Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

2 UFO πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό (VIDEO από το πλήρωμα του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού)


2 UFO πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό (VIDEO από το πλήρωμα του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού)


Aurora Australis :πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό
Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε από το πλήρωμα του Expedition 30 για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Η ακολουθία ελήφθη στις 4, Μάρτη 2012 17:19:17 – 17:27:10 GMT, με ένα πέρασμα πάνω από το Νότιο Ινδικό Ωκεανό.
Το βίντεο επικεντρώνεται και πάλι στην Aurora Australis, όπως ο ΔΔΣ περνά πάνω από το Νότιο Ινδικό Ωκεανό, από τα βορειοανατολικά νησιά της Kerugelen,στα νότια της Αυστραλίας.
Οι ραβδώσεις του σέλας είναι πολύ ορατές και ενεργές σε αυτό το βίντεο, όπως ο ΔΔΣ περνάει ακριβώς πάνω από τα πράσινα φώτα.
Δύο πιθανά UFO που εμφανίζονται στο video φαίνεται ότι δεν να παρατηρήσαν από το πλήρωμα …
Για καλύτερη ποιότητα εικόνας δείτε το video σε ανάλυση 1080p

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ..... ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ......!!! ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ‏


ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ..... ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ......!!! ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ‏

Κάγκελα και αστυνομία παντού – Η Αθήνα θύμισε εποχές της εφταετίας… [φωτο]

 Κάθε άλλο παρά εθνική επέτειος δεν γιορτάστηκε σήμερα στην πρωτεύουσα της χώρας. Τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση φοβούμενη την λαϊκή διαμαρτυρία ήταν πρωτοφανή για δημοκρατική χώρα.
Χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονταν σε κάθε σημείο του κέντρου της πόλης απαγορεύοντας ακόμα και τη διέλευση σε ηλικιωμένους και σε οικογένειες με παιδιά.Ακροβολισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές βρίσκονταν σε ταράτσες θυμίζοντας περισσότερο σκηνές από ταινία.
Η λεωφόρος Αμαλίας παρέμεινε αποκλεισμένη από το ύψος του Ζαππείου μέχρι τη Βασιλέως Γεωργίου, ενώ η παρουσία αστυνομικών ήταν πολύ έντονη σε όλο το μήκος των οδών Αμαλίας και Πανεπιστημίου. Το ελικόπτερο της αστυνομίας έκανε περιπολίες από αέρος, ενώ πλήθος κόσμου ήταν συγκεντρωμένο, κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου από το ύψος της Βουκουρεστίου και κάτω.
Eπί ποδός βρέθηκαν 7.000 αστυνομικοί, ενώ σε επιφυλακή βρέθηκαν και εισαγγελείς για να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε περίπτωση απόπειρας διακοπής της παρέλασης.
Οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που κάλυψαν την παρέλαση είχαν διαπίστευση, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν προληπτικούς ελέγχους σε ομάδες που εμφανίστηκαν κοντά στο χώρο των παρελάσεων με πανό.
Δείτε τις φωτογραφίες της αστυνομοκρατούμενης πόλης:

Θαύματα του Ηλιακού Συστήματος, Εξωγήινοι (Ντοκιμαντέρ)

 Θαύματα του Ηλιακού Συστήματος, Εξωγήινοι (Ντοκιμαντέρ)
Η σειρά αυτή αποκαλύπτει την πραγματικά απίστευτη ομορφιά του ηλιακού μας συστήματος.
Ταξιδεύοντας από τον ήλιο στο πιο μακρινό σημείο του Ποσειδώνα, το “Seven Wonders of the Solar System” αντανακλά την πιο πρόσφατη επιστημονική γνώση στο πεδίο του στόλου των κυκλωμάτων, των δορυφόρων και των τηλεσκοπίων που βρίσκονται σε λειτουργία στο διάστημα.

ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ | 24-03-2012

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!

 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!
«Εγώ όντας εβγήκα εις τον Άγιον Γεώργιον, έγραψα γράμματα εις τον Γενναίον και εις τον Κολλιόπουλον, οπού ήταν συνταγμένοι, και επετάχθηκσν εις το Λιβάρτζι, την επαρχία την προσκυνημένη (Καλαβρύτων), και τους διέταξα: «Τσεκούρι και φωτιά εις τους προσκυνημένους!» Και έτσι επέρασαν εις το Λιβάρτζι. Τότε έστειλεν ο Μπραϊμης καταπατητάδες, να ιδή που είμαι και τί ασκέρι έχω, και έδωσε ενός Ρωμιού τριακόσια μπαρμπούτια, δια να μάθη πού είμαι και να μου ριχθή επάνω, και εγώ τον έπιασα και έσπειλα εις την δημοσιά και τον εκρέμασα, εις τα Καλάβρυτα, δύο ώρες απ' έξω. Τον εκρέμασα με ένα χαρτί που έλεγε το φταίξιμό του: «Προδότης του Έθνους»» (Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, "Απομνημονεύματα") 

Η σημερινή Επέτειος έχει πολλά νοήματα: Καταρχήν, είναι ΔΙΠΛΗ ΕΟΡΤΗ, αφού εορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τον Ξεσηκωμό του 1821. Ο ταυτόχρονος αυτός εορτασμός, ενοχλεί ιδιαίτερα τους γραικυλίσκους "προοδευτικούς" που προσπαθούν να "ξαναγράψουν" την Ιστορία, αμβλύνοντας την ιστορική και θρησκευτική μνήμη των Ελλήνων. 

Παρά την προπαγάνδα τους όμως, αποτυγχάνουν οικτρά. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, όταν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, με προεξάρχοντα τον Αρχιστράτηγο Θείοδωρο Κολοκοτρώνη, το τόνισαν εμφατικα: "Όταν επιάσαμε τα άρματα το κάναμε ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΙ ΕΠΕΙΤΑ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ"!!!
Είπε όμως και κάτι άλλο, ιδιαίτερα σημαντικό, ο Γέρος του Μωριά:

"ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"!!!

Στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα μας, η παραπάνω προτροπή αποτελεί ΠΥΞΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΓΗ. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα μέρος της παρακαταθήκης που μας άφησαν εκείνοι οι γενναίοι Έλληνες, που τα έβαλαν με μια ολόκληρη Αυτοκρατορία αδιαφορώντας για την καλοπέραση και την ησυχία τους.

Σήμερα, κάποιοι λένε πως δεν έχουμε πόλεμο, άρα δεν πρέπει να έχουμε τόσο...ακραίες απόψεις: Υπενθυμίζουμε σε όλους εκείνους, πως οι μεγαλύτερες προδοσίες έχουν γίνει εν καιρώ ειρήνης!

Ειρήνη είχαμε όταν χάθηκε η μισή Κύπρος. Ειρήνη όταν έγιναν "γκρίζα ζώνη" τα Ίμια. Ειρήνη έχουμε όταν σκοτώνονται οι πιλότοι μας σε αερομαχίες στο Αιγαίο. Ειρήνη υπάρχει με τις καθημερινές...βολτούλες των τούρκων στο Αιγαίο. Και άλλα πολλά ανάλογα παραδείγματα...

Να λοιπόν γιατί τα λόγια του μεγάλου Στρατηλάτη από την Πελοπόννησο είναι επίκαιρα όσο ποτέ: Διότι ποτέ στην παγκόσμια Ιστορία, καμία χώρα και κανένας λαός δεν προόδευσε, αν υπήρχε υπονόμευση ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!

Αυτοί είναι οι "προκσυνημένοι" του σήμερα: 

- Οι κυβερνώντες και γενικότερα τα κόμματα και οι πολιτικοί, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. 

- Τα Μμε. 

- Οι πανεπιστημιακοί. 

- Δυστυχώς, μερικοί και εντός Εκκλησίας. 

- Απλοί πολίτες, που αδιαφορούν για την Πατρίδα τους.Όλοι οι παραπάνω, δεν αντιμετωπίζονται ούτε με "διαβουλεύσεις", ούτε φυσικά με συνεργασία: ΑΛΛΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!

Τι ακριβώς εννοούμε; Ας δούμε το ιστορικό της συγκεκριμένης φράσης και θα καταλάβουμε:

Το 1825, όταν ο Ιμπραήμ Πασάς εισέβαλε στην Πελοπόννησο και με μια τρομοκρατία άνευ προηγουμένου εξανάγκασε τον ελληνοχριστιανικό πληθυσμό του μέρους να προσκυνήσει, ο Δημήτρης Νενέκος το 1826 συνέχισε το παράδειγμα των προσκυνημένων και, όχι μόνον αλλαξοπίστησε, αλλά πήγε και με το μέρος του Ιμπραήμ και πολέμησε ΕΝΑΝΤΙΟΝ των Ελλήνων πρώην συναγωνιστών του.

Πρέπει να τονίσουμε ότι ο ΝΕΝΕΚΟΣ ήταν οπλαρχηγός και είχε και 2.000 αγωνιστές υπό τις διαταγές του. Για την πράξη του αυτή τιμήθηκε από τον ίδιο τον Σουλτάνο και πήρε και τον τίτλο “Μπέης”.
 

Είναι χαρακτηριστική η έκφραση του Μεγάλου Οπλαρχηγού του Έθνους Κολοκοτρώνη, όταν αποφυλακίσθηκε αναγκαστικά, για να αντιμετωπίσει τον Ιμπραήμ. "Μόνο εις τον καιρό του προσκυνήματος φοβήθηκα για την πατρίδα".
 

Βλέποντας τον Νενέκο με τους Τουρκοπροσκυνημένους να πολεμούν ηρωικά εναντίον των Ελλήνων και να κερδίζουν και μάχες, ορκίστηκε να τους πολεμήσει μέχρι θανάτου. Τιμώρησε πάρα πολύ σκληρά τους Έλληνες οπλαρχηγούς, που προέτρεπαν τους Έλληνες χριστιανούς να τουρκέψουν κι έκαψε και ολόκληρα χωριά γεμάτα προσκυνημένους.
 Αυτό έγινε, για να αντιμετωπίσει την αρνητική μορφή που έπαιρνε η όλη εξέλιξη της Επανάστασης και να αναγκάσει τους τελευταίους Έλληνες που απόμειναν, να μην τουρκέψουν και να πολεμήσουν. "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους". Αυτό το είπε και εννοούσε τον Νενέκο ο Κολοκοτρώνης.
 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ)!

ΝΕΟΕΛΛΗΝ............... ΞΥΠΝΑ!!!!!!!

ΑΕΡΑ......ΑΕΡΑ.....ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ........


Αφιερωμένο στους κιοτήδες πολιτικούς της δοξασμένης πατρίδος μας
Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρόνια  σκλαβιά και φυλακή!!!!!!


ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ * ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ - YouTube ΠΗΓΗ

κλεφτικη ζωη-λουκιανος Κηλαηδονης.wmv - YouTube ΠΗΓΗ

Ο Θούριος του Ρήγα Φερραίου Βελεστινλή - Νίκος Ξυλούρης - - YouTube ΠΗΓΗ

Γκιούλ Μπαξέ Παραδοσιακό X. ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ - YouTube ΠΗΓΗ

ΓΑΛΑΝΗ GALANI " ΕΙΒΑΛΑ " 1973 - YouTube ΠΗΓΗ

Πηδάει η φωτιά ( Τραγούδι ) - YouTube ΠΗΓΗ

Η ασπαρτάμη (Nutra Sweet, Equal, Spoonful) είναι αποτυχημένο εντομοκτόνο τερμιτών

Η ασπαρτάμη (Nutra Sweet, Equal, Spoonful) είναι αποτυχημένο εντομοκτόνο τερμιτών
Αν το αναψυκτικό σας λέει «χωρίς ζάχαρη» στην ετικέτα; ΜΗΝ το σκέφτεσαι καν! Στο Παγκόσμιο Περιβαλλοντικό Συνέδριο δόθηκε διάλεξη με θέμα, «ασπαρτάμη»κυκλοφορεί στην αγορά ως «Nutra Sweet», «Equal» και «Spoonful».
Στην εναρκτήρια ομιλία από την EPA, ανακοινώθηκε ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες, το 2001, υπήρξε...
μια επιδημία πολλαπλών σκληρύνσεων και ο συστηματικού ερυθηματώδους λύκου. Ήταν δύσκολο να καθοριστεί ακριβώς ποια τοξίνη προκαλεί αυτή την καλπάζουσα αύξηση. Γιατί η ασπαρτάμη είναι τόσο επικίνδυνη;
Όταν η θερμοκρασία του γλυκαντικού είναι μεγαλύτερη από 86 βαθμούς F, το ξυλο-οινόπνευμα της ΑΣΠΑΡΤΑΜΗΣ μετατρέπεται σε φορμαλδεΰδη και στη συνέχεια σε μυρμηκικό οξύ, το οποίο με τη σειρά του προκαλεί μεταβολική οξέωση … Μυρμηκικό οξύ είναι το δηλητήριο που βρίσκεται στο τσίμπημα των ερυθρών μυρμηγκιών. Η τοξική μεθανόλη μιμείται, μεταξύ άλλων προϋποθέσεων, τη σκλήρυνση κατά πλάκας και το συστηματικό ερυθηματώδη λύκο.
Η ασπαρτάμη είναι ένα αποτυχημένο εμπορικά, εντομοκτόνο τερμιτών. Αν νοτίσεις (όχι με πολύ νερό) μερικά σακουλάκια ασπαρτάμης και τα τοποθετήσεις στο έδαφος κοντά σε μια μυρμηγκοφωλιά την επομένη θα βρεις ένα μικρό βουναλάκι από νεκρά μυρμήγκια. Αυτό το εντομοκτόνο το βάζεις στο σώμα σου, με την μορφή τροφής ή ροφημάτων. Σε ενοχλεί το τσιγάρο και όχι η ασπαρτάμη-πτωμαΐνη της κόκα κόλας λάιτ !!!

Γιατί σου είπαν πως το τσιγάρο σκοτώνει, ενώ η πτωμαΐνη-κόκα κόλα λάιτ κάνει καλό. Τρομάρα σου!!!
Πολλοί άνθρωποι είχαν διαγνωστεί κατά λάθος ότι πάσχουν από ΣΚΠ. Παρά το γεγονός ότι η σκλήρυνση κατά πλάκας δεν είναι αιτία θανάτου, η τοξική μεθανόλη είναι!
Ο Συστηματικός ερυθηματώδης λύκος έχει γίνει σχεδόν ανεξέλεγκτος, όπως και η σκλήρυνση κατά πλάκας, ιδίως με την κατανάλωση Diet Coke και Pepsi. Τα θύματα συνήθως δεν γνωρίζουν ότι η ασπαρτάμη είναι ο ένοχος.
Συνεχίζουν τη χρήση της – ερεθίζουν το λύκο σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνεται η κατάσταση απειλητική για τη ζωή τους. Έχουμε δει ασθενείς με συστηματικό ερυθηματώδη λύκο να γίνονται ασυμπτωτικοί αμέσως μόλις σταματήσουν την κατανάλωση διαιτητικής σόδας.
Σε αρκετές περιπτώσεις από αυτούς που διαγνώστηκαν με σκλήρυνση κατά πλάκας, τα περισσότερα από τα συμπτώματα εξαφανίζονται. Έχουμε δει πολλές περιπτώσεις όπου η απώλεια όρασης εξαφανίστηκε και η απώλεια ακοής βελτιώθηκε αισθητά. Αυτό ισχύει επίσης για τις περιπτώσεις των εμβοών και η ινομυαλγία.
Κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης, είπα, «Αν χρησιμοποιείτε ασπαρτάμη (Nutra Sweet, Equal, Spoonful κ.λπ.) και υποφέρετε από συμπτώματα ινομυαλγίας , σπασμούς, πόνους, μούδιασμα στα πόδια, κράμπες, ίλιγγο, ζάλη, πονοκέφαλο, πόνο στις αρθρώσεις, ανεξήγητη κατάθλιψη, κρίσεις άγχους, μπερδεύετε την ομιλία σας, έχετε θολή όραση ή απώλεια μνήμης, τότε έχετε πιθανώς δηλητηριαστεί από ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ!
‘ Οι άνθρωποι πηδούσαν επάνω κατά τη διάρκεια της διάλεξης λέγοντας, «έχω κάποια από αυτά τα συμπτώματα!!!» Είναι αναστρέψιμη η κατάσταση; Ναι! Ναι! Ναι! STOP στις σόδες διαίτης και επαγρύπνηση για την ασπαρτάμη στις ετικέτες των τροφίμων! Μην ξεχνάς υπάρχει με διάφορες ονομασίες. Πολλά προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με αυτό το δηλητήριο! Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα.
Ο Δρ Espart παρατήρησε ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν συμπτώματα για ΣΚΠ και κατά την πρόσφατη επίσκεψή του σε ένα νοσοκομείο, μια νοσοκόμα δήλωσε ότι έξι από τους φίλους της, που ήταν συστηματικοί καταναλωτές Diet Coke, είχαν όλοι διαγνωστεί με ΣΚΠ. Αυτό είναι πέρα από κάθε σύμπτωση! Η σόδα διαίτης ΔΕΝ είναι ένα προϊόν διατροφής! Είναι ένα χημικά τροποποιημένο προϊόν που περιέχει πολλαπλά άλατα και ασπαρτάμη και που στην πραγματικότητα σε κάνει να επιθυμείς να καταναλώσεις υδατάνθρακες. Είναι πολύ πιο πιθανό να έχετε αύξηση σωματικού βάρους! Τα προϊόντα με ασπαρτάμη, περιέχουν επίσης φορμαλδεΰδη, η οποία αποθηκεύεται στο λιπώδη κύτταρα, ιδιαίτερα στα ισχία και τους μηρούς.
Η φορμαλδεΰδη είναι μια απόλυτη τοξίνη και χρησιμοποιείται κυρίως για τη διατήρηση “δειγμάτων ιστών». Πολλά προϊόντα που χρησιμοποιείς καθημερινά περιέχουν αυτές τις χημικές ουσίες και ΔΕΝ πρέπει να τα καταναλώνεις γιατί τα αποθηκεύσει το σώμα.

Ο Δρ. HJ Roberts δήλωσε στις διαλέξεις του, ότι από τη στιγμή που απελευθερώθηκαν από τα προϊόντα «διαίτης» και χωρίς αξιόλογη αύξηση της σωματικής άσκησης, οι ασθενείς του έχασαν κατά μέσο όρο 9 κιλά σε μια περίοδο δοκιμής.
Η ασπαρτάμη είναι επίσης ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους διαβητικούς. Βρήκαμε ότι ορισμένοι γιατροί, οι οποίοι πίστευαν ότι είχαν έναν ασθενή με αμφιβληστροειδοπάθεια, στην πραγματικότητα, είχε συμπτώματα που προκαλούνται από ασπαρτάμη.
Η ασπαρτάμη αποσυντονίζει εντελώς τα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα. Έτσι ένας διαβητικός μπορεί να υποστεί οξεία απώλεια μνήμης λόγω του γεγονότος ότι το ασπαρτικό οξύ και η φαινυλαλανίνη είναι νευροτοξικά όταν λαμβάνονται χωρίς τα άλλα αμινοξέα που απαιτούνται για μια καλή ισορροπία.
Η αντιμετώπιση του διαβήτη είναι σε όλα σχετική με την ισορροπία. Ειδικά με τους διαβητικούς, η ασπαρτάμη περνάει τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ αίματος / εγκεφάλου και επιδεινώνει , στη συνέχεια, τους νευρώνες του εγκεφάλου προκαλώντας διάφορες βλάβες του εγκεφάλου, σπασμούς, κατάθλιψη, μανιοκατάθλιψη, κρίσεις πανικού, ανεξέλεγκτο θυμό και οργή. Η κατανάλωση της ασπαρτάμης προκαλεί τα ίδια συμπτώματα και σε μη διαβητικούς επίσης. Σχετικά έγγραφα και μελέτες αποκαλύπτουν επίσης ότι χιλιάδες παιδιά στα οποία είχε διαγνωστεί ADD και ADHD είχαν πλήρη ανάκαμψη στη συμπεριφορά τους όταν αυτές οι χημικές ουσίες αφαιρέθηκαν από τη διατροφή τους. Τα λεγόμενα «συνταγογραφούμενα φάρμακα τροποποίησης συμπεριφοράς» (Ritalin και άλλα) δεν χρειάζονται πλέον και για να πούμε την αλήθεια, δεν ήταν απαραίτητα εξ αρχής! Τα περισσότερα από αυτά τα παιδιά «δηλητηριάζονταν» σε καθημερινή βάση με τα ίδια τα τρόφιμα που ήταν «καλύτερα γι ‘αυτούς απ’ ότι η ζάχαρη».
Λίγο μυαλό χρειάζεται, που όπως φαίνεται είναι καμένο από τις τοξίνες. Η ασπαρτάμη που καταναλώθηκε σε χιλιάδες παλέτες diet Coke και diet Pepsi από τους άνδρες και τις γυναίκες που πολεμούσαν στον πόλεμο του Κόλπου, μπορεί να είναι εν μέρει υπεύθυνη για το γνωστό σύνδρομο του Πολέμου του Κόλπου.
Ο Δρ Roberts προειδοποιεί ότι μπορεί να προκαλέσει εκ γενετής ανωμαλίες, δηλαδή, διανοητική καθυστέρηση, εάν λαμβάνονται κατά την περίοδο της σύλληψης και κατά τη διάρκεια των πρώιμων σταδίων της κύησης. Τα παιδιά ιδιαίτερα κινδυνεύουν από νευρολογικές παθήσεις και δεν πρέπει ποτέ να τους δίδονται τεχνητά γλυκαντικά.
Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ιστορίες περιπτώσεων που αφορούν παιδιά που πάσχουν από νευρολογικές διαταραχές, οι οποίες μιλάνε για τη μάστιγα των νευρολογικών παθήσεων που προκαλούνται άμεσα από τη χρήση του εν λόγω θανάσιμου δηλητηρίου». Υπήρχαν ακροάσεις του Κογκρέσου στις ΗΠΑ, όταν η ασπαρτάμη έχει συμπεριληφθεί σε 100 διαφορετικά προϊόντα και είχαν διατυπωθεί ισχυρές αντιρρήσεις όσον αφορά τη χρήση της. Μετά από αυτή την πρώτη ακρόαση, έχουν υπάρξει δύο επόμενες ακροάσεις, και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα.
Το λόμπι των φαρμάκων και των χημικών προϊόντων έχουν πολύ βαθιές τσέπες και πολύ πράσινο τυπωμένο χαρτί που το μοιράζουν πλουσιοπάροχα..
Δυστυχώς, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Monsanto για την ασπαρτάμη έχει λήξει! Ναι δικής της κατασκευή είναι, τι νόμισες;
Υπάρχουν τώρα πάνω από 5.000 προϊόντα στην αγορά που περιέχουν αυτή το θανάσιμο χημικό και θα υπάρξουν χιλιάδες περισσότερα. Καθένας θέλει ένα «κομμάτι από την πίτα της ασπαρτάμης», δηλαδή ένα κομμάτι από την θάνατο σου. Σας διαβεβαιώνω ότι η Monsanto, ο δημιουργός της ασπαρτάμης, ξέρει πόσο θανατηφόρα είναι, όπως και τα διάφορα μεταλλαγμένα που βγάζει στην αγορά. Δεν είναι ειρωνικό και αντιφατικό, το γεγονός ότι η Monsanto χρηματοδοτεί, μεταξύ άλλων, την Αμερικανική Διαβητολογική Εταιρεία, τη Αμερικανική Διαιτητική Εταιρεία και το Συμβούλιο του Αμερικανικού Κολεγίου Ιατρών;
Αυτό έχει πρόσφατα δημοσιευθεί στους New York Times. Οι οργανώσεις αυτές δεν μπορεί να ασκήσουν κριτική για τις πρόσθετες ύλες ή να σταματήσουν να σχετίζονται με την εταιρεία Monsanto, επειδή παίρνουν χρήματα από τη βιομηχανία τροφίμων και οφείλουν να εγκρίνουν τα προϊόντα τους. O Αμερικανός Γερουσιαστής Howard Metzenbaum έγραψε και παρουσίασε ένα νομοσχέδιο με το οποίο θα απαιτούνται προειδοποιητικά σήματα στα προϊόντα που περιέχουν ασπαρτάμη, ιδίως όσον αφορά έγκυες γυναίκες, παιδιά και βρέφη.
Στο νομοσχέδιο θα κατατίθονταν επίσης ανεξάρτητες μελέτες σχετικά με τους γνωστούς κινδύνους και τα προβλήματα που υπάρχουν στο γενικό πληθυσμό σχετικά με καρδιακές προσβολές, αλλαγές στη χημεία του εγκεφάλου, νευρολογικές αλλαγές και συμπτώματα συμπεριφοράς.
Το νομοσχέδιο θάφτηκε. (γιατί άραγε;)
Είναι γνωστό ότι το ισχυρό λόμπι των φαρμάκων και χημικών είναι υπεύθυνοι γι ‘αυτό, αφήνοντας χαλαρά τα κυνηγόσκυλα της νόσου και του θανάτου σε ένα ανυποψίαστο και ηλίθιο κοινό. Λοιπόν, τώρα ΞΕΡΕΙΣ! Είναι γνωστό πως μεταλλάσουν τον άνθρωπο σε κάτι άλλο. Άβουλο και προπάντων ΥΠΑΚΟΥΟ και χωρίς αντιδράσεις.
Μπορείς να ταΐζεις τα παιδιά σου με coca cola light να γνωρίζεις όμως, πως μεγαλώνεις κάτι σε υβρίδιο και όχι ανθρώπινο παιδί.
Επίσης μπορείς να τρως ότι ετικέτα γράφει επάνω light, αλλά μην παραπονιέσαι μετά γιατί είσαι σε μόνιμη κατάθλιψη!!! Φυσικό δεν είναι αφού τρως φορμαλδεΰδη. Ξέρεις είναι το χημικό που συντηρούν τα πτώματα. !!!