Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Χ.Παππάς: "Δεν θα προλάβετε ούτε τα ελικόπτερα"! ΒΙΝΤΕΟ


Χ.Παππάς: "Δεν θα προλάβετε ούτε τα ελικόπτερα"! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Χρήστος Παππάς κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, στην ομιλία του στην Βουλή, αναφέρθηκε στο «θράσος», όπως είπε «του Λουκά Παπαδήμου με την επιστολή του». Και είπε χαρακτηριστικά: «Ακούστε τι λέει ο Παπαδήμος. Ακούστε θράσος. Τι μας λες κύριε Παπαδήμο; Δεν
μας τα λες καλά, είστε υπεύθυνοι και εσύ και ο Παπανδρέου».

Σημείωσε δε ότι «Τόσοι άνθρωποι σε τόσο υψηλές θέσεις δεν κατάλαβαν τι γινόταν. Τους δίνουμε μια ευκαιρία, σε εκείνους που δεν κατάλαβαν ή εκείνους που δεν θυμούνται, να θυμηθούν που έβαλαν τα στικάκια. Εμείς ως Χρυσή Αυγή θα βοηθήσουμε τη μνήμη τους να τα φέρουν, καθωσπρεπισμοί τέλος», διαμήνυσε.

Αναφέρθηκε στην υπογραφή του Κάρολου Παπούλια και τόνισε: «Εδώ είναι Ελλάδα και το Προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα και όχι στο Βερολίνο».

Και στο κλείσιμο της ομιλίας στάθηκε στην πρωινή ομιλία του κ. Βενιζέλου λέγοντας: «Ήρθε σήμερα ο κ. Βενιζέλος με μία κίνηση σκακιστή να αδειάσει και τον κ. Σαμαρά και να πει τέσσερις κάλπες νομίζοντας ότι έτσι θα καθαρίσει, ότι θα φανεί και στο κόμμα του ισχυρός και στον Αντώνη Σαμαρά ισχυρός. Την κίνηση ρουά ματ θα την πει σύντομα ο λαός. Θα τους πετάξει έξω από την σκακιέρα», τόνισε.

Και κατέληξε: «Δε φοβόσαστε τις όποιες αθλιότητες, για άλλο πράγματα τρέμετε. Τρέμετε την οργή του λαού, το λαϊκό ξέσπασμα, δεν θα προλάβετε ούτε τα ελικόπτερα».


Δεν υπάρχουν σχόλια: