Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Οι επιστήμονες της NASA προσπαθούν να καταλάβουν τι είναι τα μυστηριώδη αντικείμενα που περπατούν στον Άρη

Οι επιστήμονες της NASA προσπαθούν να καταλάβουν τι είναι τα μυστηριώδη αντικείμενα που περπατούν στον Άρη

Οι εικόνες έχουν διαπιστωθεί από το Mars Reconnaissance Orbiter της NASAκαι βρίσκονται κοντά στην περιοχή Nili Fossae του πλανήτη Άρη. Οι επιστήμονες εξακολουθούν να μην είναι σε θέση να δώσουν μια επίσημη ερμηνεία, και όλη η ομάδα από το resppnsabile Reconnaissance Orbiter της NASA αναλύει ακόμη τις φωτογραφίες.
Έτσι η μυστηριώδης εικόνα του κόκκινου πλανήτη έχει δημιουργήσει πολλές διαφωνίες στο Διαδίκτυο, αλλά προφανώς δεν είναι η μόνη "τρελή" εικόνα που έχουμε από τον Άρη.
Μερικοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι μπορεί να είναι τα ίχνη ενός αλλοδαπού άγνωστου πλάσματος που ζει στον πλανήτη.
Οι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα έχουν πει ότι αν η ανάλυση της εικόνας είναι 25 εκατοστά ανά pixel, και το άγνωστο πλάσμα θα μπορούσε σύμφωνα με τις μετρήσεις τους να είναι περίπου τέσσερα μέτρα. Άλλοι λένε ότι η προέλευση της γραμμής είναι από ανεμοστρόβιλους στον Άρη, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η γραμμή είναι τόσο ευθύγραμμη και στενή, ενώ στη συνέχεια περισσότερες γραμμές έχουν ασυνεχή δομή σε ίσα διαστήματα κατά το μήκος τους.
Η σύνθεση των αυλάκων ώθησε ερευνητές της NASA για να προωθήσουν αυτήν την υπόθεση, γεγονός που υποδηλώνει ότι μπορεί και να οφείλεται σε μια κλίση σε αυτό το τμήμα του Αρη, όπου μεγάλες πέτρες ενδέχεται να γλιστρούν και να σχηματίζουν αυτά τα κανάλια σαν να ήταν «ράγες».
Πολλοί πάντως εμπειρογνώμονες έχουν αφιερώσει ένα μεγάλο μέρος της ερευνάς τους στο περιοδικό «New Scientist».
Εν τω μεταξύ, ο αστρονόμος Phil Plait, ο δημιουργός του ιστολογίου Bad Astronomy, επισημαίνει ότι δεν είναι σαφές τι ακριβώς ώθησε τα βράχια να μεταναστεύσουν με αυτόν τον τρόπο. «Θα ήταν χρήσιμο να δημιουργηθεί μια σειρά από ψηφιακές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης (HD), ώστε να δημιουργήσουν ένα τρισδιάστατο χάρτη του βράχου και να μπορούμε μέσω των φωτογραφιών να καταλάβουμε τι είναι.

Η ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "Ν" ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ

Η ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "Ν" ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ


http://agiotokos-kappadokia.gr/wp-content/uploads/2013/01/the-fiery-english-alphabet-picture-n_1920x1200_73628.jpg
Ν = Νούς - Νόμος καί τά Νερά στήν φύσιν

Συμβολίζει το δημιούργημα, την ατομική ύπαρξη, τη Θεία αρχή που ενώνει τον ανταγωνισμό των δύο πόλων και τους ενώνει σε έναν. Ζώδιο ο Ζυγός. 
Στο πνευματικό, η αιώνια δράση της ζωής. Στο νοητικό, η συνένωση των συγκινήσεων, η αμοιβαιότητα της στοργής. Στο φυσικό, η ισορροπία στη σχέση των φύλων.

Είναι η μετενσάρκωση, η δικαιοσύνη στον υλικό κόσμο. Η παρουσία του στις μαγικές βοές προετοιμάζει τον άνθρωπο για ένα καλλίτερο μέλλον, απομακρύνει τις αντιξοότητες, βοηθά στην αναδρομή στις προηγούμενες ζωές. 

-Κάθε γράμμα του Ελληνικού Αλφαβήτου εκπέμπει ήχο και εικόνα.Κάθε λέξη τέθηκε από τους «Ονοματοθέτες», νομοθέτες θα τους λέγαμε
σήμερα, με ακρίβεια και όχι τυχαία και έχει άμεση σχέση Αιτίας και
Αιτιατού, μεταξύ Σημαίνοντος και Σημαινομένου.
Εάν πάμε δε στις Επιστήμες, τα παραδείγματα είναι ατελείωτα και άκρως

διαφωτιστικά, αλλά και διδακτικά για τις επόμενες γενεές.
Σχετικά πρόσφατα (1996) στο Ιατρικό Περιοδικό MEDIZIN-JURNAL στην Γερμανία,δημοσιεύτηκε μία επιστημονική εργασία, σύμφωνα με την οποίαν:
« Η εκφορά του γράμματος «Ν» μεταφέρει οξυγόνο στον εγκέφαλο και ότι δεν ήταν τυχαίο το γεγονός της τοποθέτησης του «Ν» στο μέσον ακριβώς του Αλφαβήτου– στο πρώτο Ελληνικό Αλφάβητο με τα 27 γράμματα ».
( Εκτός αυτού στο Χάρβαρτ, από ιατρικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι η απαγγελία των Ομηρικών Επών στο πρωτότυπο, εκτός των άλλων, κάνει καλό στην καρδιά, ως αναπνευστική άσκηση…)
Με αφορμή τις έρευνες αυτές των ξένων επιστημόνων θα αναρωτηθούμε και εμείς: Είναι τυχαίο πάλι το γεγονός ότι το «ους» (το αυτί) που ακούει και
μαθαίνει-όπως μας διδάσκει και η Σύγχρονη Ψυχολογία- γίνεται με το
«Ν» ο « Νούς » που σκέφτεται , ενεργεί και αποφασίζει; Και δικαιούμαι να ερωτήσω:

Γιατί εμείς γίναμε διώκτες του «Ν»;
Γιατί θέλομε να φτωχύνομε τον εγκέφαλο των επομένων γενεών στην χώρα μας;
Ως μάχιμος Εκπαιδευτικός και συγγραφέας επιστημονικού συγγράμματος
( ΔΥΣΛΕΞΙΑ, Αθήνα 1994, Εκδόσεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, 6
η Έκδοση σήμερα), νομιμοποιούμαι να ερωτήσω, αλλά και να προτείνω στο τέλος: Η Ελληνική Γλώσσα έχει πάρει πλέον μία μορφή τέτοια που δεν έχει ανάγκη από άλλες ακρότητες. Άλλωστε και τις ακρότητες του Ψυχάρη τις απέρριψε (τοπωσιά ή ντοπιολαλιά κλπ.). Δεν λέω να επιστρέψομε-και δεν μπορούμε άλλωστε- στην «Καθαρεύουσα», η οποία επίσης είναι μία μεγάλη παρεξήγηση.


Μερικοί ξένοι Ειδικοί έχουν γράψει για το σημαντικό έργο της Καθαρεύουσας στην Γλώσσα μας, μετά το 1821. Ίσως ακόμα σήμερα να λέγαμε «ο Μινίστρος= Υπουργός ή το Χοσπιτάλι=το Νοσοκομείο κλπ», αλλά αυτό πέρασε απαρατήρητο στον τόπο μας και το Γλωσσικό Ζήτημα δεν έπρεπε να είχε υπάρξει…
Όμως σήμερα αναρωτιέμαι: Είναι τυχαίο άραγε που καταργήσαμε το γράμμα «Ν» στο τέλος των λέξεων και τα σχολικά μας βιβλία γράφουν το « εμβαδό » (!), αντί το εμβαδόν !! (Στα σχολικά βοηθήματα όμως διαβάζομε « το εμβαδόΝ », δηλ. εκεί διατηρείται το Ν, ενώ το επίσημο Κράτος στα βιβλία (ΥΠΕΠΘ, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο) το έχουν καταργήσει !!
 

Για ποιον λόγο αυτή η ακρότητα:
Για ποιον λόγο επίσημα διδάσκομε στα σχολεία μας κανόνες που κατασκευάστηκαν αυθαίρετα,, π.χ. χθες συνάντησα το Δήμαρχο (το φίλο, το Σύμβουλο κλπ. κλπ…). Το γράμμα Ν είναι οργανικό και όταν το κόβομε πονάει. Είναι σαν να κόβομε το δακτυλάκι μας…. Εάν κάποιος αντιτείνει ότι αυτό είναι μία ασήμαντη λεπτομέρεια, θα πρέπει να του πούμε ότι « η λεπτομέρεια κρατάει τον Παρθενώνα »!
Να θυμίσω όμως εδώ και το ωραίο, ειρωνικό κείμενο του Οδ. Ελύτη τότε :
« ΓΙΑ ΜΙΑΝ ΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ», όπου καταλήγει :
« Κανένας Ηρώδης δεν θα τολμούσε να διατάξει τέτοια γενοκτονία, όπως αυτή του τελικού –Ν-, εκτός κι αν του’ λειπε η οπτική του ήχου…»
Ο Γ. Ρίτσος έγραψε επίσης:
« Και οι λέξεις φλέβες είναι. Μέσα τους αίμα κυλάει…».
Δυστυχώς, όμως, διαπιστώνομε σήμερα ότι μετά το Νι, έρχεται και η σειρά του
τελικού Σίγμα (Σ). Κάποιοι δημοσιογράφοι στα κανάλια λένε κιόλας:
« η μέθοδο», η « οδό » , «η πλήρη! ένταξη» (!) κ.τ.ο.

Καλλιεργούν έτσι αυθαίρετα ένα αρνητικό γλωσσικό πρότυπο στους νέους μας με
την τεράστια δύναμη των ΜΜΕ και το σχολείο ανήμπορο να αντιδράσει, αλλά και
την κοινωνία παθητικά να δέχεται ως περίπου μοιραία την εξέλιξη αυτή.
Μετά από όλα αυτά διατυπώνω την εξής άποψη και καταθέτω στο Συνέδριό σας την δική μου «Θεωρία» για το εν λόγω ζήτημα:
Διεθνώς μελετάται η μοναδική μουσικότητα της Ελληνικής Γλώσσας και ο
αντίκτυπός της στην πνευματική διαύγεια του ανθρώπου. Το γράμμα «Ν» διεγείρει τον εγκέφαλο θετικά και ενεργοποιεί τον άνθρωπο να
σκέφτεται σωστά.
Το τελικό Σίγμα ηρεμεί τον άνθρωπο. Αυτό το δέχεται και η σύγχρονη Ψυχιατρική.Οι Αρχαίοι Έλληνες τα εγνώριζαν όλα αυτά και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μόνον εμείς οι Έλληνες λέμε « Τα είπα με το Νι και με το Σίγμα » και δεν λέμε με άλλα γράμματα, ( παρ΄ όλο που έχομε στις καταλήξεις των λέξεων και άλλα γράμματα), διότι το Νι ενεργοποιεί το μυαλό μας να σκεφθούμε σωστά και το Σίγμα ηρεμεί την ψυχή μας , αφού μιλήσουμε δημόσια ή ιδιωτικά.
Η σύγχρονη Ψυχογλωσσολογία δέχεται ότι η Γλώσσα και η Σκέψη γεννιούνται
ταυτόχρονα και εξελίσσονται παράλληλα και συνιστούν ανά πάσα στιγμή μία
αξεχώριστη ενότητα.
 

Η Γλώσσα ενσαρκώνει την Σκέψη και η Σκέψη ουσιώνεται σε
Γλώσσα. Είναι ένα νόμισμα με τις δύο όψεις του. Δεν μπορεί να υπάρχει η μία πλευρά, χωρίς την άλλη.Δεν μπορούσε να υπάρξει Ελληνική Σκέψη χωρίς την Ελληνική Γλώσσα.Είναι γεγονός ότι η ποιότητα και ποσότητα «καταγραφών» στην Σκέψηπροσδιορίζει και το νοητικό επίπεδο κάθε λαού.Επομένως και το νοητικό επίπεδο καθορίζει και την ικανότητα της δημιουργίας
Πολιτισμού.

Το Ελληνικόν Αλφάβητον, στην πορεία των χιλιάδων ετών του ήταν αρχικά
Ιδεογραφικό,στη συνέχεια επινοήθηκε το Εικονογραφικό, έπειτα φθάσαμε στο Γραμμογραφικό, κατόπιν στο Συλλαβογραφικό (Γραμμική Α και Β)
και τέλος καθιερώθηκε το ισχύον σήμερα Φθογγογραφικό , που είναι αξεπέραστο και στο οποίο οφείλεται η δημιουργία της Ελληνικής Γλώσσας και του Ελληνικού Οικουμενικού Πολιτισμού.Έχουμε χρέος να διαφυλάξουμε, ως κόρη οφθαλμού, την Ελληνική Γλώσσα και να αντισταθούμε στην κακοποίησή της.

Σπύρος Μάρκου
Διευθυντής 3ου
Δημ. Σχολείου Λαρίσης
 
Καταρχήν είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι στο αρχαίο ελληνικό αλφάβητο των 27 γραμμάτων, υπάρχει ένα ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ το οποίο θα πρέπει να βρίσκεται στην 14η θέση. 
Πρόκειται βεβαίως για το γράμμα Ν που εισαπέχει 13 γράμματα από το πρώτο γράμμα και 13 γράμματα από το τελευταίο. 
Το γράμμα Ν όμως είναι ακριβώς το αρχικό γράμμα της λέξης ΝΟΥΣ. 
Όπως γνωρίζουμε, στην εποχή της Αρχαίας Ελλάδας, ο ΝΟΥΣ εκφράζεται πίσω από το πρόσωπο του πατρός «ανδρών τε θεών τε» του Δία, βασικό σύμβολο του οποίου είναι ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ, ο οποίος θα μπορούσε να αναπαρασταθεί θαυμάσια σχηματικά με το σχήμα που προκύπτει από το γράμμα Ν. 

Ο ΝΟΥΣ λοιπόν και το θέμα της εξέλιξης της νόησής μας αποτελεί το ζητούμενο που βρίσκεται ΚΡΥΜΜΕΝΟ πίσω από την πρόθεση της δημιουργίας του Ελληνικού Αλφαβήτου! 
Μία μεγάλη έκπληξη μας περιμένει αν ΜΕΓΕΘΥΝΟΥΜΕ αυτό το γράμμα Ν, έτσι ώστε να ΚΑΛΥΨΕΙ ολόκληρο τον πίνακα του Αλφαβήτου. 
  
hellas-now.com
Η ΚΑΤΆΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "Ν" ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ | Hellas Now ΠΗΓΗ

EKTAKTO:Η ισραηλινή Αεροπορία κτύπησε το αεροδρόμιο της Δαμασκού - ΒΙΝΤΕΟ

EKTAKTO:Η ισραηλινή Αεροπορία κτύπησε το αεροδρόμιο της Δαμασκού - ΒΙΝΤΕΟF15ISRAELXL1_0ΒΟΜΒΑΡΔΙΣE H ΙΑF ΤΟΥΣ S-300;
Αρνούνται να κάνουν το οποιοδήποτε σχόλιο οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις αναφορικά με τις πληροφορίες συριακού τηλεοπτικού σταθμού – ο οποίος πρόσκειται στις δυνάμεις των Σύρων ανταρτών- ότι η επίθεση που πραγματοποιήθηκε στην αεροπορική βάση της συριακής Αεροπορίας
στην Al-Miza δυτικά της Δαμασκού ήταν αποτέλεσμα επίθεσης ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες η επίθεση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής και ενώ αρχικά την ευθύνη ανέλαβαν οι Σύροι αντάρτες νεότερο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ανέφερε πως ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη είχαν επιτεθεί βομβαρδίζοντας όπλα και συστήματα ραντάρ που είχαν πρόσφατα φθάσει στη συριακή βάση. Μάλιστα όπως αναφέρεται οι εκρήξεις ήταν τόσο μεγάλες και οι πυρκαγιές εκτεταμένες που αυτές οι δυνάμεις του Assad ούτε και οι αντάρτες είχαν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τέτοιες καταστροφές.

Υπενθυμίζεται πως πληροφορίες ήθελαν μέρη του ρωσικού αντιαεροπορικού συστήματος S-300 να παραδίδονται στη Συρία πριν από δύο εβδομάδες περίπου.

Αν και επίθεση υπήρξε εντούτοις οι πληροφορίες περί ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τη συριακή κυβέρνηση ενώ δεν έχει υπάρξει και αντίδραση από τη Ρωσία.
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!
 Στην πάροδο της ιστορίας όλοι σχεδίαζαν τον πολυπόθητο αυτό διαμελισμό.
Το σχέδιο της φιλότουρκης Γερμανίας φανερώνει σε όλη την 
μεγαλοπρέπειά του, ότι το κακό αυτοκαταστρέφεται.
Μπορεί να τη γλύτωσε έως τώρα, αλλά η ιστορία είναι σαν την ρόδα, γυρίζει...

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς 


Για τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο με τα 40 εκατομμύρια θύματα 
η Ιστορία έχει ήδη γράψει πολλά. Η έρευνα όμως για αλήθεια δεν
 σταματάει ποτέ καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως. Έτσι μέσα 
από την έρευνα ήρθε στο φως άλλη μια ξεχασμένη ιστορία του πολέμου.
Ένα μυστικό σχέδιο των Γερμανών, με την κωδική ονομασία «Gertrude».
Το σχέδιο "Gertrude" που αφορά την κατάκτηση και τον διαμελισμό
 της Τουρκίας από το Γ’ Ράιχ βρισκόταν για δεκαετίες ξεχασμένο στα 
συρτάρια της «Smersh», της Σοβιετικής υπηρεσίας αντικατασκοπίας. 
Οι λεπτομέρειες του σχεδίου είχαν συζητηθεί σε μυστικές συναντήσεις
 μελών της Αρμενο-γεωργιανής και της Γεωργιανο-γερμανικής ένωσης 
με το Άλφρεντ Ρόζεμπεργκ, εκπρόσωπο της Γερμανικής κυβέρνησης.
Το Γ’ Ράιχ είχε από το 1942 διαγνώσει τον κίνδυνο που θα μπορούσε 
να αποτελέσει για την Ευρώπη μια μελλοντική ένωση Τουρκίας 
Αζερμπαϊτζάν. Το σχέδιο «Gertrude» προέβλεπε πως η Αρμενία και η
 Γεωργία μετά την απελευθέρωση τους από τους μπολσεβίκους θα 
ξεκινούσαν Ιερό πόλεμο εναντίον της Τουρκίας. Οι Αρμένιοι και οι
 Γεωργιανοί, σύμφωνα με το σχέδιο, έπρεπε να παρέχουν 100.000 
άνδρες. Αυτός ο στρατός μαζί με γερμανικές δυνάμεις της Βέρμαχτ
 και των SS θα εισέβαλε στην Τουρκία.
Το σχέδιο είναι βέβαιο πως θα εφαρμοζόταν αν η Γερμανία νικούσε
 .Ο Χίτλερ είχε δώσει την εντολή να σχηματιστούν καυκασιανές 
λεγεώνες, όπως ακριβώς προέβλεπε το σχέδιο «Gertrude» που 
συμφωνήθηκε μεταξύ Ρόζεμπεργκ και Αρμενίων. Πρόσφατα και ο
 Τούρκος ερευνητής Conecsi μιλώντας στην εφημερίδα Mιλλιέτ 
επιβεβαίωσε την ύπαρξη του σχεδίου «Gertrude». Σε συνέντευξη 
του στην εφημερίδα Mιλλιέτ αναφέρθηκε σε έγγραφα κατασκοπείας
 των Γερμανών. Έγγραφα που κατέγραφαν κάθε λεπτομέρεια 
σχετικά με την Τουρkία και φανερώνοντας την πρόθεση του Ράιχ να 
συγκεντρώσει πληροφορίες με σκοπό μια μελλοντική επίθεση.
Ο Χίτλερ είχε αντιληφθεί το Παντουρκικό κίνδυνο εν αντιθέσει με
 τους σημερινούς Ευρωπαίους ηγέτες που θέλουν την Τουρκία στην
 ΕΕ. Η μεγάλη Αρμενία θα ήταν το αντίβαρο στις διεκδικήσεις της 
Τουρκίας στον Κάυκασο. Τελικά ο Χίτλερ έχασε τον πόλεμο, η Αρμενία
 παρέμεινε υπό την ΕΣΣΔ μέχρι το 1991 και η Τουρκία διατήρησε
 την ουδετερότητά της σε όλο τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο. Η Γερμανική
 μπότα δεν πάτησε ποτέ στο έδαφος της Τουρκίας και το σχέδιο 
«Gertrude» για τον διαμελισμό της έμεινε στα χαρτιά...
Σήμερα το κράτος τέρας που δημιούργησαν εξισλαμισμένοι
 μογγόλοι, προερχόμενοι από τις στέπες της Ασίας, υπάρχει
ακόμα και επαίρεται αλαζονικά για την ισχύ του. Οι Τούρκοι
 υπό την ηγεσία των ισλαμιστών Ερντογάν και Νταβούτογλου 
ονειρεύονται μια νέα οθωμανική αυτοκρατορία. Όμως η σημερινή
 νέο-οθωμανική Τουρκία έχει ανοίξει πολλά μέτωπα. Έχει κανονικό
 πόλεμο με τους Κούρδους τόσο στα σύνορα της όσο και μέσα 
στην Τουρκία και ετοιμάζεται να κάνει πόλεμο και με την Συρία.
Η ό,ποια ευημερία της Τουρκίας όμως είναι μόνο φαινομενική. 
Η Τουρκία δεν είναι η χώρα που βλέπουμε στα σήριαλ που μας 
δείχνουν με το κιλό τα Ελληνικά(;;;) τηλεοπτικά κανάλια. Αυτή
 είναι μόνο η βιτρίνα. Η Τουρκία είναι ένας πήλινος γίγαντας. Μια 
χώρα με ένα μέτωπο στο εσωτερικό της (κούρδοι), ένα μέτωπο
 στα σύνορα της (Συρία) και την Ρωσική άρκτο να βρυχάται από
 τον Καύκασο.
Το σχέδιο «Gertrude» δεν εφαρμόστηκε ποτέ, η Νέμεσις όμως,
 η θεία δίκη, θα αναλάβει κάποια μέρα να τιμωρήσει τον αλαζόνα
 Ασιάτη. Ίσως μάλιστα να είναι πολύ κοντά αυτή η μέρα...


ΠΗΓΗ : PERIERGAA: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!