Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΩΝ HΠΑ "XTΥΠΑΕΙ" ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟ Β.ΙΡΑΚ


ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΤΩΝ HΠΑ "XTΥΠΑΕΙ" ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟ Β.ΙΡΑΚ

Mια έκθεση αναφοράς  παρέλαβε το Κρεμλίνο σήμερα (23 Οκτ) από πολεμικό της στόλο που βρίσκεται στην Μαύρη θάλασσα.  Αναφέρει ότι οι ΗΠΑ έχουν επιτεθεί στην Τουρκία με ένα από τατρομακτικά όπλα σεισμού που διαθέτει, ως αντίποινα για τη μαζική εισβολή της Τουρκίας στο Βόρειο Ιράκ την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι Ρωσικοί σταθμοί παρακολούθησης μέσα και γύρω από τον Εύξεινο Πόντο παρατήρησαν μια ταχεία θέρμανση της ιονόσφαιρας κατά τη διάρκεια των τελευταίων 36 ωρών που κατέληξε στον ισχυρότατο σεισμό μεγέθους 7.3 της κλίμακας ρίχτερ στην Ανατολική Τουρκία.

Σημαντική σημείωση: Η θέρμανση της ιονόσφαιρας είναι "σήμα κατατεθέν" του προγράμματος HAARP και των εγκαταστάσεων του που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και ελέγχονται από την κύρια βάση τους στην Αλάσκα.  Η τελευταία φορά που ανιχνεύθηκαν όμοιες μετρήσεις ήταν τον περασμένο Μάρτιο στην Ιαπωνία προκαλώντας καταστροφικό σεισμό μεγέθους 9.3 της κλίμακας ρίχτερ με περισσότερους από 36.000 νεκρούς!

Αν και η συνέχεια της έκθεσης,  απομακρύνει την γραμμή του ιστολογίου μας αξίζει να ρίξετε μια ματιά:  Ο  "μεγαλύτερος φόβος" των ΗΠΑ είναι ότι η εισβολή της Τουρκίας στο Βόρειο Ιράκ θα οδηγήσει σε ένα μεγαλύτερο πόλεμο της Μέσης Ανατολής μια και τούρκικες στρατιωτικές πηγές κατηγορούν την αυξανόμενη δύναμη των Κούρδων στο Ισραήλ, αλλά, τα οποία αναγνωρίζονται ως "άλλες δυνάμεις". 

Σχεδόν άγνωστη στον αμερικανικό λαό είναι ότι λίγο μετά την υπό αμερικάνικη εισβολή στο Ιράκ εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες Ειδικές Δυνάμεις των Ισραηλινών έχουν αναπτυχθεί στο Βόρειο Ιράκ προκειμένου να οικοδομηθεί μια βάση δύναμης για την αντιμετώπιση της Τουρκίας της Συρίας και του Ιράν.  Τον περασμένο Αύγουστο το Ιράν είχε αναφέρει πως το Ισραήλ είχε αναπτύξει ήδη στο Β.Ιράκ μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Ρώσοι αναλυτές των μυστικών υπηρεσιών έχουν προειδοποιήσει από καιρό πως το μεγάλο σχέδιο των Αμερικανών για την Μέση Ανατολή (και κάποιοι λένε για ολόκληρο τον κόσμο)
είναι να διασπάσουν  ολόκληρη την περιοχή στα αρχικά σύνορα σε σχέση με αυτά που είχε σχεδιάσει η Βρετανική Αυτοκρατορία που είχαν διαμορφωθεί μετά το τέλος του Ά Παγκοσμίου Πολέμου και την καταστροφή της οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Η Τουρκία έγινε ιδιαίτερα ανήσυχη όταν το 2006 κατά την διάρκεια ομιλίας σε στρατόπεδο του ΝΑΤΟ στην Ρώμη, ένας αξιωματικός των ΗΠΑ χρησιμοποίησε έναν χάρτη πουυποδείκνυε ξεκάθαρα 18 πόλεις στην Τουρκία να βρίσκονται μέσα σε μια περιοχή ονομαζόμενη ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.

Ο Υπουργός Άμυνας Donald Rumsfeld "απολογήθηκε" για τον χάρτη (κλικ ΕΔΩ) ενώ οι τούρκοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν  τις πραγματικές επιθυμίες των Αμερικανών.


ΠΗΓΗ

Ετοιμάζουν την παγκόσμια διαπόμπευση της Ελλάδας


Ετοιμάζουν την παγκόσμια διαπόμπευση της Ελλάδας


Νόμος 4.000 για την Ελλάδα: Κούρεμα και διαπόμπευση

Αυτό που παίζεται στις Βρυξέλλες μοιάζει με ταινία γυρισμένη σε κουρείο στο οποίο ο κουρέας ετοιμάζεται να κουρέψει γουλί τον πελάτης κι αυτός προσβλέπει στο έλεος και την αλληλεγγύη του κουρέα.
Ή αλλιώς, πιάσε το αυγό και κούρευτο.
Αφού μας έχουν τσακίσει τα ....
νεύρα με το 21%, το 40%, το 50% έρχεται και το ΔΝΤ τώρα και μας λέει ότι η όλη συζήτηση για το χρέος είναι στο 60%. Η απόρρητη και άκρως εμπιστευτική (τώρα αυτό είναι για γέλια) έκθεση διέρρευσε στους FT και αναφέρει ότι αν δεν γίνει αυτό το σενάριο το χρέος της Ελλάδας δεν είναι βιώσιμο και σε λίγο καιρό θα χρειαστεί κούρεμα 80%.
Την έκθεση αυτή φέρεται να κατέθεσε η Κριστίν Λαγκάρντ, στους ηγέτες των κρατών – μελών της ευρωζώνης. Όπως λένε στο ΔΝΤ θα πρέπει η Ελλάδα να πάρει και δεύτερο πακέτο βοήθειας που θα φτάσει τα 252 δις αλλά θα μπορούσε να ανέβει στα 444 δις σε βάθος χρόνου.
Όλα αυτά καλά μέχρι εδώ αλλά κανείς δε ρώτησε τους ξενοδόχους, δηλαδή τους ομολογιούχους, τις τράπεζες που έχουν μαζέψει τοξικά ομόλογα.
Πριν λίγες ώρες ο επικεφαλής του IFF, Τσ. Νταλάρα βγήκε και είπε ότι οι συζητήσεις που γίνονται στις Βρυξέλλες, γίνονται ερήμην των ιδιωτών που κρατούν ομόλογα και που φυσικά δε συμφωνούν σε μια εθελοντική συμμετοχή τους. Με λίγα λόγια οι ιδιώτες επενδυτές δεν σκοπεύουν να μπουν στο πρόγραμμα εθελοντικού κουρέματος των ελληνικών ομολόγων σε ποσοστό πάνω από το συμφωνηθέν 21%. Ήτοι, αν γίνει κάτι τέτοιο θα αποτελεί πιστωτικό γεγονός, χρεοκοπία καραμπινάτη ή στάση πληρωμών και φυσικά θα μας περιλάβουν οι αγορές και η χώρα θα διαλυθεί εν μια νυκτί.
Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί οι Ευρωπαίοι συζητούν για κούρεμα χωρίς να ρωτήσουν αυτούς που θα χάσουν τόσα χρήματα; Μήπως οδηγούν την Ελλάδα κατευθείαν σε χρεοκοπία, χωρίς προηγούμενο στάδιο; Και γιατί η ελληνική κυβέρνηση δε λέει κάτι γι’ αυτό, αντίθετα αποδέχεται αλλαγή των όρων της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου για κούρεμα 21%, το πρόγραμμα μάλιστα που μόλις και μετά βίας ξεπέρασε το 80% συμμετοχή;
Από την άλλη ο Γ. Παπανδρέου πήγε στις Βρυξέλλες χωρίς κανένας σχέδιο. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. “Το ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο της Ελλάδας είναι οι θυσίες του ελληνικού λαού τα τελευταία δύο χρόνια” τόνισε ο πρωθυπουργός. “Τώρα είναι η ώρα της Ευρώπης” συνέχισε, σημειώνοντας ότι καθημερινά χάνεται η εμπιστοσύνη των πολιτών της Ευρώπης στους θεσμούς και στη λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και στην κοινωνική συνοχή της Ευρώπης.
Για το λόγο αυτό, πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, οι αποφάσεις πρέπει να είναι καθοριστικές, για να πάμε σε μία “Ευρώπη της αλληλεγγύης“. “Τώρα είναι η ώρα των συνολικών αποφάσεων για την Ευρώπη” ανέφερε ο κ. Παπανδρέου και κατέληξε, λέγοντας ότι “οι αποφάσεις που θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες είναι ιστορικές”.
Δηλαδή ο Έλληνας πρωθυπουργός αφήνει το μέλλον της χώρας στην ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, αν δηλαδή θα μας λυπηθούν και δε θα μας κουρέψουν γουλί.
Νόμος 4.000 με κούρεμα γουλί και διαπόμπευση με κρεμασμένες ταμπέλες που αντί για τεντιμπόις θα γράφουν «μπαταχτσής και ανεπιθύμητος».