Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

TR - 3B/A Το σκοτεινό όπλο

TR - 3B/A Το σκοτεινό όπλο   

 Το TR-3B με κώδικα ονομασίας  (Astra) είχε την πρώτη λειτουργική πτήση αναγνώρισης στις αρχές της δεκαετίας του '90.
 
Ο στρατηγικός ρόλος του εικάζετε ότι ήταν, η είναι ; να  παρακολούθηση τις στρατιωτικές εγκατάστασης και αεροδρόμια σε πολλά έθνη της Γης ανεξάρτητα  αν είναι στο NATO η όχι.   


Το τριγωνικό αεροσκάφος είναι πυρινοκινητή αεροδιαστημική πλατφόρμα που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του άκρως απόρρητου, προγράμματος αυγής 

Τουλάχιστον 3  δισεκατομμύρια δολάρια στοίχισε το TR-3Bs και πετούσαν μέχρι το 1994;

Τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει είναι ασύλληπτα για τις πολεμικές αεροπορίες άλλων χορών. Το TR-3B έχει ένα εξωτερικό περίβλημα που είναι αντιδραστικό στα electricalRadar διέγερση και μπορεί να αλλάξει αντικατόπτρισης, στο ραντάρ, δείχνοντας σαν ένα μικρό αεροσκάφος, ή ένα ιπτάμενο κύλινδρο - ή ακόμα και πλήρη απόκρυψη.


Σύμφωνα με τα Sandia Livermore εργαστήρια που ανέπτυξε την αντίστροφη μηχανικής MFD τεχνολογία το σκάφος  MFD δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο δίνης, το οποίο διαταράσσει και  εξουδετερώνει την επιδράσεις της βαρύτητας κατά 89 τοις εκατό. Η πολυλειτουργική συσκευή δημιουργεί μια διαταραχή του Βαρυτικόυ πεδίου της Γης . Αυτό προκαλεί το αποτέλεσμα να καταστεί το όχημα εξαιρετικά ελαφρύ και μπορεί να έχει υψηλές επιδόσεις .
Στης 14/3/2010 Ο Andy Hadlington παρατήρησε και βιντεοσκόπησε αυτό το σιωπηλό τριγωνικό άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο από το παράθυρο του γραφείου του.
Το μυστήριο γκρίζο αντικείμενο "γλίστρουσε" ήρεμα επάνω από τη κατοικήσιμη περιοχή Knowle,του Μπρίστολ, στης 5.30pm την Κυριακή χωρίς τον παραμικρό ήχο.   
Οι εμπειρογνώμονες UFO  προσπαθούν να ελέγξουν την αναγνώριση και ελπίζουν να μιλήσουν στους περισσότερους μάρτυρες για το μυστηριώδες  επεισόδιο.
Ο Συγγραφέας Andy,Η. ανέφερε. "Ήταν το πιο παράξενο πράγμα που έχω δει στη ζωή μου." "Καθόμουν στο γραφείο μου και το είδα με τη γωνία του ματιού μου." "Δεν είμαστε μακριά από τον αερολιμένα έτσι σκέφτηκα ότι θα μπορούσε  να είναι ένα αεροπλάνο." 
"Όταν το πρόσεξα πιο καλά, είδα ένα τριγωνικό μεγάλο αντικείμενο να χαμηλώνει επάνω από τα σπίτια ,ήταν συναρπαστικό." "Δεν υπήρξε κανένας ήχος και έτρεξα κάτω στον κήπο για να δω όπου πήγε αλλά δεν θα μπορούσα να δω τίποτα."
 
 

Το TR-3B/
 δεν είναι μυθιστοριογραφία και δημιουργήθηκε  με την τεχνολογία που ήταν  διαθέσιμη στη μέση της δεκαετία του '80 και χρηματοδοτήθηκε από την  NSA, και τη CIA. Το TR-3B έχει εξωτερική επίστρωση , αντιδραστική  στην ηλεκτρική ακτινοβολία των ραντάρ και αναπτύχθηκε από την Sandia και τα εργαστήρια Livermore σαν τεχνολογία MFD.

Το MFD παράγει έναν μαγνητικό τομέα δίνης, που διαταράσσει ή εξουδετερώνει τα αποτελέσματα της βαρύτητας. Αυτό προκαλεί την επίδραση του φωτός στα οχήματα . Το TR-3B είναι όχημα κατασκοπευτικό μεγάλου υψόμετρου, η αναγνώρισης και μπορεί να ταξιδέψει με Mach 9, κάθετα ή οριζόντια με υψόμετρο τα  l20,000 πόδια




ΠΗΓΗ((
http://www.huforc.gr/plak%20projects/secrets%20aircraft%20plak%20projects.htm))

Δεν υπάρχουν σχόλια: