Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΨΕΥΤΕΣ-ΨΕΥΤΕΣ-ΨΕΥΤΕΣ-ΨΕΥΤΕΣ..........

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ;


ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ;
ΤΙΤΛΟΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βόμβα με ΑΟΖ – Γίνεται νόμος του κράτους με προτροπή ΗΠΑ!

DEFENCENET

Ένα ολόκληρο γεωστρατηγικό-οικονομικό παίγνιο στο οποίο είναι σαφές ότι οι ΗΠΑ έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο – θετικό αυτή την φορά για την Ελλάδα – κρύβεται πίσω από το νέο νομοσχέδιο που προβλέπει την σύσταση του κρατικού φορέα υδρογονανθράκων και την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου για τις έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου, με το οποία θεσμοθετείται πλέον επίσημα η έννοια της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης!


Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές του defencenet.gr, ενώ η κυβέρνηση, τόσο δια του πρωθυπουργού, Γ.Παπανδρέου, όσο και του υπουργείου Εξωτερικών μεταθέτουν αόριστα στο μέλλον την οριοθέτηση Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), στο νομοσχέδιο που πρόκειται να αντικαταστήσει (όταν ως νόμος ψηφιστεί από την Βουλή) το νόμο 2289/1995, η Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη είναι μία πραγματικότητα!


Μάλιστα η ισχύς της αναφέρεται σαφώς σε συγκεκριμένα άρθρα και αντικαθιστά την αναφερόμενη στο σημερινό νόμο «θαλάσσια οικονομική ζώνη» μια αόριστη έννοια.

Ολόκληρο το καθεστώς αδειοδότησης του νέου νόμου θα βασίζεται στην έννοια του καθορισμού της ΑΟΖ, η οποία πλέον για πρώτη φορά θα αποκτήσει τα χαρακτηριστικά νόμου για το ελληνικό κράτος. Εδώ βέβαια υπάρχει μια σειρά ερωτηματικών, όπως ποια είναι τα όρια της ελληνικής ΑΟΖ μέσα στα οποία θα δίνονται οι άδειες για την έρευνα και αξιοποίηση των κοιτασμάτων.

Φαίνεται ότι στο σημείο αυτό θα παιχθεί το παιχνίδι, αφού βάσει των όσων διεθνώς ισχύουν η ελληνική ΑΟΖ με την ύπαρξη της Μεγίστης συναντά την ΑΟΖ της Κύπρου. Γι’αυτό δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, πλην των αντιρρήσεων βεβαίως της Άγκυρας. 

Στη νέα ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΒΛΟ 2011-2012 που κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα σε όλη την Ελλάδα θα βρείτε μια σπάνια ανάλυση-έρευνα για τον αγώνα κυριαρχίας Ελλάδος και Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο με έπαθλο ακριβώς αυτά τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

Αλλά εδώ υπάρχουν κάποιοι παράμετροι που όσο περνάει ο καιρός γίνονται πιο ευδιάκριτοι: Απόλυτα έγκυρες πηγές αναφέρουν στο defencenet.gr, ότι καθοριστικό ρόλο στην κατάρτιση του νομοσχεδίου, ας πούμε έδωσαν το know-how, έπαιξαν στελέχη αμερικανικών εταιρειών του είδους που επέμειναν να υπάρχει ο όρος Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη προκειμένου να υπάρχει η νομιμοποίηση εκείνη που θα επιτρέψει στις αμερικανικές εταιρείες να προχωρήσουν στην απρόσκοπτη έρευνα και εν συνεχεία στον εντοπισμό των κοιτασμάτων.

Τυπική διαδικασία, ήδη γνωρίζουν που ακριβώς υπάρχουν και με προσέγγιση 70% την ποσότητα που περιέχουν τα κοιτάσματα αυτά. Ουσιαστικά τα επόμενα δύο χρόνια θα δούμε στην Ανατολική Μεσόγειο εντός της ελληνικής ΑΟΖ αυτό που βλέπουμε τώρα με την κυπριακή: Αμερικανικές εταιρείες να παίρνουν άδειες ερευνών και εκμετάλλευσης, να εντοπίζουν κοιτάσματα φυσικού αερίου ή και πετρελαίου, την Άγκυρα να απειλεί με πόλεμο, όπως απειλεί και την Κύπρο και να «βρίσκεται απέναντι από τις ΗΠΑ» για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια μετά το 2003.

Μπορεί το θέμα της εισαγωγής του όρου της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης να είναι το πλέον σημαντικό από πολιτικής άποψης, αλλά «ο διάβολος κρύβεται στα ψιλά γράμματα».

Έτσι στο νέο νόμο:

Οι θαλάσσιες εκτάσεις  που θα παραχωρηθούν ισοδυναμούν με το 1/6 περίπου της έκτασης της Ελλάδας και φτάνουν σε πρώτη φάση τα 20.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα (αντί 1.500 τ.χλμ.), ενώ οι χερσαίες διπλασιάζονται από τα 750 τ.χλμ. στα 1.500 τ.χλμ (στο 1,1% της χερσαίας έκτασης της Ελλάδας! Τα όρια αυτά δεν ισχύουν για την περίπτωση εκτέλεσης σεισμικών ή άλλων γεωφυσικών και γεωλογικών μεθόδων ερευνών μη αποκλειστικής χρήσης που είναι πολύ μεγαλύτερα.

Αυξάνεται επίσης κατά ένα χρόνο η περίοδος των ερευνών, που θα φτάνει πλέον μέχρι τα 7 χρόνια για τις έρευνες σε χερσαίες περιοχές και τα 8 χρόνια στις θαλάσσιες. Η άδεια αναζήτησης έχει ισχύ έως 18 μήνες, αλλά μπορεί να επεκταθεί. Στο στάδιο της εκμετάλλευσης, που ορίζεται σε 25 έτη, προβλέπεται η δυνατότητα παράτασης έως και δύο πενταετίες ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των εναπομεινάντων αποθεμάτων υδρογονανθράκων. Δηλαδή μέχρι 35 χρόνια οι ξένες εταιρείες θα έχουν το δικαίωμα να αντλούν τα ελληνικά αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου! Η φορολογική επιβάρυνση επί των καθαρών κερδών για τον ανάδοχο που θα επιλεγεί μειώνεται στο μισό (στο 20% από 40%), ενώ προβλέπεται και φόρος 5%, ο οποίος θα καταβάλλεται υπέρ της τοπικής αυτοδιοίκηση. 

Θα ισχύσει το σύστημα της «ανοιχτής πόρτας» (open door). Οι περιοχές που εντάσσονται στο σύστημα «ανοιχτής πόρτας» είναι διαθέσιμες σε μόνιμη βάση και μπορούν, ανά πάσα στιγμή, να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης και χορήγησης άδειας για έρευνα και εκμετάλλευση.

Υιοθετείται για πρώτη φορά η μέθοδος των «σεισμικών ερευνών μη αποκλειστικών δεδομένων» (non-exclusive seismic surveys).Εταιρείες ερευνών αναλαμβάνουν να κάνουν έρευνες σε συγκεκριμένες περιοχές, ενώ τα δεδομένα που προκύπτουν πωλούνται ως πακέτα πληροφοριών. Το Δημόσιο συμμετέχει στα κέρδη από τα έσοδα διανομής των ερευνητικών δεδομένων από τον αδειούχο. Εδώ υπάρχει ζήτημα: Ποιος θα ελέγξει την διακίνηση αυτών των πληροφοριών;

Την αρμοδιότητα για την παραχώρηση των δικαιωμάτων έρευνας και εκμετάλλευσης για λογαριασμό του Δημοσίου έχει ο νέος φορέας Ελληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων-ΕΔΕΥ. Στο νέο φορέα περιέρχονται όλα τα νέα αλλά και τα παλαιά αρχεία και τα στοιχεία που αποκτήθηκαν στο παρελθόν για λογαριασμό του Δημοσίου. Τα στοιχεία αυτά είναι εμπιστευτικά και επιτρέπεται η δημοσιοποίησή τους σε ειδικές περιπτώσεις.

Ο νέος φορέας (ΕΔΕΥ Α.Ε.) «παραχωρεί για λογαριασμό του Δημοσίου το δικαίωμα έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων είτε έπειτα από διακήρυξη είτε έπειτα από αίτηση ενδιαφερομένου για περιοχή η οποία δεν περιλαμβάνεται στη διακήρυξη, είτε με ανοιχτή πρόσκληση (open door) για εκδήλωση ενδιαφέροντος, όταν η περιοχή για την οποία ζητείται η παραχώρηση είναι διαθέσιμη σε μόνιμη βάση.

Η "μυστική βάση Dulce" και οι εξωγήινοι


Η "μυστική βάση Dulce" και οι εξωγήινοι • Η Βάση, Dulse Underground Genetics Facility, είναι το πρώτο βιογενετικό εργαστήριο στη γη, της αμερικανικής κυβέρνησης και πολλοί υποστηρίζουν, ότι συνεργάζεται με εξωγήινα όντα. Πρόκειται για μια υπόγεια εγκατάσταση κοντά στο New Mexico, της οποίας η ύπαρξη είναι άγνωστη στον περισσότερο κόσμο. Το σύμβολο της βάσης, ήταν ένα τρίγωνο που κοιτάει προς τα κάτω και μέσα του ένα "Τ" (σαν το ελληνικό κεφαλαίο ταυ).
  Οι πρώτες μαρτυρίες για τη συγκεκριμένη βάση, προήλθαν από ανθρώπους, που εργάστηκαν για την κατασκευή της και δούλεψαν στα εργαστήρια, από άτομα σε μυστικές υπηρεσίες (FBI, CIA, NSA) και από διάφορους διαπιστευμένους ερευνητές. Αργότερα, εφόσον το θέμα πήρε δημοσιότητα, ασχολήθηκαν περισσότεροι, έως ότου επιβεβαιώθηκε ότι η Dulse, τελικά υπάρχει και δεν είναι αποκύημα φαντασίας κάποιων συνομωσιολόγων.

  Έκτοτε, αν και πολλοί προσπάθησαν να αποκαλύψουν, την αλήθεια για το τι γίνεται εκεί μέσα, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, με την αμερικανική κυβέρνηση να δείχνει τρομερό ζήλο, ως προς τη διατήρηση άκρας μυστικότητας, γύρω από τη βάση Dulse. Πολλοί μάλιστα ισχυρίζονται, ότι όποιος έφθασε κοντά στη λύση του μυστηρίου, ή όποιος γνώριζε και μίλησε δημόσια, ξαφνικά έχασε τη ζωή του, με τρανταχτό παράδειγμα τον Phil Schneider, όπου βρέθηκε δολοφονημένος τον Ιανουάριο του 1996, μέσα στο διαμέρισμά, του εφτά μήνες αφότου έδωσε μια δημόσια διάλεξη για την βάση Dulse και για την ύπαρξη εξωγήινων όντων, τους "Grey" (Γκρίζους).
  Ο Phil Schneider ή ταν ήδη γνωστός, καθώς είχε 17 χρόνια εργασιακής εμπειρίας ως γεωλόγος μηχανικός και εργάστηκε για την αμερικανική κυβέρνηση, στα "black projects" (μαύρα σχέδια), σε υπόγειες βάσεις όπως Area 51, S-4 και Los Alamos. Ο ίδιος είχε πει, ότι ήταν ένας εκ των τριών ανθρώπων, που επιβίωσε από τη μάχη του 1979, μεταξύ των Γκρίζων και του αμερικανικού στρατού, που έλαβε χώρα μέσα στις υπόγειες εγκαταστάσεις της Dulse και πως είχε κιόλας σκοτώσει δύο από αυτά τα εξωγήινα όντα.
  Αργότερα, δημιουργήθηκαν και άλλα βιογενετικά εργαστήρια, σαν αυτό της βάσης Dulse, στο Colorado, στη Nevada και στην Αριζόνα.
  Ας δούμε τώρα τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής από αυτά που έχουν κατά καιρούς ειπωθεί για τη μυστική βάση Dulse.

  Η βάση Dulse βρίσκεται 1 χλμ κάτω απ' τη γη, και απαρτίζεται από πολλά πατώματα, εκ των οποίων τα 7, είναι μέχρι στιγμής γνωστά. Τα συστήματα ασφαλείας είναι δρακόντια, λειτουργούν με κάρτες ξεχωριστά για κάθε πάτωμα και όσο κατεβαίνει το επίπεδο, τόσο ανεβαίνει και το επίπεδο ασφαλείας. Αυτό σημαίνει πως το αντικείμενο αλλάζει από πάτωμα σε πάτωμα και ότι στα κατώτερα επίπεδα, έχουν όλο και λιγότερα άτομα εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, μέσω των καρτών ασφαλείας. Υπάρχουν πάνω από 3000 κάμερες ζωντανής λήψης και πάνω από 100 έξοδοι που καταλήγουν κοντά στην περιοχή. Η λίμνη "Navalo Dam" ήταν η κύρια εναλλακτική πηγή για την τροφοδοσία με ηλεκτρική ενέργεια, με δεύτερη την πηγή "El Vado" που χρησίμευε και ως είσοδος.

  Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι περισσότεροι από τους εξωγήινους που βρίσκονταν στη Dulse, ήταν στα πατώματα 5,6,7 και κυρίως στο 5. Το είδος το οποίο και εξουσίαζε το μεγαλύτερο μέρος της βάσης, είναι οι "Γκρίζοι". Μάλιστα λέγεται, πως στη δεκαετία του 50, οι Γκρίζοι απήγαγαν έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων και ζώων που χρησιμοποίησαν για πειράματα. Στην δεκαετία του 60, αυτό το ποσοστό αυξήθηκε, ώσπου την δεκαετία του 80 πλέον η κυβέρνηση των ΗΠΑ, εφόσον κατάλαβε πως δεν υπήρχε τρόπος άμυνας ενάντια στους Γκρίζους, δημιούργησε προγράμματα, για την ενημέρωση του κοινού και για επικοινωνία μεταξύ εξωγήινων και γης.

  Ένας πράκτορας του FBI, κατά την εποχή του 60-70 με το όνομα Thomas Costello, έκλεψε τα περίφημα "Dulce Papers" τα οποία περιείχαν 15 ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με τα πειράματα που υπήρχαν στο εργαστήριο, ένα 6λεπτο βίντεο χωρίς ήχο και διάφορα άλλα έγγραφα και τα έδωσε σε 5-7 άτομα. Αυτός, αναφέρει πως υπάρχουν πάνω από 15000 Γκρίζοι στην βάση.
  Ένα άλλο εξωγήινο είδος, είναι τα Reptoids, που πολλοί από αυτούς που γνωρίζουν, ισχυρίζονται πως είναι σύμμαχος του ανθρώπινου είδους και αντίπαλα είδη με τους Γκρίζους. Τα Reptoids, είναι ένα αρχαίο είδος, που ζουν υπογείως.
  Ο πρωταρχικός λόγος που -πρώτα η αμερικανική κυβέρνηση και έπειτα ακολούθησαν κι άλλες κυβερνήσεις κυρίως ανεπτυγμένων χωρών- συνεργάστηκαν, με τους εξωγήινους, ήταν μια συμφωνία ανταλλαγής. Οι Αμερικανοί, συμφώνησαν να αφήσουν τους εξωγήινους να χρησιμοποιήσουν γήινα όντα (δηλ. ανθρώπους και ζώα), στα πειράματά τους και οι εξωγήινοι θα έδιναν τη τεχνολογία και την τεχνογνωσία τους στους ανθρώπους.

  Η αμερικανική κυβέρνηση κλωνοποίησε τον άνθρωπο, με σκοπό να φτιαχτεί ένα νέο είδος το οποίο θα είναι υποδουλωμένο στον άνθρωπο. Σε αυτό το εργαστήριο, στο επίπεδο 6, που αποκαλείται και "Nightmare Hall" (Εφιαλτική Αίθουσα), γινόταν έρευνα για την αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου DΝΑ, με στόχο την επίτευξη της μετατροπής ενός απλού κυττάρου, σε έναν οργανισμό. Εκεί, βρίσκονταν αποτελέσματα γενετικών πειραμάτων πάνω σε ανθρώπους, ζώα και εξωγήινα είδη. Μαρτυρίες ανθρώπων που δούλευαν εκεί, λένε πως είδαν ανθρώπους που έμοιαζαν με μισό άνθρωπο και μισό χταπόδι, Reptelians-άνθρωποι και ζώα που είχαν ανθρώπινα χέρια, έκλαιγαν σαν μωρά και μιμούνταν την ανθρώπινη φωνή. Ακόμα υπήρχαν ερπετοειδή με μορφή ανθρώπου σε κλουβιά, ανθρωποειδή με φτερά νυχτερίδας και Draco-Reptoids. Η επιστημονική τεχνογνωσία που υπήρχε μέσα σε αυτά τα εργαστήρια της Dulde, υπολογίζεται ότι βρισκόταν (τουλάχιστον όταν οι μαρτυρίες είδαν τη δημοσιότητα), περίπου 40-50 χρόνια μπροστά, σε σχέση με αυτή που ήταν ευρέως γνωστή και διαδεδομένη. Κι αυτό υπήρχε από την αρχή της λειτουργίας της. Έτσι λοιπόν, κατά την διάρκεια των πειραμάτων όταν προέκυπταν θεραπείες για κάποιες ασθένειες και ήθελαν να τις δημοσιεύσουν στο ευρύ κοινό, τότε το κάνανε υποστηρίζοντας πως εφευρέθηκε σε κάποιο από τα γνωστά επιστημονικά εργαστήρια, μετά από μακροχρόνια έρευνα.
  Το επίπεδο 7 είναι χειρότερο, καθώς υπήρχαν χιλιάδες ανθρωποειδή και άνθρωποι μέσα σε κλειστούς κρυογενής θαλάμους. Επίσης, υπήρχαν έμβρυα, σε διάφορες μορφές και επίπεδα ανάπτυξης. Πολλές φορές, κάποιοι υπάλληλοι, είδαν ανθρώπους σε κλουβιά, παρακαλώντας για βοήθεια και μερικοί επαναστάτησαν, ως αποτέλεσμα όσοι δεν "συνετίστηκαν", να σκοτωθούν κάτω από περίεργες συνθήκες... Μια ανάλογη περίσταση, ήταν και αυτή όπου ο Thomas Costello, υπέκλεψε τα "Dulce Papers".
  Αυτές οι συνθήκες που επικρατούσαν και οι άνθρωποι που ήταν φυλακισμένοι και ζητούσαν βοήθεια, ήταν αποτελέσματα απαγωγών γυναικών, από τις οποίες έπαιρναν ωάρια και έκαναν πειράματα, στα ανθρώπινα αυτά έμβρυα, μέσω γενετικής. Μιλάμε δηλαδή, για μια προσπάθεια νέου/ασυνταύτιστου τύπου "ευγονικής διαδικασίας" προς παραγωγή, ενός καινοφανούς είδους.
  Η απαγωγή ανθρώπων και ζώων, μειώθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 80, καθώς ειδικό εργαστήριο πλέον δημιουργούσε τεχνητό αίμα, μέσω μεταλλαγμένων κυττάρων, αλλά και ανθρώπινους ιστούς, τους οποίους είχαν στο εργαστήριο και κλωνοποιούσαν.
  Εκτός από τα... γενετικά πειράματα στην βάση, έκαναν και πειράματα με σκοπό τον έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου. Δημιούργησαν διάφορα chip, τα οποία διοχετεύονταν στον ανθρώπινο εγκέφαλο και μπορούσαν να ελέγχουν τον ανθρώπινο οργανισμό, από τους ρυθμούς της καρδιάς έως ακόμα και την διάθεση που έχει.
  Φανταστείτε λοιπόν, να ισχύει κάτι τέτοιο και τόσα χρόνια οι περισσότεροι που δε γνωρίζουν τίποτα -γιατί τους το κρύβουν επιμελώς- να ξυπνήσουν μια ωραία πρωία σε έναν εντελώς καινό κόσμο, που ούτε καν έχουν φανταστεί ότι υπάρχει...
  Επίσης, κάποιοι που έχουν ασχοληθεί έστω και λίγο, γενικότερα με θέματα εξωγήινων όντων και πιστεύουν ότι υπάρχουν, ισχυρίζονται ότι όχι απλώς υφίστανται εξωγήινοι, αλλά και πως περπατούν ανάμεσά μας και πως κατέχουν και τα μεγαλύτερα αξιώματα, χρησιμοποιούμενοι από διάφορες μυστικές λέσχες (Illuminatti, Skull & Bones, Bilderberg κτλ.), αποτελώντας μέρος του σχεδίου επιβολής, της Νέας Τάξης Πραγμάτων...
  Releasegreece.com,Διολκός


  Δείτε περισσότερα: http://mystikos-planitis.blogspot.com/2011/06/dulce.html#ixzz1OLOwCgXn