Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: "ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ"

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ: "ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ"


Τι είπε ο Μακαριστός Χριστόδουλος πριν από 11 χρόνια, όταν πολύ λίγοι είχαν την ικανότητα να αντιληφθούν τα λεγόμενά του. "Ποιος, αλήθεια, από εμάς εδώ αδυνατεί να κατανοήσει στα χέρια τίνων θα περάσει ο απόλυτος έλεγχος των media; Μήπως στα χέρια δύο-τριών Αμερικανών επιχειρηματιών; Θα ‘ταν απίστευτα ρομαντική μια τέτοια υπόθεση. Σε ποιον θα περάσει ο έλεγχος της πολιτικής ζωής; Στα χέρια πέντε-δέκα χορηγών των κομμάτων; Αγγίζει τα όρια του γελοίου η ερώτηση. Ποιοι λοιπόν θα είναι αυτοί που θα ελέγχουν τη ζωή; Κάποιοι πλούσιοι τραπεζίτες μήπως; Ας μην τολμήσουμε να απαντήσουμε. Αλλά ο ευρωπαϊκός πολιτισμός είναι το προϊόν μιας παράλληλης δράσης δύο στοιχείων: της ελεύθερης οικονομίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης. Πληρώσαμε πάρα πολύ ακριβά όλοι οι Ευρωπαίοι κάθε προσπάθεια κατάργησης αυτής της παραλληλίας.

Επιπλέον, πρέπει και πάλι να δούμε την άλλη όψη του νομίσματος: Η παγκοσμιοποίηση θα ανεβάσει στο επίπεδο του Ευρωπαίου τον δυστυχή Ταϊλανδό εργάτη, που τώρα δουλεύει για ένα μικρό κομμάτι ξερό ψωμί, ή, μήπως, θα είναι αποτελεσματικότερη αν κατεβάσει τον Ευρωπαίο σε επίπεδο παρόμοιο με του Ταϊλανδού;

Ελπίζω ότι όλοι θα έχουμε σε κάποιες ώρες μας αναρωτηθεί πού πηγαίνει ένας πολιτισμός όταν αναγορεύει την οικονομική ανάπτυξη σε αυτοσκοπό, δίνοντας της το δικαίωμα να γίνεται βωμός του Μολώχ. Όλοι θα έχουμε αναρωτηθεί πώς μπορεί να ονομάζεται αναπτυξιακή μια οικονομία που δεν υπολογίζει στο κόστος της την καταστροφή του πλανήτη και του ανθρώπου, δηλαδή του περιβάλλοντος και του πολιτισμού". 

+ Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος (1939-2008)
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Απαγωγή από εξωγήινους στην Ελλάδα, Ηχητικό απόσπασμα (Αναφορά Νο19)

Απαγωγή από εξωγήινους στην Ελλάδα, Ηχητικό απόσπασμα (Αναφορά Νο19)


Δεν είναι πλέον δυνατόν να γίνει συζήτηση για τα ΑΤΙΑ χωρίς την παρουσία του επίμαχου θέματος των εξωγήινων απαγωγών. Σύμφωνα με τους παρατηρητές περισσότεροι από 4 εκατομμύρια αμερικανοί ταιριάζουν στο προφίλ ενός απαχθέντος. Ένας αύξωντας αριθμός θυμάτων πιστεύουν ότι έχουν εμφύτευμα κάπου στο σώμα τους που κατευθύνει τις κινήσεις, την κατάσταση, τον μεταβολισμό κι ακόμα και τις σκέψεις τους. Σύμφωνα με τον Βρετανό μελετητή Τζων Σπένσερ η ιστορία των Χιλλ ήταν η απαρχή για το φαινόμενο των εξωγήινων απαγωγών. Στην χώρα μας η πιο γνωστή περίπτωση απαγωγής μελετήθηκε από τον γνωστό ερευνητή Μάκη Ποδότα το 1991 και η ομαδα Ερ.Ε.Ν.Ζω σας την παρουσιάζει αυτούσια όπως ακριβώς την έγραψε στο βιβλίο του «Φάκελος Ελλάδα, εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ.
 «Τον Μάρτιο του 1991 επικοινώνησε με τον Μάκη Ποδότα τηλεφωνικά ένας φίλος και συνεργάτης του που υπήρξε στέλεχος των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών και κατείχε σημαντική θέση στο μηχανισμό πολιτικού κόμματος. Ήταν αρκετά ταραγμένος. Μετά από δυο ώρες συναντηθήκαν στην θέση Καραούλι στο δρόμο Πεντέλης – Ν. Μάκρης. Του μίλησε για μια στενή του φίλη και σύζυγο βουλευτού, που είχε μια φοβερή εμπειρία τον Νοέμβριο του 1990 και ήταν πανικόβλητη. Η επίσκεψη του ερευνητή στο σπίτι της στην Κηφισιά έγινε ένα μήνα αργότερα. Στην συνάντηση έλαβαν μέρος ο ερευνητής, ο κοινός φίλος και η παθούσα.
Περιγραφεί εμπειρίας:
«Το καλοκαίρι του 1990 είδα 4-5 φορές ιπτάμενους δίσκους στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είχα ξαφνιαστεί και απορούσα πως ξαφνικά μου συνέβαινε κάτι τέτοιο. Σε ένα μόνο από τα 4-5 περιστατικά ήμουν μαζί με άλλους οι οποίοι επίσης το είδαν. Μετά τις εμφανίσεις αυτές ακολούθησαν κάποια όνειρα, που έβλεπα να πετάω πάνω από τα δέντρα, τα σπίτια και παράξενα οχήματα διαφόρων σχημάτων (πούρου, δίσκου, μπούμενγκ, μάζες φωτεινές, σφαιρικά κτλ..) να είναι ακίνητα στην εξώσφαιρα της γης. Μπήκα μέσα σε ένα από αυτά και είδα διάφορα ανθρωποειδή όντα να εργάζονται. Δεν φοβόμουνα, πράγμα παράξενο. Επειδή όλοι στην οικογένεια μου είναι φοβερά αρνητικοί με τα θέματα αυτά, δεν μίλησα σε κανέναν για τις εμπειρίες μου.
Το Νοέμβριο του 1990 έπρεπε να πάμε με μια φίλη μου στην Θεσσαλονίκη. Φθάνοντας στο Βόλο είπαμε να σταματήσουμε για ύπνο και την άλλη μέρα να συνεχίσουμε το ταξίδι. Το δωμάτιο του ξενοδοχείου είχε μπαλκόνι με θέα τον Παγασητικό κόλπο. Πριν κατέβουμε για το δείπνο αισθάνθηκα μια φοβερή επιθυμία να βγω στο μπαλκόνι. Απέναντι μου σε μεγάλο ύψος στον ουρανό υπήρχε ακίνητο ένα αρκετά μεγάλο φως δέκα φορές πιο δυνατό από όλα τα άλλα αστέρια. Ο ουρανός ήταν καθαρός και δεν υπήρχε φεγγάρι στο τμήμα που έβλεπα. Μετά το δείπνο που έγινε σε μια όμορφη ταβέρνα της πόλης πήγαμε για ύπνο στο δωμάτιο μας. Πριν πέσουμε για ύπνο από το μπαλκόνι βλέπω ότι αυτό το φως υπήρχε ακόμα εκεί στο ίδιο σημείο ακίνητο. Δεν λέω τίποτα στην φίλη μου η οποία αγνοεί τις παλαιότερες εμπειρίες μου. Είναι τελείως άσχετη με αυτά. Πέφτουμε για ύπνο. Μετά από λίγη ώρα ξυπνάω τρομαγμένη νιώθοντας παρουσίες στο δωμάτιο. Κοιτάζω δίπλα μου. Η φίλη μου κοιμάται βαθιά. Κοιτάζω γύρω μου δεν βλέπω κανένα. Σηκώνομαι και πηγαίνω προς την πόρτα. Ήταν κλειδωμένη όπως την είχαμε αφήσει. Αφήσαμε ανοιχτό το παραθυρόφυλλο γιατί θέλαμε να έχουμε τα φώτα της πόλης και την ωραία θέα μέσα στο δωμάτιο. Κοιτάζω προς το σημείο του ορίζοντα που υπήρχε πιο νωρίς το φως. Τώρα δεν υπάρχει. Ανοίγω την πόρτα και βγαίνω στο μπαλκόνι. Ψάχνω στον ορίζοντα μήπως το δω σε άλλη θέση. Τίποτα. Κοιτάζω από πάνω μου στον ουρανό και παγώνω. Στέκεται από πάνω μου σε ύψος περίπου 50 μέτρων. Ήταν ένας σκοτεινός όγκος με κάτι περιμετρικά μικρά φώτα διαφόρων χρωμάτων. Λιποθυμώ.. νιώθω κάποιον να με σκουντάει. Ανοίγω τα μάτια μου. Είναι η φίλη μου που μου λέει να σηκωθώ να πάρουμε πρωινό και να φύγουμε. Κοιτάζω έξω, έχει ξημερώσει για τα καλά. Κοιτάζω το ρολόι μου. Δείχνει 8.00. Διαπιστώνω αργότερα ότι το πανάκριβο, ακριβείας ρολόι μου πηγαίνει μισή ώρα πίσω. Νιώθω κατάκοπη, πονάει το σώμα μου, έχω πονοκέφαλο και ιλίγγους.
Σηκώνομε και βλέπω ότι είμαι γυμνή. Η φόρμα που φορούσα όταν έπεσα για ύπνο βρισκόταν ριγμένη σε μια πολυθρόνα απέναντι μου. Ξαφνιάζομαι. Πηγαίνω στο μπάνιο. Κοιτάζομαι στο καθρέφτη. Έχω τα χάλια μου. Τα μαλλιά μου είναι κολλημένα από τον ιδρώτα, τα μάτια μου με τσούζουν μόλις κοιτάζω το φως του μπάνιου που είναι πάνω από το καθρέφτη. Μυρίζω ολόκληρη φαρμακίλα. Το δέρμα μου κολλάει σαν να ήταν αλειμμένο με ζελέ – έμοιαζε με αυτήν την ουσία που βάζουν για το υπερηχογράφημα. Κάνω εμετό. Μετά κάνω ντους και συνέρχομαι για λίγο. Δεν έχω όρεξη για φαγητό. Η φίλη μου πηγαίνει να πάρει το πρωινό και να το ανεβάσει στο δωμάτιο. Μένω μόνη μου και προσπαθώ να σκεφτώ ψύχραιμα. Με πονάνε και με τσούζουν διάφορα σημεία στο σώμα μου. Ψηλαφώ το σώμα μου και πονάω όταν πιέζω την κοιλιά μου, κοντά στον αφαλό. Βλέπω κοψίματα στην δεξιά πλευρά , λίγο κάτω από την μασχάλη και ένα κόψιμο στο δεξιό μηρό, ψηλά. Βλέπω λίγο ξεραμένο αίμα πίσω από το αριστερό αυτί. Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω. Φυσώ την μύτη μου που πονούσε και βγάζω ξεραμένο αίμα. Στο στόμα μου υπάρχει μια άσχημη μετταλική γεύση. Έρχεται η φίλη μου με το πρωινό. Μου έχει φέρει τσάι με λεμόνι και φρυγανιές γιατί πιστεύει ότι κάτι με πείραξε από το χθεσινοβραδινό φαγητό ή ότι είμαι έγκυος. Δεν μπορώ να φάω τίποτα. Μετά από λίγο ξεκινήσαμε για την Θεσσαλονίκη. Στη διαδρομή είμαι αμίλητη, ενώ εκείνη μιλάει ασταμάτητα. Προσπαθώ να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου. Το βράδυ κοιμάμαι σε ένα φιλικό σπίτι στην Θεσσαλονίκη. Είμαι μόνη μου στην κρεβατοκάμαρα. Ο ύπνος μου είναι εφιαλτικός. Βλέπω εικόνες σκόρπιες όπως πάρα πολλά άστρα σε σκοτεινό ουρανό, ένα δωμάτιο κάτασπρο εντελώς άδειο. Κάποια ανθρωποειδή από τα οποία άλλα είναι κοντά και περίεργα και άλλα ψηλά σαν εμάς, πολύ όμορφα. Βλέπω κάποιες στιγμές εφιαλτικές που κλαίω, πονάω. Οι εικόνες αυτές επαναλαμβάνονται κάθε τόσο στον ύπνο μου όλο τον υπόλοιπο καιρό και στην Αθήνα. Κάποια στιγμή είδα ένα ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση όπου σε κάποιο σημείο μιλάει για ΑΤΙΑ, για υψηλή τεχνολογία και για απαγωγές. Τινάζομαι επάνω, αρχίζω να ουρλιάζω, παθαίνω υστερία. Το υπηρετικό προσωπικό και οι αστυνομικοί της ασφάλειας του σπιτιού ορμάνε στο δωμάτιο για να δουν τι συμβαίνει και προσπαθούν να με συνεφέρουν. Κανείς δεν πρόσεξε την ταινία που έδειχνε η τηλεόραση. Όταν συνέρχομαι προσπαθώ να τους παραπλανήσω δίδοντας τους βλακώδεις απαντήσεις στις ερωτήσεις τους. Πολύ αργότερα γελούσα με αυτά που τους έλεγα. Τους παρακάλεσα να μην αναφέρουν το περιστατικό στην οικογένεια μου για να μην ανησυχήσει. Οι περίεργες σκηνές έρχονται τακτικά στα όνειρα μου και γι αυτό και αποφάσισα να μιλήσω σε εσάς ώστε να μάθω τι μου συμβαίνει».
 
Στο παρακάτω βίντεο της ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω, από το 07:05 λεπτό και μετά, η παθούσα περιγράφει την εμπειρία που βίωσε εκείνο το χειμωνιάτικο βράδυ του 1991. Το ηχητικό απόσπασμα προέρχεται από τηλεοπτική εκπομπή που στο παρελθόν ασχολήθηκε με θέματα του ανεξήγητου


Στην συνάντηση ο ερευνητής πρότεινε στην σύζυγο του βουλευτή να κάνει ύπνωση για να θυμηθεί τι είχε συμβεί στο κενό χρόνου αλλά αντιμετώπισε βίαια αντίδραση σχεδόν εχθρική. Ακολούθησε συζήτηση πολλών ωρών. Τελικά πείστηκε να κάνει ύπνωση. Μετά από μια εβδομάδα ζήτησε να εξεταστεί από κάποιον υπνωτιστή. Μετά από ένα μήνα περίπου – γιατί προέκυψαν διάφορες δυσκολίες – έγινε η συνάντηση στο ιατρείο του υπνωτιστή. Η ύπνωση και η αναδρομή στο παρελθόν ήταν όντως οδυνηρή. Κατά την ύπνωση η παθούσα αποκάλυψε το κομμάτι του παζλ που έλειπε από τη στιγμή που λιποθύμησε στο ξενοδοχείο μέχρι που ανέκτησε τις αισθήσεις της.
«Όταν λιποθύμησα στο μπαλκόνι δεν έπεσα κάτω αλλά βρέθηκα ξαφνικά σε ένα δωμάτιο κάτασπρο και άδειο. Υπήρχε μόνο ένα παράθυρο που θύμιζε φινιστρίνι και κοίταξα έξω. Φαίνονταν μόνο τα άστρα του ουρανού. Περίμενα αρκετή ώρα μόνη μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Κάποια στιγμή το δωμάτιο γέμισε με ένα φως ροζ χρώματος. Βρίσκομαι ανάσκελα με κάτι φωτεινές σφαίρες να κινούνται γύρω μου.
Οι σφαίρες που ήταν σαν μπαλάκια του πινκ πονκ άρχισαν να διαπερνούν το σώμα μου. Εγώ τιναζόμουν πάνω κάτω και πονούσα. Ήθελα να σηκωθώ να φύγω και να φωνάξω γιατί πονούσα πολύ. Ένιωσα τσουξίματα και κοψίματα στο δέρμα μου. Ευτυχώς δεν κράτησε πολύ αυτό το μαρτύριο. Στο βάθος διέκρινα ένα κοντόσωμο ανθρωποειδές με περίεργο κεφάλι σαν πεπόνι. Βρισκόμουν στο πρώτο δωμάτιο (το κάτασπρο και άδειο). Μετά εμφανίστηκε ένα ανθρωποειδές το οποίο ήταν όμορφο με γήινα χαρακτηριστικά ψηλό, με πολύ λοξά μάτια γαλανά αμυγδαλωτά και μακριά μαλλιά. Είχε ξανθά – άσπρα μαλλιά και πολύ σοβαρό και βαθύ βλέμμα. Φορούσε ολόσωμη φόρμα μεταλλικού χρώματος. Είχε φαρδιά ζώνη στην μέση του και υπήρχαν πολλά κουτάκια (θήκες) και φωτάκια πάνω της. Άρχισε να μου μιλάει σε μια άγνωστη γλώσσα που δεν καταλάβαινα. Σταμάτησε και άρχισε να μιλάει μέσα στο μυαλό μου (τηλεπάθεια). Έπρεπε να σε πονέσουμε μου είπε, αλλά δεν πρέπει να φοβάσαι πια. Πολύ παλαιοτέρα ήσουν μαζί μας. Τώρα είμαστε στο διάστημα μέσα στο σκάφος που είδες αρκετές φορές.. Σε ορισμένα σημεία του διαστήματος γίνεται πόλεμος. Η γη καταστρέφεται και θα προσπαθήσουμε να σας σώσουμε…΄΄ κάποια στιγμή έβγαλε από μια θήκη στη ζώνη του ένα τετράγωνο αντικείμενο το οποίο μόλις άφησε από τα χέρια του ξετυλίχθηκε και έγινε ένας μεγάλος χάρτης του διαστήματος. Ο χάρτης αυτός που σου έδινε την εντύπωση ότι δεν μπορεί να τσαλακωθεί ή να σχιστή ήταν γεμάτος από σημάδια και πάνω τους ήταν γραμμένα διάφορα περίεργα σύμβολα. Υπήρχαν και κάτι γραμμές σαν τροχιές μεταξύ τους. Μου έδειξε μια κουκίδα στο χάρτη. Μου είπε ότι ήταν η γη. Γύρω μας επικρατούσε ΄΄χαμός΄΄ από αστέρια σαν την γη. Μου έδειξε ένα άλλο άστρο λίγο πιο πάνω από τη γη και μου είπε ότι από εκεί είναι…».
Κατά την διάρκεια της ύπνωσης προέκυψαν και άλλα πολλά θέματα τα οποία δεν θεωρούνται – προς το παρόν τουλάχιστον – κοινοποιήσιμα».

Φάκελος Ελλάδα – Μάκης Ποδότας, Εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ
UFOs - Ερ.Ε.Ν.Ζω

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΛΑΜ: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ {ΒΙΝΤΕΟ}

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΛΑΜ: ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ {ΒΙΝΤΕΟ}


Το Χρισλάμ είναι η συγχώνευση
 του αποστάτη Χριστιανού
 και η ιδεολογία του Ισλάμ,
 και είναι πραγματικά ο
 λάκκος των φιδιών και 
των δαιμόνων. 

Ένας από τους κύριους
 ιδρυτές και κύριους 
οδηγητές του Χρισλάμ 
είναι ο Rick Warren από την Εκκλησία Saddleback στη Νότια Καλιφόρνια.
 Ο Warren ταυτόχρονα αρνείται με πάθος τη σύνδεσή του με το Χρισλάμ, 
ενώ την ίδια στιγμή το προωθεί μέσα από τις πολλές διακονίες και εξόδους του.


Για να καταλάβουμε από
 πού ξεκίνησαν όλα, πάμε 
πίσω στο 2009, όπου  ο
 Rick Warren απηύθυνε την
 ετήσια συνεδρίαση της
 Ισλαμικής Κοινωνίας της Βόρειας Αμερικής . Άνοιξε την αφήγηση του 
λέγοντας στο κοινό πόσο κοινά είχε με τους Μουσουλμάνους και την
 ιδεολογία του Ισλάμ. Κήρυξε ένα μήνυμα υπέρ-παγκοσμιοποίησης να 
τα ενώσει μαζί με οποιοδήποτε κόστος με τον καθορισμό των διαφορών 
μας.
Αυτό που επαναλάμβανε ξανά και ξανά ήταν πώς οι μουσουλμάνοι και 
οι χριστιανοί έπρεπε να «ενωθούν» και να αρχίσουν άμεσα την εργασία
 για «διαθρησκειακά έργα".
Την ίδια εποχή περίπου, ο Rick Warren συνέβαλε στη δημιουργία και 
την υπογραφή του Συμφώνου Yale μεταξύ του Ισλάμ και του Χριστιανισμού . 
Αυτό είναι ενα απόσπασμα απο το προοίμιο αυτού του συμφώνου:
Σαν μέλη της παγκόσμιας χριστιανικής κοινότητας, ενθαρρυνθήκαμε βαθειά 
και προκληθήκαμε από την πρόσφατη ιστορική ανοιχτή επιστολή 
υπογεγραμμένη από 138 κορυφαίους μουσουλμάνους λόγιους, κληρικούς 
και διανοούμενους από όλο τον κόσμο. "Μια κοινή λέξη μεταξύ εμάς
 και εσάς» προσδιορίζει κάποια βασικά κοινά σημεία μεταξύ Χριστιανισμού
 και Ισλάμ, τα  οποία βρίσκονται στο επίκεντρο των αντίστοιχων θρησκειών μας.
Σήμερα, το 2013, το Χρισλάμ αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Ο γιος του 
John Hagee , Matthew έχει μια οργάνωση που χρησιμοποιεί την ημισέληνο
 του Ισλάμ που είναι σύμβολο της Λίλιθ Λαμασθού και το χριστιανικό 
σταυρό ως λογότυπο. 
Δύο λόγια για το σύμβολο της ημισελήνου απο άρθρο του Δημοσθένη 
Λιακόπουλου 
Η ημισέληνος δεν είναι βυζαντινό σύμβολο όπως ισχυρίστηκαν
 λανθασμένα κάποιοι, αλλά σύμβολο της Λίλιθ, που στην αρχαία
 ελληνική μυθιστορία αναφέρεται και σαν Λάμια ή Εκάτη, που έβγαινε
 έξω μόνο τα βράδια που ήταν εντελώς σκοτεινά ή όταν η σελήνη ήταν
 νέα και δεν φώτιζε πολύ. Για το λόγο αυτό η ημισέληνος έγινε το σύμβολό της. 
Γενικά και οι τρεις αδελφότητες του σκότους, και η Λευκή και η Μαύρη
 και αυτή της Αλήθειας, δηλαδή της Λίλιθ, έχουν σαν σύμβολο την 
ημισέληνο, που λόγω των Τούρκων έγινε γενικά ένα μουσουλμανικό σύμβολο. 
Δείτε το βίντεο 


atheatignosi


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ: http://anti-neotaxites.blogspot.com/2013/11/blog-post_9543.html#ixzz2ku1O7jXZ

Σοκαριστικό Βίντεο – Δείτε τα άγνωστα πλάσματα που βρέθηκαν σε υπόνομο!!!

Σοκαριστικό Βίντεο – Δείτε τα άγνωστα πλάσματα που βρέθηκαν σε υπόνομο!!!


Σοκαριστικό Βίντεο – Δείτε τα άγνωστα πλάσματα που βρέθηκαν σε υπόνομο!!!

Ο τίτλος τα λέει όλα… Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βρούμε και να συλλέξουμε κάποιες πληροφορίες γι΄ αυτά τα πλάσματα ή τους οργανισμούς!

Όπως και να ΄χει αυτά που θα δείτε στο βίντεο είναι πολύ παράξενα και δεν γνωρίζουμε αν προέρχονται από κάποιο είδος μετάλλαξης, αν είναι κάτι το εξωγήινο ή αν απλά είναι κάτι όχι και τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό!

Δείτε το βίντεο και όπως πάντα τα συμπεράσματα δικά σας!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ .... ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ.... ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!!

"Τα μάρμαρα του Παρθενώνα στην Ελλάδα" - Ένας Βρετανός το φωνάζει - ΒΙΝΤΕΟ

Το να φωνάζει μ΄ όλη τη δύναμη της ψυχής του αλλά και με επιχειρήματα ακλόνητα για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα, ένας Βρετανός έχει τη σημασία του.

Σε ομιλία του για τον οργανισμό Intelligence, που διοργανώνει συζητήσεις για πολλά σημαντικά ζητήματα, ο γνωστός Βρετανός ηθοποιός, συγγραφέας, δημοσιογράφος και κωμικός μεταξύ άλλων Stephen Fry επιχειρηματολογεί πάνω στην άποψη πως τα μάρμαρα του Παρθενώνα πρέπει να επιστραφούν στην Αθήνα.

Παρατηρείστε τις λεπτομέρειες σε αυτή την εικόνα!

Παρατηρείστε τις λεπτομέρειες σε αυτή την εικόνα!


Παρατηρείστε τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά:

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ(ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ)

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ(ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ)

Η ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙ (ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΕΙΝΟΥΝ) 

ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΨΑΡΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ!!! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΤΕ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ!!!

Όλα αυτά είναι που θέλει η νέα τάξη πραγμάτων να τα ξεχάσουμε!!! Γι΄αυτό μείνετε ενωμένοι με τις οικογένειες σας και θυμηθείτε όλα αυτά που θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε!!!


Πηγή: Παρατηρείστε τις λεπτομέρειες σε αυτή την εικόνα! ~ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ http://www.staparaskinia.gr/2013/11/blog-post_4550.html#ixzz2kqisloGi