Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Τι συμβαίνει με τις μυστικές πτήσεις ψεκασμών;


Τι συμβαίνει με τις μυστικές πτήσεις ψεκασμών;

Έρευνα του Μιχάλη Δρακάκη, δημοσιογράφου 
Φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες ότι μυστικές πτήσεις αεροπλάνων που ψεκάζουν χημικά, φαινόμενο γνωστό σανchemtrails («χημικές ουρές»), διενεργούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό για πολιτικούς σκοπούς, όπως εξάγεται από την έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποιος «ορατός σωρός πτωμάτων» από τους αεροψεκασμούς, υπάρχουν υποψίες για ασθένειες που συνδέονται με αυτά τα χημικά, σύμφωνα με διαρροές της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας. Δεν λείπουν κι οι κραυγές αγωνίας, όπως αυτή του ντέντεκτιβ Τεντ Γκάντερσον, πρώην επικεφαλή του FBI, που έχει μιλήσει ανοιχτά για «συντελούμενη γενοκτονία με τη βούλα του ΟΗΕ».
 
Ενδεικτικό αυτού του κλίματος είναι το γεγονός ότι στις σχετικές ερωτήσεις για τους σκοπούς των αεροψεκασμών, που έχουν κατατεθεί στην ελληνική Βουλή κατά την τελευταία δεκαετία (από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, όταν ήταν αντιπολίτευση, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΛΑΟΣ, του ΚΚΕ και προ μηνών της ΝΔ) τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, από τα οποία ζητήθηκε να απαντήσουν, όλοι δήλωναν κάθε φορά άγνοια για τις μυστηριώδεις ουράνιες «δραστηριότητες» ή αναρμοδιότητα. Όμως κι από Ολλανδό ευρωβουλευτή έχει γίνει ερώτηση στην Ευρωβουλή, στον τότε Έλληνα Επίτροπο Περιβάλλοντος Σταύρο Δήμα, ο οποίος απάντησε ότι είναι γνωστά τα περί αεροψεκασμών αλλά δεν μπορεί να δοθεί κάποια επίσημη απάντηση.

Πολλαπλά UFO σε χαμηλή γήινη τροχιά από τη NASA (VIDEO)

 Πολλαπλά UFO σε χαμηλή γήινη τροχιά από τη NASA (VIDEO)

UFOs ISS Earth orbit 150x150 Multiple UFOs in low earth orbit NASA 2012Γυρισμένο από τον ISS, πολλαπλά ΑΤΙΑ σε χαμηλή γήινη τροχιά.
Βίντεο 1 και βίντεο 2:. ΑΤΙΑ σε χαμηλή γήινη τροχιά Βίντεο 3παρουσιάζει πολλαπλά ΑΤΙΑ, παρόμοια σε χαμηλή γήινη τροχιά . 
Πολλαπλά UFO σε χαμηλή γήινη τροχιά από τη NASA (VIDEO) ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ
Αυτό το βίντεο στάλθηκε σε μένα, αλλά δεν έχω οποιαδήποτε πληροφορία. Προφανώς είναι ο ΔΔΣ, αλλά δεν έχω ιδέα την ώρα και την ημερομηνία. Πολύ διορατικό!