγησε ο Σάρκι στη «Φωνή της Ρωσίας».

Το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ δημοσιοποίησε έκθεση για τα αυτοματοποιημένα συστήματα διεξαγωγής μάχης, στην οποία γίνεται λόγος για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των αυτόνομων και ημιαυτόνομων όπλων. Στο τέλος αυτής της έκθεσης απαριθμούνται τα μειονεκτήματα και οι ελλείψεις αυτού του είδους του όπλου.

Η λίστα είναι μεγάλη και συμπεριλαμβάνει τέτοιες σημαντικές πλευρές, όπως η δυνατότητα διείσδυσης ενός χάκερ στα συστήματα προγραμματισμού και πρόκλησης παρασίτων στα ραδιοσήματα, οι παγίδες ραδιοεντοπισμού, είτε η υποκλοπή κωδικοποιημένων σημάτων με σκοπό τη διείσδυση στο σύστημα.

«Οι υπάρχουσες σήμερα τεχνολογίες είναι ένα βήμα προς τη δημιουργία και τη χρήση αυτοματοποιημένων μηχανών-δολοφόνων, που δεν θα ελέγχονται από τον άνθρωπο. Τώρα οι αλγόριθμοι στα υπολογιστικά προγράμματα είναι τόσο περίπλοκοι ώστε τα λάθη, που συχνά εκδηλώνονται από το σύστημα, ο άνθρωπος δεν μπορεί να τα διορθώσει. Κάποια συστήματα συνεργάζονται με άλλα συστήματα και δεν μπορούμε να ελέγχουμε τη σχέση αυτή. Επίσης δεν ελέγχουμε την αντίδραση του συστήματος εξ αποστάσεων διεύθυνση στο σήμα, που έλαβε από το σύστημα, το οποίο εκδήλωσε το λάθος», περιέγραψε τους φόβους του ο Μαρκ Αβρούμ Γκουμπρούντ, δόκτωρ Φυσικών και Μαθηματικών Επιστημών, ο οποίος αναπτύσσει το Πρόγραμμα για την επιστήμη και την πλανητική ασφάλεια του Πανεπιστημίου του Πρίνστον.

Η διεθνής οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα Human Rights Watch από κοινού με ειδικούς της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ δημοσίευσε έκθεση με τον τίτλο «Η απώλεια της ανθρώπινης ιδιότητας: η υπόθεση κατά των ρομπότ-δολοφόνων».

Στην έκθεση γίνεται λόγος για την αναγκαιότητα να σταματήσει η χρήση, παραγωγή και σχεδίαση πλήρως αυτόνομων ρομπότ-δολοφόνων. Πέραν αυτού είναι επίσης απαραίτητο να υπάρξει επεξεργασία διεθνών νομικών κανόνων και νόμων, που θα ρυθμίζουν την διακίνηση των πολεμικών μηχανών στον κόσμο, ώστε να αποτραπεί η ανεξέλεγκτη παραγωγή τους.

«Δεν πιστεύω ότι τα ρομπότ, όσο και αν αναπτυχθεί η υπολογιστική νοημοσύνη τους, θα αρχίσουν να καθοδηγούνται από τα διεθνή πρότυπα για την υπεράσπιση των αμάχων κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών. Τίποτε δεν θα τα σταματά, καθώς δεν αισθάνονται τίποτε απολύτως. Επιπλέον είναι δύσκολο να τεθούν υπό έλεγχο οι ενέργειες των ρομπότ-δολοφόνων. Με τη σειρά τους οι τυχόν ανεξέλεγκτες επιλογές τους μπορούν να υπονομεύσουν την αρχή της αποτρεπτικής πολιτικής μέσω του εκφοβισμού», δήλωσε η επικεφαλής ειδικός για ζητήματα πολέμου της Human Rights Watch.   
Τα στρατιωτικά ρομπότ θα δρουν ανεξέλεγκτα σε λίγα χρόνια | Ο Κλοιός ΠΗΓΗ

Από ώρα σε ώρα ξεσπάει μεγάλος πόλεμος στην Συρία με κάθε μέσο απομακρύνουν Ρώσους !


Από ώρα σε ώρα ξεσπάει μεγάλος πόλεμος στην Συρία με κάθε μέσο απομακρύνουν Ρώσους !
Σήμερα έγινε γνωστό για το σχέδιο απομάκρυνσης που έχει ετοιμάσει το Υπουργείο Άμυνας, το ΥΠΕΞ και το Υπουργείο Έκτακτων Καταστάσεων.
Η απομάκρυνση προβλέπεται να γίνει από ξηρά, από αέρα και μέσω θαλάσσιων οδών. Η διαδρομή μέσω αέρος δεν είναι ασφαλής: τον δρόμο προς το αεροδρόμιο της Δαμασκού τον έχουν επανειλημμένα καταλάβει οι αντάρτες. Μένει ο δρόμος μέσω....
ξηράς από την Δαμασκό στην Βηρυτό και η δρόμος μέσω θάλασσας από τα λιμάνια Ταρτούς και Λατάκια. Από την Λατάκια τους πρόσφυγες θα τους μεταφέρουν στην Κύπρο, όπου θα τους περιμένουν τα αεροσκάφη του Υπουργείου Έκτακτων Καταστάσεων και των εταιρειών «Αεροφλότ» και «Τρανσάερο».
Κανείς δεν μπορεί να πει πόσοι πολίτες της ΡΟ βρίσκονται τώρα στην Συρία. Τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν για 30000 άτομα, σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία – μόνο ο αριθμός των ανθρώπων με διπλή υπηκοότητα μαζί με τα παιδιά τους μπορεί να φτάνει τα 50000 άτομα.

Η Ιαπωνία βυθίστηκε περισσότερο από 2 εκατοστά κατά το τελευταίο έτος - Βίντεο


Η Ιαπωνία βυθίστηκε περισσότερο από 2 εκατοστά κατά το τελευταίο έτος - Βίντεο

Τόκιο - Το Υπουργείο Περιβάλλοντος λέει ότι περίπου 6.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα του εδάφους σε όλη την Ιαπωνία βυθίστηκε περισσότερο από 2 εκατοστά κατά το τελευταίο έτος.
Το ποσοστό αυτό είναι περίπου 1000 φορές μεγαλύτερο από εκείνο του περασμένου έτους, και ένα απόλυτο ρεκόρ από την έρευνα που ξεκίνησε το 1978.
Στους μισούς περίπου από τους 30 τομείς που αναλύθηκαν σε 20 νομούς καταγράφηκαν επίπεδα της καθίζησης πάνω από 2 ίντσες. Φαινόμενο που οι ειδικοί λένε ότι απειλεί τη σταθερότητα των κτιρίων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που απελευθερώνονται από το αρμόδιο Υπουργείο:
73,8 cm στην Ichikawa, 30,9 στην Chiba και 15,2 σε Τσουκούμπα και Ibaraki, και άλλες επτά περιοχές έχουν βυθιστεί περισσότερο από 10 εκατοστά (Τοχόκου Kanto).
Αξιωματούχοι του Υπουργείου λένε ότι το φαινόμενο οφείλεται στο σεισμό της 11ης Μαρτίου πέρυσι και οι επίπτώσεις του περιλαμβάνουν στην κυριολεκτικά το σύνολο της Ιαπωνίας. Εξέφρασαν επίσεις την ανησυχία τους για την εξάπλωση της καθίζησης η οποία αποτελεί σοβαρό κίνδυνο για τη σταθερότητα του εδάφους.
Η Ιαπωνία βυθίστηκε περισσότερο από 2 εκατοστά κατά το τελευταίο έτος - Βίντεο ΠΗΓΗ

ΑΝΟΙΞΤΕ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ((( ΕΟΕ)))....