Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (26-4-2014)

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΛΩΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ;
ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;
ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙ ΕΛΙΤ;
ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ SKULL AND BONES.
ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ;
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΦΩΝΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΚΤΕΣ.
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟ ΚΑΙ Ο 'ΦΥΣΙΚΟΣ' ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.


ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ (26-4-2014) - YouTube ΠΗΓΗ

Επώνυμη καταγγελία Σπαρτιάτη πιλότου: Μας ψεκάζει το ΝΑΤΟ και η ΜΟΝΣΑΝΤΟ

Επώνυμη καταγγελία Σπαρτιάτη πιλότου: Μας ψεκάζει το ΝΑΤΟ και η ΜΟΝΣΑΝΤΟΔείτε παρακάτω την μαρτυρία και πολλά βίντεο!!!

- See more at: http://master-lista.blogspot.gr/2014/04/blog-post_678.html#sthash.uJfYukwy.dpufΈλα ρε παιδιά,τι κάνετε έτσι!Φταρνιζόσκονη μας ψεκάζουν…..Γιατί δεν ρωτάτε την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας;
…………………………………………………………………………………..

Μπήκαμε σε ένα chemtrail plane-δείτε τι ανακαλύψαμεμία φώτογραφία προλάβαμε να τραβήξουμε και αξίζει όσο χίλιες λέξεις…τελικά μέχρι και για τον καλοπισμό μας ενδιαφέρονται.Και εμείς τους παρεξηγήσαμε!!!! 
(κάντε κλικ στη φώτο) 

http://oichalia.blogspot.com


………………………………………………………………………….


Τελικά υπάρχει καμιά κυβέρνηση στον πλανήτη ελεύθερη να αντισταθεί στα Chemtrails;

ΜΟΝΣΑΝΤΟ.Γνωρίστε την…Εμείς την ξέρουμε από παλιά…

ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ MEGA ΧΛΕΥΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟ ΓΙΑ ΤΑ CHEMTRAILS!
- See more at: http://master-lista.blogspot.gr/2014/04/blog-post_678.html#sthash.uJfYukwy.dpufΕπώνυμη καταγγελία Σπαρτιάτη πιλότου: Μας ψεκάζει το ΝΑΤΟ και η ΜΟΝΣΑΝΤΟ ΠΗΓΗ

ΞΑΦΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!!!ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!Υλοποίηση «Εθνικού Χάρτη Χωρικής Επικινδυνότητας»!!!ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!!

ΞΑΦΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!!!ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!Υλοποίηση «Εθνικού Χάρτη Χωρικής Επικινδυνότητας»!!!ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!! Νέους χώρους για την προστασία του πληθυσμού σε περίπτωση φυσικών καταστροφών, οι οποίες γίνονται συχνότερες και ισχυρότερες λόγω της κλιματικής αλλαγή, προβλέπει σχέδιο νόμου που έδωσε για διαβούλευση το υπουργείο Περιβάλλοντος. 
 
Το προτεινόμενο νομοσχέδιο, με τίτλο «Ρύθμιση θεμάτων που αφορούν Κατασκευές Δημοσίου Ενδιαφέροντος Προστασίας Ανθρώπων και Πραγμάτων για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών» αφορά νέες κτηριακές κατασκευές και υπαίθριους χώρους και ενίσχυση των υφιστάμενων υποδομών. Οι αντίστοιχες στρατιωτικές δομές δεν περιλαμβάνονται.

Σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη, το νομοσχέδιο κλείνει ένα χρονίζον «θεσμικό κενό».  Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, «οι υπάρχοντες χώροι προστασίας έχουν ηλικία άνω των 60 ετών και θεωρούνται ανεπαρκείς και ακατάλληλοι για να παρέχουν την απαιτούμενη ασφάλεια βάσει των απαιτήσεων που δημιουργήθηκαν με την επιδείνωση των ακραίων φυσικών φαινομένων λόγω της κλιματικής αλλαγής». 
 
Το νομοσχέδιο προβλέπει εναλλακτικές χρήσεις για την αξιοποίηση των υποδομών προστασίας σε «περιόδους ομαλότητας» για την εξυπηρέτηση αναγκών δημόσιου και ιδιωτικού ενδιαφέροντος. 
Επιπλέον, το σχέδιο νόμου προωθεί τη σταδιακή υλοποίηση «Εθνικού Χάρτη Χωρικής Επικινδυνότητας» για το σύνολο της επικράτειας, εναρμονίζοντας το θεσμικό πλαίσιο της χώρας μας με τα αντίστοιχα άλλων χωρών της ΕΕ. 

Το νομοσχέδιο έχει αναρτηθεί στο δικτυακό τόπο του υπουργείου για δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 23 Μαΐου.
news.in.grVolcano Times Magazine: ΞΑΦΝΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!!!ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!Υλοποίηση «Εθνικού Χάρτη Χωρικής Επικινδυνότητας»!!!ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ!!!! ΠΗΓΗ