Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ....Οτάβα, Καναδάς, 12.000 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα Αύγουστος 2011


Καταπληκτικό - - - ονειρεμένο - - - μοναδικό βίντεο. Δείτε την "Ελληνική ψυχή"|!

Καταπληκτικό, ονειρεμένο, μοναδικό, βίντεο ! Αφιερώστε 8 λεπτά, δείτε το ολόκληρο και δεν θα χάσετε! Σας το εγγυόμαστε!Οτάβα, Καναδάς, 12.000 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα Αύγουστος 2011 

ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΙΣΒΟΛΗ; ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ;;; ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.


ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΙΣΒΟΛΗ; ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ;;; ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ.


Πολλοί από εσάς μας στείλατε το βίντεο που 2 πολεμικά αεροσκάφη συνοδεύουν ή πετάνε σε σχηματισμό με έναν ιπτάμενο δίσκο.  Σε κάποιους απαντήσαμε προσωπικά όμως επειδή  βλέπουμε πως συνεχίζετε να στέλνετε και επιπλέον η είδηση να περνάει από κάποια blogs ως αληθινή αποφασίσαμε να γράψουμε την άποψη μας και να σας βοηθήσει να βγάλετε συμπεράσματα.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ένας άνθρωπος  κάνει πορεία δίπλα σε έναν δρόμο όταν ακούει τα αεροσκάφη και έκπληκτος αντικρίζει με ταραχή έναν ιπτάμενο δίσκο να συνοδεύεται από δύο πολεμικά αεροσκάφη..Αρχικά να δηλώσουμε πως τα αεροσκάφη είναι F-14 tomcat και το γράφουμε αυτό διότι ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκαφών έχει αποσυρθεί από τον στόλο των ΗΠΑ και συνεπώς από την επιχειρησιακή δράση τo 2006. Οπότε μόνο από αυτό το στοιχείο το βίντεο βγαίνει άκυρο. 


Το επόμενο που είδαμε ήταν πως ο χρήστης έκανε εγγραφή στο Youtube στις 8 Αυγούστου 2011 και λίγες μέρες μετά ανέβασε το 1ο και μοναδικό βίντεο του (όχι ότι έχει μεγάλη σημασία, μια και ο οποιοσδήποτε  μπορεί να βιώσει μια εμπειρία και να θέλει να την γνωστοποιήσει, χωρίς ωστόσο να έχει προηγούμενο ιστορικό στον λογαριασμό του).  Όμως στην περιγραφή παρουσιάζει το περιστατικό σαν να έγινε πρόσφατα και αυτό είναι ψευδές για  τον λόγο που γράψαμε αρχικά.


ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Η ημέρα που επιλέχθηκε να τραβηχτεί το βίντεο είναι μουντή και αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο, μια και η επεξεργασία του βίντεο γίνεται ευκολότερα σε σκοτεινό περιβάλλον, διότι δεν χρειάζεται να εστιάσει τόσο στην λεπτομέρεια όπως μια ηλιόλουστη μέρα.  Επιπλέον ο ουρανός έχει δεχτεί επεξεργασία με διάφορα φίλτρα που τον έχουν κάνει να φαίνεται σκοτεινότερος απ'ότι είναι στην πραγματικότητα εξυπηρετώντας σκοπιμότητες που θα αναλύσουμε παρακάτω. 


Τα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο  (που δείχνουν το έδαφος) είναι πολύ πιο έντονα και φωτεινά απ'ότι ο ουρανός ο ίδιος. Η εσκεμμένη σκοτεινότητα του ουρανού επιλέχθηκε για να αποκρύψει οποιεσδήποτε λεπτομέρειες.   


Προσέξτε πόσο κοντά πετάνε τα αεροπλάνα με τον ιπτάμενο δίσκο και παρόλα αυτά δεν μπορούμε να διακρίνουμε καμία λεπτομέρεια επάνω τους  ενώ κατά παράδοξο τρόπο οι λεπτομέρειες γίνονται  περισσότερο ευδιάκριτες όταν απομακρύνονται..


Επίσης ο ουρανός στην αρχή του βίντεο (03:00-06:00) πριν εμφανιστεί ο ιπτάμενος δίσκος και τα αεροπλάνα, στην μέση (14:00-16:00) και στο τέλος (22:00-25:00)  μετά που εξαφανίζονται πίσω από το βουνό, είναι πολύ πιο φωτεινός και αυτό διότι τα φίλτρα χρησιμοποιούνται παρά μόνο όταν υπάρχουν στην οθόνη!


Υπάρχουν επίσης δύο ακόμα στοιχεία που φαίνεται ότι έχει χρησιμοποιηθεί photoshop προκειμένου να τελειοποιηθεί το βίντεο.  

Το 1ο ίσως το έχετε παρατηρήσει χωρίς να γνωρίζετε ότι πρόκειται για επεξεργασία και έχει να κάνει με τις αριστερές πτέρυγες των 2 μαχητικών.  Το χρώμα τους είναι μπλε και είναι υπόλειμμα των φίλτρων που χρησιμοποιήθηκαν για να σκουραίνουν τον ουρανό.  Το ίδιο χρώμα εντοπίζεται σε μεγέθυνση στο χείλος προσβολής του UFO  στα ρύγχη και στα κάθετα σταθερά των αεροσκαφών.Επίσης το ίδιο μπλε χρώμα διακρίνεται στην κορυφογραμμή του απέναντι βουνού ανάμεσα σε κάποια δέντρα. 
Το 2ο φαίνεται μόλις για 1 δευτερόλεπτο ( 08:00 ως 09:00 ) και βρίσκεται κατά μήκος του μαύρου κτιρίου.  Υπάρχει υπόλειμμα ενός βαθύ κόκκινου φίλτρου που έχει περαστεί από επάνω. 

Το βίντεο είναι κατασκευασμένο και έγινε είτε για λόγους εξαπάτησης των υποστηρικτών των UFOs. Είτε για λόγους δημιουργικούς προκειμένου να αξιολογήσει προσωπικά τον εαυτό του ο καλλιτέχνης.
Την επόμενη φορά καλύτερα..

Ο αστεροειδής Apophis και η σύγκρουση του με την Γη το 2036 !


Ο αστεροειδής Apophis και η σύγκρουση του με την Γη το 2036 !

Οι Shengping Gong, Junfeng Li και Xiangyuan Zeng 
του πανεπιστημίου Tsinghua του Πεκίνου,
 δημοσίευσαν ένα άρθρο στο Research in 
Astronomy and Astrophysics(RAA), 
προτείνοντας να τοποθετηθεί ένα μικρό
 διαστημικό σκάφος με ηλιακό πανί σε 
παλίνδρομη τροχιά για να αποτραπεί η 
σύγκρουση ενός αστεροειδή με την Γη το 2036.

Οι αστεροειδείς που βρίσκονται κοντά στην Γη είναι
 πιθανόν να
 συγκρουστούν με αυτήν και αποτελούν μια πιθανή απειλή.

Ο Apophis - ο οποίος έχει διάμετρο 270 μέτρων- θα
 πλησιάσει την Γη σε απόσταση 37.000-38.000χλμ το 2029.

Το 2036 είναι πολύ πιθανό να γυρίσει και να συγκρουστεί
 με την Γη, στις 13 Απριλίου του ιδιου έτους.

Χρησιμοποιώντας ένα μικρό διαστημικό σκάφος με
επιστημόνων προτείνει έναν τρόπο για να αλλαχθεί η
 τροχιά του αστεροειδή και να αποφευχθεί η σύγκρουση.

Οι τρεις επιστήμονες πιστεύουν  ότι αν όλα γίνουν σωστά
 το μικρό διαστημικό σκάφος θα μπορέσει να χτυπήσει 
τον αστεροειδή και να τον μετακινήσει έξω από την οπή
 των 600 μέτρων το 2029, ώστε να μην ξαναγυρίσει το 2036.

Ζώνη κινδύνου σε περίπτωση σύγκρουσης του Apophi με
 την Γη


Είναι πιθανό βεβαια το σκάφος να αστοχήσει εξαιτίας
 μη προγραμματισμένων ηλιακών ανέμων.


Ο αστεροειδής Apophis που ανακαλύφθηκε το 2004,
 θεωρείται η μεγαλύτερη απειλή για τον πλανήτη μας,
 αν και οι επιστήμονες της NASA δηλώνουν ότι η σύγκρουση
 του 2036 είναι δύσκολο να συμβεί και ότι ο αστεροειδής
 πιθανότατα θα διαλυθεί σε μικρότερα κομμάτια και θα
 γίνουν μικρότερες συγκρούσεις με την Γη, λιγότερο 
επικίνδυνες.


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: Ο αστεροειδής Apophis και η σύγκρουση του με την Γη το 2036 ! 


Μη χαλάς την ουρά! Το διαφημιστικό της Visa, ή αλλιώς Τα Ανθρώπινα Βοοειδή σε μια αχρήματη κοινωνία


Μη χαλάς την ουρά! Το διαφημιστικό της Visa, ή αλλιώς Τα Ανθρώπινα Βοοειδή σε μια αχρήματη κοινωνία


Το διαφημιστικό λέγεται "Just Wave and Go", δηλαδή απλά την περνάς (την κάρτα) και φεύγεις! Μα φυσικά!…Ποιος θέλει να χάνει χρόνο έτσι;

Δείτε το βίντεο:
Ναι, αυτό είναι ένα ιδανικό όραμα για το μέλλον.
Απίστευτο βίντεο! Ένα μάτσο εγκεφαλικά νεκρών, ανθρώπων - ρομπότ (με σινιέ όμως, συνολάκια, λες και βγήκαν από lifestyle περιοδικά) που κινούνται και δρουν σε πλήρη συγχρονισμό, με το ρυθμό της συμμόρφωσης, που δίνει το βρώμικο βλέμμα σε όποιον τολμά να μην είναι μέρος τωνβοοειδών, με το να μην χρησιμοποιεί μια πιστωτική κάρτα που ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία μέρος της Λέσχης Bilderberg.
Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσεις τους ανθρώπους σε πλήρη υποταγή στους κανόνες των μεγάλων τραπεζιτών.